Innkjøp fra Lyon

 • 10.05.2015, 19:47

Jeg hadde aldri trodd at jeg kom hjem med et så lite innkjøp fra Lyon. Jeg fant overraskende lite jeg hadde lyst på og kjøpte vel egentlig nesten bare ting jeg føler at jeg trenger. Jeg har blitt helt avhengig av shakere, samlingen min begynner å bli stor nå, men det er så morsomt med nye farger! Jeg kjøpte også en lang cardigan, navlepiercing og sminke. Leppeskrubben nedenfor fra lush luker helt himmelsk, anbefaler dere å kjøpe den. Jeg har bare lyst til å spise hele boksen, jeg har i lukten bubblegum. 

Hva syntes dere? Kjenner dere til noe?

Sequin top

 • 20.10.2014, 21:52

God kveld alle sammen. Etter skolen i dag var det rett på Røde Kors møte hvor vi hadde rebusløp for Bark som er barnegruppa. Er alltid så koselig å være med dem, det er virkelig en helt herlig gjeng! Vi spiste mat og spilte litt spill, ansvaret våres er jo å passe på at disse barna har det morsomt. Neste mandag vi skal møtes skal vi være i svømmehallen, så det blir spennende å se hvordan det kommer til å gå. Jeg og Kaia dro for å trene litt etter dette, før jeg måtte handle og ta bussen hjem.

På fredag før festen var jeg i byen mens jeg ventet på at Katharina skulle komme. Da jeg gikk inn på Kappahl klarte jeg ikke å la være å kjøpe denne fine toppen. Jeg har lenge letet etter en slik topp og da ble denne såklart min. Den koster 300kr på Kappahl. Følte jeg bare måtte vise dere denne, jeg elsker den!

Hva har dere gjort i dag? Hva syntes dere?

shop stop

 • 07.07.2014, 19:47

Hei! I dag var jeg i byen for å møte Katharina siste gang før jeg reiser. Vi gikk litt i byen og satte oss på Pigen for å kjøpe oss noe å drikke. Det var utrolig koselig! Jeg fikk holdt av noen sko på fredag som jeg hentet i dag og jeg elsker dem. For noen blir skoene kanskje litt for mye, men mye er bra. Elsker virkelig at det er paljetter på skoene og at det til og med er høye såler. Skoene kjøpte jeg for bare 200kr ettersom de har vært på salg og toppen betalte jeg kun 40kr for. Utrolig fornøyd med dagens innkjøp!

Jeg var også i byen med Kristine på lørdag og da kjøpte jeg to gensere. Den svarte kostet 99kr og kan faktisk brukes som en kjole og jeg er utrolig fornøyd med innkjøpet! Den grå genseren betalte jeg også 99kr for på H&M. Jeg har tenkt litt på å ta med meg alt jeg har kjøpt, men enda er jeg litt usikker. Jeg skal prøve å ta med meg minst mulig klær, så jeg tror noe av det blir igjen hjemme imens. Nå frem til onsdag må jeg ha shopstop, så neste gang dere får se nye innkjøp bli enten i California eller når jeg kommer hjem. Jeg har i alle fall hatt noen fine dager og håper dere leserne også har kost dere! Nå skal jeg rydde litt før jeg skal se på Teen Wolf som er en ny serie jeg har startet å se på. Anbefaler virkelig denne, spesielt for alle som liker Vampire Diaries!

Hva har dere gjort i dag? Hva syntes dere om innkjøpene?

A for America

 • 02.07.2014, 20:19

I dag var jeg på en visning og leiligheten var utrolig fin. Jeg hadde håpet oppe og vi fikk svaret for et par timer siden. Til min uflaks så fikk jeg den ikke, noe som da er utrolig dumt. Jeg likte virkelig den leiligheten også lå den til og med rett ved skolen. Jeg får vel bare lete litt mer og finne meg noe annet. Etter en tur i Sandefjord dro vi hjem og jeg tok bussen til drammen for å møte Kristine. Var kjempegodt å se henne igjen, har ikke sett henne på litt over en uke. Lurer virkelig på hvordan det skal gå når jeg skal være borte fra henne i fire uker! Vi gikk litt rundt i byen og jeg fikk kjøpt meg noe nytt. Jeg kom med  bare 150kr i lommeboka og det er helt utrolig hva man faktisk kan få for så lite penger. Kristine kjøpte den nederste genseren til meg for en stund siden, så jeg ga henne penger i dag. Jeg er så heldig og har en til å handle for meg, haha. Dere får ha en superfin kveld videre!


Genser i størrelse small fra Cubus, 99,-


Genser i størrelse small fra Cubus, 50,-

Hva syntes dere?

CHAMPION

 • 30.05.2014, 22:50

Heii god kveld alle sammen! De siste dagene har jeg bare slappet av, vært litt på trening, gått rundt i byen og vært hos Kristine. I går kjøpte vi yoghurtis i byen, grillet og trente litt på kvelden. Forresten så har jeg begynt å se på en ny serie som heter Drop Dead Diva, den er utrolig bra! Jeg overnattet til i dag, også dro vi på krokstadsenteret før i måtte på trening. Jeg kjøpte genseren dere ser ovenfor, likte den utrolig godt! Treningen i dag var den siste treningen før generalprøven som er på søndag, jeg lurer virkelig på hvordan det går. Jeg er ikke klar i det heletatt og Sommer Open er faktisk allerede neste helg. Det blir en stressende uke med muntlig eksamen i tillegg, derfor må jeg nyte helgen og gjøre det beste ut av det! Dere får alle ha en fin kveld videre også blogger jeg mer i morgen!

Har du gjort noe spesielt i det siste? Noe spennende å se frem til?

NEW IN FROM H&M

 • 12.05.2014, 19:57

Heei! I dag er første skoledag i en veldig spennende uke over. Torsdag får vi vite hva vi kommer opp i til skriftlig eksamen, gleder meg utrolig mye til å få det overstått! Etter skolen i dag dro jeg rett til drammen for å kjøpe kjole til 17. mai. Kjolen jeg egentlig skulle ha var utsolgt i størrelsen min, så jeg måtte gå til en annen butikk og kjøpe en annen kjole. Jeg har også sett på denne kjolen nedenfor en god stund nå og er utrolig glad for at jeg kjøpte den. Damen som stod i kassen sa også at det er en utrolig nydelig farge, noe som jeg selvfølgelig er enig i!

