hits

Prom dress has arrived

 • 14.12.2014, 17:24

Til onsdag skal vi ha et skoleball som en avslutning på året. Skolen har valgt temaet Great Gatsby og jeg som ikke engang har sett filmen syntes det var vanskelig å finne en kjole som passer til temaet. Det ble til at jeg så litt bort ifra temaet og kjøpte en kjole jeg syntes var fin. Så jeg bestilte kjolen nedenfor fra ustrendy.com. Jeg er enda litt usikker på om jeg kommer til å bruke denne, men om jeg ikke bruker den til ballet kan jeg bruke denne til andre anledninger. Det er det som er så fint med paljettkjoler! 

Kjolen finner dere HER.

Hva syntes dere?

comfortable summer clothes

 • 19.05.2014, 14:45

//fra cubus

Da er dette på vei hjem til meg! Jeg trengte noe nytt i skapet nå og noe nytt til cali. Dette kommer til å bli godt brukt skal jeg love dere! Den shortsen ser bare helt utrolig komfortabel ut, skjørtet passer til alt og bikinien er helt nydelig. Jeg får vel komme meg tilbake til eksamensforberedelsene, har merket at det fort blir noen timer pause mellom øvingen. Er absolutt ikke lenge til sommeren nå, holder på den som eneste motivasjon. Ha en fin dag videre alle sammen!

Winter Hugs fra Friis and Company

 • 21.12.2012, 22:14

God kveld!

Dette er de nye skoene jeg har fått fra heppo.no. Jeg elsker dem! De ser utrolig store ut i størrelsen, men de holder fortsatt den samme størrelsen som jeg bruker i andre sko. Jeg har i 38 og bruker den størrelsen til vanlig, og den størrelsen stemmer akkurat overens med heppo sine! Utrolig lette og gode å gå med, også er de så fine å se på! Absolutt til å anbefale! 499,- Denne fargen er utsolgt, men de har i svart HER

HVA SYNTES DU?

# COVERBRANDS

 • 28.08.2012, 21:25

Heii! Da tenkte jeg å poste et lite innlegg til dere der jeg viser produktene som jeg bestilte fra Coverbrands for noen dager siden. Jeg er superfornøyd med alt, og har egentlig ikke mer å si! Leter du etter en foundation eller concealer som dekker bra og ser naturlig ut burde du så absolutt velge time Balm. Ingen av produktene er dyretestet, noe som også er helt supert! Kunne ikke vært mer fornøyd. Orker ikke gjøre mer ut av dette innlegget nå, er trøtt, sliten og har planer om å se på noen serier nå. Så om det er noe dere lurer på er det bare å spørre i kommentarfeltet, så tar jeg det i morgen. Vi sees!

Alt HERFRA! 

HVA SYNTES DERE?

PAKKE I POSTEN, H&M

 • 16.08.2012, 12:48

H&M pakken min har kommet. Jeg ble egentlig ganske så greit fornøyd med klærne, var ikke noe spesielt jeg kjøpte. Bare helt basic ting med litt knalle farger. Brillene likte jeg utrolig godt, men shortsen derimot var litt gjennomsiktig og alt for neonfarget for meg. Men er vel greit å ha noe over bikinien. Jeg kjøpte alt på salg, og er veldig fornøyd med tingene til å være H&M. Alt kostet 20kr, untatt de to svarte t-skjortene jeg kjøpte som ligger oppå hverandre. De kostet 30kr, per. Men hallo, superbillig! 

HVA SYNTES DU? BESTILT FRA H&M FØR? 

ELLE ABONNENT

 • 30.07.2012, 21:50

Hei! Nå er jeg så sykt overlykkelig egentlig, sminkevesken fra Lulu's er en abonnentgave fra Elle. Så nå sendte jeg de en melding om at jeg ville bli abonnent, og da får jeg 6 blad + lulu's veske i posten. Føler meg ganske smart nå! hahah. Den toalettvesken har jeg hatt lyst på så lenge og skulle akkuratt til å bestille den. Får bare håpe at jeg får det jeg skal ha i posten da. I morgen drar jeg til byen for å kjøpe bukser, har seriøst bare to par olabukser som jeg liker. Så nå er det vel på tide med noen nye. Nå skal jeg slappe av med en film ellernoe, snakkes!

