hits

Hjemmelaget knekkebrød på diett

 • 28.11.2015, 10:49

God morgen!
Det er så deilig at det er lørdag i dag, jeg merker at jeg er kjempesliten etter en ganske slitsom uke. Jeg elsker å starte dagen rolig, men en god frokost og en kaffekopp. Derfor prøver jeg å mikse og trikse litt og variere frokosten nå som maten kan bli litt kjedelig på diett. Jeg spiser som regel havregrøt til frokost og eggehvite til lunsj, men i dag så slo jeg sammen eggehviter og havregryn og lagde knekkebrød istedenfor. Jeg hadde skikkelig lyst på noe søtt når jeg våknet i dag, så jeg tok litt Sukrin på også, og det hjalp. Det var så utrolig godt, og dette er noe som metter magen en stund. Det ser kanskje litt kjedelig ut, men jeg syntes i hvert fall at det er utrolig godt!

Jeg brukte 30g havregryn og 100g eggehvite, blandet alt i bolle og la på bakepapir i ovnen med litt olje på. Hvor lenge det skal stå har jeg ingen fasit på, men det er bare å ta ut når man føler det er ferdig.

Dere får ha en superfin lørdag!

Jeg er internasjonal

 • 26.11.2015, 17:25

Jeg er det jeg vil kalle internasjonal. Jeg eier en iPhone. Jeg har lastet ned Snapchat og Instagram på telefonen. Jeg kommuniserer med andre mennesker fra andre land. Jeg har reist mye i livet mitt og elsker å møte nye personer. Jeg syntes andre kulturer er spennende. Jeg er utadvendt. Jeg snakker like godt norsk som engelsk. Jeg lærer meg fransk. Jeg har ingen fordommer for noe som helst. Jeg er openminded og jeg er en risk taker. En del av familien min er engelsk. Jeg er det jeg vil kalle internasjonal. Jeg er en del av den norske kulturen, men jeg har blitt påvirket av andre kulturer når jeg har vært ute og reist. Jeg har et helt annet syn på verden enn mange andre, fordi jeg er internasjonal. Jeg er åpen, jeg er ærlig, og jeg er glad. Jeg er positiv, jeg er ikke nølende, jeg er et JA-menneske. Jeg er spontan, jeg liker spenning, jeg føler ikke at jeg tilhører en nasjonalitet. Jeg er norsk, jeg har norske foreldre, men jeg er ikke norsk. Jeg klarer ikke kalle meg norsk, altså, hvor er jeg egentlig fra?

Jeg vil si jeg er fra verden, jeg er fra denne planeten, fra Moder Jord. Jeg vil ikke si at jeg kommer fra det lille landet Norge. For jeg har en del av hele verden inne i meg, jeg er en del av så mange kulturer at jeg ikke klarer å definere hvor jeg kommer fra. Jeg er bare, ja, internasjonal. Hver dag kommuniserer jeg med mennesker fra andre land, hver dag spiser jeg internasjonal mat, klærne jeg bruker er ikke produsert i Norge, jeg er summen av alt jeg har vært igjennom. Jeg er noe som har blitt til etter å ha vært ute i verden, etter å ha blitt kjent med de menneskene jeg kjenner. Jeg er født norsk, men jeg har blitt internasjonal.

 

Søk det opp; International minded

En blogger er

 • 25.11.2015, 19:34

oppmerksomhetssyk, selvdigger, egoistisk, glad i penger, selvsikker, dum...

Vi er mye rart vi, men en ting er sikkert, folk kan tro hva de vil, men hva de vet, det er en annen sak.

