hits

Da jeg møtte Marilyn Monroe

 • 31.10.2014, 20:19

Jeg lengter tilbake til USA. Jeg savner LA, Long Beach og alt. Jeg kan ikke tro at jeg tilbringte en måned i drømmeland. Det er helt uvirkelig å tenke på. Den opplevelsen jeg har hatt unner jeg alle. Det er det beste jeg har opplevd noensinne. Jeg var tretten timer i Disneyland, var på Universal Studioes, gikk på Walk of fame og jeg tok bilder foran Las Vegas skiltet. Turen gikk innom San Diego, San Francisco, Las Vegas og Hollywood. Jeg lå på Santa Monica beach, Venice beach, Huntington beach og gikk tur langs Seal Beach. Jeg fikk venner for livet. Det ble mange turer innom Target, Starbucks og Yoghurt Land. Språkreisen er et minne for livet.

Hvem er så heldig og får oppleve så mye i løpet av så få uker?

Har du vært på språkreise før? Skal du?

Fridag

 • 31.10.2014, 15:42

God dag alle sammen! Denne helgen er jeg forresten hos mamma i sande. Nå har jeg nettopp kommet hjem etter et møte på ungdomsskolen med min gamle kontaklærer hvor jeg fikk kopier av de gamle karakterene mine. Jeg har sendt inn søknaden og nå er det bare å vente på svar fra EF-Academy. Var også og kjøpte hårfarge på sande i stad, må farge etterveksten min. Er ikke lenge før jeg må til frisøren heller, det blir deilig å få en ordentlig farge på håret igjen. Vi har fri fra skolen i dag fordi vi skal tjene inn penger til et av CAS programmene våres. Jeg har jobbet litt men må nok gjøre litt mer. Det er uansett en kjempefin dag i dag og nå skal jeg kose meg med en boks Ben & Jerry's.

Hva gjør dere i dag?

Smiler bare ved tanken

 • 30.10.2014, 22:22

Da er søknaden til EF-Academy fylt ut ferdig. Har sittet helt siden klokken syv med dette og er utrolig sliten. Jeg har skrevet to sider med Statement of purpose(motivasjonsbrev) og det eneste som mangler nå er karakterkortene fra ungdomsskolen. Jeg skal tilbake til ungdomsskolen i morgen for å hente disse og det blir koselig å hilse på den gamle læreren min igjen. Jeg kjenner at jeg savner ungdomsskolen veldig mye, men fagmessig er det ingenting å savne. Jeg har nå bestemt meg for hva jeg vil neste år og søker derfor EF-Academy New York. Ønsker å ta IB der istedenfor Skagerak. Jeg håper virkelig jeg kvalifiserer meg til en plass, for dette ville vært en drøm i oppfyllelse!


Dette bildet er fra språkreisen i sommer. Stort savn!

Er det noen fler som vil eller har tenkt på å studere i utlandet?

Worth it? Absolutely

 • 29.10.2014, 19:14

Jeg håper alle der ute har hatt en kjempefin dag! Jeg dro rett til Stamina etter skolen i dag og det var utrolig deilig. Jeg har begynt å komme ordentlig i gang med treningen nå, men trener hva jeg vil frem til jeg får coach i November. Jeg forteller dere mer om dette når jeg har startet. Jeg har blitt skikkelig lat i det siste når det kommer til løping, det har bare blitt så fryktelig kjedelig! Jeg løper aldri noe mer enn fem minutter og jeg løper bare når jeg skal varme opp. Tror det er lurt om jeg setter av en trening i uken til løping, slik at jeg får trent litt kondisjon også. Jeg føler alltid at jeg får mye mer ut av dagen etter en treningsøkt.

Jeg tenker å begynne å blogge litt mer om trening fremover. Jeg vet jeg har vært veldig på latsiden når det kommer til bilder, men jeg skal bli flinkere. Nå skal jeg skrive over noen History notater også får dere ha en super kveld videre!Jeg trenger også litt hjelp fra dere. Hva er dere interessert i å lese om på bloggen min?

