Vil du bli vurdert?

 • 30.11.2011, 21:26

Hei! Siden det er første Desember i morgen så skal jeg ha en liten ''konkurranse'' der du kan bli vurdert! Alt du trenger å gjøre er å Legge meg til som venn og skrive i kommentarfeltet at du er med. Vinneren er den bloggen jeg liker best og blir kåret i morgen, så da er det bare å kommentere!


Skal du bli med?

Before I die

 • 30.11.2011, 18:43

.. I want to:

Hva vil du gjøre? 

Julegaver til han

 • 30.11.2011, 13:53

Da er det tid for del 2 av julegavetips! Denne gangen er det til han. Altså både bestefar, pappa, bror, venner, osv. Enjoy!

Hugo Boss Boss in motion edt 90 ml.

 

Kappa Boot 399,- finner du HER

Swix Flagglue 299,- finner du HER

Boss Parfyme 560,- finner du HER

Robot Tee T-skjorte - Jack & Jones 129,- finner du HER

Nyåks Klokke 199,- finner du HER

Tiger of Sweeden Lommebok 499,- finner du HER

 

 

Jack & Jones - Robot TeeNyåks - Nyåks WatchTiger of Sweden - Tiger Male Wallet

 

Diesel Armbånd i lær 399,- finner du HER

 Nickelson jakke 845,- finner du HER

Happy sokker 69,- finner du HER
Happy Socks - Happy Socks Checkered


Diesel - 2- Blazer braceletNickelson - Jacco Jacket

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hva syntes dere? Tips til noe annet jeg kan skrive om neste gang?

Kalender i posten!

 • 29.11.2011, 21:23

Min kalender fra femelle.no kom i posten i dag! Den inneholder rabatter og gavekort fra forskjellige butikker. Jeg har så lyst til å åpne første luke! Jeg skal også få en annen kalendergave fra mamma som jeg vet hva er, men jeg kan ikke si det til dere enda.. Hahah.


http://sophieelise.blogg.no på forsiden! :-)

Designet er under oppussing igjen, så beklager om det er litt rotete!

Har dere julekalender ? Hvordan da?

Kalendergave og innleveringshefte

 • 29.11.2011, 17:16

Hallo! For en fin dag! :-) 

Det regner ute.. Jeg har netopp satt meg ned for å gjøre lekser og tenkte at jeg skulle blogge litt før jeg startet. Jeg hadde ikke lyst til å gå på skolen i dag men sånn er det til tider. Jeg fikk tilbake Fransk prøven og Engelsk stilen på skolen og jeg ble ikke begeistret over Engelsken men.. På fransken ble det 5+ og på Engelsken fikk jeg 4+ som ikke er noe særlig bra.. Men etter skolen i dag så jeg litt på Wallander sammen med Harald, han falt ned fra stigen i går og har slått seg litt så han er hjemme. Og klokken halv fire reiste vi for å hente mamma, kjøpe kalendergave som man skal ha med på skolen i morgen, og jeg kjøpte meg en blypenn som jeg har etterlengtet lenge! Men nå må jeg starte på et hefte som skal innleveres senest Fredag, vi snakkes!


Stygt bilde, tatt etter skolen..


Jeg vet hva du vil si.. 

Hva har du gjort i dag ? 

Jeg vil ha...

 • 28.11.2011, 22:35


Den er bare så søøt! 

Denne skal være i garderoben min innen Desember! Hva syntes du ?

Yuup, jeg skal bli lastebilsjåfør!

 • 28.11.2011, 20:43

God kveeeld!

I dag hadde jeg norsk tentamen på skolen. Jeg ble ferdig rundt halv elleve og var ikke fornøyd med stilen i det hele tatt! Vi kunne gå tidligst klokken tolv, så det ble mye Edderkopp kabbal på meg siden jeg ble fort ferdig. Etter tentamen så løp jeg bort til Hydro der pappa hentet meg med lastebilen. Vi kjørte noen turer og fraktet stein som vanlig. Jeg kom hjem rundt halv fire og nå sitter jeg og ser på Jakten på kjærligheten. 

Jeg følger med på Hotel Cæsar, ikkesant? Også fikk jeg helt sjokk med Vannessa og Jens August igjen, jeg kan bare ikke fatte hva hun gjør mot Goggen. Hun skulle ha sagt det til han, for i neste episode så oppdager Goggen det!! Hjeelp!