Fuck fordommer

Good morning Wednesday

 • 25.11.2015, 09:44

God morgen! Jeg merker at det er så utrolig deilig å begynne sent på skolen, i tillegg har jeg bare greie fag i dag! Jeg merker at humøret er bedre nå i dag, enn i går kveld. Jeg tok meg råd til å klikke hjem noen sminkeprodukter i natt også, så det er kanskje det som har hjulpet meg å trekke litt på smilebåndet i dag. Jeg skal vise dere hva jeg har klikket hjem, når det kommer i posten! Jeg har startet dagen med en kaffekopp og litt havregrøt, og snart blir det å fikse meg litt før jeg skal på skolen. I dag tenkte jeg å kjøre leg day, men vi får se hva det blir til. Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor folk hater å trene bein, det er noe av det beste jeg vet! Nei, dere får ha en utrolig fin dag alle mann, husk å smile!

Hvordan blir din dag?

Det skal ikke være lett

 • 24.11.2015, 22:58

Er det bare jeg som hater å sove på dagen? Jeg var så utrolig trøtt og sliten i dag etter trening, hadde planer om å øve til teoriprøven for bil. Men, så bestemte jeg meg for å sove en halvtimes tid og den halvtimen ble fort til tre timer. Nå sitter jeg på kjøkkenet med en kaffekopp og er helt i svimeland, i tillegg er jeg skuffet over meg selv. Jeg har nettopp laget en skål med proteinfluff, som venter på meg i kjøleskapet. Har også en episode av Hotel Cæsar jeg må se på tv2 sumo, og det er vel høydepunktet for dagen. Det er tomt for te i huset, jeg er på diett, og denne kvelden har så langt ikke vært bra. Jeg er sulten og jeg vil egentlig bare spise brødskiver med leverpostei og sprøstekt løk. Det er vel bare å bite tennene sammen, det kommer til å være noen slike harde stunder, og hjelp, jeg har nettopp begynt. 17 uker igjen.

Å lage proteinfluff er kjempeenkelt, jeg bruker ikke engang en håndmikser for å lage det, for det har vi ikke i huset. Har man det, anbefaler jeg å bruke det. Jeg bruker 100g eggehvite, litt sukrin og ca 30 g Standard Gold Milk Chocolate proteinpulver. Så pisker jeg dette sammen, helt til jeg får en grei og tjukk konsistens. For at det skal bli proteinfluff burde den settes litt i kjøleskapet så den får en mer luftig konsistens. Proteinfluffen dreper i hvert fall søtsuget!

Jeg ønsker alle sammen en fin kveld, også får jeg prøve å gjøre det beste ut av den selv!

Første utfordring

 • 17.11.2015, 16:07

Jeg klarer absolutt ikke å gå i høyhælte sko. Jeg lurer virkelig på hvordan det kommer til å gå på scenen i mars, meg iført høye hæler. Jeg prøver i hvert fall da, så creds til meg. Nå går jeg rundt i huset iført 11 cm høye hæler og holder på å vrikke foten hvert femte skritt jeg tar. Jeg håper jeg blir bedre til dette, det må jeg bli! I går startet jeg forresten på ny diett som fokuserer på å gå ned, slik at jeg kommer meg i form til konkurransene. Jeg kjenner jeg er utrolig spent på tiden fremover nå, så det kommer til å bli en del blogging om forberedelsene til min første konkurranse, i Bikini Fitness.

Det er 18 uker til konkurranse, og det skremmer meg litt. 18 uker er egentlig ingenting og tiden fremover kommer til å bli tøff, men jeg gleder meg veldig! Jeg må planlegge godt, prioritere riktig og jobbe meg gjennom. Dette har jeg ventet på utrolig lenge, og nå nærmer tiden seg!

Er du mester på høye hæler?

Julegavetips

 • 16.11.2015, 19:12

Nå nærmer det seg juletider og hver eneste jul er jeg som regel veldig sent ute med å kjøpe julegaver. Det hender ofte at jeg stresser meg i hjel lillejulaften på et eller annet kjøpesenter. Denne julen har jeg satt meg selv et mål, og det er å være tidlig ute! Jeg har allerede begynt å se etter julegaver, og har allerede funnet noe jeg kan kjøpe.