En helt vanlig dag

 • 27.10.2014, 21:01

Nå har jeg nettopp fått satt meg ned etter en utrolig lang dag. Skolen sluttet som vanlig klokken fire, og jeg fikk med meg Fanny på Røde Kors møte i dag. Før møtet gikk vi rundt i byen og spiste litt. Møtet var ferdig klokken åtte og jeg er så utrolig sliten nå. Fikk meg ikke til å trene i dag, men skal ut å gå en tur nå for å få litt bedre samvittighet. Jeg har enda ikke startet på Social Studies prøven vi skal ha på Onsdag, og utsetter den heller til i morgen. Nå skal jeg ut å gå en rask tur, før jeg skal sette meg ned med en kopp te.

Hva har dere gjort i dag?

min første leilighet

 • 26.10.2014, 18:45

Hei. Jeg har lenge sagt at jeg skal poste bilder av leiligheten når vi har fått alt i stand. Vi mangler fortsatt stuebord, kommode og småting. Tenkte likevel at det var på tide å vise dere leiligheten. Legger ikke ut noen bilder av soverommene ettersom det bare er rot der nå. Jeg kommer til å ta nye bilder når alt er klart, men slik ser det i allefall ut nå. Jeg er veldig fornøyd med min første leilighet!Hva syntes du om leiligheten?

Røde Kors ungdom med på FN-dagen

 • 25.10.2014, 00:45

Heii. Nå er det et par timer siden jeg kom hjem etter en utrolig lang dag. Jeg måtte ta buss for tog hjem til sande og var forberedt på å ta buss alene. Heldigvis ble Kaia med meg og hun hoppet av hjemme hos foreldrene sine.

Som mange av dere sikkert vet så har det vært FN-dagen i dag. Sandefjord Røde Kors ungdom hadde en stand og hjalp til på et FN arrangement på Sandefjord videregående skole. Det var et kjempebra arrangement og mennesker fra ulike land møtet opp. Det var konkurranser, dans og sang hele kvelden og alt var kjempebra. Sandefjord Røde Kors ungdom er en helt utrolig herlig gjeng og vi har det kjempekoselig sammen. Røde Kors ungdom er for alle mellom 13 og 30 år som har lyst til å gjøre noe ekstra. Vi har et utrolig godt miljø i gruppen og stortrives alle sammen! Vi har møter annenhver mandag og det er bare å møte opp!


Kaia og meg

Er noen av dere med på noe lignende?

Ikke lenger bare meg

 • 22.10.2014, 20:34

Heii og god kveld alle sammen! Da er det ikke bare meg lenger. Da er jeg ikke lenger enebarn. Lille Jenny M. kom til verden 21.oktober klokken 20:24. Denne lille herlige jenta var 48cm lang, veide 3610g og er kjempenydelig. Det er rart å få en lillesøster nå som jeg har levd seksten år uten. Likevel er det utrolig koselig og jeg gleder meg til årene vi har i vente. De øyeblikkene hvor hun skal ta sine første skritt, feire sin første bursdag, gjennomføre sin første skoledag og den dagen hun kommer til meg for råd. Jeg lurer på hvordan hun kommer til å være når hun blir eldre, kommer hun til å ha like interesser som meg? Kommer hun til å bli flink til å synge, tegne eller danse? Kanskje hun blir statsminister? Hvem kommer hun til å se opp til?

Det har vært en kjempespennende dag, Jenny M. har det fint og alt er bra. Jeg har blitt storesøster og gøy er det!

Dere får ha en super kveld!

