hits

"Hvad laver du"

 • 07.07.2015, 21:00

God kveld kjære lesere! Jeg tenkte jeg for en gangs skyld skulle prøve meg på å mobilblogge. Nå er jeg i en leilighet i Danmark sammen med mamma, kjæresten hennes, lillesøster og ei venninne jeg fikk overtalt til å bli med! Vi er på et ferie center i Løkken som heter Dayz Grønhøj strand. Det er ganske fint her, men været har ikke akkurat vært på topp. Heldigvis har de innendørs badstue, boblebad og basseng, så vi har fått kost oss litt likevel!

I morgen går turen til Fårup fornøyelsespark, det ser veldig bra ut og blir nok kjempemorsomt!

Nå skal vi bruke kvelden til å slappe av, helt greit for min del, siden jeg bare sov et par timer i natt!

Vil også si at jeg er tilbake på bloggen nå, bloggmotivasjonen er på topp. Vil også si tusen takk til alle som leste bloggen min i går, utrolig gøy!

Noen som har vært på Fårup før?

Romania - habitat for humanity

 • 03.07.2015, 20:08

Hei! Jeg håper alle dere nyter sommeren og koser dere! Det er så deilig med ferie. To dager før sommerferien startet dro jeg til Romania sammen med folk fra skolen på en skoletur. Vi dro dit for å jobbe frivillig med å bygge hus med Habitat for Humanity. Habitat for Humanity bygger hus for de som lever med poverty housing. Jeg fikk oppleve mye og er utrolig takknemlig for det. Jeg har innsett så mye på den turen og lært veldig mye. Det var hardt arbeid, men virkelig verdt det. Jeg beundrer alle som jobber for Habitat, de gjør så mye godt! Turen vår varte i 11 dager og jeg er så utrolig glad for at jeg ble med.

Habitat for Humanity kan dere lese mere om HER.

Jeg har ikke tilgang til så mange bilder nå, så dette får holde for nå. Ønsker dere en god kveld!

Stockholm

 • 25.05.2015, 18:46

Hei! Ville bare inn å holde dere oppdaterte! Nå er det allerede en uke siden jeg blogget sist. I forrigeuke gikk dagene bort til skole og trening. Fra fredag til søndag var jeg med familien i Stockholm sammen med noen familievenner. Vi tok tog tidlig på fredagen og fly hjem på søndag. Vi koste oss mye og det var en kjempefin tur! Stockholm er en utrolig herlig by som jeg absolutt vil tilbake til!

Noen som har vært i Stockholm før?

Lyon har vært helt fantastisk

 • 10.05.2015, 17:52

Hei! Jeg venter på bildene fra de siste dagene i Lyon tatt med kameraet til ei venninne. Bildene nedenfor er tatt med iPhone. Deler de andre bildene med dere når jeg har fått de.

Nå ligger i senga og er utrolig slapp. Jeg kom hjem igjen fra Lyon natt til i går. Jeg har hatt en superfin tur, og kommet hjem med mange fine minner. De siste dagene var stressende og jeg var så sliten at jeg ikke orket å blogge. Så jeg tenkte jeg kunne skrive litt om hva vi gjorde på Torsdag og Fredag.

Torsdag dro vi på et museum hvor det var maleriutstilling, skulpturer og mye historie. Vi var der rundt en time før vi dro på et marked og hadde en koselig piknik i parken etter det. Parken heter Parc de la Tête d'Or og er den fineste parken jeg noen gang har vært i. Etter dette dro vi på en liten båttur. Vi fikk litt fritid senere på dagen og på kvelden kledde vi alle oss fint for en koselig middag. Siste kvelden var derfor helt super!

På fredag startet vi dagen med et matkurs før turen gikk hjemover til Norge. Vi lærte mye på matkurset og lagde kjempegod mat. Den franske osten vi brukte derimot, er jeg ikke noe begeistret over, så når jeg kommer til å lage den maten dropper jeg definitivt osten. Noen av oss satte oss på Cafe etter matkurset og koste oss de siste timene i Frankrike. Flyturen hjem gikk kjempebra og jeg skal definitivt tilbake til Lyon.Har noen vært i Frankrike før? Ikke sant det er herlig der?

Mercredi

 • 06.05.2015, 22:15

Hei alle sammen! Må bare si at det er så utrolig godt å være tilbake på bloggen, har virkelig savnet det. I dag hadde vi en guidet tur på museum litt utenfor byen hvor vi lærte litt om silkeproduksjon, var veldig spennende. Vi dro på enda et museum senere på dagen og der så vi på rekvisitter fra kjente filmer, sinnsykt gøy! Etter dette dro vi på et dukketeater som var utrolig koselig, kvelden endte med at vi alle spiste middag sammen. Ekstra koselig var det å spise i dag, siden ei venninne fylte 17 år.


Fanny, Alexandria, meg og Josefine


Fanny, Alexandria, Kaia og meg

Nå sitter jeg på hotellrommet og er kjempesliten. Har nettopp fått i meg en sjokoladeplate og skal nå åpne Cola Zero flasken. Kjenner at det blir godt å komme tilbake til vanlig hverdag med trening og sunt kosthold igjen!

Har dere hatt en strålende dag?

Lumière

 • 05.05.2015, 23:55

Bonsoir tout le monde! I dag startet vi dagen på Lumière museumet her i Lyon. Det er første gangen jeg faktisk har syntes museum har vært interessant. Museumet er basert på brødrene Lumière som oppfant film. Anbefaler alle som er i Lyon å ta seg en tur dit om man har tid til det. Etter museumsturen gikk vi rundt i en eldre del av Lyon hvor vi kikket på veggmaleri. Dagen avsluttet på Belle Cour etter tre timer med shopping. Kommer til å vise dere alle innkjøpene når jeg kommer hjem til Norge.

