Chill hos Oda :-)

 • 31.12.2011, 21:30

Heihei! Nå sitter vi på rommet til Oda og chiller'n rett og slett! Er på facebook med hver vår pc.. Vi spiste kjempegod mat i stad, og man kan si noen ble litt rare.. Kanskje lettere sagt småfull. Men vi har det kjempemorsomt, og venter bare på rakettene! Jeg vet ikke helt om det er det samme med dere, men jeg elsker raketter! Jeg syntes liksom at det er en del frihet i det. Men da sier jeg godt nyttår nå jeg, så får dere kose dere videre! Husk å tenke på det positive i det å starte på et nytt år, tenke på ting som du kan gjøre bedre :-) Vi snakkes om ett år!


Litt småkleint..

 

 

 

Hva gjør du akkurat nå ? 

 

Litt om 2011

 • 31.12.2011, 15:09

Heihei!

 

God morgen! Eller, hva skal jeg si? God formiddag passer vel egentlig bedre. Jeg våknet rundt 12.45 som er veldig sent til å være meg, men jeg elsker å sove! Sove, sove, sove og sove! Det er jo like greit da, siden jeg vet at det blir sent i kveld. Jeg føler at jeg har forandret meg mye gjennom året som har gått, jeg har opplevd sykt mye og angrer ikke på noe av det. I Mars dro vi på leirskole, jeg hadde gledet meg kjempemye i flere år og endelig kom dagen. Vi møtte opp på skolen for å ta bussen til Vassfaret, og sa hade til foreldrene våres. Bussturen tok rundt 3 timer og det var kjempekoselig! Vi stod mye på ski og vennskapet ble nærmere, det jeg mener er at vi ble bedre kjent med hverandre. Jeg vil så gjerne oppleve det igjen! Jeg har valgt ut noen få ting jeg ville skrive litt om, men jeg har så klart opplevd mye mer!

 

 

 Hytta til jentegruppa mi <3

 


Katharina og meg :-)

 

På slutten av skoleåret var det ferdig. Alt var ferdig, jeg gledet meg til å begynne på Ungdomsskolen enn noensinne og trodde at det skulle komme til å være perfekt. Men når jeg egentlig ser tilbake på det, så savner jeg barneskolen veldig! Men jeg har fått så mange nye venner, klassen min kunne ikke ha vært noe bedre. Jeg har mistet litt av kontakten til de jeg gikk i klasse med på barneskolen, noe som er veldig leit. Men sån er det, vi blir større og forandrer oss!


Meg og Lise <3

 


Charlotte, Katharina, Frida, Lise ( bak) og Laila :-)

 

 
Meg og Sindre

 

Jeg har også vært mye mer hos pappa. Mamma og pappa flyttet fra hverandre for et og et halvt år side, og jeg er hos pappa annenhver helg. Jeg har blitt så mye mer kjent med kjæresten til pappa, kim robin, kaisa og amalie. Og jeg kunne nesten ikke sett for meg hvordan det var før. For de er en del av familien min nå, det samme gjelder mamma og den nye kjæresten hennes!

 Pappa og kjæresten ( Linn Therese  - da vi var på Campingmesse


Jeg og Kim Robin :-)

 

Harald(kjæresten) og mamma når vi var i Tallin i sommer!

 

Jeg farget også håret mitt tilbake til blondt i sommer. Det var ikke så fint i starten kan man si, det ble helt gult! Men det ble bra til slutt, og nå er det på tide å farge etterveksten snart!

 

Har du opplevd mye dette året? Store forandringer?

SIER GODT NYTTÅR NÅ!!

Jeg har vunnet liksom?

 • 31.12.2011, 01:31

I stad tok det meg cirka rundt 20 minutter å lage en ny header. Jeg har egentlig aldri pleid å lage en header til meg selv, rett og slett fordi det drittkjedelig! Jeg har laget rundt 7 headere til forskjellige folk som har villet ha header de tre siste timene, og jeg er ganske sliten for å si det sån. Jeg ble veldig fornøyd med noen av dem, men det var mange personer som hadde uklare bilder. Da blir som regel hele headeren uklar, og det blir ikke fint i det heletatt! Jeg vant konkurransen til Camilla Teksum ( ble forresten skrivefeil på headerne, men det har jeg rettet opp på mail ) og på Mandag så sender hun et solkort på Brun og Blid til meg! Jeg er så overlykkelig, jeg vant liksom?! Jeg har heller aldri tatt sol, og nå snart blir det 18års grense. Det er helt unødvendig! Men da har jeg i hvertfall en grunn til å overtale mamma. Men nå må jeg snart legge meg for bli ferdig uthvilt til i morgen. Vi snakkes, og jeg elsker dere! 