Jeg glemte jo å vise dere hva jeg kjøpte i byen på Lørdag, var bare et par småting som sagt. Vet at dette kommer til å bli godt brukt, så er veldig fornøyd!

Noe jeg har lagt veldig godt merke til i det siste er at H&M har fått inn utrolig stort utvalg av masse fine klær. Det finnes nå klær i alle typer smaker, farger, former og mønster! Alt har blitt så sommerlig, og jeg elsker det! Nå skal jeg skrive et innlegg om California turen jeg skal på til sommeren, ettersom jeg har fått en del spørsmål om den. Gleder meg utrolig mye!

Hva syntes du om innkjøpene? 

New in - GANT, KappAhl

 • 04.01.2014, 18:35GANT genser 1199kr - KappAhl singlet 129kr

Hva syntes du om innkjøpene?

litt nytt

 • 14.08.2013, 00:48Glemte innkjøp

 • 28.07.2013, 20:22

Det er noen få innkjøp jeg har glemt å vise dere som jeg legger ut bildet av nedenfor. De siste dagene har jeg vært på camping i hønefoss hos tante, i lillehammer, på hunderfossen og litt sånt. Har vært utrolig koselig! De siste ukene som er igjen av ferien skal gå til planlegging, venner og mye moro! Men nå skal jeg gi slipp på dagen og se på favorittfilmen Mean Girls med en kakao.2xu tights BESTILT

 • 23.04.2013, 20:32

Heii! Nå er det en stund siden sist! I forrige uke var det så utrolig mye som skjedde med prøver, skolen og sånt så jeg orket ikke å blogge. Jeg var også på justin bieber konserten, som forresten var utrolig bra! Men nå ligger jeg da syk hjemme, typisk meg det.

Nå som jeg er syk og har kjedet meg litt tenkte jeg at jeg kunne se etter noe fint på nettet som kunne trykke hjem. Jeg er jo veldig glad i å se etter nytt treningstøy, så da bestilte jeg treningstightsen fra 2xu(999,-) og en blå treningstopp fra Asics(209,-). Gleder meg utrolig mye til å få dette i posten, klarer nesten ikke vente!


 

Obtención

 • 30.03.2013, 19:37

Heii på dere! Nå tenkte jeg å legge ut resten av innkjøpene fra Tenerife. Har også kjøpt et par nike sko, men de får dere nok se ganske mye til fremover på bloggen uansett. Er utrolig fornøyd med det nederste, men jeg likte også veldig godt t-skjorta ovenfor. Alt er fra Berskha, både overdelene og shortsen. Lurer du på hvor mye noe kostet er det bare å spørre i kommentarfeltet.KOSMETIKK INNKJØP

 • 30.03.2013, 13:30

Heii! Jeg kjøpte litt kosmetikk mens jeg var nede i Tenerife, så det tenkte jeg å vise dere i dette innlegget :)
Alt ovenfor er fra tax free, jeg er kjempefornøyd med alt dere ser her. Det var ikke en eneste ting jeg ikke likte her, og dette er ting jeg anbefaler alle sammen å kjøpe! Parfymen var kjempe god og Ole Henriksen lipgloss funker kjempebra. Om det er noen priser dere lurer på er det bare å spørre i kommentarfeltet.Jeg endte opp med noen neglelakker også mens jeg har vært på ferie. Merkene er fra Esseence, Essie og Layla. Jeg elsker fargene på neglelakkene, men spesielt glitterlakkene fra essence var ikke i så god kvalitet som jeg trudde. Fargene er som dere ser på bildet, men man må påføre nesten fem lag med neglelakk for å dekke hele neglen. Men resultatet blir kjempebra!
Jeg kjøpte også en, hva skal jeg si? Det er ihvertfall små "perler" du påfører over en base for å få en kjempefin kaviar look. Jeg elsker denne, var så utrolig kult! Kjøpte også noen sminkekoster, maskaraer og sånn fra essence. Tenker at det ikke er noe vits i å vise det, men er det etterspurt så kan jeg nok få det til!

innkjøp, bik bok

 • 27.12.2012, 17:42


Bluse 249,- & skjorte 249,-

Nå har jeg nettopp kommet hjem etter å ha vært i drammen noen timer og handlet. Etter det spiste vi litt, også dro vi egentlig bare hjem.  Meningen var egentlig å ikke kjøpe noe, men såklart gikk jeg inn på Bik Bok og der er det alltid noe som frister! Så der gikk sjansen til å kjøpe extention bort. Det skjer hver gang når jeg egentlig skal kjøpe extentions, kommer alltid hjem med alt annet. Senere i kveld kommer pappa og henter meg, også skal jeg tilbringe resten av ferien og neste uke der. Er så utrolig misunnelig på han, han sitter på flyet hjem fra Tenerife nå, der han har vært i en hel uke.

Hva har dere gjort i dag? 

new in today

 • 22.12.2012, 18:04

Hei! Nå har jeg endelig fått satt meg ned for å slappe av etter en utrolig lang dag. Vi dro til Gulskogen for å gjøre unna noen gaver i elleve tiden, så kjørte vi noen gaver til mjøndalen. Og helt til nå har jeg sittet å pakket inn julegaver, er utrolig gøy men nå begynner det å bli litt kjedelig. Jeg begynner å kjenne at julestemningen nærmer seg nå, julaften allerede på mandag! Det blir så bra. Men jeg blogger mer senere, nå må jeg virkelig slenge meg på sofaen.. Hadee


 fra bauhaus 20,-

fra bauhaus 99,- og vero moda 79,90.-

ER DU FERDIG MED JULEHANDELEN? HVA HAR DU GJORT I DAG?

Ikea tur i dag

 • 10.11.2012, 15:18

PAX Garderobeskapstamme IKEA 10 års garanti. Les om vilkårene i garantiheftet. Tilpasset innredningsserien KOMPLEMENT, suppler etter eget behov.PAX Garderobeskapstamme IKEA 10 års garanti. Les om vilkårene i garantiheftet. Tilpasset innredningsserien KOMPLEMENT, suppler etter eget behov.