Jeg ønsker dere alle en god natt. Jeg har det superfint her i Lyon og gleder meg allerede til morgendagen.

Har dere noen fine museumsopplevelser?

Nous sommes à Lyon

 • 04.05.2015, 22:11

God kveld alle sammen! Nå sitter jeg på hotellrommet i Lyon og er utrolig sliten etter en kjempelang dag. Vi dro fra Torp rundt seks på morgenen, mellomlandet i Amsterdam før vi ankom Lyon. I hele dag har vi utforsket byen og gått utrolig mye. Syntes det er en utrolig koselig by, gleder meg allerede til i morgen! Vi har tatt masse bilder og dagen har rett og slett bare vært helt super! I morgen skal vi se enda mer av Lyon, dra på båttur og jeg håper vi får litt tid til shopping. Dette kommer til å bli en fantastisk tur!


Alexandria, Fanny og meg


Fanny, meg, Kaia, Josefine og Alexandria

Noen som har vært i Lyon før?

2015 - jeg klarer nesten ikke å vente

 • 12.11.2014, 18:22

Jeg kjenner at det er utrolig vanskelig å gjennomføre dagene for tiden. Jeg utålmodig og vil at tiden skal gå. Jeg føler at motivasjonen for skole er bra, men det er liksom det at jeg skal gjøre så utrolig mye spennende neste år. Hvordan jeg skal klare alt er en helt annen sak. Jeg tenkte at jeg kunne vise dere hva jeg ser frem til, jeg elsker å lese slike innlegg selv.

April 2015:

Ungarn - Den første uken April skal jeg med skolen til Ungarn hvor vi i forbindelse med skolen skal til en camp(Bator Tabor) for kronisk-syke barn. Dette er en sommercamp hvor de som har vært syke/er syke kan komme seg litt bort og finne på noe sammen med andre. Vi holder nå på å samle inn penger til denne campen som vi skal gi til dem, dette blir utrolig bra.

Solferie - Et par dager senere blir det mest sannsynlig en liten sydentur sammen med mamma, kjæresten hennes og Jenny Mari. Nå gleder jeg meg utrolig til en solferie, det er vel litt over et år siden sist solferie.

Sommerferie:

Romania - I sommerferien skal jeg den første uken til Romania i forbindelse med skolen. Vi holder også på å samle inn penger til dette prosjektet som vi skal levere når vi kommer ned dit. Her skal vi være i en uke å bygge hus. Vi kommer også til å få litt fritid slik at vi får sett litt av Romania, men hovedsaklig skal vi bygge hus.

Finland - I Juli skal jeg og noen fra ECT Eagles delta på gymnaestrada i Finland. Dette er verdens største gymnastikkstevne, men vi er det første cheerlaget som har fått forespørsel om å være med. Dette blir utrolig morsomt! Dette er ikke en konkurranse, men en oppvisning hvor omtrent 20.000 utøvere fra ulike land skal delta.

September 2015

New York - I September er det klart for skolestart på EF Academy i Thornwood som er i New York state. Jeg gleder meg utrolig mye og denne dagen har jeg sett frem til i mange år. Skolen starter 2. September og jeg kommer dagen før skolestart. Endelig har jeg en plan.

Det er mulig det blir en liten tur til Frankrike med språkklassen også, men dette vet jeg ikke enda. Om vi skal på språktur er det ikke sikkert at jeg skal dra siden det er så mye som skjer. Mere info om alt jeg skal kommer når det nærmer seg, en ting er sikkert og det er at 2015 kommer til å bli et supert år!

Noen som skal ut å reise? Hvor skal dere?

Dag 2, København

 • 18.04.2014, 21:15

Heihei! I dag har vi gått litt rundt i byen og spist mye god mat. Er vel for det meste det vi har gjort siden vi kom i går, men i morgen åpner butikkene! Dagen startet med en tur på sightseeing bussen før i hoppet av når vi kom litt inn i byen. Vi gikk for å finne Abercrombie And Fitch i dag tidlig og det var så utrolig mye fint! Fikk jo bare kikket inn vinduet, men i morgen kommer jeg vel ut med hele butikken. Vi dro på tivoli litt senere på kvelden før vi gikk ut for å spise. Prøvde forresten en juice på Joe & The Juice, var utrolig godt! Nå har vi kommet på hotellrommet, vet ikke om det blir enda en tur ut eller om vi tar kvelden for i dag. I morgen blir det iallefall shopping!

Har du vært på Joe & The Juice eller Abercrombie?  

Fremme i København

 • 17.04.2014, 20:41

Heii god kveld alle sammen! Nå har jeg fått lagt meg godt under dyna med iPhone og pcen. Er så utrolig sliten etter en så lang dag som denne! Det startet med at jeg måtte stå opp klokken fem, så kjørte vi ned til Larvik for å ta båten, og når vi var i Danmark var klokken rundt tolv. Så har vi kjørt helt til klokken ble seks, og nå har vi nettopp vært ute og spist mat! Ble ikke mye mat på meg der ettersom jeg har spist så utrolig mye i dag. I morgen skal vi hoppe på en sightseeing tur med buss, når vi først er i Danmark må vi jo utnytte det også hahah. Jeg blogger mer i morgen! Vi snakkes!

Har du vært i København før? Noen tips?

København

 • 09.04.2014, 23:09

Heihei! God kveld alle sammen! Nå sitter jeg oppe på rommet mitt og er helt utslitt. Jeg var hjemme fra skolen i dag, dro til legen og har tydeligvis et eller annet. Så jeg må gå på enda en penicillinkur, vet ikke hvor mange slike jeg har gått på i livet mitt men det begynner å bli en del! Selv om jeg var hjemme fra skolen og slikt måtte jeg dra på det siste møtet på trafikalt grunnkurs og jeg skal si det var deilig å bli ferdig! Jeg er litt senere ute enn de fleste, men det går greit. Kan jo begynne å øvelseskjøre om en uke eller to, så det blir bra!