 

 

Vad tycks?

Trenger du header?

 • 30.12.2011, 22:43

Hei! Jeg har nå laget to headere til http://citasworld.blogg.no og håper at hun kanskje vil bruke dem. Jeg elsker å lage headere, men bare ikke til meg selv. Derfor lurte jeg på om du kanskje trenger en header? Jeg er ikke så flink, så du trenger ikke forvente så mye. Send en mail til ann_len_2@hotmail.com om hvordan du vil ha headeren :-)

 

 

Hva syntes du? Vil du også ha en header? 

Hjelp!?

 • 30.12.2011, 19:37

Hei! Nå har jeg fikset litt på designet, og fått tilbake den gamle headeren min. Jeg klarer ikke å få til kodene der det skal stå hvor mange kommentarer og sånt det er, så man må trykke på overskriften for så og kommentere.. Jeg syntes dette er helt uoversiktlig og lurte på om noen av dere kunne ha hjulpet meg? Vær så snill, hadde betydd veldig mye for meg!
 Så, vet du html koden til den knappen der det står hvor mange kommentarer man har på innlegget?

Sneak Peak på morgendagens outfit!

 • 30.12.2011, 15:53

Heihei!

I dag har jeg vært på Gulskogen og byttet buksa mi som jeg kjøpte på Bik Bok. Jeg hater å prøve klær i prøverommet og det er derfor jeg stadig drar å bytter fordi det er feil størrelse. Jeg skulle også kjøpe meg en nyttårskjole, men det endte med at jeg heller går i olabukse. Så jeg kjøpte en ny genser og en tube top. Dere får se hele antrekket i morgen, men her får dere en liten sneakpeak!


Tube top - 100kr hos Bik Bok
Genser - 299,- på salg til kr 199,-
Hårspenne med blomst - Julegave 


Sko - 399,- hos Din Sko
Hjertehalskjede - Julegave
Ring ( Med svart diamant/stein) - Julegave
Øredobber - Julegave, men tror de er fra Spirit / h&m eller lignende.

Hva syntes du? Hva skal du ha på deg i morgen? 

Nytt design

 • 29.12.2011, 22:09

Hei! 

For dere som leser bloggen min så har dere sikkert lagt merke til at jeg har fått meg et nytt design. Jeg ble egentlig veldig fornøyd med resultatet, men det er liksom noe som mangler. Headeren min er bare midertidig så jeg har hørt litt rundt og lurt på om noen kan lage header til meg, men jeg venter fortsatt på svar. Det hadde vært kjempehyggelig om du kunne laget en til meg, hvis du har lyst så kan du skrive e-mail adressen i kommentarfeltet og jeg sender deg en mail med bilder og alt du trenger å vite! Vil du lage header til meg? Hva syntes du om det nye designet?


DETTE HAR BLITT ENDRET IGJEN..

Likte du det?

Spise middag

 • 29.12.2011, 15:29

Hallo!

Nå skal vi snart reise til faren til Harald for å spise middag, det blir sikkert kjempehyggelig! Jeg har vært ute å tatt noen header og profilbilder, for jeg begynner å gå ganske lei den gamle headeren. Jeg skal se om jeg også får fikset nytt design på bloggen, men det har jeg ikke tid til nå. Da snakkes vi i hvertfall senere, ha en fin dag!

 

Hva skal du i dag?

Film

 • 28.12.2011, 16:27

Heihei! Det kommer som en selvfølge å se på Alene Hjemme når det er jul, så anbefaler alle å se på tv2 nå. Alene Hjemme 2: Alene i New York begynte nå for 5 minutter siden. Sorry for at jeg skriver sånne korte innlegg for tiden, men jeg tenkte bare at jeg skulle oppdatere litt nå! Vi snakkes :-)

Pleier du å se på Alene Hjemme hver jul?

LIFE IS SHORT

 • 28.12.2011, 13:15

 
Hva mener du?

Gaver fra Julaften

 • 28.12.2011, 02:52

Hei!

Jeg tenkte å lage et innlegg med hva jeg fikk til jul! Jeg orker ikke skrive noe nå siden det er så sent, men her får dere noen bilder! Og jeg vil bare si tusen takk for alle de fine gavene jeg fikk <3

Hva syntes du? Fikk du noe av det samme?

Innkjøp 27.12.2011

 • 27.12.2011, 22:56


Loreal studio Secrets Primer kr 189,-
Loreal True Match Foundation kr 179,- 
Loreal True Match Powder kr 179,- 


Gull t-skjorte kr 99,- minus 50% som er kr 49,-
Blå Paris t-skjorte kr 99,- minus 50% som er kr 49,- 


T-skjorte med glidelåslomme fra h&m kr 99,-
Never Denim bukse fra Bik Bok kr 499,- 


Sokker fra Gina Tricot kr 59,-
Strikket genser/jakke fra Gina Tricot kr 199,- minus 50% som er kr 99,- 
Denise Denim Thigts fra Cubus kr 149,- 


Hvit genser fra h&m kr 99,-


Bh fra Cubus, to for 149,-

Hva syntes du om innkjøpet?