Heii da har vi nettopp kommet hjem etter en tur på Ikea. Jeg kjøpte litt småting til rommet, og vi kjøpte skap til soverommet mitt som jeg kan innrede selv. Dagen i dag går til å slappe av, skulle egentlig sette opp noen skap og sånt men vi fant ut at de var for høye for rommet. Så vi må få kuttet de ned litt før vi setter det opp. Er så typisk! Har en følelse av at det kommer til å bli skikkelig bra til slutt, men nå skal jeg slappe av litt her også snakkes vi!

HVA TROR DU? 

INNKJØP MALLORCA

 • 08.10.2012, 19:22

God kveld!

Nå er lekser gjort, jeg har overlevd en hel skoledag og er nå klar for å se på hotel cæsar som begynner om litt. Utrolig deilig å ha noe å gjøre igjen, men samtidig er det bra med ferie! Jeg har hatt det utrolig gøy i det siste, blant annet høstferie, liseberg og mallorca. Jeg tenker jeg kan lage et innlegg om mallorca senere, kanskje i morgen men jeg kan jo legge ut innkjøpene mine nå, slik at innlegget slipper å bli så langt. Vi snakkes i morgen!Er også en del mer jeg kjøpte, men jeg husker rett og slett ikke hva mer jeg har kjøpt. Noen klesplagg til ihvertfall.

HVA SYNTES DERE?

# COVERBRANDS INNKJØP

 • 18.08.2012, 17:09

Heii! I stad kjedet jeg meg litt, og dere vet hva jeg gjør da. Shopping på nettet! Elsker at du bare kan trykke på noen knapper også kommer tingene rett hjem til deg i posten. Er liksom en sånn herlig følelse, så jeg gikk inn på Coverbrands istad og bestilte noen produkter som har blitt veldig mye anbefalt av andre bloggere. Og selvsagt er de ikke dyretestet! Men nå skal jeg fortsette å se på Zack and Codys søte hotelliv på Disney Channel. Må bare få det med meg, haha!

HVA SYNTES DU? HAR DU PRØVD NOEN AV DISSE PRODUKTENE FØR?

CAMPING HØNEFOSS, bittelite innkjøp

 • 15.08.2012, 13:20

Heihei! Jeg kom hjem fra camping på mandag men har bare ikke orket å blogge. Jeg hadde det utrolig bra der oppe, og fikk endelig se igjen tremenningen min som jeg ikke hadde sett på 9år. Utrolig hvor mye vi har tilfelles, og i følge meg tok det ikke så lang tid før det føltes ut som om vi kjente hverandre utrolig godt. Vi tok litt turer inn til hønefoss, også kom jeg hjem med noen få innkjøp. Fikk forresten pakken min fra H&M som skal få et eget innlegg litt senere i dag. Nå skal jeg ut å sole meg litt, også snakkes vi!

Haha, måtte kjøpe den baderingen til vi skal til Mallorca! Kjøpte også en singlett i rosa også.

HVA GJORDE DU I HELGEN? SYNTES?

# H&M INNKJØP

 • 07.08.2012, 20:01

Jeg kjedet meg litt i går og siden jeg ikke hadde noe å gjøre gikk jeg inn på H&M og kikket litt. De hadde ikke mye fint inne nå, og jeg forstår ikke hvorfor jeg kjøpte dette egentlig men det er vel fordi jeg trenger litt mer basic klær i garderoben nå. Den gule pysj-shortsen fordrar jeg, men det er ikke en bombe at jeg kjøper noe jeg ikke liker heller da. Siden alt kostet så lite prøvde jeg også å bestille en notatbok fra http://personligalmanakk.no, men det er noe galt med KLARNA-fakturabestilling der så jeg får ikke bestilt før om noen dager. Trist. 

Hva syntes du? Bestilt noe fra H&M i det siste?

INNKJØP #PARIS som jeg glemte å legge med sist.

 • 04.08.2012, 17:36

Tenkte å legge ut det lille jeg glemte å vise dere som jeg kjøpte i Paris. Hahah, var ikke så mye jeg glemte å legge med i innlegget den gangen. Men da har jeg i hvertfall lagt det ut! Etterpå skal vi leie film, og kanskje spise ute så jeg burde få fikset meg litt. Her sitter jeg i rosa shorts, blå singlett og helt uten sminke, super bra match! Fikk aldri sett Cyperbully i går, men ser den nok i kveld om jeg orker. Nå må jeg gå, også blogger jeg senere! 

HVA SYNTES DU?

INNKJØP # BIK BOK # VERO MODA

 • 03.08.2012, 16:04


// Svart genser med glidelås bak, pris 159,95,- // Hvit bluse, pris 229,95,- // Gråbrun genser, pris 99,95,- // Hvit singlett pris, 79,95,- // Alt fra Vero Moda ♥ 

// Bukser XXS & XS, pris 99,- per bukse (kjøpt på salg) // Lyselilla oversized bluse, pris 99,- (kjøpt på salg) // Alt fra Bik Bok   ♥  

Heisann! Nå har jeg for ikke så lenge siden kommet hjem etter å ha handlet litt på Gulskogen sammen med pappa. Eller, han satte seg ned og tok en kaffe mens jeg gikk rundt og kikket. Laila ringte meg, hun er innlagt på sykehuset i Indonesia. Hun kommer hjem om noen dager da, men uff hvorfor må dette skje hver gang hun er i Indonesia? Solen har vært på besøk noen ganger i dag, men uten om det har det regnet som vanlig. Jeg er glad det bare er litt over en måned til jeg skal til Mallorca, det kommer til å bli så sykt deilig! Sol hele dagen, stranden, shopping, og bare slappe av. Nå er det forresten supersalg på Bik Bok, i hvertfall på Gulskogen. Bare å ta seg en tur dit, du kommer ikke til å angre! Er superfornøyd med alle innkjøpene mine fra i dag. ♥ 

HVA SYNTES DERE OM INNKJØPET? SKAL DU UTENLANDS SNART?

VERSACE

 • 30.07.2012, 10:10

// Versace yellow diamond parfyme fra taxfree, pris 419,-

God morgen alle sammen! Det var en fin dag i går, bortsett fra en del kjøring. Har begynt å bli ganske lei av å kjøre bil nå. Solen har visst kommet på besøk i dag, så nå skal jeg gå ut en liten tur tenkte jeg. Jeg skal ingenting i dag, jeg elsker sånne dager. Bare ligge på sofaen, se på film og slappe av! Planen var egentlig å gå en lang tur i dag, men jeg tror ikke jeg orker. Har nok å gjøre hjemme nå egentlig, kan fortelle dere mer om det senere. Men, i går fikk jeg en parfyme fra taxfree'n av pappa, den lukter bare helt himmelsk. ELSKER DEN! Versace har nå blitt min nye favoritt.

