One Whey bar

 • 20.11.2014, 18:57

Hei! Nå er science prøven gjennomfør og jeg fikk greie på mattekarakteren min fra sist prøve. Jeg gikk ut med tre på ungdomsskolen i begge fagene og gjør det mye bedre nå. Det er merkelig at jeg faktisk gjør det bedre når alt er på engelsk, men jeg klager ikke. Jeg fikk sterk fire på matteprøven og jeg er superfornøyd. Nå er det ikke lenge før eksamenene starter, det blir slitsomt!

Jeg trener mye om dagen og faktisk føler jeg at treningssenter er min greie nå. Jeg har mulighet til å trene når jeg vil og hva jeg vil, ganske befriende å tenke på. Jeg fikk tilsendt noen produkter fra Fitnessguru for noen uker siden og produktene er så bra! Når jeg får litt penger skal jeg absolutt handle derfra! Proteinbarene de selger er kjempesmarte å ha med seg på skolen eller som etter-trening mat.


Du kan få tak i denne baren HER.

Noen som har kjøpt noe fra Fitnessguru før?

Det handler om å tenke positivt

 • 19.11.2014, 16:49

Jeg vet at det kan være vanskelig noen ganger. Jeg vet at det kan være vanskelig å tenke positivt, se fremover og sette seg mål. Jeg vet at det kan være vanskelig å nå målene sine. Vi setter så høye krav til oss selv at noen ganger glemmer vi hva som virkelig betyr noe. Man er ikke egoistisk om man tenker på seg selv, alle har godt av å være i fokus en gang iblant. Vi må begynne å gjøre som vi vil.

Dette er bare en liten tanke jeg vil dele med dere, jeg merker at jeg setter for store krav til meg selv for tiden. Jeg merker det store presset nå som det nærmer seg eksamen, jeg merker det når det kommer til mat, trening og penger. Kravene jeg setter til meg selv er urealistiske, jeg vet selv hva jeg kan oppnå og hva jeg klarer. Jeg må nok begynne å sette krav deretter.

Livet er forresten fantastisk, dette er noe jeg har funnet ut i det siste. Selv om vi ikke skal ha for store krav til oss selv kan vi like godt tenke stort. Tenk på alt som kan oppleves i verden, tenk på alle mulighetene vi er så heldige å ha, men ikke minst tenk på alt det fine du har rundt deg.

Hva tenker du?

Outfit 16.11.2014

 • 16.11.2014, 14:51Hvit genser fra Carlings, skjørt fra Forever 21

Hva syntes dere?

Ankommet Sentral Ungdomskonferanse

 • 14.11.2014, 21:35

Heii, nå har vi nettopp spist middag på hotellet etter en utrolig lang dag med mye informasjon. Vi har sett litt på saker som Røde Kors har hatt tidligere og gått igjennom nye forslag til alt mulig. Vi har lært litt grunnregler for debatt og ellers hilst på mange nye mennesker! Jeg møtte forresten en jeg gikk på barneskole med, så vi har snakket litt sammen. Var utrolig koselig å møte han igjen! Er så gøy å se kjentfolk hvor man minst forventer det.

Snart skal vi ned å se på undeholdning, jeg oppdaterer mer i morgen. Vi snakkes!

Hva gjør dere i dag?

Tjøme i morgen

 • 13.11.2014, 23:54

God kveld. Nå sitter jeg med science-lekse og spotify er på. Elsker å sitte med skolearbeid sent på kvelden, med musikk på og fullt fokus. Jeg arbeider virkelig så mye bedre da. I morgen skal jeg opp tidlig for jeg er hos mamma i sande nå. Toget til skolen går halv åtte, håper bare jeg rekker den ettersom bussen jeg tar til toget alltid kommer for sent. Det er så kjipt, nsb og vkt burde snart samarbeide. Jeg skal bare være på skolen et par timer for å få med meg litt science, så drar jeg og Kaia på Sentral ungdomskonferanse på Tjøme. Vi skal være på Havna hotell hele helgen, så det blir nok utrolig bra! Neste gang dere hører fra meg er jeg mest sannsynelig på hotellet, vi snakkes..Noen andre som skal dit? Eller er det noen av dere som tenker på å bli med i Røde Kors?