Drammen mot Haslum, jippi....

 • 27.12.2011, 20:07

Hallo, god kveld everybody! 

I dag har jeg som sagt vært på Gulskogen og handlet med verdens beste venninne, Katharina! Vi har handlet en del i dag og jeg har allerede brukt opp alt jeg har på gavekortene som jeg fikk på julaften. Men jeg fant meg en superfin bukse som endelig satt som den skulle! Den er fra Bik Bok, og jeg legger ut innkjøpene senere. Vi dro hjem rundt 17.00 tida og her sitter vi nå da. Katharina er oppslukt av håndballkampen Drammen mot Haslum og jeg sitter å rister på hodet. Hvorfor sendes sport på tv egentlig? 

Wohooo! Noen andre som hater å se på sport?

Gulskogen

 • 27.12.2011, 12:10

Heihei!

Da drar jeg til Gulskogen snart, må bare pakke litt fordi jeg skal overnatte hos Katharina senere. Men jeg oppdaterer når vi kommer hjem tror jeg, vi snakkes!

Hva skal du i dag?

Smykker kun 19,-

 • 26.12.2011, 23:16

Jeg har nå kikket litt rundt på nettet og var så heldig og kom over denne butikken! Den heter BlingMe.no og selger Iphone deksler og smykker. Akkurat nå så er det veldig stort salg i nettbutikken der smykkeme koster alt fra kr 19,- og oppover. Jeg har lagt ut mine favoritter, så enjoy 

Leopard Pink Ugle-ring  Ugler  Vintage-ring 

Leopardring finner du HER til bare kr 19,-         Ugle-ring finner du HER til bare kr 39,-       Ugle-øredobber finner du HER til bare kr 49,-          Vintage-ring med hvite perler finner du HER til bare kr 19,-

Hva syntes du? Har du kjøpt fra Blingme.no før?

Ponytail

 • 26.12.2011, 22:02

Hei!

Det har vært en ganske så ålreit dag i dag. Den startet med frokost og avsluttet med pcen :-) Neida, jeg har vel gjort noe mer enn som så. Rundt klokken 12.00 bestemte vi oss for å gå tur så vi kjørte veien opp til fjellskar og gikk deretter i skogen helt til vi var framme ved hytta til broren til Harald. Vi ble møtt med bål og drakk kakao, veldig hyggelig egentlig! Rundt klokken 15.00 dro vi hjem igjen og surret litt.. Ettermiddagen startet på Lizzi's og avlsuttet med filmen Set Up som jeg har sett to ganger nå. Men jeg har i hvertfall hatt en fin dag! I morgen skal jeg til Gulskogen med Katharina, det blir sikkert koselig! Jeg må virkelig få meg ny bukse, og egentlig så trenger jeg en nyttårskjole også. Men nå har jeg planer om å chatte litt på facebook, vi snakkes! Hahah..

Wohoo, ikke ofte dere ser meg med hestehale! Hva syntes du?

Stikker til Drammen

 • 26.12.2011, 17:07

Heihei! Rask oppdatering, nå stikker vi til Drammen for å dra på Lizzi's eller kino. Aner ikke hva vi ble enige om. Men nå må jeg løpe. Vi snakkes senere!

Hva gjør du nå? Skal du noe?

Julaften 24.12.2011

 • 25.12.2011, 17:55

Heihei! Nå har jeg ikke oppdatert ofte, men det er fordi jeg har vært så mye optatt. Nå fortsetter bloggingen som vanlig igjen, og jeg har tenkt til å starte med å fortelle hvordan jeg har hatt det på julaften!

Vi våknet klokken 09.30 på Julaften og surret litt før vi dro ned for å spise mølje rundt tolv tiden. Det var første gang jeg smakte på det, og jeg kan helt ærlig si at det ikke akkurat falt i smak. Senere på ettermiddagen rundt klokken fem kom gjestene, vi koste oss mye med masse god mat! Vi åpnet pakker og sånt etter julematen, og holdt på i noen timer med det. Kvelden endte med dessert og latter! :-) Jeg lager flere innlegg senere om hva jeg fikk. Men her får dere noen bilder fra kvelden i går! Jeg må bare si at jeg har hatt det kjempemorsomt!

 


Dette er tatt før jeg ordnet håret..


Tatt tidlig på julaften når pappa satt opp stjerna.

Hvordan har dere hatt det?