HVA ER PLANENE DINE FOR I DAG?

SANDVIKA 28.07.2012

 • 29.07.2012, 00:02

Da er det lenge siden sist! I hele helgen har vi lånt bobil og vært på tur til Strømstad og Stavern. Mest vellykket var Stavern, bare at i dag var det et utrolig drittvær og da ble det bare en natt der nede. Så jeg og pappa dro på Sandvika Storsenter og handlet litt. Senteret skulle stenge nesten med en gang vi kom dit, så vi fikk ikke så veldig god tid. Og det var ikke mye fristende utvalg i butikkene heller. Men pappa fikk kjøpt seg noe, og det fikk jeg også i tillegg til gave som jeg skulle gi til Linn Therese(kjæresten til pappa)! Siden sommeren snart er over kjøpte jeg litt varmere tøy, kjenner at jeg gleder meg til høsteren alle
 

// Svart og Grønn genser fra H&M, pris 99,- per // Hvit singlett fra H&M, pris 79,- // Stripete genser fra H&M, pris 149,- // USA genser fra Cubus, pris 249,-

HVA SYNTES DERE?

DAGENS INNKJØP 24.07.2012

 • 25.07.2012, 01:21


// Tights fra H&M, pris 99,- // Shorts fra Cubus, pris satt ned fra 99,- til 49,- 


// Hvit tubetopp fra Bik Bok, pris 99,- // Neglelakk fra Bik Bok, pris 29,- for en & 39,- for to.

Da er billetter til Tusenfryd fiksa til i morgen, gleder meg sinnsykt! Dette ble det lille innkjøpet fra i dag, utenom undertøy. Men jeg syntes ikke det er noe særlig å legge ut, hahah. Ikke noe interessant liksom. Kjøpte også en liten hårbørste fordi jeg har glemt min hjemme hos mamma, så da måtte det bli en engangsbørste på meg. Kaster den på søndag jeg! Som jeg sa, er dette et superlite innkjøp. Men det var litt deilig å kjøpe noen ting som jeg trenger. Nå skal jeg sove, for så å være tidlig opplagt til i morgen! Natta <3

HVA SYNTES DERE OM INNKJØPET MITT? SKAL DERE PÅ TUSENFRYD?

// Om dere skal på Tusenfryd i juli anbefaler jeg dere å gå inn HER! hvis dere skal betale med VISA på nett. For da får dere 10% rabatt og sparer opptil 100kr per person! //

NEW IN 17.07.2012

 • 18.07.2012, 19:04

// Sokker fra Rema 1000, hahahahahahah // T-skjorte fra Outlet, pris 199,-

Dette var da det lille jeg kjøpte i går, til å være i Oslo fant jeg ganske lite. Sokkene er fra Rema 1000, hahah. Men i morgen drar jeg forhåpentligvis til Drammen, også vet jeg ikke helt om Thea og Katharina skal være med eller ikke. Dagen i dag har vært superbra, har vært hos Thea i nesten hele dag så det har vært superkoselig! Det var jo såklart litt småkleint i starten siden det er så lenge siden sist jeg var med henne, men det ble jo ganske bra etterhvert! Nå skal vi snart grille, så skal vi gå en tur senere i kveld. Blogges etter det!

HVA SYNTES DU? GJORT I DAG? 

PARIS innkjøp

 • 14.07.2012, 19:56


// Blå stripete genser fra Mango // Rød og stripete gensere og singletter fra Zara // Blå og hvit kjole fra H&M


// Sminke fra ICS Cosmetics // Sølvfarget topp fra Zara // Singlett fra Promod // Brillene husker jeg ikke hvor er kjøpt

// Blå singlett og Peace singlett fra H&M // Genser og I LOVE PARIS t-skjorte fra gatebutikk // Rød singlett og Lysebrun bluse fra NAFNAF

Nå var det på tide å legge ut innkjøpene mine fra Paris. Det ble ikke så mye, siden jeg bare hadde med meg et par tusen ned dit så dette vare vel alt tror jeg. Untatt en grå I LOVE PARIS t-skjorte som ligger i vaska. Oi, nå kom jeg på at jeg glemte en genser! Klarer virkelig ikke holde styr på alle klærne, men jeg kan lage enda ett innlegg med det jeg glemte senere. Jeg virkelig elsker alt på bilde to, untatt foundationen som ble litt for mørk for meg. Nå skal jeg fortsette å skype med den beste kusinen i verden, April<3<3

HVA SYNTES DERE OM INNKJØPET? Er det noe mer du lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet, jeg svarer tilbake til alle!

NEW IN #12.07.2012 vero moda

 • 13.07.2012, 12:53

I går kom jeg som sagt hjem fra hytta i Vrådal! Da møtte denne lille godsaken meg på døra til klesskapet, mamma hadde nemmelig vært å handlet litt og da kom hun hjem med nytt sengesett og denne til meg! I dag fikk jeg ny dør til rommet, og dere aner ikke hvor lenge jeg har lengtet etter det. En hvit dør! Hahah, nå mangler jeg bare et nytt klesskap, TV, sofa og litt sånt til rommet. Men dere får se når alt er ferdig. Gleder meg skikkelig, har en følelse på at det kommer til å bli skikkelig bra! Designet mitt har jeg byttet ut, vurderer å lage ett nytt design snart eller få noen andre til å lage men dette er bare midlertidig. Ny header kommer når jeg får tatt bilder, men jeg syntes den er grei å ha imens.

Var bare denne toppen jeg skulle vise dere, kan kjøpes på Vero Moda! 

SYNTES? VAR DESIGNET HELT GREIT?