2015 - jeg klarer nesten ikke å vente

 • 12.11.2014, 18:22

Jeg kjenner at det er utrolig vanskelig å gjennomføre dagene for tiden. Jeg utålmodig og vil at tiden skal gå. Jeg føler at motivasjonen for skole er bra, men det er liksom det at jeg skal gjøre så utrolig mye spennende neste år. Hvordan jeg skal klare alt er en helt annen sak. Jeg tenkte at jeg kunne vise dere hva jeg ser frem til, jeg elsker å lese slike innlegg selv.

April 2015:

Ungarn - Den første uken April skal jeg med skolen til Ungarn hvor vi i forbindelse med skolen skal til en camp(Bator Tabor) for kronisk-syke barn. Dette er en sommercamp hvor de som har vært syke/er syke kan komme seg litt bort og finne på noe sammen med andre. Vi holder nå på å samle inn penger til denne campen som vi skal gi til dem, dette blir utrolig bra.

Solferie - Et par dager senere blir det mest sannsynlig en liten sydentur sammen med mamma, kjæresten hennes og Jenny Mari. Nå gleder jeg meg utrolig til en solferie, det er vel litt over et år siden sist solferie.

Sommerferie:

Romania - I sommerferien skal jeg den første uken til Romania i forbindelse med skolen. Vi holder også på å samle inn penger til dette prosjektet som vi skal levere når vi kommer ned dit. Her skal vi være i en uke å bygge hus. Vi kommer også til å få litt fritid slik at vi får sett litt av Romania, men hovedsaklig skal vi bygge hus.

Finland - I Juli skal jeg og noen fra ECT Eagles delta på gymnaestrada i Finland. Dette er verdens største gymnastikkstevne, men vi er det første cheerlaget som har fått forespørsel om å være med. Dette blir utrolig morsomt! Dette er ikke en konkurranse, men en oppvisning hvor omtrent 20.000 utøvere fra ulike land skal delta.

September 2015

New York - I September er det klart for skolestart på EF Academy i Thornwood som er i New York state. Jeg gleder meg utrolig mye og denne dagen har jeg sett frem til i mange år. Skolen starter 2. September og jeg kommer dagen før skolestart. Endelig har jeg en plan.

Det er mulig det blir en liten tur til Frankrike med språkklassen også, men dette vet jeg ikke enda. Om vi skal på språktur er det ikke sikkert at jeg skal dra siden det er så mye som skjer. Mere info om alt jeg skal kommer når det nærmer seg, en ting er sikkert og det er at 2015 kommer til å bli et supert år!

Noen som skal ut å reise? Hvor skal dere?

TV slave

 • 11.11.2014, 18:27

Hei! I dag kan jeg faktisk skryte på meg og si at jeg har trent. Vi hadde noen fritimer midt i skoledagen i dag så da benyttet jeg sjansen til å trene. Det var utrolig deilig som vanlig og jeg fikk avtalt veiledningstime med Stamina som jeg skal ha på mandag. Det er så mye forksjellige utstyr jeg ikke vet hvordan jeg bruker der, så det lønner seg nok.

Jeg fikk forresten tilsendt noen produkter fra Fitnessguru for en stund siden som jeg skulle prøve ut og jeg er utrolig fornøyd. Jeg kommer til å skrive et innlegg om dette snart, så det er bare å følge med. Om noen av dere er veldig interessert så finner dere nettbutikken deres HER.

Så nå ligger jeg egentlig bare her på sofaen og slapper av, får vel hoppe i dusjen før Hotel Cæsar begynner. Jeg har forresten begynt å se veldig mye på TV etter jeg flyttet ut, endelig!