Sequin top

 • 20.10.2014, 21:52

God kveld alle sammen. Etter skolen i dag var det rett på Røde Kors møte hvor vi hadde rebusløp for Bark som er barnegruppa. Er alltid så koselig å være med dem, det er virkelig en helt herlig gjeng! Vi spiste mat og spilte litt spill, ansvaret våres er jo å passe på at disse barna har det morsomt. Neste mandag vi skal møtes skal vi være i svømmehallen, så det blir spennende å se hvordan det kommer til å gå. Jeg og Kaia dro for å trene litt etter dette, før jeg måtte handle og ta bussen hjem.

På fredag før festen var jeg i byen mens jeg ventet på at Katharina skulle komme. Da jeg gikk inn på Kappahl klarte jeg ikke å la være å kjøpe denne fine toppen. Jeg har lenge letet etter en slik topp og da ble denne såklart min. Den koster 300kr på Kappahl. Følte jeg bare måtte vise dere denne, jeg elsker den!

Hva har dere gjort i dag? Hva syntes dere?

Helgen i bilder

 • 18.10.2014, 17:37

Heii! Det har vært noe galt med nettet i leiligheten, så jeg har ikke fått blogget noe. Katharina kom til meg i går og på kvelden dro vi på en fest i sandefjord. Var kjempebra å se igjen Katharina og vi hadde en kjempefin kveld. I dag tok jeg toget hjem til mamma og skal være her til i morgen. Farmor har bursdag i dag, så vi var innom henne med kake og gave. Nå har vi spist det faste lørdagsmåltidet med taco. I kveld blir det "Fengsel i utlandet" på tv, dette er definitivt favorittprogrammet mitt. Det går på National Geography klokken elleve tror jeg.

Hva har dere gjort i helgen?

Fucked up

 • 16.10.2014, 20:56

Hva er det man gjør når noe bare blir revet bort fra deg? Man får ikke gjort noe, og det bare er sånn? Du prøver alt og gjør alt du kan for å fikse det, men det funker bare ikke. Man prøver faktisk hardt nok, men man får det bare ikke til. Man ser tilbake på alle minnene, alle de fine tingene man har opplevd sammen. Hvorfor skal alt plutselig ta så fort slutt? Hvorfor skal det i det heletatt ta helt slutt?

Dette er vanskelig for meg å snakke om. Derfor velger jeg å skrive ut tankene mine her på bloggen. Det er derfor jeg har denne bloggen. For å få ut følelsene mine og skrive om ting jeg føler er viktig for meg. Jeg har det ikke lett når jeg tenker over hvordan denne situasjonen er. Jeg blar i galleriet på telefonen min, ser tilbake på alle minnene. Jeg blir så lei meg. Tanken om at alt er helt ferdig, at alt er helt slutt er helt forferdelig. Jeg blir helt ødelagt når jeg tenker på det.

Jeg hadde disse fine personene i livet mitt lenge. De var der når jeg trengte dem og jeg var der når de trengte meg. Jeg har aldri hatt det så bra som jeg hadde det da. Endelig noen herlige mennesker som kom inn i livet mitt. Vi knyttet et sterkt bånd. Ikke nok med dette, men jeg fikk plutselig en helt ny venn. En person jeg kunne fortelle alt til, og vi kunne ligge til langt på natt og snakke om alt mellom himmel og jord. At alt dette er over nå har lagt igjen et stort tomt rom.

Jeg savner de sånn, Jeg ville ikke at alt skulle ta slutt. Når jeg nå sitter her i dag, de har vært borte fra meg snart et år, det er helt jævelig. Jeg har gjort det jeg kan, jeg har gjort mitt, jeg har prøvd og prøvd. Nå er det opp til de. Jeg ville aldri at kontakten skulle ta slutt helt uten videre. Jeg har ingenting med dette å gjøre. Jeg trodde jeg skulle vokse opp og likevel ha verdens beste personer rundt meg. At jeg skulle ha det like bra. Jeg tenker på de hver eneste dag. De betydde så mye for meg og det gjør de fortsatt. Jeg får bare ikke muligheten til å få sagt det til dem, enda.

Hvorfor skal ting ende slik? Alt jeg vil er tilbake til denne tiden hvor alt var på topp.