NEW IN #18.05.2012

 • 18.05.2012, 14:51

Da er jeg hjemme fra byen. Jeg, mamma og veninna til mamma dro og skulle spise på skutebrygga. Men vi endte også med å ta oss en liten tur på magasinet, da ble det såklart noen innkjøp! Disse to kjolene er helt like, bare at jeg likte de så godt og kjøpte de i to forskjellige farger. De er fra Vero Moda og kostet 190,-. De kom ut i butikken i dag, og jeg var faktisk den første personen som kjøpte den. Akkurat det syntes jeg er veldig rart, siden de er så fine. Snart skal jeg til pappa, også får vi se hva jeg skal gjøre videre i dag. Hadde ikke gjort noe å dratt på Tivoli igjen da!

HVA SYNTES DU OM KJOLENE?

INNKJØP 15.05.2012

 • 16.05.2012, 19:26

 I går reiste jeg og noen venninner til Drammen fordi Laila skulle ha klær til 17.Mai. Jeg kjøpte omtrent ingenting og grunnen er jo som jeg har sagt tusen ganger nå at jeg skal kjøpe noe til rommet mitt. Så jeg kjøpte bare en GOSH primer til 119,-. Mer info har jeg skrevet på bildet, og jeg syntes egentlig at det var utrolig lurt og mye mer oversiktlig å skrive på bildet istedenfor å ha en lang tekst. Kanskje jeg skal gjøre det litt oftere? Men sånn ellers, så har det ikke skjedd noe spesielt i dag. Vi har hatt den siste tentamen for dette halvåret, nemmelig i matte. Det gikk bedre enn forventet og jeg tror jeg har klart en 4-er eller 5-er. Etter tentamen dro jeg på dans og kom hjem i seks tiden. Nå er det snart klart for dagens episode av Hotel Cæsar, så skru på tv2 folkens!

 

HAR DU PRØVD DEN PRIMEREN FØR? SYNTES OM ATJEG SKREV PÅ BILDET? SER DU PÅ HOTEL CÆSAR?

NEW IN

 • 12.05.2012, 17:36

//Jakke fra Vero Moda - 399,- // Lilla sko fra Bianco - 399,- // Sennepfarget genser fra Vero Moda - 160,- // Rosa genser fra Vero Moda - 280,-

 

Nå har jeg kommet hjem fra Guskogen med noen innkjøp! Planene var bare å kjøpte sko og jakke, men jeg kom også hjem med to gensere. Jeg er skikkelig fornøyd, og dette kommer til å bli mye brukt framover! Under bildet har jeg skrevet hva de forskjellige tingene kostet, og jeg har oppgitt riktig pris under bildet. Jeg elsker skoene og tenkte å lage et helt innlegg senere bare for dem. Syntes dere at jeg burde gjøre det oftere? I såfall hadde det vært fint om du kunne sagt ifra i kommentarfeltet. Men nå fikk jeg en veldig god ide, jeg har lenge spart på kvitteringer for å se hvor mye penger jeg bruker på klær osv. Og tenkte å regne sammen det nå, ønsk meg lykke til! Dere får vite mer om dette senere, vi snakkes.

 

HVA SYNTES DU OM INNKJØPET?

INNKJØP 04/05.06 2012

 • 06.05.2012, 19:17 

Nå har jeg nettopp kommet hjem etter en kjempefin dag i bursdag til Amalie og Christina. Gratulerer kjempemasse med dagen deres som har vært! Det var superkoselig, og jeg har hatt det utrolig morsomt. Helgen har vært kjempebra også, som jeg har fortalt har jeg vært i Drammen med beste jentene. Og da ble det litt små innkjøp, samt gave til Christina og Amalie. Jeg og Katarina bestemte oss for å kjøpe noe sammen til de, så da ble det Justin Bieber parfyme som de forresten har fått inn på Cubus nå! Herregud, er faktisk litt misunnelig. Hahha. Men nå skal jeg og mamma se på en eller annen film som starter på TV. Blogg Vs Blogg finalen blir avsluttet i kveld, men jeg legger det ikke ut på bloggen før i morgen. Vi snakkes!

 

Syntes om det bittelille innkjøpet? Har du også lyst på Justin Bieber parfyme?

 

DAGENS INNKJØP 30.04.2012

 • 30.04.2012, 21:23

Heii! Nå sitter jeg og Vibeke her med hver vår pc. Jeg kom hjem fra Drammen klokken 20.00 også for en halvtime siden begynte jeg å for å møte Vibeke. Det var superkoselig i Drammen, og som vanlig ble det noen innkjøp. Jeg er faktisk stolt over at jeg ikke kjøpte så mye klær, men en høytaler til 299,- Jeg vet ikke helt hva jeg skal si nå, men jeg har telt opp stemmene til blogg vs blogg. Det ble Celine, thea & vilde som går videre til finalen. Finalen blir postet på bloggen i kveld eller i morgen. Snart er det Paradise, så vi snakkes!

 


//bikbok//bikbok


//Lindex

 


//Lindex

 


//spaceworld

 

HVA SYNTES DU?

INNKJØP 21.04.2012 - jeg er tilbake

 • 22.04.2012, 20:12

Heihei! Nå er det en stund siden jeg har blogget og grunnen er egentlig bare at jeg har vært veldig lat. Dagene har gått til å slappe av og å gjøre lekser. Nå er det virkelig skjerpings, jeg skal stoppe med alt som heter godteri og brus! Jeg skal bli sunn og flinkere til å trene, for nå kjenner jeg det tar på kroppen! Jeg har satt meg så mange mål, og jeg skal blant annet bli flinkere til å blogge. Legge ut videoer av alt mulig rart, outfits og ha konkurranser! Så nå er det bare å følge med videre på bloggen, for nå starter jeg ett nytt bloggliv. Eheheh, hurra! :D

 

I går feiret vi bursdagen til Kim Robin hos pappa, han har endelig blitt tenåring! Vi fikk besøk og hadde det superkoselig, men tok også en tur til holmestrand før bursdagen. Der fikk jeg kjøpt meg en singlet, og kom også ut med en basic genser. Elsker den! Nå får jeg fortsette med litt lekser så jeg slipper mye til uka, vi snakkes!

 

En sen bursdagsgave fra onkel, elsker dem!

 

// Singlet 79,- og Genser 149,- Fra Cubus

 

Hva syntes du om at jeg er tilbake etter noen dagers pause fra bloggen? Likte du innkjøpet?