Torsdag i påskeferien tar vi båt til Danmark og blir der i noen dager. Jeg har søkt litt rundt på nettet etter butikker og slikt, gleder meg kjempemye! Problemet er det at vi bare har noen få timer på lørdagen til å handle, siden de andre dagene vi er der er helligdager. Butikkene er stengt hele tiden vi er der nede, så vi må virkelig dra nytte av de få timene på påskeaften for og si det sånn! Så, jeg lurte på om det er noen som er veldig kjent i København og vet om noen bra kjøpesentere etc.? Bare å komme med tips!Min sommer

 • 18.08.2013, 09:49

Heii! I morgen er det første skoledag. Tenk at en hel sommerferie har gått allerede! Jeg har hatt en kjempebra ferie og har kost meg utrolig mye. Derfor tenkte jeg å lage et innlegg som jeg kan se tilbake på senere, noe jeg kan mimre litt over når det har gått en stund. Jeg starter i tiende klasse nå, et år til jeg skal velge veien videre. Det blir litt rart, men veldig spennende! Planene mine er allerede blitt tydeligere, men det kan vi komme til en annen gang. Først, sommerferien..

Den første uken reiste jeg på skoletur til polen og Berlin. En opplevelse som jeg aldri vil og aldri kommer til å glemme. Color magic, auswitch, saxenhausen, stasifengselet, tropical islands, ravensbruck, berlin og krakow er bare noe av det vi var innom. Jeg lærte utrolig mye, og alt la igjen en liten tanke inne i hodet mitt. Ubeskrivelige mange busstimer med musikk, godteri og godt selskap. Vi stoppet på kjøpesentre, handlet i berlin og krakow. Dette vil jeg at alle skal være med på om de får sjansen. Vi var også så heldige og fikk møte ei dame som hadde opplevd en av leirene. Bussturen var noe av det beste med turen, og vi rakk å se forrest gump, filmer fra leirene, intervju av personer som har vært der og opplevd det, shindlers liste og mye mer. Vi har også gitt penger som går til gambia, og forandret oss mye som person under hele turen. Disse åtte dagene kommer jeg aldri til å glemme i hele mitt liv. Dette har vært en opplevelse for livet!

 

Dagen etter jeg kom hjem fra polen-tyskland turen dro jeg, mamma og harald til Bulgaria. Vi måtte først innom nasjonalteateret i Oslo for å hente telefonen min som jeg hadde glemt på t-banen før sommerferien. Uken i Bulgaria var veldig fin! Vi bodde på et utrolig fint hotell ved stranden, det ble mye bading og sol. En del shopping ble det her også, men faktisk ikke så mye. Bulgaria er et sted jeg ikke vil reise til igjen med det første, greit å ha vært der en gang. Men fint hadde vi det!

  

Jeg dro opp på campingen til tante i hønefoss og overnattet der noen netter. Jeg fant på noe med tremenningen min, som jeg ikke hadde møtt på et helt år som bor der oppe. Er så glad for at vi har fått kontakt igjen! Var utrolig koselig på camping, vi fant på mye morsomt. Jeg var mye med kusinen min på 4 år, hun er så herlig! Jeg ble med de opp på hunderfossen, da vi overnattet på camping i lillehammer en natt. Hunderfossen var kjempefint, men mest for de små. Kjempefin tur!

         

Venner har jeg vært mye med denne sommeren! Har vært på hytte i sandefjord, båttur, vært på stranden og så mye mer! Jeg har funnet på utrolig mye ellers. Dagene har også gått til vampire diaries, besøk, trening, og å være med familien! Har blitt kjent med mange utrolig fine mennesker!

Er ikke mye av innkjøpene jeg har tatt bilder av, og de jeg faktisk har noen bilder av er av dårlig kvalitet. Ingen ting interessant å se på egentlig, men litt små innkjøp ble det jo;


bulgaria


hjemme & noe pappa hadde med seg fra hellas


polen og tyskland

HVA SYNTES DERE? HVA HAR DERE GJORT I FERIEN?

Bulgaria

 • 18.07.2013, 23:11

For snart tre uker siden dro jeg til sunny beach i bulgaria. Det var utrolig fint, været var toppers og alt var kjempebra! Er ikke så særlig mye mer å si om turen enn at vi har solt oss, spist mat og handlet. Hotellet vi var på var utrolig fint. Dette er et av de fineste hotellene jeg har vært på før! Alt var helt supert, og skal du til sunny beach drar du på hotellet majestic beach. Jeg hadde en kjempefin uke, og lengter egentlig litt tilbake dit. Selv om det ikke har vært så ille i norge i det siste, satser vi fortsatt på enda bedre sommervær!

 

Tenerife

 • 07.04.2013, 20:28


Heii! Torsdagen forrige uke kom jeg hjem etter en uke i Tenerife. Jeg har hatt det utrolig bra, og det var såå koselig når katarina ble med. Dagene gikk egentlig bare ut på å ligge ved bassenget, bade, spise, handle, og sove. Repeat, repeat. En dag dro vi til stranden, men det blåste litt så vi holdt oss til bassenget. Det var utrolig bra vær, så vi var veldig heldige og det var kjempefint på øya. På dagen gikk gradene helt opp til 27 i skyggen. En dag dro vi til Siam Park, og en annen dag brukte vi leiebilen og kjørte til Los Gigantes. Jeg har ikke mye mer å si om turen, men det er bare å spørre i kommentarfeltet om det er noe du lurer på. Blir det mange spørsmål kan jeg også eventuelt lage et eget innlegg med spørsmålene, men nå skal jeg fikse litt ting klart til i morgen og bare slappe av resten av kvelden.