Det er så rart hvordan dine nærmeste kan bli totalt fremmede.

No excuses

 • 15.10.2014, 17:18

Hei! Nå har jeg akkurat kommet hjem etter at jeg har vært i butikken. Jeg trente i dag etter skolen, noe som er utrolig deilig. Jeg er så glad for at jeg endelig trives med treningssenter, det har jo vært en stor overgang fra cheerleading til Stamina. Jeg kjenner jeg savner å være sosial på treningene og å lære nye skills, men slik det ser ut nå kommer jeg til å lære mye fremover på treningsstudio også. Det har seg slik at jeg nå starter med Fitness snart, jeg skal forberede et innlegg til dere snart slik at dere får høre litt mer om dette. Jeg gleder meg kjempemye og spesielt til å se hva jeg kan oppnå! Nå skal jeg hoppe i dusjen før jeg skal lage middag, vi snakkes!Noen andre som trener på treningssenter?

Tirsdag

 • 14.10.2014, 22:54

God kveld alle sammen! Nå har jeg øvd på fremføringen og føler meg greit klar til i morgen, orker ikke ta den så alvorlig. Skal bare snakke litt om nyheter også er jeg ferdig. Jeg gikk en tur til butikken i stad for å handle inn litt mat, føler meg alltid så flink når jeg kommer ut med bærereposer fulle av sunn og god mat. Jeg har sendt litt mailer rundt i dag og fått litt svar her og der, forklarer hva dette er litt senere når jeg har kommet i gang.

Nå sitter jeg på gulvet og hører på musikk. Jeg skal sende enda flere mailer snart, men det er like før jeg gir opp denne pcen. Den er så treg og når jeg skriver kommer ikke bokstavene opp på skjermen før noen sekunder etterpå. Det er på tide med ny pc nå merker jeg, er veldig lei av denne HP skolepcen. Dere får ha en strålende tirsdagskveld. Er ikke lenge før jeg tar kvelden.


Shane Harper - One Step Closer

Hva har dere gjort i dag?

Media gjør en utrolig dyktig jobb

 • 14.10.2014, 12:51

Trening ER viktig..

Nå er jeg virkelig så utrolig lei av at folk fremstår trening og kosthold som om det skulle vært noe negativt. Jeg leser gang på gang innlegg hvor folk mener at vi ikke skal tenke på hvordan vi ser ut, at vi bare skal være fornøyde og at man ikke skal la all denne treningspraten påvirke oss. Det er ikke så lett. Såklart, er man fornøyd med seg selv så er man fornøyd. Det er kjempefint å være fornøyd, men det er bare et fåtall av oss som er det. Klaging og syting er så unødvendig. Så hvorfor ikke tilbringe noen flere timer på treningssenteret for å faktisk gjøre noe med dette, om det er det som skal til? Er jeg den eneste som klarer å se det positive i det media drar frem?

Det er helt klart at i dag har mere muskler og mindre fett blitt en trend. Det er for et eksempel ikke lenger like kult å være tynn som det har vært før. Det blir lagt press på overvektige om at de må slanke seg, begynne å trene mer eller legge om kostholdet. Hvor kommer dette presset fra? Jo, det er media. Jeg syntes media gjør en god jobb når det kommer til dette. Trening og et sunt kosthold er kjempeviktig. Det er en grunn til at det å være overvektig elller undervektig ikke er sunt. Det er en grunn til at man har blitt overvektig, man har enkelt og greit ikke et sunt kosthold. Er man undervektig gjelder akkuratt det samme. Hver og en person kan gjøre noe med det, media bekrefter bare det vi allerede vet.