Jeg er en av de som liker å kjøpe utradisjonelle julegaver, jeg liker å kjøpe noe som passer til en hver, det er jo kjempekoselig å få en julegave som trekker litt på smilebåndet. Derfor vil jeg tipse dere om en nettside jeg virkelig elsker å titte på når det kommer til å kjøpe julegaver, nemlig Coolstuff.no! De har et utrolig godt utvalg når det kommer til julegaver, de har absolutt alt man trenger! I tillegg har de også en julegavegenerator hvor du kan finne en gave tilpasset alder, pris og interesser!

Så, i dette innlegget vil jeg dele mine julegavetips fra Coolstuff med dere!


Topplisten - Vinglassflaske, Til tørste vinkjennere!TV-B-GoneMagnogrip Armbånd
Vinglassflaske HER, Tv-B-Gone HER, Magnogrip armbånd HER

Potato Chips MakerYOYOPower GSM-styrt Strømbryter
Potato chips maker HER, YOYOPower strømbryter HER

 

Snug Rug DeLuxe - Pledd med ermerRørefordelereniKettle Appstyrt Vannkoker

Snug Rug pledd HER, Rørefordeleren HER, iKettle vannkoker HER

Polaroid 300Isskjeen Scoop That!
Polaroid kamera HER, isskje HEROneFoot Miniski The Big Bubble ThingCandy Grabber Tivoli
Onefoot miniski HER, The Big Bubble Thing HER, Candy Grabber Tivoli HER

Roboten WowWee MiP3-i-1 USB Håndvarmer
Robot HER, 3-i-1 håndvarmer HER

Coolstuff tilbyr fri frakt ved kjøp over 499,-, varene kommer også utrolig raskt, men avhengig av hvor i Norge du bor! Varene skal komme innen 1-5 dager i hele Norge. Jeg håper dere likte julegavetipsene mine, men jeg anbefaler å ta en titt i nettbutikken deres. De har kjempemye fint! Dere kan besøke nettsiden HER!

Hva syntes du om mine julegavetips? Er du tidlig ute med julegaver?

Sponset innlegg

40-årslag

 • 15.11.2015, 18:50

I går var jeg med å feiret mamma! Hun er 40 år i dag og det måtte feires i 40-årslag i går! Det ble en kjempekoselig feiring, veldig morsomt! Nedenfor ser dere mamma ikledd Felleskjøpet fra topp til tå. Jeg tok mange fine bilder fra kvelden og nedenfor har jeg lagt med noen bilder. Hun fikk kjempemasse fint, og jeg tror hun storkoste seg veldig!

Har dere vært i 40-årslag før? Hva har dere gjort i helgen?

Hårpleie

 • 09.11.2015, 18:23

Jeg får stadig komplimenter om håret mitt,  at det ser veldig fint og sunt ut. Jeg må bare si tusen takk for det, og jeg gjør faktisk ikke noe annet enn å pleie håret helt normalt. Jeg tenkte jeg kunne vise dere produktene jeg bruker i et innlegg, så here we go!

Til info bruker jeg aldri varme på håret, jeg bruker kanskje krølltang et par ganger i året, dette er fordi jeg har så rett hår fra før og fordi jeg ikke orker å krølle håret så ofte. Jeg drar til frisøren når jeg føler håret trengs å klippes, vanligvis hver fjerde måned om ikke mer eller mindre. Jeg har gjort mye forskjellig med håret mitt og det har vært veldig slitt til tider. Nå har jeg også nettopp vært hos frisøren hvor de klipte rundt fem cm av håret, så nå vil jeg egentlig at bare at det skal vokse ut igjen.