Beste resturanten i byen


¨den hadde en helt syyk do, hahahah. Doen speiler seg i veggen, ahhahahahaStranden i Los Cristianos


Strandpromenaden


på vei til Los Gigantes


Los gigantes, ved havnen


Baksiden av hotellet

Noe du lurer på om Tenerife turen? Vært der før? Syntes? 

Pakking, tenerife

 • 18.03.2013, 18:38

Heii, god kveld alle sammen! Nå er det snart to dager til jeg reiser til Tenerife og jeg gleder meg helt sinnsykt. Katarina skal være med så det kommer til å bli superkoselig. Nå har jeg begynt å pakke, og alt er snart ferdig. Jeg tar ikke med så mye ned dit fordi jeg pleier å kjøpe omtrent alt når jeg er der nede, men det er greit med noe jeg kan ha på meg i tilfelle jeg ikke finner noe. I morgen har jeg fransk fagsamtale, kjenner jeg gruer meg utrolig mye. Jeg er jo forberedt, det ikke det. Men fransk har blitt så kjedelig, vanskelig, og gir meg null motivasjon for tiden. Håper det går bedre etter hvert igjen, men akkurat nå går det ikke så bra. Men ihvertfall, på torsdag reiser jeg og blir borte en uke!

Skal du på ferie snart? Hva syntes du om fransk?

Nelly innkjøp 27.10.2012

 • 28.10.2012, 20:36

Three Little Words - Chiffon Tube DressElise Ryan - Delila Open Back DressThree Little Words - Chiffon Tube DressDry Lake - Tara Dress

I går hadde jeg egentlig paner om å dra på halloweenfest i mjøndalen, men det måtte jeg droppe. Formen var ikke helt på topp, og det er den forsåvidt ikke nå heller men den har blitt bedre. Så da tok jeg meg litt tid til å bestille litt fra nelly.com. Jeg trenger noen kjoler, og nå som de har salg tok jeg muligheten! Jeg elsker de tre første kjolene, men den fjerde var jeg litt skeptisk til. Men jeg tok sjansen og bestilte den, så jeg får vel egentlig bare vente å se. 

Hva syntes du om kjolene? koden til salget er forresten MIDSALE

BILDESERIE MALLORCA

 • 28.10.2012, 17:17

Heei :) Jeg har nå laget ett innlegg om Mallorcaturen, men et ganske lite et denne gangen. Er ikke så utrolig mye å si, har tilbringt dagene mine på stranden og med ganske lite shopping. Eneste "spennende" er at jeg har tatt parasailing og det var såå morsomt. Så jeg tenkte bare å legge ut noen bilder denne gangen, også får dere bare spørre om det er noe annet dere lurer på! 


Niko joo :)SKAL DERE PÅ FERIE SNART? SYNTES? NOE DU LURER PÅ?

BACK IN NORWAY

 • 22.09.2012, 23:28

Hei! Da er jeg hjemme igjen fra Mallorca. Utrolig deilig å komme hjem til den friske lufta vi har, men jeg kjenner at jeg savner varmen allerede. Vi var litt uheldige med været og fikk to dager overskyet, men ellers har det vært ganske fint! Jeg har fått handlet litt, overraskende lite men noe. Dagene har såklart gått til å bade og ligge på stranden, men også til å spise spise spise og spise. Er så utrolig lei av mat nå, og på toppen av det hele hva tror dere jeg har spist!? Jeg kan i hvertfall si at jeg føler meg bedre, og jeg er omtrent helt frisk igjen. Nå tenker jeg at jeg får legge meg, er tross alt sliten etter en lang dag. Vi snakkes!

Du har gjort den siste uka?

Gardemoen

 • 15.09.2012, 05:11

Heii! Da sitter jeg på Gardemoen. Flyet er en time forsinket, det er så typisk! Er sykt trøtt, har ikke sovet siden natt til i går. Men etterpå sitter jeg på Mallorca i hvertfall, ååååh så deilig. Nå skal jeg slappe av litt og lade opp til flyreisen som er om et par timer. Snakkes nok når jeg kommer hjem:)

MALLORCA I MORGEN

 • 14.09.2012, 12:10

Heii! Nå sitter jeg i senga og slapper av det meste jeg kan. For i natt klokken to reiser vi til gardemoen. Det skal bli så deilig å komme bort fra norge nå! Komme til varmen, aah guud! Så her sitter jeg og ser på bilder på google av Mallorca, tenk at i morgen ligger jeg på stranden og forhåpentligvis soler meg i stekende sol! Jeg har gledet meg til dette i snart et helt år, så det er jaggu meg på tide å reise snart. 

Men, det er så utrolig dumt at jeg har blitt syk. Føler meg mye bedre enn i går, men jeg er fortsatt ikke helt i topp form. Så jeg bruker dagen i dag også til å slappe av, så håper jeg på et mirakel som gjør meg frisk når jeg kommer ned dit. Nå skal jeg ned å lage meg en kopp med te igjen, så snakkes vi før jeg reiser i natt!

SKAL DU NED TIL VARMEN SNART? 

sommer 2012

 • 20.08.2012, 21:59

Hei! Jeg tenkte å lage et lite oppsummerings innlegg til dere om sommeren 2012. Det har vært en fin sommer, men været har ikke akkurat vært helt på topp. Jeg har egentlig ikke tilbragt så mye tid sammen med venner, men når det først er ferie prioterer jeg familien. Overraskende nok har jeg egentlig vært sammen med familien min egentlig hele tiden! Tenk at etter to måneder med sommerferie er har skolen begynt, kjenner at jeg ikke er helt klar enda. Men samtidig blir det superbra og komme tilbake til "vanene" igjen! 