Sola skinner i lastebil vinduet og  pappa maler som aldri før... ^^ hahah

Hva har dere gjort i dag ? 

Julegaver til henne

 • 28.11.2011, 15:46

Det nærmer seg jul og jeg sliter faktisk litt selv med å finne julegaver. Men jeg har sett i forskjellige nettbutikker og plukket ut noen ting som kan stå litt i inspirasjon i hva du kan kjøpe .Denne gangen er det i hvertfall henne som står i modus. Dette kan være til Bestemor, tante, søster, mamma, datter, venninner osv. Rett og slett jenter generelt. 

 Lancome Hypnose Precious Cells - Mascara Brown 02 (LAN0231)Gavekort ? 300,- (Gavekort-300)HeartTrykk for større visningTrykk for større visning

 

Lancome Hypnose Precious Cells Mascara til 229,- finner du HER

Gavekort til Blivakker.no 300,- finner du HER

Heart Halskjede 25,- finner du HER

Smykkestativ med armer og fat 199,- finner du HER

Kopp og asjett Olly 69,- finner du HER

Romduft Mango peach 129,- finner du HER

Sko - Ruby Brown: handknitted sock | Utsiden av skoen
Blåseape negletørker 59,- finner du HER

Sjokoladefontene 295,- til 450,- finner du HER

Handknitted sock 399,- finner du HER

Rosie & Roses Lommebok 249,- finner du HER

Neste gang har jeg tenkt å lage '' til han '' eller noe lignende. Selv så står gavekortet og maskaraen på ønskelisten min. Men jeg håper dere likte innlegget! 

Hva syntes dere ? Noe interessant ?

Slækk 1. Adventsdag

 • 27.11.2011, 20:18

Heihei! I dag har dagen gått ut på å slappe av. Jeg er sliten, trøtt og ikke minst syk. Jeg føler meg helt forferdelig, og det blir ikke noe bedre hvis jeg sier at jeg skal ha norsk tentamen i morgen. Uff, 4 timer med hodet plantet rett ned i pulten. Vi skal ha flere prøver denne uken og vi må gjøre ferdig et innleveringshefte i Kunst og Håndverk innen Fredag. Vi skal også øve på muntlig framføring om en middelalderbok, hva er vitsen ? Vi husker ikke dette om 3 år uansett..  Men nå skal jeg slappe av litt og etterpå blir det Robinson Ekspidisjonen..

I dag er det forresten 1. advent, noen som har tent lys ?

Nail Art

 • 27.11.2011, 14:18

Jeg har kikket litt på blogger og på youtube og lagt merke til at det er mange som interesserer seg for Nail Art. Jeg har derfor valgt å legge ut et par videoer jeg fant på youtube, og jeg må si at jeg er ganske imponert over hvor flinke de er! Selv om jeg elsker frankrike så er  favoritten min den nederste.. 

Hva syntes dere ?

50kroner gratis til å handle for!

 • 27.11.2011, 10:53

Hallo og god morgen! Jeg fant nettopp en nettside der man kan få 50 kroner til å handle for på Nelly.com helt gratis! Hver person jeg melder inn får 50kroner og da får også jeg 50kroner. Så vil dere hjelpe meg, så er det bare å skrive inn mailen deres i kommentarfeltet og da inviterer jeg dere :-)

 

 

Vil du bli medlem ?

Ellos pysjfavoritter

 • 27.11.2011, 01:06

Jeg har funnet noen pysjer på Ellos.no som har gitt meg julestemning! Disse er kjempefine og den første er definitivt min favoritt! Enjoy!

Hva syntes dere om pysjene ?

Endelig, dette har jeg ventet på

 • 27.11.2011, 00:17

Det var den bloggpausen, haha! Jeg liker å blogge, det er ikke det. Det er bare det at jeg ikke har hatt noen lader til pc-en min, men nå har jeg endelig fått lånt en' av naboen til mormor. Som dere kanskje ser så har jeg endret designet mitt, og den headeren jeg har er bare midlertidig. Det syntes ganske godt at jeg har redigert bildet, men det er bare denne gangen. Har egentlig aldri gjort det før, og nå gjorde jeg det fordi jeg ser bokstavelig talt helt mongo ut. Men da vet dere i hvertfall at jeg starter for fullt igjen, og enda bedre! Jeg skal bli flinkere til å blogge, ta bilder, oppdatere oftere og sist men ikke minst kjøre i gang noen konkurranser! 