SHOPPING

 • 14.04.2012, 18:51

Heii! Nå har jeg kommet hjem, pakket ut av posene og skiftet til joggebukse! Jeg og Sofie var i Drammen i stad og handlet litt. Det var superkoselig og det ble en del. Eller, jeg fikk ikke handlet så mye denne gangen siden jeg ikke hadde så mye penger. Men det blir mer neste gang!  Jeg er ganske fornøyd med innkjøpene mine, men det var gjerne noe annet jeg skulle hatt men som de ikke hadde i min størrelse. Starstruck Foto var også på magasinet i stad og spurte om vi ville bli tatt bilde av, selvfølgelig! Bildene var superfine og kostet bare 50kroner. Nå er det snart mat, favorittretten Taco! Glemte også å si at jeg har klipt håret i dag. Det var mye som var slitt, men jeg liker det! Fikk også litt mer volum av denne frisyren. Men vi snakkes vi senere :-)

 

// Genser fra Planet, pris 349,- // Bukse fra Bik Bok, pris 199,-

 

// Singlett fra H&M, pris 149,-

 

// Øredobber fra Glitter, før 99,90,-15,- // Hårstrikk m/ blomst fra Glitter, før 49,90,- nå 10,- // Armbånd fra Bik Bok, før 99,- nå med på kjøpet

 

 

 

HVA SYNTES DERE OM INNKJØPET MITT? NOE DU LIKTE?

 

INNKJØP FRA GRAN CANARIA

 • 06.04.2012, 17:48

Da var det på tide med å vise dere innkjøpene tenkte jeg, dette innlegget har tatt år og dager å lage så jeg håper dere liker det! Ellers er det ikke mye å si, ha en fin dag folkens! Og tusen takk for koselige kommentarer i forrige innlegg..

 

// sko rundt kr 150,-  fra Farasion 

 

// Lommebok, fra (butikk: husker ikke) flyplassen i Las Palmas

 

// Singletter kr 72,- & 64,- , fra (butikk: husker ikke) senter i maspalomas

 

// Øyenbrynsblyant kr 224,- fra Fund Grube i Maspalomas

 

// Smykkestativ kr 72,- fra Natura på flyplassen i Las Palmas

 

// T-skjorte kr 96,- fra (butikk: husker ikke) Maspalomas

 

// Kopp kr 64,-, fra Starbucks på flyplassen i Las Palmas

 

// 2 Clinique foundation tilsammen kr 410,- // Clinique concealer kr 145,- // resten fikk jeg med på kjøpet, fra Dutyfree på flyplassen i Norge

 

// bukse jeg vant i en konkurranse på hotellet // bukse kr 96,- // bukse kr 96,- (butikk: husker ikke)

 

// Gosh sminkesett kr 299,- fra Duty Free på flyplassen i Norge ( kjøpte to sett ) 

 

// T-skjorte kr 96,- fra (butikk: husker ikke) Maspalomas

 

Syntes om innkjøpene mine? Noe du har selv? Noe du har ønsket deg?


INNKJØP 17.03.2012

 • 19.03.2012, 17:18

Hei! Beklager for at jeg ikke fikk blogget eller noe sånt i går! Jeg har øvd på prøve og har funnet ut at vi har 3 prøver og en framføring denne uken, så det er litt å øve på! Jeg fikk aldri vist dere innkjøpet fra Oslo på Lørdag, så da tenkte jeg å legge det ut nå! Jeg er skikkelig fornøyd med den hvite blusen og skoene!

 

// HVIT BLUSE FRA VERO MODA

 

// SKJORTE FRA BIKBOK // HVIT SINGLET FRA VERO MODA

 

// SINGLET FRA BIKBOK

Jeg har ringet rundt skoene, vanskelig å se men det er hvite ballerinasko.

 

Hva syntes du? Har du begynt å handle litt mer "sommerlige" klær?

//Innkjøp HELG, bik bok

 • 11.03.2012, 21:41

Heihei! Jeg tenkte å starte dette innlegget med å si unnskyld. Jeg er lei meg for å ikke ha blogget bra, interessant og mye i det siste. Det har seg sån at jeg har vært litt opptatt, siden jeg har fått Iphone har jeg blitt litt kjent med den de siste dagene. Og for å være helt ærlig har jeg enda ikke gått lei, hahah. Men den tiden kommer vel? Helgen min har vært super og på fredag reiste jeg og Laila til byen. Jeg kjøpte ikke mye, bare en svart shorts som jeg definitivt skal tilbake å bytte. Den satt helt forferdelig på og var ikke verdt pengene! Jeg må virkelig begynne å lære heretter, jeg hater å prøve klær på prøverommet. I morgen er det skole igjen, og jeg håper dere alle får en fin dag! Vi snakkes..

 

 

 

Den er så fin! Om den bare kunne sittet ordentlig altså....


Hva syntes du? Hater du å prøve klær når du handler?

FÅTT IPHONE 4S (15GB)!!

 • 05.03.2012, 21:06

Heihei! Jeg har hatt en helt fantastisk fin dag i dag! Dagen startet med framføring som egentlig gikk helt greit, og vi får vite karakterene våres til Mandag. Nå er det ingenting å grue seg til, bare å glede meg. Gran Canaria om bare 23 dager! Etter skolen i dag ble jeg med pappa på jobb fordi vi skulle dra sammen å kjøpe Iphone, jeg har ventet helt siden Januar nå, så det var ganske på tide! Vi dro først på Elkjøp men der hadde de ingen igjen av hvit, så vi reiste til Spaceworld der de heldigvis hadde den inne! Og nå sitter jeg her da, og er overlykkelig over min Iphone! 

 

 

 

Har du Iphone? Gjort i dag?


NY BIKINI & SKO

 • 01.03.2012, 22:08

Heii! Jeg har helt glemt å vise dere hva jeg bestilte fra http://nelly.com i forrige uke. Jeg er veldig fornøyd med skoene ettersom de bare kostet meg 100kroner, men jeg er superfornøyd med bikinien! Dere ser bilder av det nedenfor og jeg må si at jeg gleder meg til å bruke bikini nå! Tenk varme sommerdager der du ikke har lyst til noe annet enn å bade.. Det er livet! Ellers venter jeg på en vinterjakke som også er fra Nelly, men jeg er vel litt sent ute der. Har ikke hatt tid eller orket å bestille jakke før, men men.. 

 

 

 

Skoene finner dere HER! og bikinien HER!