FIKK KARAKTERKORTET FOR 8.KLASSE

SHOPPING

BESØK AV VERDENS BESTE JENTE

STRØMSGODSET

HYTTETUR MED KATHARINA

FÅTT VERDENS FINESTE HUND

SVERIGETURER

 

BOBILTUR

PARIS

CAMPING I HØNEFOSS

 

STRIPET HÅRET


Dette er noe av det jeg har gjort i sommer, håper alle har hatt en fin sommer! Lykke til med jobb og skole! 

SWEDEN also today

 • 29.07.2012, 16:06

Heihei!! Nå begynner jeg å bli ganske lei hele Sverige egentlig. Her sitter vi i bilen på vei til Sandefjord for å ta Strømstad båten som går rundt fem tiden. Jeg var jo i Sverige på fredag og lørdag, pluss at vi var der litt tidligere også. Så nå er jeg rett og slett lei. I kveld skal jeg til mamma og da blir det litt bedre blogging tenker jeg, men ikke før i morgen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dette er forresten mobilblogging, så da beklager jeg rotete innlegg.

HVA SKAL DU I DAG?

TUSENFRYD, bobiltur neste

 • 25.07.2012, 21:31

Heii! Da er jeg hemme etter en liten gåtur. Vi har tilbrakt dagen på Tusenfryd, og i morgen setter vi nok kursen sørover. Vi har fått leid en bobil som vi skal ha til søndag, håper det blir Bø eller sverige! Har aldri vært på Bø før, og alle kommer å sier at det er så bra osv. er såå missunnelig på de! Nå er det 20 minutter strøm igjen på pcen, og den skrur seg av når det er rundt 10 minutter igjen. Vi snakkes mest sannsynelig i morgen, og sorry for dårlige oppdateringer. Blogger jeg ikke i morgen har jeg ikke nett der hvor jeg er. Snakkes!

SKAL DERE PÅ CAMPING TUR? VÆRT PÅ TUSENFRYD?

SVAR PÅ SPØRSMÅL OM PARIS

 • 17.07.2012, 01:55

Hva var det morsomste du gjorde i Paris?

Det morsomste jeg gjorde i Paris, da er svaret mitt faktisk Disneyland! De har så utrolig mange gøyale karuseller, elsker det<3  Men det er så mye annet gøy også, å besøke eiffeltårnet er en opplevelse jeg aldri glemmer. Hvorfan var folkene der?

Folkene var jo forsåvidt ganske greie, men jeg var ikke noe fornøyd med de som jobbet på resturanter o.l. De er ikke veldig glade i at vi turister snakker engelsk så om du skal bestille noe på engelsk virker det som om de gir deg feil mat med vilje. Og om du sier ifra at du har fått feil mat da, tro meg det vil du ikke. Da klikker det helt for de! Men andre folk vi møtte på metroen, i gatene og sånt var ganske hyggelige!


Er det masse shoppingsteder der?

Ja! Det er det, men ganske mange "gatebutikker". Anbefaler virkelig å dra til Champs-Elysèes som er en stor shoppinggate med blandt annet butikker som Louis Vuitton, Zara, Lacoste også videre! Ellers er det små kjøpesentre rundt omkring som også er ganske bra! Også er det jo Starbucks overalt!!Er klær billig der?

Det spørs helt hva du skal kjøpe og hvor du kjøper det. Lacoste og andre merkeklær har omtrent samme pris som vi har her hjemme i Norge. Men klær fra Zara, Mango osv. kan du få helt ned til halv pris.Sminke er også ganske billig der, men selvfølgelig så får du det du betaler for!


Hva er den største forskjellen mellom Norge og Frankrike?

Det er så mye forskjellig! I Frankrike kan f.eks. nesten ingen engelsk, ikke engang de som jobber på MCdonalds! I gatene er det masse mennesker, butikker er fulle og på en Lørdag må du regne med å stå opptil en time i kø. Men det er noe med stemningen der nede, det at du er i Paris med mange franske mennesker er en følelse jeg liker! Bygningene midt i Paris er så flotte, så masse museer og ting å se på. Men kommer du litt utenfor der vi blant annet hadde hotell møter du lett på "de feil folka", nattklubber og ja du skjønner nok. Men Paris er noe for seg selv, verdt å besøke! <3HVA SYNTES DU? NOE MER DU LURER PÅ?

DERES TUR TIL Å SPØRRE! #PARIS

 • 15.07.2012, 14:42

Hei! Nå er det så mange venner og familie av meg som har spurt meg om hvordan det var i frankrike, noe jeg anbefaler å gjøre der nede og så mye mer! Da tenkte jeg heller at det var lettere å lage ett innlegg hvor jeg plukker ut noen spørsmål og svarer på de så godt jeg kan for å slippe så mye mas. Hahah, så da er det bare å stille spørsmål i dette innlegget også kommer innlegget når jeg har funnet ut hvilke spørsmål jeg vil svare på. Kanskje jeg klarer å få svart på alt. Så nå er det bare å spørre i vei!

ER DET NOE DU LURER PÅ OM PARISTUREN eller FRANKRIKE generelt?

MIN UKE PÅ GRAN CANARIA

 • 05.04.2012, 10:43

Heihei! Nå er det på tide at jeg blogger, sant? Jeg har vært i Gran Canaria, og hatt det helt sykt morsomt! Dagene har gått ut på å bade, shoppe, spise og sole oss. De første dagene var det ikke mye sol hos oss, og det er da jeg tok flest bilder. Så været var ikke sånn hele tiden altså, hahah. Vi reiste ned til Puerto Rico og Puerto de mogan en dag og det var helt herlig vær der! Vi har også vært i vannparken i Maspalomas, og ikke minst gått å utforsket øya samt. handlet litt. Jeg tenkte å ikke skrive så mye denne gangen, og heller vise dere noen bilder derfra.