Ha en riktig god jul!

 • 23.12.2011, 19:14

Heihei! Må bare si at det var koselig gjesteblogging fra Katharina i går! I stad pyntet vi juletreet og er nettopp ferdig med å spise middag. I morgen er det lille julaften folkens! Jeg har ikke mye tid til å blogge nå, alt er faktisk veldig stressende. Men logget bare inn for å ønske dere en riktig god jul! Dere får ha en koselig julaften i morgen dere :-) Sorry om det ble litt skrivefeil og sånt, men må forte meg.. Fikser mer gjesteblogging til dere snart også! Vi snakkes!

Syntes du at julen er litt stressende? God jul!!

Gjesteblogging by Katharina!

 • 22.12.2011, 23:15

hallo alle Anne Lene's lesere! ♥
jeg heter Katharina og i dag fikk jeg oppdraget å gjesteblogge for henne.
Jeg kan jo først starte med at Anne Lene er ei superduperfantastisk jente. Hun er seriøst best.  
Har min egen blogg også, katharinaengedalx.blogg.no , men har ikke blogget noe i dag siden jeg ikke har noe særlig blogglyst. Derfor blir det ikke det største innlegget fra meg her heller.

Dagen i dag har egentlig bare gått ut på å være en tur i drammen også vaske hele badet, alene! *stolt*
hehhehe.
Det er ganske sykt å tenke på at det er pittelillejulaften i dag!
Tusen takk for meg! ♥ det er sikkert ikke siste gangen dere hører fra meg! 
 

Tomorrow

 • 20.12.2011, 23:11

Heihei! Åhh, så deilig! Slutt med skolebøker og alt det der. Skoleåret for 2011 er over dere, og nå er det bare å sette seg nye mål ut 2012. I morgen skal jeg i nissebursdag til Katarina som fyller 13 år, det kommer til å bli kjempekoselig! Jeg eksperimenterte litt i stad og kom fram til et helt greit resultat. Sån her ser dere meg i morgen også! Jeg skal være hos pappa i julen og det betyr mindre blogging, men jeg skal prøve så godt jeg kan! God jul folkens!


Ahahahah

Syntes om sminken ? Dette er gjort i farta, så i morgen blir det brukt litt lenger tid på sminke!

Pictures: Evening light

 • 20.12.2011, 16:35

Hva syntes dere?

Juleferie

 • 20.12.2011, 14:17

Heihei!

I dag tok jeg bussen som vanlig klokken 8 og var på skolen rundt halv ni. Vi startet dagen med julefrokost og utstilling i Kunst og Håndverk, mye fint å se på! Deretter tok vi turen inn i gymsalen der det var underholdning, vi har utrolig flinke sangere på skolen vår! Det var skikkelig gøy, og skoledagen endte klokken 10.15 med karakterkort! Så tok jeg bussen hjem, og her sitter jeg nå. Plantet rett foran pc-skjermen, det er noe dritt at frustrerte fruer ikke går klokken 14.50 lenger. Men nå er det juleferie igjen da folkens! Jeg syntes ikke at det er så lenge siden sist vi feiret jul jeg. Men ett år er gått, og jeg lurer på om det går så fort til jeg fyller 50. I såfall sikrer jeg meg gamlehjemsplass nå. Hahahah. Nei, nok prat om det å bli gammel. Katharina(BV) tok noen bilder på skolen i stad og jeg måtte bare stjele et av Sindre fra bloggen hennes, bloggen finner dere her! Håper det går greit.. Hun hadde forresten bursdag i går, så hun har heller ikke noe imot en gratulasjon tror jeg..


Sindre N. 

Sindre skal flytte fra oss!! Jeg kommer til å savne han, men jeg ser han forhåpentligvis i helgene. Lykke til videre og jeg håper de er snille mot deg der, hvis ikke har de med meg å gjøre!! :-) 

 Mike Posner - Please Don't Go

Har du juleferie? Har en av vennene dine flyttet fra deg før?

Juletunika

 • 20.12.2011, 11:48

Jeg har så lyst på denne! Jeg elsker mønstret og kombinasjonen med fargene! Den passer veldig godt inn i garderoben nå, siden det er jul og jeg trenger noe rødt. Denne tunikaen er fra Bubbleroom og linken finner du rett under bildet. Men nå må jeg rydde og vaske rommet mitt. Vi snakkes!

Bubbleroom / H Tunika Vinröd/natur Bubbleroom
Den finnes HER!

Hva syntes du?

Snørrungene - Youtube

 • 19.12.2011, 22:20

Hei! Nå har jeg sittet i timesvis og sett på morsomme videoer av Snørrungene på youtube. Jeg syntes de er kjempeflinke til å lure folk å anbefaler dere til å se videoene jeg har lagt ut nedenfor. Mine favoritter er vel Frokost Quiz og Barnevakten. Men nå må jeg legge meg, en ny dag i morgen også! Vi snakkes!