 

Hva syntes du? Har du bestilt noe fra nelly før?


Lite innkjøp 01.03.2012

 • 01.03.2012, 18:18

Heihei! Sorry for null blogging i går, men det var bare så sykt stressende at jeg ikke orket rett og slett. Heldigvis fikk jeg Reem til å gjesteblogge for meg! I går var jeg på skole, dans og øvde på franskprøve som gikk ganske dårlig. Vi fikk selvfølgelig spørsmål om det jeg ikke hadde øvd på, så typisk! Men gode nyheter da, vi får endelig pc på mandag. Og det vil si at det meste av lekser og skolearbeid kommer til å foregå på pc, noe så deilig! Men ellers har jeg det ganske fint, hahah. Netopp vært på butikken og kjøpt meg litt smått, og gleder meg sykt til Hotel Cæsar! I morgen får jeg Iphonen min som jeg har ventet på kjempelenge, så det blir jo gøy <3

 

 

Også må jeg gratulere Justin Drew Bieber med 18årsdagen! Håper du koser deg masse!


Syntes om det lille innkjøpet? 

Gårsdagens innkjøp 23.02.2012

 • 24.02.2012, 12:04

Hei! Jeg måtte bare legge ut det jeg kjøpte  i går. Jeg var helt tom for pudder og hadde akkurat nok tid til å stikke innom Boots for å kjøpe. Jeg endte opp med dette pudderet her, og det som er bra er at No7 ikke er dyretestet! Så da måtte jeg kjøpe det.. Prisen var 179,- noe som jeg ikke syntes var så mye, og jeg har testet det i dag og elsker det! Man påfører i sirkler og resultatet blir helt naturlig! 

 

Mineral Perfection Pudder - 179,- på Boots apotek !

 

 

 

Har du prøvd dette pudderet? Hva syntes du?

 

SKREVET 24 FEBRUAR 2012, KLOKKA 12:04

INNKJØP 21.01.2012

 • 21.01.2012, 23:42

Jeg ble veldig fornøyd med innkjøpet, og brukte bare 300kroner kontant i dag! Resten tok jeg på tilgodelappen som jeg fant i den gamle lommeboka mi her om dagen. Jeg blant annet elsker den rosa genseren og det er definitivt favorittinnkjøpet mitt i dag, inkludert klokken!

 

 

Genser fra Planet, kr 299,- 50% rabatt som er kr 149,-

Klokke fra Planet, kr 149,- 50% rabatt som er kr 74,50,-

 

 

Rød topp fra Planet, kr 499,- 50% som er kr 249,-

Brun veske fra Cubus, kr 99,- 50% som er 49,-

Blått og hvitt skjerf fra Cubus, kr 99,- på salg til kr 10,-

Hårfarge fra H&M, kr 129,-

Løsvipper fra Nille, kr 29,-

 

Hva syntes du om innkjøpet?


Helgens lille innkjøp

 • 16.01.2012, 20:14

Jeg var som sagt og handlet litt i helgen, og fikk kjøpt meg disse tøflene. Jeg elsker dem og de er så deilige å gå med! Også tenkte jeg at jeg skulle ha en liten konkurranse snart, og begynte å kjøpe premie i helgen. Premien egner seg bare for jenter så det er sagt :-) Men nå skal jeg være litt på facebook tenkte jeg, og kan vise dere hva jeg fikk i posten i morgen eller noe sånt..

 

 


Fra Bik Bok, de var på salg og kostet bare kr 49,-

 

Hva syntes du? 

Kjempefin bursdag! Innkjøp 10.01.2012

 • 10.01.2012, 19:22

Heihei!

 

Jeg må først si at jeg har hatt en fantastisk fin dag i dag, og takk for alle gratulasjoner! Jeg ble vekket av mamma klokka 06.00 da hun kom på senga med rundstykke, kake og te. Kjempegodt! Når jeg tok bussen til skolen fikk jeg masse gratulasjoner, og ja sån har egentlig hele skoledagen min gått! Men etter skolen reiste jeg og Katharina til Drammen for å kjøpe kjole og sko til ballet som er på Torsdag! Flaks for meg så hadde Lace fått inn de fine kjolene! Så det ble faktisk kjole på meg i år også, for jeg var veldig redd for at jeg ikke skulle finne noen. Skoene kjøpte jeg på Eurosko, men dere får ikke se noe av det før ballet på Torsdag. Det var litt synd, for det var bare ett par sko på hele magasinet som var i den fargen jeg skulle ha og derfor er det nok mange som har like! Det ble også litt smykker i dag, som dere får se nedenfor! Men jeg har ikke tatt noen bilder fra selve dagen, så sorry! Men jeg er unnskyldt! Hoho..

 

Kjole fra Lace, kr 599,-

 

Sølvring fra Aseco Gull & Sølv, kr 249,- minus 50%rabatt som var  kr125,-

 

Pure silver øredobber fra Glitter, kr 129,-

 

Hva syntes du? Har du hatt en fin dag?

 

Da er treningsklær bestilt!

 • 09.01.2012, 22:15

Hvis du leser bloggen min, så har du sikkert lagt merke til noen av mine mål for 2012. Et av dem er selvsagt å komme i bedre form, så jeg begynte i dag! Og klikket med alt dette hjem, det kommer i posten om noen dager og er fra den nye kolleksjonen Active Sports på http://Ginatricot.no. Jeg håper virkelig at jeg blir fornøyd, og at det passer meg!

 

                                                          

 

Alt dette kom totalt på 598,90,- inkludert frakt :-) 

Hva syntes du?

Gaver fra Julaften

 • 28.12.2011, 02:52

Hei!

Jeg tenkte å lage et innlegg med hva jeg fikk til jul! Jeg orker ikke skrive noe nå siden det er så sent, men her får dere noen bilder! Og jeg vil bare si tusen takk for alle de fine gavene jeg fikk <3

Hva syntes du? Fikk du noe av det samme?