 

 

"Leiligheten" vår.

 

Puerto Mogan

 

Jeg skjønte ikke helt hvordan han gjør dette, men jeg tror det er noe med den stokken..

 

Beste cafeen!

 

 

Harald og mamma.

 

Det er liksom ingen ordentlige kjøpesentere der, sånne som vi har i Norge. Dette var det som lignet mest, men i "luksusdelen" hvor alt er merkeklær etc.

 

Har duu vært på Gran Canaria før? Syntes om bildene?

//Viser dere innkjøpene i neste innlegg..


OPPDATERING FRA GRAN CANARIA

 • 29.03.2012, 22:23

Heihei! Naa sitter jeg paa hotellet og bruker en datamaskin de har her. 2euro for en halvtime er ikke verst! Det har vaert superfint vaer her og jeg har det supergoy. Paa lordag reiserjeg forhaapentligvis til Victoria, blir saa koselig aa se henne igjen!!! Men naa maa jeg stikke, skype med Laila.. Bare 10min igjen paa dataen.

Gammelt bilde..

 

SYNTES? HVA HAR DU GJORT? VAERT PAA GRAN CANARIA FOR?

 

GRAN CANARIA, OM NOEN TIMER!!!

 • 27.03.2012, 21:43

Heiiiiiiiiii! 

 

Okei, nå er jeg definitivt hyper for første gang i mitt liv. Flyet går klokken halv ti i morgen tidlig og kofferten er ferdig pakket. Det gjenstår jo bare å se om jeg overlever flyturen! Jeg hadde det kjempefint på skolen i dag, det er jo siste dag jeg får se dem før påskeferien er over. Tenk da, det er så rart! Jeg reiser til Gran Canaria i morgen :-) Det som er litt kipt er at jeg mest sannsynelig ikke tar med dataen fordi den veien ett tonn. Men jeg finner vel kanskje en datamaskin på hotellet et eller annet sted. Nå går den møllen på rommet mitt meg på nervene! Åhh, jeg skal bli så brun! Jeg skal ha det så morsomt, for en gangs skyld syntes jeg at jeg fortjener det. Etter så mye hardt jobbing på skolen osv. Dette skal bli så godt........

 

 

JEG SKAL BLI SÅN HER!!! :

 

 

Skal du på ferie? Hva syntes du?

ORKER SNART IKKE MER...

 • 22.03.2012, 17:26

Heihei! Nå har jeg vært borte fra bloggen en stund, det jeg mener er at jeg har oppdatert så lite. Det er fordi det har vært så mye prøver og framføringer at jeg rett og slett ikke har orket. Nå er jeg så sliten, og etterpå skal jeg på elevsamtale med læreren og foreldrene mine. Det blir morsomt, hahah.. Men det har vært supervarmt i dag! 20 grader og knall sol, enda er det blå himmel. Det er bare så deilig å tenke på at det snart er sommer! Også er det jo bare 6 dager til jeg reiser, jippi! Men nå skal jeg fortsette å slappe av med frustrerte fruer, vi snakkes.

 

 

Hva har du gjort i dag? Vært utslitt i det siste?

ONE DAY IN OSLO

 • 17.03.2012, 16:53

Heihei! Jeg har hatt en kjempefin dag i dag! Vi reiste til Oslo, egentlig fordi mamma skulle ha bikini. Men endte opp med mye mer! Og til sammen handlet vi for over 2000 kroner, så det sier litt.. Men jeg fikk i hvertfall handlet noen klær jeg kan bruke på Gran Canaria, og jeg er kjempefornøyd! Etter vi hadde handlet litt satte vi oss ned og spiste på Peppes, så jeg valgte så klart det beste i hele verden.... Hvitløksbrød!! Beklager forresten dårlig kvalitet, men de er tatt med Iphonen. Innkjøpet legger jeg ut senere!

 

 

 

Mamma

 

Hva har du gjort i dag? Syntes om bildene?

På vei til Oslo...

 • 17.03.2012, 10:28

Da er jeg på vei til Oslo! Må få bytta shortsen, kanskje det blir noe shopping på meg! ?

HJEM I MORGEN

 • 19.02.2012, 23:06

Heii! Jeg har det supergøy her på hyttetur og nyter det 100%! Vi har jo fri fra skolen! Så de siste dagene har gått til aking, ski og masse koos! Jeg beklager lite blogging, men vi gjør så mye her at jeg bare har tid til å blogge på kveldene.. I morgen skal vi ta turen hjemover igjen og da blir det såklart mer blogging! I tillegg skal jeg starte enda en ny konkurranse når jeg kommer hjem, som forhåpentligvis blir publisert i morgen kveld. Jeg må også informere om at de to siste konkurransene jeg hadde er kåret som dere sikkert har sett, men premiene er ikke sendt enda. Grunnen er at jeg ikke har hatt tid, men skal prøve å få sendt de i løpet av ferien. Nå skal vi fortsette her, også snakkes vi enten etterpå eller i morgen..

 

Katharina <3

Ikke det beste bildet men..

 

Hva gjør du i ferien? Syntes om bildene?


HYTTETUR I MORGEN, HAPPY!