 

 


Hahahah, dææver..

Hvilken er din favoritt?

Juleverksted på skolen

 • 19.12.2011, 20:01

Hei! Nå har jeg netopp satt meg ned igjen etter at vi har satt opp juletreet og pyntet det. Vi pyntet det nå fordi jeg skal være hos pappa i julen og får derfor ikke vært med å pynte hvis de skulle gjøre det lille julaften. Og nå sitter jeg her og hører på Inner Circle - Sweat (A La La La Long). Jeg elsker virkelig denne sangen og har fått helt dilla på den! Men jeg sa at jeg skulle legge ut det jeg har laget på juleverkstedet, det var ikke så mye men jeg dekorerte to forklær. Jeg legger bare ut den ene som er til pappa fordi det andre som var til mamma ikke var fullt så fint.  Men det var jo første forkleet jeg dekorerte så det er jo forståelig.. 

Hahah, hva syntes du? Ikke mye å skryte over heller,"yeey jeg dekorerte" liksom! 

Siste skoledag i morgen

 • 19.12.2011, 16:16

Hei! I dag var den siste skoledagen med fag for oss her i sande! I siste time hadde vi juleværksted og jeg kan vise dere hva jeg lagde etterpå. I morgen drar vi bare på skolen for å spise julefrokost og å få tildelt karakterkortet. Jeg gleder og gruer meg samtidig, det blir skikkelig spennende å se hvilke karakterer jeg får men samtidig så er jeg redd for resultatene. Men nå skal jeg spise spaghetti, nomnom 

Vi var ute å hogde juletre i stad, og da tok jeg noen bilder samtidig:

Har du hogget eller kjøpt juletre? Er det siste skoledag for deg i morgen ? 

Gina Tricot - USA

 • 18.12.2011, 22:53

Gina tricot har så mye fint i butikkene nå for tiden, og jeg elsker denne shortsen for kr 349,-
Dette er virkelig noe som står på ønskelisten til jul! Noen andre som elsker den type klær?  

Hva syntes du?

Snøball i øyet, deilig!

 • 17.12.2011, 19:16

Hei! I helgen har jeg vært hos pappa. I dag hadde farmor besøk av kusinen min som jeg ikke har sett på snart 6år. Jeg bestemte meg derfor for å dra til farmor. Det var kjempekoselig, men på starten var det litt kleint fordi ingen tørte å si noe til hverandre. Vi dro til Horten for å besøke onkelen min som også var kjempekoselig! Rett og slett så har det vært en finfin dag! I morgen skal jeg og pappa til Tønsberg for å kjøpe julegaver og litt sånt. Jeg gleder meg sykt! Det er så lenge siden sist jeg var i Tønsberg. Skoledagen i går gikk faktisk kjempegreit. Når jeg stod på busstoppet for å ta bussen hjem var det mange som kastet snøballer, jeg syntes såklart dette er kjempebarnslig. Og vet dere hva? En fyr kastet en snøball midt i øyet mitt. Jeg ble så sinna og det var så vondt! Og jeg har enda vondt i øyet mitt, men nå har jeg planer om å slappe av litt. Vi snakkes!

Hva har du gjort i dag? Ferdig med julegavene?

Amelie, kjedelig dag

 • 15.12.2011, 20:42

Heihei!

I dag har jeg ikke gjort noe annet enn å vært på skolen, hjemme og på butikken.. De andre i klassen reiste på Drammensbadet, det er ikke akkurat min greie så jeg lot være å dra. Pluss at jeg trenger nytt badetøy, det er ingen som selger det i butikkene lenger. Det er så teit, er faktisk mange som trenger bikinier til ferie eller lignende! Så alternativet er å kjøpe på nettet men da blir jeg nok aldri fornøyd. I fransken i dag fortsatte vi å se på film, den er egentlig ganske teit men samtidig morsom! Den heter forresten Amelie, anbefaler å se den hvis du ikke har en annen film du vil se. Litt latter trenger vi i blant! Etter skolen i dag skulle jeg og Johanne prøve å få tak i Audun, men Johanne hadde selvfølgelig lagret feil nummer så vi kom til sykehuset. Skikkelig pinlig, men vi fikk oss en god latter der også!

På skolen i morgen skal vi bare ha Naturfag, Samfunnsfag og en halvtimes lesing. Resten av skoledagen går ut på grøtfest og kirke. Men vi snakkes!


Filmen vi så i fransktimen


Redigerte bildet fordi jeg så helt fjern ut, slappeavdagen i dag skjønner du.. Hahah!