Our greatest glory is not in never failing, but in rising up every time we fail.

Hva syntes dere om at jeg er tilbake for fullt ?

Bye bye

 • 24.11.2011, 16:15

Jeg hater når blogglysten ikke er her! Jeg blogger ikke fordi jeg har ingen pc nå.. Venter og venter til jula kommer, men hvorfor tar det så lang tid?? :-P Jeg vil ha ny pc! Jeg åååh. Den dataen er er bare til å klage på, jeg låner mamma sin hele tiden. Jeg håper så inderlig at jeg får en til jul.. Hadde ikke gjort noe om det hadde vært en 24. november gave heller. Oidaa! Det er en måned til jul folkens! Kos dere mens jeg tar bloggpause da..

 

Bestevenn <3

Vi snakkes når jeg er tilbake da..

 

Dagens skal ha!

 • 22.11.2011, 20:26

Dette skal jeg ha i løpet av Desember! Så nå er det bare å spare litt :)

Lue ( 299,- ), skijakke ( 1299,- ) og skibukse ( 700,- ).

Hva syntes dere om skiantrekket ?

Twilight Breaking Dawn

 • 18.11.2011, 22:10

Jeg må bare informere dere om at Twilight Breaking Dawn var sykt bra! Det er den beste av alle twilight filmene!! Åherreguud, anbefaler alle å se den! Haha, jeg skriver litt rart nå men jeg ville bare at dere skulle vite at jeg syntes filmen var bra.. Okei, hvis dere skjønner hva jeg skrev så merker dere kanskje at jeg har litt mer energi til overs. Men sån er det bare noen ganger.. Hva er det jeg egentlig prater om nå?? Nå må jeg stoppe før jeg sier noe jeg virkelig vil angre på, snakkes da.. Hahah..

 

Dette innlegget ble litt ''kleint'', sorry..

TWILIGHT og tentamen

 • 18.11.2011, 12:57

Hallo :-) Nå er det ikke lenge før jeg reiser til drammen, jeg og noen venninner skal se på Twilight.. Men tilbake til det jeg ville informere dere om.. Vi hadde tentamen i dag, johoo! Vi skulle egentlig ikke få lov til å gå før klokken 12.00, men vi har en så fantastisk kul lærer som sa at vi kunne gå halv tolv. Så nå sitter jeg her da, med min kjære Iste og slapper av.. Men jeg tror jeg må begynne å pakke snart, for jeg skal til pappa i kveld. Jeg får heller ikke handlet noe i Drammen i dag, fordi pengene som jeg skulle få av mamma har ikke blitt overført til kontoen min ennå. Men samme det, får ta det igjen neste gang.. Vi snakkes!

Hva skal dere i dag?

Mamma har bursdag!

 • 15.11.2011, 19:31

Hei på deg! I dag har mamma bursdag! Når skolen var ferdig bestemte jeg meg for å kjøpe Toro ferdigpakke muffins + sjokoladeglasur og ballonger til mamma. Men hun kom desverre midt i bakinga, så det var litt dumt.. Men jeg fikk hengt opp noen ballonger, mamma fikk gaver og vi spiste taco og muffins! Så dagen har ihvertfall gått ut på noe!

 
Pakken fra meg..


Verdens beste mamma  


Uklart bilde, redigerte fargene litt.. 

Gratulerer med dagen mamma! Og til dere andre så må jeg bare beklage for få og kjedelige innlegg om dagen..

I dont understand why we have homewoks

 • 14.11.2011, 17:56

Lekser er noe drit! Jeg er så lei av lekser, hva er det vi egentlig lærer av det? Vi har bare noen få lekser denne uka og hva er egentlig vitsen med å gjøre dem? Vi kan jo alt fra før!! ÅÅÅ, jeg blir så lei..

Noen andre som ikke forstår hvorfor vi har lekser når vi kan dem fra før? 

I love you so much :-)

 • 13.11.2011, 21:05

Gratulerer så mye med farsdagen, verdens beste pappa ♥
Hvis dere er litt sene ute med farsdagsgave så tror jeg Estethique fortsatt har farsdagstilbud. Stikk innom der i morgen da vel!

Jeg fant ikke et annet bilde, det er litt lite men det går nok bra ♥

Har dere feiret farsdag i dag ?