Jeg er klar over at det er mennesker der ute som har litt mere fett på kroppen enn andre og at det er mennesker dere ute som er naturlige slanke. Jeg kjenner meg igjen selv. Men når det kommer til helseskadelig undervekt og overvekt har ikke dette noe å si. Det er en grunn til at det heter undervekt og overvekt for det er jo ikke sunt. Jeg leser stadig fler og fler innlegg hvor personer forsvarer de som er overvektige, "vær fornøyd med deg selv" leser jeg ofte. Men når disse personene dette gjelder ikke er fornøyde med seg selv og er skyld i alt, så må man kunne innse at det er du som har satt deg i denne posisjonen.

Motivational quotes - InspireMore.com

Jeg vet at jeg kanskje kommer til å få litt småhat for dette innlegget og at folk mener dette bare er tull. At min mening er helt på jordet, men det er okei. Bare tenk litt over dette, det er ikke media som er skyld i alt, det er oss. Jeg mener ikke å si at det er en definisjon på perfekt, men vi må bare forstå at det er opp til en selv hvilket forhold man har til trening og kosthold. Det er for enkelt å hele tiden skylde på media.

Trening er viktig og et godt kosthold er viktig. Ikke si noe på det engang.

Media er media, og media gjør en utrolig dyktig jobb. Det er uten tvil.

Fresh start på uken

 • 13.10.2014, 21:46

God kveld alle sammen. Nå har jeg nettopp fått satt meg ned etter en utrolig lang dag med skole og trening. Jeg er ferdig med lekser, men har en fremføring jeg skal ha på onsdag som må forberedes. Etter skolen i dag hadde vi CAS møte og vi fikk vite mer om turen til Romania som vi skal på første uken i sommerferien. Vi skal bygge hus i Romania og før vi drar samler vi også inn penger som skal gå til det vi bygger. Jeg og noen venner bestemte oss for å selge vafler for å samle penger og gjør nok dette når det nærmer seg juletider. Det er utrolig spennende med slike Global Programs, jeg elsker det! Å gjøre noe godt for andre er utrolig godt for samvittigheten og ikke minst kjempefint gjort. Etter dette møtet stresset jeg meg bort på Stamina for å rekke Puls timen etterfulgt av Tabata, jeg elsker disse to gruppetimene!

Når jeg våknet i dag var utrolig nok gradene helt nede i tre, så det var på med lue og skjerf. Jeg liker høsten, men nå vil jeg egentlig bare at vinteren skal komme. Jeg gleder meg til varme jakker, kakao om kveldene og ikke minst at man drar hjemmefra til skolen når det er mørkt og når skolen slutter er det mørkt igjen. Jeg gleder meg til adventstider og nedtelling til julaften. Er dere ikke enige? Julen er noe av det mest koseligste vi har. Dere får ha en fantastisk kveld videre, nå skal jeg skrive noen mailer før jeg skal starte på fremføringen.

Noen som trener på treningssenter? Ser dere frem til vinter?

Bursdagskveld med jentene

 • 12.10.2014, 20:33

Heii og god kveld! Hele helgen har jeg hatt problemer med internett på pcen så det er grunnen til at jeg ikke har fått blogget. I går kveld var jeg i bursdag til Joanne, som fylte seksten år I dag! Var utrollig koselig å se igjen alle jentene. Ser de ikke så ofte så det var utrolig koselig å være samlet igjen. I dag har jeg skrevet historien som skal være ferdig til i morgen, men jeg mangler enda en avslutning. Det er mye som skjer nå og det er mye jeg er veldig usikker på når det kommer til skole, men jeg oppdaterer dere når jeg vet mer hva jeg vil videre. Det har seg slik at jeg enda er usikker på om jeg skal søke uwc, ettersom jeg har en annen ide også. Dette kommer jeg mer tilbake til når jeg som sagt vet mer. Nå skal jeg skifte også skal jeg ut å gå en liten tur, klarne tankene litt slik at jeg kommer hjem og får fullført teksten. Her har dere noen bilder fra gårsdagen! Johanne er på bildet til venstre og bursdagsbarnet Joanne er på bildet til høyre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hva har dere gjort i helgen?