Hva har du gjort i dag? Har du fransk? En fransk film å anbefale, eller noe annet?

These Four Walls

 • 14.12.2011, 22:45

Jeg var inne på Sophie Elise sin blogg i stad og kom over et innlegg hvor hun hadde skrevet om sitt forbilde. Når jeg tenker meg over så er Miley Cyrus en kjempefin jente! Hun er seg selv og står for det hun sier og gjør. Hun tenker positivt på det og det går alltid framover! Hun er også fantastisk flink til å synge og lager stadig nye sanger. Jeg er ikke fan av alle sangene, men når jeg hørte These Four Walls for første gang i stad så ble jeg avhengig! Jeg tror ikke jeg kommer til å gå lei av sangen på en stund og jeg ber dere alle om å høre den. Sangen finner dere under bildet.. Hvem er ditt forbilde ? 

Miley Cyrus - These Four Walls

Jaa ? Hva syntes du?

Med eller uten?

 • 14.12.2011, 20:56

Hei!

Jeg lurer på en ting.. Jeg har ikke brukt noe på brynene mine før, men jeg lurte på hva dere syntes? I stedet for at jeg forklarer så kan dere jo se på bildene og si meg hva dere syntes er penest?

Dette er såklart uten øyenbryns liner og jeg syntes rett og slett at det ser helt forferdelig ut!

ELLER ? 


Dette er med, og det ble mye mer ryddigere!

Så, hva syntes du ?

Pepperkakebaking - ferie

 • 14.12.2011, 17:25

God ettermiddag folkens! På skolen i dag leste vi litt i engelsktimen for at læreren skulle bestemme seg helt sikkert før han gav oss en muntlig karakter. Seriøst! Jeg er faktisk veldig fornøyd, jeg fikk en ren 5"er. Språk er jo mitt sterkeste fag og det er sikkert fordi vi har reist utrolig mye. Jeg har også to kusiner og en onkel som er engelske, guud som jeg faktisk savner de nå! Blir nok ikke lenge før vi tar en tur til England og besøker dem.. Men etter skolen i dag stod mamma klar til å bake pepperkaker, haha det var kjempegøy! Gøy og gøy, kanskje mer julekoselig? Jeg kjenner at julestemningen har kommet litt etter pepperkakebakingen, men som jeg har sagt så føler jeg fortsatt at stemningen er helt annerledes.. I morgen er den siste ordentlige dagen på skolen, og vi slutter på Tirsdag. Åh, så deilig! Nå er det snart ferie! Dette syntes jeg at vi har fortjent.. Hoihoi

Gleder du deg til ferien starter? Syntes om bildene? Har du begynt å få litt julestemning?

Bytur med Laila

 • 13.12.2011, 22:00

Heihei!

Det har vært et forferdelig drittvær i dag! Glatte veier og pøsregn, var så vidt jeg klarte å holde meg på beina når jeg skulle gå ned til busstoppet for å ta bussen til skolen. En eller annen buss hadde kjørt ut eller noe, så vi måtte kjøre en annen vei Men når jeg først kom på skolen var dagen helt grei, jeg fikk tildelt Naturfagsprøven i første time og fikk 5+ på den. Er veldig fornøyd! I de to siste timene så koste vi oss skikkelig! Fransktimen gikk til film, etterfulgt av RLE timen der vi også så film. Er så deilig å bare slappe av med venner på skolen! Når skoledagen var over tok jeg og Laila bussen til Drammen. Vi var søkk våte når vi skulle inn på bussen og det gjorde ikke dagen noe bedre for å si det sån. Men vi spiste på Cafè og koste oss. Pengene ble brukt opp på julegaver, og til hittil så har jeg brukt nesten 2000 av pengene mine på julegaver. Jeg er enda ikke helt ferdig.. Men jeg kjøpte en liten ting til meg selv da, parfyme.. Jippi, så mye å glede seg over du.. Hahah, men nå skal jeg lese i boka mi. Den er faktisk utrolig spennende, handler om en jente som møter en gutt på nettet og blir kjærester. Men hun finner fort ut at han bare bruker henne! Vi snakkes!

Boka heter forresten Nyevenner.com

Hva har du gjort i dag ? Har du den samme parfymen ?


Tidebuy.com - perfekt julekjole!

 • 12.12.2011, 21:16

Jeg har så lyst på denne! Den hadde passet så perfekt til jul! Jeg elsker detaljene, blomsten og paljettene gjør alt så fint. Det er det som er så unikt med denne, i tillegg så har den jo en nydelig gullfarge! Elsk<3

Kjolen finner dere HER!

Dramatic And Sexy Organza Leopard Line Sweetheart Cocktail Dresses (Free Shipping)

Hva syntes du ?