Som sagt gjør ikke så veldig mye med håret mitt, men jeg bruker alltid olje i håret når jeg har vasket det. Da bruker jeg vanligvis oljen fra Moroccanoil som dere kan finne HER. Jeg kurer også håret 1 - 2 ganger i uken med en veldig god kur fra Boots apotek. Denne er veldig billig og kan kjøpes på alle Boots apotek rundt om i Norge til bare 54,-. Den lukter kokos og er utrolig god!

Jeg ville bare tipse dere om disse to produktene av min egen vilje, fordi jeg virkelig elsker dem! Innlegget er på ingen måte sponset, og det er helt ærlige meninger. Løp og kjøp sier jeg bare!

 

Har du noen hårprodukter å anbefale? Prøvd disse produktene før?

Ny bestevenn

 • 08.11.2015, 10:54

God søndag alle sammen! Nå har jeg nettopp spist frokost, og det er ikke lenge før farmor og jeg reiser hjem igjen. Det blir en lang togtur, men vi kommer nok fram til slutt! I går var vi i en stall, hvor vi skulle ri. Det var utrolig morsomt og alle hestene var superfine. Min absolutt favoritt, var fine Lady, hun jeg har tatt bilde med nedenfor. Vi ble nye bestevenner! Det var i hvert fall utrolig morsomt å ri, veldig lenge siden sist!

Hva syntes dere om bildene? Hva gjorde dere i går?

Norges vakreste sted

 • 07.11.2015, 14:05

Nå har vi nettopp kommet hjem etter en veldig koselig fjelltur her i Rendalen Jeg og farmor er her for å besøke onkel og tante. Det er så utrolig fint her oppe, og det er virkelig det fineste stedet jeg har besøkt her i Norge. Det får dere se på bildene nedenfor, altså ingenting er bedre enn den norske naturen! Vakkert.

Etterpå skal vi ned til en stall for å ri. Det blir så utrolig morsomt og jeg kommer til å ta en del bilder! Ellers er ikke planene store for dagen, det blir vel snart litt mat tenker jeg.

Dere får ha en super lørdag!

Dagene går så fort

 • 05.11.2015, 17:43

Da er første matteprøve på sande videregående overstått! Den gikk så dårlig at det er flaut. Gruer meg utrolig til læreren ser gjennom den, han kommer til å få seg en god latter. Plutselig ble det å ha matte på norsk veldig vanskelig, har lært alt på engelsk det siste året, så vet ikke hva halvparten betyr engang. I reiselivstimen i dag snakket vi om en tur til Tallinn som vi skal på, det som er synd er at jeg ikke får reist. Jeg har konkurranse rundt avreisetiden så det er utrolig synd.

Men, tenk at det snart er helg igjen allerede! Jeg syntes ukene bare svever avgårde, dagene går så fort. Nå har jeg det faktisk utrolig morsomt på skolen også, så det kan hende det er derfor. Jeg føler jeg har valgt riktig programfag, for jeg gleder meg til hver eneste time! Det er en super følelse!

Etter skolen i dag tok jeg bare bussen hjem som vanlig og har vært her helt til nå. Har tatt noen bilder med lillesøster, syntes det er så koselig med bilder! Også er hun jo så søt på bildene også! Hun har nettopp fylt ett år og når jeg tenker på det har tiden gått utrolig fort.

Dere får alle ha en super kveld!

Hva har dere gjort i dag?

"Det koster meg ikke en krone å si nei til pels" - Tore Sagen

 • 03.11.2015, 22:22

Kjære alle sammen, jeg og dyrene setter utrolig stor pris på at du tar deg et par minutter og leser hva jeg har å dele!