 • 16.02.2012, 16:09

Heiiheii! Har alle sammen hatt en fin dag? Det har nemmelig jeg! Dagen i dag har vært helt fantastisk egentlig! Vi gjorde ikke noe spesielt, men jeg har bare hatt en god dag. Jeg skal på hytte med Katharina i morgen som er noe jeg har gledet meg til en god stund nå. Det kommer til å bli så koselig! Så etterpå må jeg pakke. Fransktimen i dag gikk bort til fransk kortfilm og tull.. Stakkars Katharina da, Mikael dro henne bortover på gulvet så hun ble helt møkkete på ryggen. Hahah, han er malde (syk).. Neida.. Men nå skal jeg snart pakke og få opp humøret mitt litt, jippi!

 

 

Etterpå har jeg tenkt til å poste ett innlegg om alle smykkene mine. Er dette noe dere vil ha mer av? I såfall, spytt ut! Bra med meninger :-)

 

Hva har du gjort i dag?

DRAMMEN med BH freak!

 • 21.01.2012, 19:14

Heihei! Jeg har hatt det superkoselig i dag! Jeg møtte Helene på bussen klokken kvart på ett også var vi i Drammen og handlet. Vi møtte såklart Sindre, Jon Andreas, Daniel og Fredrik på MacDonalds og var litt med dem! Det var superkoselig, også fikk jeg handlet mye fint. Men det var litt vanskelig å ha de med på H&M, Sindre ble litt for opphengt i BH-er.. Hahah, men nå skal jeg fortsette å kose meg med Helene! Big One, kake, Villa brus og godteri er chill :-)
 


Helene

Hva har du gjort i dag? Syntes om bildene?

Hjemme igjen fra ULLARED, julegaver

 • 06.11.2011, 19:53

God kveld!

Nå er jeg hjemme igjen fra Ullared! Det begynte med at vi dro klokken 08.40 på Fredag, og var framme på Ullared Campingplass rundt 15.00. Det var en lang busstur men det gikk greit. Vi pakket ut klærne våres og ikke lenge etter så kjørte vi bussen ned til Ullared shoppingsenter. Jeg hadde egentlig gledet meg til dette i evigheter, ettersom jeg hadde hørt så mye bra om det. Og når vi kom inn så var det ikke så stort som vi trodde det skulle være, men det var superfine priser! Omtrent halvparten som i Norge. Lørdagen gikk også ut på å handle på Ullared og jeg har fått kjøpt meg mye fint! Men denne gangen handlet jeg visst mer julegaver enn ting til meg selv. Jeg syntes at innkjøpene mine har fortjent et helt innlegg, som jeg forresten poster i morgen. Men nå er det ikke lenge før jeg legger meg, jeg er helt utslitt!

Vi snakkes!


Hytten vår..


Sliten etter første handletur.. OBS! Ikke mitt sengetøy.. Hahah, Kim Robin^^


Det var også koselig å sitte ute på kvelden, samlet..

Ullared:

Har dere vært på ULLARED før? Har dere startet å handle julegaver allerede?

Campingmesse 17.09.2011 Lillestrøm

 • 17.09.2011, 20:15

Hei! I dag var vi på campingmessa i Lillistrøm. Det var så sykt fine campingvogner og bobiler der at jeg nesten ikke har ord for det. Prisene var veldig drøye og vogna vi hadde lyst til å kjøpe kostet rundt 400.000 kroner. Den var dritfin og fancy, haha! Men uansett, jeg har hatt det kjempemorsomt i dag! Deler noen bilder med dere:

Råstilig bobil Med verdens søteste bil.. Denne må jeg bare ha!

Så kom vi også over noen skikkelig kule tusjer som man kunne sprute med, hvis dere skjønner ? Det så skikkelig morsomt ut, sånne må jeg bare kjøpe! Det følger til og med sjablonger med i pakken, hahah.:

Hva har forresten dere gjort i dag?

TUSENFRYD

 • 12.09.2011, 20:28

Hei! Nå er det lenge siden jeg har vært på internett! Jeg har vært hos pappa i helgen, og da pleier vi ikke være så mye på data. På Lørdag dro vi til Tusenfryd, det var kjempemorsomt! Vi fikk tatt masse karuseller og hadde det sykt gøy. Jeg tok en del bilder og tenkte at jeg kunne vise de til dere! Jeg har endelig bestemt meg for at jeg har lyst til å begynne på Cheerleading/cheerdance, men det er bare det at jeg kan ingenting om det og er ikke myk i det hele tatt.. Så jeg vet liksom ikke om jeg tør, haha er pyse. Men uansett, enjoy <3


På vei inn


Meg og Kim Robin i full fart.. 

Og ikke glem, årets leverpostei jente!

Dagen i Strømstad

 • 13.08.2011, 22:03

Heihei! I dag har vi vært i Strømstad, vi startet dagen med en kjapp frokost klokka halv åtte så reiste vi klokken 8. Vi var framme tidlig, noe som egentlig bare var deilig. Vi brukte dagen på å gå rundt i gatene i den stekende varmen! Senere på ettermidaggen tok vi turen hjemover for å grille med gjester! Haha, svensk mat i Norge, da er vi kjipe! Men jeg har ingen bilder av meg selv i dag, da jeg ikke har vært fult i bloggmodus..

Jeg endte med to innkjøp, faktisk ikke noe interessant men dere får se det i morgen!


Pappaen min :-)

Hva har du gjort i dag ?

Occupation, Toompea 8 ( Gaten )

 • 15.07.2011, 16:41

Hallo :-) Jeg sa i går at vi skulle til Parnu, men det ble ikke noe av så vi drar dit i morgen.. Men dagen i dag startet med at vi dro på occupation museumet.. Der vi lærte litt mer om før i tiden.. Jeg syntes faktisk at det var ganske spennende og vi så mye rart. Etter vi var på museum spiste vi på Mc-ern etterfulgt av shopping! Som Harald elsker.... Eller bare ikke.. Innkjøpet ble parfyme og kjole som dere får se i et innlegg senere i kveld..