Alt var så mye bedre...

 • 12.12.2011, 18:45

Hei! I dag har jeg ikke gjort annet enn å gjøre lekser, vært på skolen og i butikken. Jeg gleder meg enda mer til jul nå! Men jeg føler at julestemningen mangler, jeg har ikke hatt noe julestemning i år. Ingenting er som før, barne tv på morgenen, blåfjell om kvelden osv. Jeg følger jo så klart med på blåfjell enda, men jeg føler at det ikke akkurat er det samme. Vi gledet vel oss mer til dagens lille høydepunkt før, som f.eks. blåfjell.. Men nå er det helt annerledes! Jeg syntes julen var mye bedre og koseligere når vi var mindre. Eller når jeg ser tilbake på det meste så var vel på en måte omtrent alt bedre før.. Men vi vokser og forandrer oss..

Har du fått julestemning ? Syntes du julen var mye koseligere når du var mindre ? 

Ny header

 • 11.12.2011, 23:19

Da har jeg fått en ny header! Etter en lang stund med mailer osv. så har jeg endelig fått min' header og jeg elsker den! Denne er laget av Ingrid Thuv, bloggen hennes finner dere HER! . Nå skal jeg sove, og vi snakkes i morgen! Blir kanskje enda en tur til byen da.. 

Image and video hosting by TinyPic

Hva syntes dere ?

Innkjøp = Ingen

 • 11.12.2011, 20:39

Heihei! 

I dag har jeg vært på Gulskogen og handlet litt. Jeg kjøpte bare julegaver, men fikk en julekjole av mamma. Den satt ikke helt som den skulle, men det får vel gå.. Nå mangler jeg bare noen få julegaver til, så er jeg ferdig for i år! Det er så rart å tenke på at det snart er 12 dager igjen til julaften. Nå skal vi se på Saras Nøkkel, alle vennene mine har anbefalt den og endelig har vi funnet filmen.. Men nå starter den, så vi snakkes!


Fra Gina Tricot

Har du sett Saras nøkkel? Syntes om kjolen?

Stikker til Gulskogen

 • 11.12.2011, 12:57

Heihei! Nå stikker vi til Gulskogen for å handle julegaver og litt sånt. Viser dere innkjøpet senere! Kjører forresten krøller i dag også, hva syntes du ?

Hva skal du nå ? 

Iris joggedress

 • 11.12.2011, 02:52

Jeg har skikkelig lyst på en joggedress som jeg bare kan bruke hjemme nå! Spesielt så ønsker jeg meg en rosa en, jeg fant noen på Gina Tricot og de er bare supersøte! De står definitivt på ønskelisten! Men nå må jeg legge meg, blir kanskje en tur til byen i morgen.. Vi snakkes!

Genser finnes HER! og bukse HER!

Partytime

 • 10.12.2011, 22:30

Hallo! Har ikke blogget på en stund, har faktisk sagt dette flere ganger denne uken. Men i går var jeg i bursdagen til Katharina, superhyggelig! Jeg måtte komme litt tidligere og endte opp med å være der en time før det egentlig startet, men det var jo koselig da. Hun fikk mye fint og vi snakket og koste oss. Jeg ble også litt bedre kjent med de jeg ikke kjente så godt fra før av<3 Med andre ord, dagen var stor! Hoho Etter bursdagen dro jeg rett til mormor og sov over der. Det ble mørkt rundt klokken 02.00 etter en episode med Karl & Co :-)

Meg og Thea<3

Thea daa, oppmerksomhet ? 


Thea, Elisabeth, Katharina, Frida, meg og Vilde <3

Hva gjorde du i går ?

Mye prøver og pugging!

 • 08.12.2011, 22:20

Hallo! Jeg har ikke blogget så mye de siste dagene og det er fordi jeg har måttet øve på framføring som jeg hadde i dag. Det gikk helt greit men jeg fikk hjerneteppe midt i en historie jeg skulle fortelle om. Jeg fikk 5- på engelsk tentamen i dag og er superfornøyd! Nå må jeg legge meg for å lade opp til enda en ny prøve i morgen.. Sorry meg, men i morgen blir det mer blogging etter bursdagen til Katharina. Vi snakkes!

 Har ikke hatt tid tl å ta andre bilder i dag..  Så enjoy, fristelse <3

Har du mye prøver for tiden ? Syntes om bildene, haha ?

Kjempebillig på Zara!

 • 07.12.2011, 17:01

Kikket litt på nettet i stad og jeg fant DE kule antrekkene! Jeg elsker strikka gensere, mykt stoff og basic plagg! Anbefaler alle å stikke innom Zara.com, der finner du masse godsaker til garderoben din! Min nye favoritt nettbutikk, billig er det også!