Hva har dere gjort i dag?

En dag uten trening er som en dag uten mening

 • 10.11.2014, 21:06

God kveld alle sammen! Nå har jeg nettopp spist etter endelig å ha kommet hjem for dagen. Jeg drar som vanlig til skolen litt over åtte og i dag var jeg ikke hjemme før tolv timer senere. Jeg orket ikke å trene i dag siden jeg var på Røde Kors møte som ikke var ferdig før halv åtte. Jeg er utrolig sliten etter en lang dag og har sykt dårlig samvittighet. En dag uten trening er virkelig en dag uten mening. Nå skal jeg hoppe i dusjen og dere får ha en fin kveld videre!Noen andre som kjenner seg igjen?

I hate love

 • 09.11.2014, 18:54

I hate the mornings, because I know what they bring. You get up and take a shower, and in no time you're leaving

Denne sangen er så utrolig bra! Jeg hører ikke på noe annet for tiden og følte at jeg bare måtte vise dere denne sangen. Absolutt verdt å høre på!

Hva syntes du?

Norwegian Open 2014

 • 09.11.2014, 12:46

I går tok jeg toget til Skedsmohallen for å se på cheerlaget jeg var en del av før. De gjorde det utrolig bra til tross for at det var deres første konkurranse i Premier kategorien. De fikk en velfortjent 3.plass. Det var veldig rart å sitte på tribunen i går, jeg er jo vant til å stå på matta selv. Jeg savner nervene de få minuttene før man går på matta, jeg savner å stå hele rutina, samholdet på laget og absolutt alt. Jeg savner cheer så utrolig mye og kommer nok til å starte på dette når jeg flytter til New York om jeg har mulighet.

Noen andre som var der og så på?

Forfriskende morgen

 • 08.11.2014, 11:40

Da er det lørdag folkens og jeg har startet dagen med en treningsøkt. Det regner ute, men det hindret meg ikke i å ta meg en liten forfriskende løpetur. Som dere ser så har jeg fått en ny rosa shaker fra Fitnessguru. Fargen er det heller ikke noe å si på, da jeg elsker rosa. En fantastisk start på dagen, oppfordrer alle til å gjøre det samme.

Dere kan selv bestemme størrelse på shaker og mixe deres egne farger. Link til produktet finner dere HER.

Noen som har startet dagen på samme måte? Er det noen av dere der hjemme som også har en shaker fra fitnessguru?

Fredagen snart over

 • 07.11.2014, 18:34

God dag alle sammen. Nå har jeg kommet meg hjem til mamma etter en ganske så grei skoledag. Hadde to science timer på starten av dagen ettefulgt av matteprøve før vi dro opp til hallen for å ha Physical Education teoriprøve. Vi hadde litt over en time gym etter prøven og deilig var det. Elsker gym på Skagerak, vi gjør alltid noe gøy! I dag hadde vi kickball og jeg elsker det.

Jeg må også bare takke for alle fine kommentarer og tilbakemeldinger på blogg og facebook. Dere er så utrolig herlige alle sammen! Jeg setter stor pris på alle som leser bloggen min, det er dere som motiverer meg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hva har dere gjort i dag? Noen som har mye å gjøre på skolen?

Fått skoleplass i New York

 • 06.11.2014, 17:55

Jeg kom inn! Jeg kan ikke beskrive hvor glad jeg er nå. Jeg søkte på EF-Academy New York på fredag, allerede i går fikk jeg en telefon fra en jeg har hatt litt kontakt med derfra de siste dagene. Jeg har ventet på den telefonen helt siden søndag. I går kom telefonsamtalen jeg hadde ventet på. Han var "så glad for å meddele at jeg har kvalifisert meg til en plass i New York". På mandag hadde han sendt søknaden min til et kontor i Sveits hvor den skulle gjennomgåes. Han fortalte meg at de likte søknaden min, anbefalingsbrevet og han sa også at jeg hadde skrevet et utrolig godt motivasjonbrev. Jeg ble enda gladere når han sa at han hadde fått et godt inntrykk av meg. Jeg er så utrolig glad nå, tenk at jeg starter på skolen i USA neste år.