ABONNERER DU PÅ ELLE? SYNTES?

PAKKE I POSTEN!

 • 13.03.2012, 17:59

Dette lyste virkelig opp dagen min alle sammen! I dag fikk jeg premien min fra en konkurranse som jeg vant. Jeg bare elsker den oransje neglelakken, ansiktsmaskene og ikke minst den lille søte ringen. Tusen hjertelig takk!

 

 

 

Hva syntes du? Elsker du å få pakker i posten?

PÅ VEI TIL MEG! Bikini, 14cm

 • 18.02.2012, 22:21

Heii! Da har jeg endelig fått bestilt meg en ny bikini! Dette var virkelig på tide og det kom på bare 300 kroner! Ikke værst til å være bikini egentlig. Jeg bestilte fra http://nelly.com og la til ett par sko i tillegg. De er på 14cm og kommer til å gå til øving for å si det sån! Jeg har jo så lyst på Jeffrey Cmpbell sko, så jeg må starte ett sted. Det er supergøy på hytta her, og i morgen skal vi enda en gang stå på ski og ake! Men nå må jeg fortsette med det jeg og Katharina holdet på med, så vi snakkes!

 Vad tycks?

Kalender i posten!

 • 29.11.2011, 21:23

Min kalender fra femelle.no kom i posten i dag! Den inneholder rabatter og gavekort fra forskjellige butikker. Jeg har så lyst til å åpne første luke! Jeg skal også få en annen kalendergave fra mamma som jeg vet hva er, men jeg kan ikke si det til dere enda.. Hahah.


http://sophieelise.blogg.no på forsiden! :-)

Designet er under oppussing igjen, så beklager om det er litt rotete!

Har dere julekalender ? Hvordan da?

Pakke i posten!

 • 05.10.2011, 20:26

Jeg fikk pakkene fra Gina Tricot i posten i dag! Innlegg om det senere..  Men jeg fikk også halskjedet som jeg har blitt sponset med. Det er fra http://www.mittnavnesmykke.no som blant annet selger smykker av gull og sølv. De lager spesiallagde smykker til akkurat deg, så hvis du ikke finner navnet ditt i nettbutikken dems så sender du bare en mail til de. Smykket jeg fikk tilsendt i posten koster ca 300kroner, noe som rett og slett er ingenting! Jeg anbefaler alle å klikke inn på denne nettsiden, og hvem vet kanskje akkurat du liker den!


Jeg elsker det!

Har du bestilt fra Mittnavnesmykke.no  før ?

Pakke i posten, herlig!

 • 16.09.2011, 17:33

Bonjour, tout le monde! I dag er det fredag, så deilig etter en uke med mye skolejobbing.. I siste time på skolen i dag hadde vi en liten norskprøve, jeg ble veldig førnoyd med resultatet! *Trommevirvel* Jeg fikk 5+ :-) Og dermed blir det forhåpentligvis en hundrings på meg senere. Jeg og mamma har nemmelig gjort en avtale om at hver 6-er jeg får så får jeg 200kroner og for hver 5-er får jeg 100kr. Det øker lysten på pugginga også, så jeg nekter ikke.. 

Men til poenget, når jeg kom hjem fra skolen ventet denne lille søte pakken på meg. Jeg vant konkurransen til http://katrineex3.blogg.no her om dagen, og jeg ble i mye bedre humør når jeg hadde pakket den opp. Det finnes ikke noe bedre enn å åpne pakker på en Fredag! Men nå skal jeg ut å ta noen bilder, vi snakkes!

Hva har du gjort i dag? 

Pakke fra Yves Rocher

 • 25.08.2011, 19:13

Hallo! I stad var jeg å hentet pakken som jeg har bestilt fra Yves Rocher, prisen kom på hele 130kroner mer enn jeg forventet, jeg trodde det kostet 98,50 kroner meneh.. Posten skulle visst ha litt også! Jeg elsker denne netbutikken, egentlig fordi man alltid får med et gratis produkt! Men jeg håper at jeg blir skikkelig fornøyd med det lille jeg bestilte. Gå inn HER! for å besøke netbutikken!

Dette bestilite jeg :

Og denne vesken ( Det er mer reisebag enn veske ) fikk jeg med på kjøptet, elsker den! :Har du bestilt fra Yves Rocher før ? Var du fornøyd ? Hva syntes du om det lille jeg bestilte ?