#Starbucksdate

 • 10.10.2014, 21:52

God kveld alle sammen! Nå har jeg nettopp fått i meg en tacolompe hos mamma. Har hatt det kjempefint i dag! Jeg hadde to fag på skolen i dag, science og naturfag. Timene gikk kjempebra og jeg forstod alt vi gikk igjennom for en gangs skyld. Så tok vi buss opp til en hall for å ha gym hvor vi spilte 3 Pitch. Etter dette dro jeg hjem til meg før jeg tok toget med Gustav til Drammen. Vi gikk litt rundt, hadde starbucks date og det var utrolig koselig! Er så glad for at Starbucks har kommet til Drammen, men litt komisk må jeg si det er. Det var fullt av barn som tweetret, tok bilder og slikt der inne, kjempefascinerende å tenke på!

Nå må jeg starte med en Short story som skal være på totusen ord, jeg har ikke startet enda og har null inspirasjon. Dere får ha en kjempefin fredagskveld!

Hva gjør dere denne fine fredagen?

Topp ti sanger for tiden

 • 09.10.2014, 19:22


Rudimental - Speeding


Lukas Graham - Mama Said


Sam Smith - Stay With Me 


Jason Derulo - Marry Me 


Jason Derulo ft. Jordin Sparks - Vertigo 


Alle Farben - She Moves


Calvin Harris - Blame


Ed Sheeran - The A Team


Selena Gomez - Love Will Remember


Lukas Graham - Drunk In The Morning

Hva syntes du? Har dere noen sangtips, jeg er åpen for alt!

Science forberedelser

 • 08.10.2014, 22:08

Det er så deilig å endelig ikke være alene i leiligheten lenger. Jeg fikk med meg Fanny hjem i dag og vi har hatt det kjempekoselig! Etter skolen dro jeg rett på butikken for å handle litt og endte opp med å kjøpe en pose med risgrøt også. Det fristet bare så utrolig mye, og det var så godt! Etter dette møtte jeg Fanny i byen også tok vi bussen hjem til meg. Vi har lest på Science i hele dag siden vi har prøve i morgen, det er så godt å være to når man skal øve til prøver, det gjør ting så mye lettere! Jeg kjenner jeg er veldig stresset for morgendagen, det er så mye som skjer på skolen. Jeg tenkte jeg bare skulle inn å oppdatere litt, er ikke så mye spennende som har skjedd ellers, men dere får ha en kjempefin kveld! Her har dere et bilde av supersøte Fanny.

Fanny har forresten en youtube kanal, anbefaler alle å ta en titt. Hun lager kjempefine videoer om alt mulig, link til kanalen finner dere HER.

Hva har dere gjort i dag? Om det er noen flere der ute som har en youtube kanal, legg igjen en link så skal jeg sjekke den ut!

Den mest effektive måten å gjøre det på, er å gjøre det

 • 07.10.2014, 23:01

Nå er leksene gjort, musikken er på og jeg ligger rett ut på sofaen. Jeg har absolutt ingenting å gjøre nå, det er veldig ensomt her hjemme nå som hun jeg bor med er på ferie. Geography prøven jeg hadde i går gikk forsåvidt greit, men er litt spent på hva karakteren blir. I morgen skal en lydfil leveres i fransken, og på torsdag skal jeg ha Science prøve og vi skal også analysere en novelle i norsk. Ikke nok med det, men til mandag skal jeg også ha skrevet ferdig en short story i engelsk. Jeg liker å ha mye å gjøre, men nå er jeg egentlig bare stresset.

I dag hadde vi noen fritimer på skolen så da tenkte jeg at det var like så greit å trene den tiden. Jeg tok en litt rolig treningsøkt i dag fordi jeg ikke følte for å ta i så mye i dag. Jeg var på gruppetime på Stamina i går og prøvde ut noe som heter Puls og Tabata, dette er absolutt noe jeg skal fortsette med! Jeg er utrolig støl i dag for å si det sånn. Dette var utrolig bra trening, i tillegg var det utrolig morsomt. Endelig begynner det å bli litt bedre å trene på treningssenter, nå liker jeg det faktisk utrolig godt!