Det er mange tanker i hodet mitt nå. Hva skal jeg pakke? Hvordan skal jeg tjene penger? Vil de fortsatt ha meg inn på skolen neste år? Jeg er utrolig bekymret for å ikke gjøre det like godt på skolen som jeg har gjort. Samtidig har jeg kommet inn, jeg har fått plass og en utrolig stor mulighet. Jeg er kjempeglad for at jeg valgte EF-Academy nå, dette er en utrolig stor sjanse for meg. Jeg gleder meg og det er ikke lenge igjen. Jeg sa at jeg skulle tilbake til USA. Her sitter jeg tre måneder senere og har allerede skaffet meg en skoleplass.

 

Hve tenker du? Noen som har tenkt på utdanning i utlandet?

Hvordan holde treningsmotivasjonen oppe?

 • 05.11.2014, 21:10

Nå går det mot mørkere tider og det blir vanskeligere og vanskeligere å komme seg opp av sofaen for å begeve på seg. Det har plutselig blitt enkelt å velge sofaen eller sove et par timer fremfor en time på treningssenteret. Jeg har vært der jeg også, men det er ikke mye som skal til for å få opp humøret og få igang motivasjonen. Jeg fikk et spørsmål her om dagen om jeg kunne blogge litt om treningsmotivasjon. Dette passer seg utrolig godt nå som det går mot jul. Det er nå de fleste dropper ut når det kommer til trening, men det vil vel ikke du? Så her kommer noen av mine tips.

Å trene med venner eller familie er alltid koselig og man har også mulighet til å pushe hverandre. Jeg trener alltid med venner eller pappa om jeg har mulighet.

Nye treningsklær i freshe farger hjelper faktisk utrolig mye, man har jo såklart lyst til å få brukt klærne også?

Og for de som ikke er medlem på et treningssenter er det kanskje på tide? Treningssenter er dyrt og derfor er det kanskje lettere å komme seg opp av sofaen. Ingen vil vel kaste bort så mye penger?Inspirasjonsbilder er utrolig motiverende. Det hjelper utrolig mye på motivasjonen å se andres resultater. Tumblr, pinterest og weheartit er gode inspirasjonssider.

9
 

Og til sist er det følelsen man får etter å ha prestert på trening. Jo mer sliten man blir, jo bedre er det.Hva syntes du? Hva motiverer deg?

Tirsdag Trening Skole

 • 04.11.2014, 18:02

Heii, nå har jeg nettopp kommet hjem etter en lang dag. Jeg har laget middag og nå sitter jeg egentlig bare og slapper av. Vi hadde noen fritimer på skolen i dag, så jeg brukte de til trening. Like greit å trene da enn å kaste bort tiden på å gjøre ingenting. Da kjørte jeg det samme programmet som vanlig som jeg skal bruke frem til 16. November. 5minutter løping, styrke i en time og uttøying. Uttøying er utrolig viktig og jeg tøyer som vanlig ut ti minutter. Var innom å hentet en pakke på posten etter skolen, tenker å vise dere hva det er i morgen. Dagene går som regel til skole og trening, jeg kommer hjem sent hver dag og er alltid sliten. Beklager for at jeg har vært på latsiden når det kommer til bilder i det siste, jeg lover at jeg skal bli flinkere! Dere kommer fremover til å lese mer om trening og hverdag, håper dette er noe som vekker interesse for noen av dere. Jeg blir iallefall veldig glad om dere kommer til å fortsette å stikke innom bloggen min. Det er dere som gir meg motivasjon.

Har ikke fått tatt noen ordentlige bilder i dag, så dere får nøye dere med dette i dag.

Hva har dere gjort i dag? Hva bruker dere fritimene deres på?