Kunnskapen er nøkkelen til å skape endring i forhold til vårt syn på dyr. Nå har NOAH lansert tre nye nettsider mot pels, og det er bare helt fantastisk at de har fått dette til. Siden jeg er veldig opptatt av dette med dyrs rettigheter når det kommer til blant annet pelsindustrien, så ville jeg dele dette med dere. Det er virkelig på tide med en forandring nå og det begynner å se lysere ut. Flere og flere har begynt å engasjere seg og det er så utrolig flott! Derfor sier jeg bare at hvis du er imot pels, så trenger vi stemmen din! Vi trenger signaturen din, vi trenger at du står opp for disse dyrene! Dyrene trenger deg! Sjekk ut nettsidene jeg har delt under dette avsnittet!

http://pelsUT.no

http://pelsUT.no kan man finne all kunnskapen om pels, ettersom dette er deres nye informasjonsside. Her kan man finne filmer, lover, fakta og man kan lese om NOAH's arbeid.

http://moteMOTpels.no

På http://moteMOTpels.no kan man finne lister over moteaktører, butikker og moteblader som har sagt nei og tatt avstand fra pels. Disse er virkelig noen vi kan se opp til og være stolte av!

http://kjendiserMOTpels.no

http://kjendiserMOTpels.no kan man se hvilke kjendiser som har valgt å ta avstand mot pels. De har klart å samle inn 200 kjente stemmer fra norsk kulturliv. På siden finner man bilder av personene som har sagt nei til pels og under bildet har de skrevet ned hva de mener om pelsindustrien.

 

Jeg håper mange av dere tar en titt på disse nettsidene og lar dere inspirere! Stem for et forbud mot pelsdyroppdrett HER!

IKKE FLERE TOMME ORD, VI KREVER TOMME BUR!

 

 

 

 

 

 

En helt vanlig tirsdag

 • 03.11.2015, 17:28

God kveld! Nå har jeg stelt i stand på gulvet med både dyne og puter, klar for å studere et par timer. Skal gjøre noen lekser også, så får bare stå på i dag! Elsker å jobbe med skolearbeid slik som dere ser på bildet ovenfor, det er bare så mye bedre enn å sitte ved en pult hele tiden! Kanskje jeg ender opp med å sove slik i natt også, har egentlig ikke noe imot det.

Nå har jeg forresten også begynt å skjønne hvordan man fører inn i en tabell i økonomistyring, så det begynner å komme seg! Gleder meg til den dagen jeg virkelig skjønner økonomi, hvis den dagen i det heletatt kommer da. Men, nå blir det skolearbeid i noen timer før jeg må lage litt mat!

Hva bruker dere dagen til?

Dagens antrekk

 • 02.11.2015, 16:44

En kopp med te står på skrivepulten, en bunke med bøker står klar og motivasjonen min når det gjelder skolearbeid har forbedret seg. Skolen er gøy om dagen, det er så herlig å si det! I dag var det første gang jeg hadde undervisning i programfagene Markedsføring og Reiseliv. Begge timene var kjempeinteressante, så jeg tror dette kommer til å gå bra! Mattetimen derimot var utrolig forvirrende, jeg har aldri vært borti Geogebra før, siden vi på den forrige skolen min brukte kalkulatorene våres til å tegne grafer og lignende. Det er mye nytt å sette seg inn i, blant annet Itslearning, jeg skjønner ikke hvorfor programmene skal være så avanserte. Hadde jo vært mye enklere om alt var skrevet i bok, men jeg må vel bare bite tennene sammen når det kommer til dette. Jeg kommer aldri til å være et pc geni, men jeg får gjøre det beste ut av det! 

Genser/jakke fra Vero Moda // Klokke fra Daniel Wellington // Skinntights fra Bik Bok // Bandana fra Nelly.com

Hva syntes dere?

Start dagen med en god frokost

 • 02.11.2015, 06:13

God morgen alle sammen, da er det tid for en ny uke allerede! Vet det er mange av dere der ute som sliter med å stå opp nå som det er så mørkt ute og jeg må bare fortelle dere at dere ikke er alene. Jeg er nesten sikker på jeg kunne sovet hele dagen i dag, er så utrolig trøtt. Merker det veldig på kroppen nå som jeg starter skolen åtte og ikke ni. Ukene bare flyr fortiden, nå er det ikke lenge igjen til det er jul heller. Jeg anbefaler alle sammen å starte dagen med en sunn og god frokost, for meg hjelper det utrolig på humøret! Likevel begynner jeg å gå ganske lei, spiser det samme hver dag, så gleder meg til å sette i gang med konkurransedietten etter jul. Da kommer jeg til å både se og føle det på kroppen, og det blir en utrolig spennende tid!