Hva har dere gjort i dag? Har dere mye å gjøre for tiden?

Effektiv søndag

 • 05.10.2014, 18:31

God kveld alle sammen! Nå har jeg satt meg ned foran tven for å slappe av. Har vasket og ryddet leiligheten i dag med litt hjelp av mamma. Har handlet inn litt mat, så nå er kjøleskapet fylt opp av sunn og god mat. Nå fremover blir det mye trening og mer fokus på kosthold, for nå er det viktig. Skal fortelle dere litt mer om hvorfor når tiden nærmer seg Desember.

Jeg har geopgraphy prøve i morgen og lurer virkelig på hvordan den skal gå. Har ikke fått øvd noe fordi bøkene mine ligger på skolen, så jeg sitter med noen halvskrevne notater fra internett og prøver å gjøre det beste ut av det. Er utrolig sliten, så skal ikke se bort ifra at det blir tidlig kveld for meg.

Har forresten aldri smakt på Cottage Cheese før, men jeg følte for å prøve det ut i dag og utrolig nok like jeg det. Det kommer nok til å bli mye brukt fremover, sunt er det også!

HVA SKAL DERE I KVELD?

NOAH frivillig

 • 04.10.2014, 22:19

God kveld alle sammen! Nå har jeg nettopp kommet hjem etter en lang dag i Oslo. Jeg og ei venninne bestemte oss for en ukes tid siden å hjelpe NOAH i dag, siden de skulle ha stand og markering utenfor stortinget i dag. Vi har vel omtrent delt ut brosjyrer i hele dag, møtt masse nye mennesker, blitt dratt med på Flash mob og overtalt kjendiser til å gi sin støtte til NOAH. Det kan dere også, på http://dyrsrettigheter.no kan dere lese mere om NOAH sine saker og få litt mer informasjon! Det var en veldig fin markering og jeg har hatt en kjempefin dag. Tusen takk til NOAH som har gjort i stand et så fint arrangement!

VAR DU PÅ MARKERINGEN I DAG?

16:00 utenfor stortinget i morgen

 • 03.10.2014, 23:07

Da er alt klart for morgendagen. Jeg og ei venninne drar tidlig inn til Oslo for å dele ut litt brosjyrer før vi skal delta frivillig på stand for NOAH. Vi kommer til å dele ut enda mer brosjyrer senere på dagen og reklamere for markeringen som skjer klokken 16:00 utenfor stortinget i Oslo. Jeg håper virkelig at alle som har lyst på et dyrepoliti i Norge stiller opp, det er utrolig viktig! Vi må virkelig vise hva vi tror på og virkelig gjøre noe med det. I morgen har vi dagen til å påvirke, så bli med!

Nå skal jeg ned å lage meg litt mat, ble plutselig utrolig sulten. Håper vi sees i morgen!

SKAL DU DELTA PÅ MARKERINGEN?

tips til en sunn lunsj

 • 03.10.2014, 14:14

Jeg vet jeg ikke er alene om å være lei av den kjedelige triste matpakken jeg tar med meg hver eneste dag på skolen. Er det noe jeg ikke er flink til så er det å lage matpakke til skolen. Jeg pleier alltid å kjøpe med en yoghurt, ta med et par epler eller et rundstykke med en skive Norvegia på. Å lage matpakke er noe jeg skal bli flinkere til, det finnes så mye sunt og godt man kan lage som er så enkelt! Jeg søkte litt på weheartit og tumblr og fant masse godt. Ikke sant dette frister? Brødskive med avocado, jordbærsmoothie eller en enkel salat. Dette er perfekt å ta med seg på jobb, skole og når man er ute på tur.

     

HAR DERE NOEN FLERE TIPS TIL EN SUNN LUNSJ?

Hvem er jeg egentlig?