Treningsklær

 • 03.11.2014, 23:02

God kveld alle sammen! Nå er leksene halvveis gjort og jeg har vært på røde kors i dag. Vi dro til svømmehallen med barnegruppen og det var utrolig koselig. Ble litt bedre kjent med disse barna og det er bare bra. Vi er sammen annenhver mandag, så det er ikke annet enn koselig. Jeg har spist middag og føler meg egentlig ganske klar til å legge meg. Blir nok ikke sent på meg i kveld tenker jeg.

Måtte en tur innom nelly.com i stad og så at de har fått utrolig masse fint treningstøy! Derfor matte jeg bare dele dette med dere og jeg anbefaler at alle sammen tar en titt. Jeg tror jeg bestiller noe herfra når jeg får litt mer penger på kortet, nå for tiden er jeg ganske så blakk.

Skal lage meg litt kveldsmat nå, også får dere kose dere masse i kveld!

Sports-bh HER, t-skjorte HER, treningstights HER

Sko HER, treningstights HER, flaske HER

Hva syntes du? Mye fint?

Sunn snack

 • 02.11.2014, 19:18

Som mange av dere sikkert har forstått har jeg blitt veldig opptatt av å spise sunt i det siste. Fokuset på mer proteiner har blitt større og sukker har jeg kuttet ned på. Jeg har begynt å trene mere og slutten av november skal jeg få treningsplan og matplan av en coach som jeg skal følge. Jeg gleder meg utrolig mye til å starte med dette og frem til da har jeg vært så heldig å få tilsendt noen produkter jeg kan prøve ut fra SunnSnack.no.

I tillegg er alle produktene nedenfor økologisk og produsert uten hjelp av sprøytemidler. Alt er vegansk og inneholder ingen konserveringsmidler. Nedenfor kan dere se noe av det jeg har fått tilsendt.

Erteprotein: Dette produktet består av 82% protein. Den er et fint kosttilskudd for de som ønsker et tilskudd av proteiner. Erteprotein kan du bruke i pannekaker, smoothier, hjemmelaget brød osv.

Baobab Powder: Baobabfrukten inneholder mye vitamin C. Fruktpulveret er veldig rikt på antioksidanter. Dette pulveret passer veldig fint i smoothie.

Gojibær: Gojibær regnes faktisk som en av de mest næringsrike matvarene vi har. Den er rik på protein, aminosyrer og vitaminer. Gojibær har over 20 mineraler og vitaminer. Gojibærene er også fulle av antioksidanter. Gojibær kan brukes i frokostblandinger, muffins, smoothie osv.

Acai: Inneholder omega 3, omega 6 og omega 9 fettsyrer. Pulveret inneholder også en god del antioksidanter. I tillegg så har dette bæret en høy konsentrasjon av mineraler og vitaminer deriblant kalsium, fosfor, betakaroten og vitamin E. Dette kan du også bruke i smoothie eller f.eks. juice.

Ikke glem at Sunnsnack har rask levering, normalt får man varene etter 2-4 dager. Dere finner siden deres HER!

Noen av dere som har prøvd disse produktene før?

// sponset

Leser din blogg

 • 01.11.2014, 23:21

Nå har jeg nettopp kommet hjem etter en utrolig koselig bursdag hos Kaia. Hun fylte seksten år i dag og jentegjengen fra sandefjord fikk endelig møte alle vennene hennes. Hadde det supert hele kvelden! Tidligere i dag var jeg hos fotografen og tok noen bilder sammen med lillesøteren min. Bildene ble helt nydelige og jeg gleder meg til å få de tilsendt. Bilder er alltid koselig å ha!

Jeg gjør ingenting i kveld så jeg tenkte at jeg kunne lese noen blogger. Det er bare å legge igjen bloggadressen deres i kommentarfeltet så kan jeg lese noen. Gjerne si litt hva du blogger om, men jeg er absolutt åpen for alt!

Så, skal jeg lese bloggen din?

Search

Bloggdesign

hits