Dere får alle ha en strålene mandag!

Hjertelig velkommen til Norge!

 • 01.11.2015, 17:03

Jeg ser at det er så mange mennesker som engasjerer seg i flyktningkrisen for tiden, og det helt fantastisk. Jeg leser stadig om folks meninger som er delt overalt på sosiale medier, og det er så fint at folk virkelig står opp for meningene sine. Nå de siste ukene har det vært veldig mye snakk om flyktningkrisen, men det er ikke rart, vi står nå ovenfor den største krisen på veldig lang tid. Tusenvis av mennesker har omkommet på vei over havet mot de greske øyer, og her snakker vi om både barn og voksne. Flere og flere forstår at vi må gjøre noe, og det er mange som melder seg frivillig til å reise ned hvor flyktningene trenger oss mest. Hele situasjonen er for alle veldig vanskelig, landene vet ikke hvor mange flyktninger de skal ta inn, de vet ikke om økonomien holder, og vi enkeltpersoner gjør alt vi kan for å bidra. Vi må bare finne en måte å løse denne krisen på snart, for å tenke på at flere mennesker kommer til å dø mot søken på et normalt liv er helt utenkelig. Det er i hvert fall helt utenkelig i mitt hode.

Det har vært mye snakk om politikk, regjeringen har fått mange i mot seg og det norske folk har virkelig begynt å åpne øynene sine. Flere og flere åpner hjemmene sine, noen reiser ned for å jobbe som frivillig, andre deler og sprer informasjon og mange samler inn klær og mat som de sender nedover. Takket være disse fantastiske menneskene, så kan et normalt liv for flyktningene bli til realitet. Det er vist mye engasjement blant det norske folk, og dette gjør meg så stolt av å være en del av det norske folket. Jeg bare syntes det er så synd at de i toppen bruker makten og stemmen sin helt feil.

Jeg syntes vi skal stå på alle sammen, gjøre det beste ut av hele situasjonen, hjelpe de menneskene som trenger hjelp og være med å gi de et trygt og godt liv. Det er helt feil at vi skal sitte hjemme å ikke gjøre noe, det er helt feil tid å leve normalt på nå. Vi alle burde samarbeide om å gi mest mulig og tenke nytt. Det er viktig å tenke på at verden blir mindre og mindre, jorden er alle sin og vi må være flinke til å dele på det vi har. Flyktningene er helt like som alle oss andre, og det er viktig å tenke på at det er plass til alle sammen!

Kjære vakre mennesker, hjertelig velkommen til Norge!

Syvsover

 • 01.11.2015, 13:12

God morgen! Eller, det er vel kanskje litt for sent å si god morgen nå. Ingen har vekket meg her i huset, så jeg har sovet helt til halv ett. Jeg virkelig hater å sove lenge, fordi jeg liker å få mest mulig ut av dagene. Jeg starter i hvert fall dagen med en kaffekopp og litt frokost, også for vi se om dagen ikke blir så verst likevel. Planene for dagen er å gjøre litt skolearbeid, og etter hvert får jeg se om jeg får lurt meg på trening. Mulig jeg prøver å trene på Fresh i dag, ettersom det ligger i nærheten og kusina mi har medlemskap der så det er kjempekoselig å være to!

Dere får alle ha en super dag! Husk å smile!

Anne Lene Nilsen

- Sertifisert personlig trener - Barista hos Espresso House - Bikini fitness utøver

Search

Bloggdesign