Here Is Zara TRF's October 2011 Lookbook

Here Is Zara TRF's October 2011 Lookbook

Handler du der ofte? Hva syntes du?

Det snør det snør!

 • 07.12.2011, 07:31

Heihei!

Nå har snøen endelig kommet! Jeg fikk helt sjokk når kikket ut av vinduet i går. Det er herlig med snø! Det er fantastisk med snø! Jeg elsker snø! Hahah.. Det er det som er vinter folkens! Men nå stkker jeg snart til skolen! Og da snakkes vi kanskje i kveld. Jeg må øve på framføring som jeg ikke kan en dritt om enda..  Og sorry for at jeg ikke har rukket å blogge mer. God jul!

Snør det hos dere ? 

Helgekos

 • 05.12.2011, 16:07

Heihei!

Denne helgen har vært kjempekoselig! En liten oppsumering.. Jeg var på Genesis på Fredag og jeg og Celine var kjempeflinke til å synge, selvfølgelig! Kvelden endte med Grøt og koselige folk! Jeg ble hentet av pappa når det var ferdig. Når jeg våknet på Lørdag så hentet pappa meg og jeg ble med han på jobb, vi spiste ribbe og koste oss når vi kom hjem.. I går besøkte vi tante Lene, Eirik og lille fetteren min Elias<3. Vi lagde pepperkaker og så på Blåfjell når vi var hjemme, ingen jul uten Blåfjell! Jeg har ikke tatt noen spesielle bilder i helgen, men jeg tok noen når jeg
kjørte lastebil. Bare et ville laste seg opp så.. Nyt naturen, hoho


Nydelige tunnelen♥

Men nå er jeg sur, skikkelig sur! Noen andre som har oppdaget at Frustrerte Fruer ikke gikk på TV i dag!! ?

Pappahelg

 • 02.12.2011, 16:52

Heihei!

Sorry for at det ble lite og dårlig blogging i går, men jeg satt i 4 timer med samfunnsfag og kunst og håndverk innleveringshefte! I dag har jeg bare vært på skolen, jeg fikk 4på mattetentamen og 4+ på samf. prøve. Ussj, jeg som trodde jeg kom til å få 5.. Snart blir jeg hentet av pappa, så klokka halv åtte skal jeg på Genesis å chille'n. Jeg skal være hos pappa denne helgen og det betyr lite blogging, men jeg skal prøve så godt jeg kan! Brukte id Bare Minerals  i stad, glemte helt at jeg hadde mer igjen hahah.. Kos dere i kveld da!

Hva skal du i kveld?

Vurdering av Miriam Hansen sin blogg!

 • 01.12.2011, 20:08

Jeg har sett litt på bloggene som meldte seg på, det var veldig få denne gangen men den som skilte seg mest ut var Miriam Hansen!

Header: 3

Design: 4

Miriam Hansen er ei jente på 15år og blogger om hverdagen sin. Hun har bra kvalitet på bildene hun legger ut og blogger som regel ett innlegg om dagen. Hun har veldig lite skrivefeil og legger til mange bilder i innleggene. Miriam smiler på alle bilder, noe som stort sett sier en del om henne. Designet er kjempefint og det er headeren også!

Bloggen hennes finner dere HER!

Tusen takk til dere som meldte dere på, men neste gang hadde det ikke gjort noe om det hadde vært noen fler..

Hva syntes du om vurderingen?

God jul!

 • 01.12.2011, 07:04

Hallo, god jul folkens!

I dag er det første Desember! Denne dagen tror jeg de fleste har ventet på men synd det ikke har kommet noe snø enda. Det pøsregner ute.. Jeg har åpnet den første luka i kalenderen i dag og det tror jeg du har også, hvis du ikke åpnet den i går? Hahah, jeg er stolt for at jeg klarte å vente helt til i dag med å åpne kalenderen.  Jeg er fortsatt ikke helt frisk, men jeg prøver å gå på skolen i dag. Det er sån typisk at det alltid skal være noe på de spesielle dagene. Etter skolen i dag har jeg haugevis med lekser, som vil si at jeg må gjøre ferdig Kunst Og Håndverk innleveringsheftet, Samfunnsfag innleveringshefte, Engelsklekser, Naturfagslekser og Matte! Bloggvurderingen kommer ut på bloggen senere. Men nå må jeg spise frokost før jeg begynner å sminke meg.. Vi snakkes!

Hahah, dagens nydelige outfit!

Dere kan melde dere på ''konkurransen'' der en av dere kan få en vurdering! Jeg ser igjennom bloggene senere i dag og plukker ut den jeg liker best. Trykk HER! for å være med..

Men ellers så ønsker jeg leserne mine en riktig god jul!

Search

Bloggdesign

hits