Min ønskeliste for julen 2011

 • 12.11.2011, 22:22

Postet bilde

♥ Penger               ♥ Rosa Pc          ♥ Miss Dior  ♥ Cupcakes og tasty smykker   ♥ Max Factor         ♥ Escada Taj Sunset    
  
♥ Rosa Telefon        ♥ Iphone          ♥ Rosa uggs             ♥ Klær

Hva ønsker du deg til jul ?

Drammentur med verdens beste mamma!

 • 12.11.2011, 20:58

Heihei!
I dag dro jeg og mamma til Drammen for  handle litt. Men når jeg da skulle sjekke kontoen min i Drammen fant vi ut at jeg ikke hadde fått inn pengene mine som mamma overførte til meg på Torsdag, så jeg hadde bare råd til maskara og en gave til mamma. Dere har vel sett en maskara før? Så jeg legger ikke ut innkjøpet.. Men jaja, får ta igjen det jeg skulle handle i dag neste gang jeg er i Drammen. Etter mamma fikk handlet litt så satte vi oss på Pigen der jeg tok en Chai Latte. Når vi kom hjem, så tok det en rundt en halvtime før vi igjen dro til mormor som jeg er hos nå. Vi skulle ha en liten '"feiring" til bursdagen til mamma som er på Tirsdag. Og nå ser jeg på film på Canal+ FIRST og er på pc-en MIN. Det er så deilig å endelig kunne se dataen min igjen, for jeg låner nemmelig laderen til naboen til mormor. Men nå skal jeg nyte denne frikvelden!! Vi snakkes!

Og her sitter jeg nå ;


Rett foran TV-en....

Hva har dere gjort i dag ?

Junior Prom Dresses

 • 11.11.2011, 22:31

Nå er det ikke så veldig lenge før vi skal ha skoleball på skoen. Det blir i begynnelsen av Januar en gang, og jeg har allerede begynt å finne favorittene mine. Jeg blant annet elsker disse to og har planer om å velge en av disse.

Grceful A-Line Mini-Length Empire Waistline Beadings&Sequins Homecoming Dresses (Free Shipping)
Nydelig farge, faktisk så syntes jeg denne er mer for meg..

Pretty Strapless Neckline Mini-Length Zipper-up Dresses (Free Shipping)
Og denne er så stilig, søt med paljetter og det som gjør hele denne kjolen her litt spesiell er at den står litt ut ved hoftene..

Dramatic Organza A-line Empire One Shoulder Cocktail Homecoming Dresses (Free Shipping)
Dette er en kjole jeg ville brukt til jul, kjempefin!

Gorgeous Chiffon Mini Empire Sweetheart Strapeless Homecoming Dresses (Free Shipping)
Denne til bursdag?

Noen du likte godt ?

Model of the day

 • 11.11.2011, 17:35

Er definitivt katten min, hahah. Så nusselig, syntes dette fortjente et helt innlegg for seg selv..


Se så søt daa! Tar igjen etter mammaen sin, neida.. ^^

Har dere dyr ? Man blir bare så glad i de!¨

( Verdens kjedligste innlegg, vet, men følte at jeg bare måtte.. Hahah! )

Tentamen snart, men ikke lenge til Twilight

 • 10.11.2011, 16:23

Heiio! På skolen i dag var det egentlig bare chill, norsk, matte, KEA ( vi gjør ikke noe spesielt, bare prater ), gym og deretter fransk fremføring og noe quiz greier på Fransk.. Jeg eide alle, haha! Jeg stod liksom oppe og klarte å svare på 7 av 8 spørsmål ellerno, jeg er så stolt :-) Neida, hah. Men neste fredag skal vi ha matte-tenamen og kanskje etterfulgt av den nye Twilight på kino. But anyway, nå skal jeg bare chille'n hjemme, vi snakkes!


Meg og Lise

Skal dere ha Matte-tentamen snart ? Syntes om bildet ? :-)

Joggebukse + rydding

 • 09.11.2011, 16:58

God dag!

På skolen i dag fikk jeg tilbake norskprøven om adjektiv og pronomen, jeg kunne ikke blitt noe gladere.. Jeg fikk en 6-er! Så nå er jeg skikkelig fornøyd og enda mer fornøyd skal jeg bli, for i morgen har vi Fransk fremføring. Jeg sliter litt med uttalen fortsatt, og i hvertfall hukommelsen, for jeg klarer ikke en gang huske alt jeg skal si.. Men snart må jeg rydde og vaske litt og deretter øve på Fransk. Så nå skal jeg bare oppdatere facebook statusen min og jeg er klar!