Her får dere se noen av bildene jeg tok på museum ;

Tidenes tøffeste datamaskin! :
I'm from the 1960's ;


Jeg er verdens lykkeligste brud! Giftet meg i stad :-)

 • 14.07.2011, 21:09

Hei! =) Dagen i dag begynte med stranden nydelig vær i dag! Jeg fikk til og med skille, og den syntes! Vi har egentlig bare gjort noe av det samme, men i morgen tar vi bussen til Parnu som også ligger i Estland.. Derfor jeg bare lager ett kort innlegg nå er fordi jeg har 30 minutters strøm igjen på pc som vi må bruke til å lete etter hoteller der nede.. Jeg gidder bare ikke å hente laderen osm ligger i 4etasje. Vi skal antakeligvis overnatte i Parnu en natt, så skal vi hjem til Norge på Søndag. Men nå må jeg virkelig gå, mamma maser på at jeg skal bli ferdig med dataen.. Ha det bra så lenge!

Her har dere en liten snik titt av bruden i brudebilen :-)


Eller.. Okei da, det er lov å drømme! :-D

Har du giftet deg ? Hva har du gjort i dag ? Syntes om bildene ?

Photoes of the day + sunn kost!

 • 13.07.2011, 22:25

Vi stod opp rundt 7 i dag, jeg vet det er tidlig men vi hadde glemt at vi stilte klokken eller noe sånt.. Etter vi spiste frokost dro vi på stranda, mamma sa jo så klart at det skulle bli fint vær, men vi kom til stranden uten hell og lykke.. Når vi da dro derfra, gjett hva ? Da ble de stekende sol! Så typisk! Her har dere noen bilder fra dagen.. ;
Ahh, strandvær <33 Eller bare ikke...


Det var, iiiskaaldt! ( sola tittet bare litt opp.. )


Så er det jeg som spiser igjen da.. Jeg må begynne med ordentlig sunn kost når jeg kommer hjem for å si det sån!

Nå skal jeg legge meg, natta alle sammen! Eller.. Natta til deg som leser det :-D

Pus er høflig.. Bilder fra Tallin ++

 • 12.07.2011, 22:29

Heei bloggen!

I dag har vi vært i byen å shoppa, endelig! Jeg har handlet meg en kjole, ny bikini ( siden min krympet i vasken ), ola'jakke' og hårbøyler :-D Haha, litt sån oppramsing men.. I natt var det skikkelig uvær, og da mener jeg tordenvær. Men det lysnet opp og ble knallsol klokka 14.00.. Vi dro til gamlebyen og gjorde som vanlig.. Spiste og spiste! Jeg har sikkert lagt på meg 2 kilo! Jaja, det er ihvertfall kjempefint her og i morgen skal vi antakeligvis på stranda.. Men dette ble bare et kort innlegg, igjen.. Nå skal jeg sove, talk to ya later dater!


Søte katten som delte milkshaken med meg :-D


Har dere vært i  Tallin før ? Hva syntes dere om bildene ?

Tallin, dag 2;

 • 11.07.2011, 15:21

Halloo!

Nå har vi netopp kommet hjem fra gamlebyen.. Vi startet dagen med frokost klokken 8 og deretter stranden i noen timer.. Det var som å være i syden, 25grader i skyggen!! Etter stranden dro vi til gamlebyen, hvor vi spiste pizza og skrev postkort hjem. Etterpå skal vi vel ta enda en tur til byen, men det er så mye som skjer nå. Jeg har ikke tid til å sitte på pc-en hele tiden, så vi snakkes! 


Kjempefin sandstrand!


Må lage sandslott osv. når jeg først får tid! ;


Dette var resultatet.. Nedgravde føtter :-D


Tatt i gamlebyen..

Hotell likeved stranden.. Jeg vil på spaa!

Ps, det er en bilalarm som skrur seg på hele tiden, hvert 2 minutt utenfor hotellet.. Så jeg er veldig irritert..

Hva skal du i dag ? Vad tycks ?

Brunebrød gugge og dagen i Tallin..

 • 10.07.2011, 22:19

Hallo! Jeg vil bare si at jeg kom trygt fram, eller vi da :) Det er kjempefint her, i dag har vi vært en liten tur innom Gamlebyen, spist mat og dessert der, og blitt litt kjent.. I morgen vet vi ikke helt hva vi skal gjøre, men blogging skal det bli! Klokka er 11 her, det er en times forskjell fra norge, bare sånn liten update! Men her har dere noen bilder fra dagen :-)


Norwegian, altså flyet..


Den søte hagen til 'hotellet'..

 

''Pene'' meg nesten sminkefri!


Mammaen min <3 Men måtte ta bildet pga. 'det' som var bak, han mannen var litt snodig..

Ja, eh.. Også dagens beste forrett! Eller bare ikke.. Dette skulle liksom være hvitløksbrød.:

Men juicen var kjempegod daa :)

Hva har dere gjort i dag ? Syntes om bildene ?

det er snart avreise!

 • 10.07.2011, 12:55

heei ! nå er jeg på flyplassen, flyet går halv to.. jeg sitter rett utenfor aquavit bar, haha.. vi må gå på gate klokka 1, så dette blir et veldig kort innlegg.. men je skulle bare si at jeg lever, enda! jeg fikk overtalt mamma til å ta med dataen, og det er grais nettverk på hotellet vi skal være på. så det blir nok litt blogging.. dere får antakeligvis høre litt fra meg i kveld, så vi snakes!

Anne Lene Nilsen

- Sertifisert personlig trener - Barista hos Espresso House - Bikini fitness utøver

Search

Bloggdesign