Innkjøp 27.12.2011

 • 27.12.2011, 22:56


Loreal studio Secrets Primer kr 189,-
Loreal True Match Foundation kr 179,- 
Loreal True Match Powder kr 179,- 


Gull t-skjorte kr 99,- minus 50% som er kr 49,-
Blå Paris t-skjorte kr 99,- minus 50% som er kr 49,- 


T-skjorte med glidelåslomme fra h&m kr 99,-
Never Denim bukse fra Bik Bok kr 499,- 


Sokker fra Gina Tricot kr 59,-
Strikket genser/jakke fra Gina Tricot kr 199,- minus 50% som er kr 99,- 
Denise Denim Thigts fra Cubus kr 149,- 


Hvit genser fra h&m kr 99,-


Bh fra Cubus, to for 149,-

Hva syntes du om innkjøpet?

Innkjøp fra Ullared, Fredag - Søndag

 • 08.11.2011, 18:14

Jeg lovte dere å vise innkjøpene mine fra Ullared, det ble som sagt ikke så mye for jeg kjøpte jo for det meste julegaver.. Men uansett enjoy!!


Pris 79,-


Pris 49,-


Pris 89,- (?) Jeg syntes den hadde et litt mer personlig preg, jeg syntes blomstene er så søte, liksom så vintage..


Pris 149,-

Her ser dere at jeg ikke kjøpte så mye, men jeg elsker denne vesken! Hva syntes dere om det lille innkjøpet ?

Innkjøp 24.09.2011

 • 26.09.2011, 22:36


Blås i neglen, jeg biter og er ikke stolt av det^^

Concealer pris 99,-

Øyenskygge svart og hvit pris 95,-

Øyenskygge rosa og lilla pris 115,-

Hva syntes dere om innkjøpet ?

Dagens lille innkjøp

 • 20.09.2011, 18:28

Heiia, ble med Katharina hjem etter skolen i dag så kjørte vi til Liertoppen for at hun skulle ha seg noen sko, men så sta som hun er så kom hun hjem med 00000par. Jeg hadde bare med 20kroner fordi bankkortet mitt var hjemme, så da løp jeg rett bort til stativet hvor det var skrevet 19,- kr! Jippi, lykkedag <3 Men nå må jeg ringe pappa og spørre om jeg skal være hos han i høstferien ellerno. Snakkes senere!

Halskjede fra Cubus verdt 79,- betalte 19,-

Hva syntes dere ?

Onsdagens innkjøp 14.09.2011

 • 17.09.2011, 20:36

De to beste innkjøpene fra Onsdag:

Kjole fra Nikka pris 399,- kr
Genser fra H&M pris 199,- kr 

Hva syntes dere ? Likte dere innkjøpet ?

Dagens innkjøp;

 • 21.08.2011, 18:37

Heihei! I dag dro vi til Drammen for å leie filmer, men jeg endte opp med å kjøpe noen. Deretter plasserte vi rumpene våres på Peppes Pizza! Så nå skal jeg være så sunn ettersom jeg har spist meg stappmett på Peppesmat og sette meg ned for å se et par filmer.. Men her ser dere hva jeg kjøpte:

Haha, ser på Hannah Montana i smug.. Jeg elsker de gamle episodene!


Noen av disse er gamle leiefilmer, men jeg fikk alle 6 filmene for kun 200,- !

Har dere sett noen av filmene ? Hva har du gjort i dag ?

Drammen Innkjøp 20.08.2011

 • 20.08.2011, 18:46

Jeg har fått helt dilla på uglesmykker for tiden, enten så er det fordi de er så søte eller så er det fordi jeg bare må kjøpe noe når jeg er i byen. For dette er det eneste jeg kom hjem med etter byturen, det var egentlig ganske stressende å være i byen siden vi møtte noen venner også ble de med oss osv. Men det var koselig å se de igjen, og nå starter skolen om bare 2 dager! Men i hvertfall, jeg slapp å betale for dette smykket fordi jeg hadde 8stempler på det glitter rabattkortet, og da kan jeg få en vare for inntill 100kroner gratis. Jippii!Har du fått dilla på uglesmykker? Hva har dere gjort i dag?

Gårsdagens innkjøp 18.08.2011

 • 19.08.2011, 11:02

Denne har jeg siklet lenge etter! Det tror jeg de fleste av dere har gjort også. Herligheten får dere kjøpt på Bik Bok for kun 199,-
Kjøpte denne i rød fordi, egentlig vet jeg ikke men denne var kulest! Har planer om å kjøpe en i svart også :-)

Har dere jumpsuiten ? 

Dagens innkjøp

 • 16.08.2011, 16:05

Hallo every body! I dag har jeg vært med pappa på jobb og planen var egentlig å dra på Lierkroa etter det, men vi tar det i morgen. Jeg møtte mamma på sande sån i 3tiden så handlet vi pennal og litt blyanter osv. til skolestart.. Jeg gleder meg bare sån helt sykt til skolen, det kommer til å bli så mye gøy! Men jeg blogger mer senere, shiiit Home And Away har startet, snakkes!Hva syntes du?

Gåsdagens innkjøp fra Sverige

 • 14.08.2011, 19:36

Hei! Som sagt kjøpte jeg ikke mye når jeg var i Sverige da det bare ble to bittesmå innkjøp..


De lukter så godt!Hva syntes du ?

Dagens innkjøp, Mani Dress

 • 04.08.2011, 21:23

Jeg er tom for batteri på kameraet mitt, så det ble orginalt bilde :-)

Denne kjolen er fra Bik Bok, pris kr 149,- kjøpde den på salg til 49,-

Vad tycks ? 

Dagens innkjøp;

 • 15.07.2011, 21:22Kjole fra Seppala 60% avslag, pris 16£

Parfyme fra Parfymeri 20% avslag, pris 19£ 

Alt er kjøpt her i Tallin.. 

Hva syntes dere ? 

Maxi senteret, innkjøp;

 • 09.07.2011, 16:34

Hallooo!

Som fortalt i stad, dro jeg på Maxi senteret i Drammen, og med en gang jeg kom inn på senteret gikk jeg inn på en butikk jeg syntes så litt fin ut. Den hadde ikke noe navn. Og vet du hva ?  Alt i butikken kostet 50 og 75kr ! Jeg tror det var en sånn butikk som tar inn masse forskjellige klær det er salg på eller noe..

Her har dere da mine innkjøp:


Genser, 75kr fra Maxi Senteret i Drammen..


Skjorte/bluse kr 75,- fra Maxi Senteret i Drammen


Sko kr 99,- fra Økonomisko

Men nå skal vi grille, ha det bra!

Search

Bloggdesign

hits