Pakke fra Elf Cosmetics

 • 17.08.2011, 18:28

Heihei, da har jeg vært i sande å hentet pakken min fra Elf (Trykk HER for å komme til nettsiden ) som jeg bestilte for 2/3 uker siden! Det tok utrolig lang tid før jeg fikk pakken, men innholdet var bare helt herlig og verdt ventetida.. Jeg gleder meg til å begynne å bruke det! Elf cosmetics er kjent for å ha billig makeup, og jeg bestilte alt dette for kun 200kr da nettbutikken hadde 50% salg. Men nå skal jeg pakke ut av 'sminkeeskene' og legge det i sminkemappen. Vi snakkes!

   

Har du bestilt fra Elf Cosmetics før ?

Pakke i posten!

 • 14.08.2011, 17:02

God ettermiddag! 

I dag kom jeg hjem fra en helg hos pappa, i går reiste vi som sagt til Sverige noe som var kjempekoselig! Men hos mamma var det en liten pakke som ventet på meg! Det var øredobbene fra IrmiZen Arts, kjempefine! IrmiZen Arts er en liten netbutikk på Epla.no som selger vintage og hjemmelagde smykker! Anbefaler alle å ta en liten titt innom HER! Hun selger smykker som er inspirert av naturlige materialer som f.eks. steiner/krystaller men også glassperler eller lignende. Kjempestilig smykkebutikk!

Hvis du vil følge med og bli holdt oppdatert på hva som lages kan du like Facebook siden hennes HER!

Reklame

Se hva jeg har fått i posten!

 • 04.08.2011, 17:42

Det er noe jeg har lengtet lenge etter, som har vært forsinket i flere måneder.. Når man drar det kjenner man gleden sprer seg, det er din beste venn. Nemmelig! Bankkortet mitt kom i posten i dag, Visa E lectron. Jippii, men bildet var stygt. Derfor dere ikke får se det.. Meneh her ser dere my biggest loove :


Så glad at jeg bare måå le! 

Har du fått bankkortet ditt ? Du bare elsker det, ikke sant ? 

Sponsorpakke.. Vurdering;

 • 07.07.2011, 18:58

Hei. For noen dager siden fikk jeg en sponsorpakke fra Coolstuff i posten! Jeg fikk et gavekort på 300kr som jeg kunne bruke på alt det jeg vill ha i butikken.. Jeg valgte Mirage fordi det hørtes så morsomt ut! Jeg trodde ikke noe på det som var skrevet, men jeg fikk helt latterkrampe når jeg først fikk prøvde den.. Mirage 3-D er beregnet for å lage hologram.. Det høres rart ut, men er supermorsomt! Du legger en ting inni hologramlageren ( den svarte runde dingsen ), så speiler den tingen som gjør at det blir et hologram. Det ser ekte ut, du kan ta rett igjennom det, det er rett og slett ingen ting der men det ser så ekte ut!


Min vurdering av dette produktet fra 1-6 er = 3

// Topp! : Jeg gir det en 3-er fordi det faktisk fungerer
   Bunn! : Prisen er ganske dyr for denne morsomheten, 300kr fra http://coolstuff.no

Og jeg beklager virkelig for den ''hakkingen'' i filmen ;)

Hva syntes dere om min vurdering av produktet ?

Pakke i posten!

 • 23.06.2011, 13:11

For ca 1 uke siden bestilte jeg noen produkter fra Yves rocher. Jeg fikk pakken i går og er sykt fornøyd! Og i tillegg får du med mye gratis! Jeg anbefaler alle å bestille herfra!


Deodorant med Aloe Vera, dusjsåpe med Aloe Vera, Håndsåpe, Håndsåpe, dusjsåpe, deodorant.


Neglelakk, såpe, sminkepung, glittermaskara og svart rennende metallsvart øyenskygge ( som er dritbra! ).

Dette fikk jeg gratis! :


Nydelige solbriller, ikke fullt så fin bikini ( ikke særlig fornøyd) og pudder!

Alt dette kostet bare kr 261,-

Har du bestilt derfra før ? I såfall kan du gjøre det HER.

Hva syntes du ?

Anne Lene Nilsen

- Sertifisert personlig trener - Barista hos Espresso House - Bikini fitness utøver

Search

Bloggdesign