Det har blitt en vane å ta på seg joggebukse etter skolen.. ^^


Åhh, flaut.. Faller^^

Hva syntes dere om bildene ? Hahah.. Hva har dere gjort i dag ?

Innkjøp fra Ullared, Fredag - Søndag

 • 08.11.2011, 18:14

Jeg lovte dere å vise innkjøpene mine fra Ullared, det ble som sagt ikke så mye for jeg kjøpte jo for det meste julegaver.. Men uansett enjoy!!


Pris 79,-


Pris 49,-


Pris 89,- (?) Jeg syntes den hadde et litt mer personlig preg, jeg syntes blomstene er så søte, liksom så vintage..


Pris 149,-

Her ser dere at jeg ikke kjøpte så mye, men jeg elsker denne vesken! Hva syntes dere om det lille innkjøpet ?

Et ønske 07.nov.2011

 • 07.11.2011, 17:55

De grå dagene med regn og kulde er her. Jeg venter spent på at snøen snart faller på bakken. Når vi våkner opp på morgenen så ser vi på gradestokken, den viser 5'c. Vi kler på oss og går ned på kjøkkenet. Tøflene står klare i gangen, jeg åpner opp kalenderen og spiser deretter frokost. Åhh gud så deilig, det er vinter! Det er de månedene som er koselige, hvor man fryser og koser seg samtidig.. Grøten står klar på trappen og man tar på seg røde votter og rød lue, samt. noe moderne som uggs. Det er det som er vinter! Jeg elsker snø, kulde og våte sokker! Tanken på at man kommer hjem til en varm sofa og et pledd er helt herlig! Men nå er det ikke lenge til, ikke lenge før det er vår tur..Syntes dere at vintermånedene er de mest koseligste ?

Hjemme igjen fra ULLARED, julegaver

 • 06.11.2011, 19:53

God kveld!

Nå er jeg hjemme igjen fra Ullared! Det begynte med at vi dro klokken 08.40 på Fredag, og var framme på Ullared Campingplass rundt 15.00. Det var en lang busstur men det gikk greit. Vi pakket ut klærne våres og ikke lenge etter så kjørte vi bussen ned til Ullared shoppingsenter. Jeg hadde egentlig gledet meg til dette i evigheter, ettersom jeg hadde hørt så mye bra om det. Og når vi kom inn så var det ikke så stort som vi trodde det skulle være, men det var superfine priser! Omtrent halvparten som i Norge. Lørdagen gikk også ut på å handle på Ullared og jeg har fått kjøpt meg mye fint! Men denne gangen handlet jeg visst mer julegaver enn ting til meg selv. Jeg syntes at innkjøpene mine har fortjent et helt innlegg, som jeg forresten poster i morgen. Men nå er det ikke lenge før jeg legger meg, jeg er helt utslitt!

Vi snakkes!


Hytten vår..


Sliten etter første handletur.. OBS! Ikke mitt sengetøy.. Hahah, Kim Robin^^


Det var også koselig å sitte ute på kvelden, samlet..

Ullared:

Har dere vært på ULLARED før? Har dere startet å handle julegaver allerede?

Ullared i morgen, nyoppusset soverom!

 • 03.11.2011, 15:57

Hallo!!

Nå er det blitt lenge siden jeg har postet innlegg fast, og det er netopp det jeg skal starte med igjen. For nå har jeg nemmelig laget et nytt design og en ny header! Jeg er faktisk kjempefornøyd!

I dag var den siste skoledagen for meg denne uken, for jeg reiser nemmelig til Ullared i morgen tidlig. Der skal jeg blant annet handle julegaver og noe til meg selv. Kanskje jeg kommer hjem med premie til konkurranse på bloggen, hvem vet ? Så det neste inlegget mitt blir antakeligvis ikke før Søndag. Skolen går forresten også veldig bra! Men nå må jeg starte og pakke, pappa henter meg klokken 18.00 :-) Tuudeluut!

Dette er resultatet av oppussingen, jeg har desverre ikke før-bilder tilgjengelig! :
Rommet er veldig tomt, mangler skap. tepper og litt sånt :-)

For dere som har vært og besøkt meg før, når rommet ikke var pusset opp så ser dere sikkert en stor forskjell! Nye bilder av rommet kommer forresten når det er helt ferdig!

Har du vært på Ullared? Hva syntes du om det nye soverommet mitt?

Vi snakkes!

Search

Bloggdesign

hits