 • 02.10.2014, 20:51

All flyttingen har gjort meg til den personen jeg er i dag, all reisingen har gjort meg til den personen jeg er i dag, alt jeg har vært igjennom har gjort meg til den personen jeg er i dag. Noen ganger sitter jeg og grubler på det store spørsmålet, for hvem er jeg egentlig? Jeg er seksten år gammel, men tror jeg er tjue. En gang var jeg ti år gammel, men trodde jeg var fjorten. Her har du meg, alltid vært veslevoksen og alltid vært meg selv. Jeg har vært veldig sjenert helt siden jeg var liten, men nå er jeg veldig utadvent. Jeg tror det har noe med all reising å gjøre. Jeg er spontan. Å møte mennesker er det beste jeg vet. Jeg har vært den personen som sier "nei takk" med et smil om munnen når jeg blir tilbudt noe, bare fordi jeg vil være hyggelig. Jeg er den som lar den siste godteribiten ligge igjen i skålen, fordi jeg føler meg slem om jeg tar den. Å dele har alltid vært viktig for meg. Jeg har vært guttejente, fjortis og hva vi andre kaller en normal tenåring. Jeg sliter med matte. Jeg har falt av sykkelen og kommet gråtende inn til mamma og pappa. Jeg har hatt store diskusjoner når det kommer til penger med foreldrene mine. Jeg har gått på fotball, håndball, ridning, dans, turn, korps, sang og cheerleading. Jeg har flyttet femten ganger i mitt sekstenårige liv. Jeg har vært i seksten forskjellige land. Jeg har bodd en uke her og en uke der, annenhver uke hos mine foreldre. Sommeren 2014 tilbragte jeg i California. Jeg har aldri hatt husarrest og aldri sniket meg ut. Jeg har alltid hørt på foreldrene mine, de har alltid hatt tillit til meg, og i gjengeld har jeg fått mye frihet. Jeg er aldri på fester fordi jeg er rett og slett ikke glad i å feste. Dyr har jeg stor respekt for. Jeg er med i Røde Kors ungdom. Språk er noe av det beste jeg vet og jeg vil lære all verdens språk. Jeg har drømmer, akkurat som alle andre. Men noe er ganske annerledes når det kommer til deg og meg. Jeg vet at jeg skal leve drømmene mine, jeg skal ikke ha en drøm bare for å ha en. Anne Lene Nilsen skal reise verden rundt, hun skal kunne si at hun har gjort noe for verden og det skal aldri komme en dag hvor hun føler at hun er forsynt, at hun har fått nok av verden. Den fine verdenen vi lever i nå kan man ikke få nok av.

Jeg liker forandringer. Jeg liker å flytte, reise og oppleve nye steder. Jeg går fort lei av alt, jeg er utålmodig. Siden jeg har flyttet en del har jeg også blitt vant til forandringer. Forandringer er bare en del av meg, sånn er det. Det er det jeg er oppvokst med og det er jeg så glad for. Jeg har opplevd så utrolig mye. Jeg har sett solnedgangen i Thailand, sittet på dromedarer i Egypt, jeg har vært på Cruise i Russland, spist is på en benk i South Shields, jeg har stresset rundt på Target i USA, ligget på stranda i Tyrkia, vært på utallige harryturer til Sverige og vært på nippet til å ta tatovering i Mallorca.

Jeg, Anne Lene Nilsen er eventyrlysten. Jeg er glad i å gå turer og er glad i norsk natur. Favorittmaten min har forandret seg fra å være taco til å bli fisk. Jeg har aldri vært på en ordentlig telttur. Jeg har ikke badet i Norge dette året. Familien min har hatt camping i Stavern. Jeg reiser årlig på Tusenfryd. Jeg tror på ånder og spøkelser. Noe av det beste jeg vet er å sitte på toget med full batteriprosent, musikk på ørene og se på alt som skjer rundt meg. Anne Lene Nilsen er glad i å skrive. Hun liker ikke lese bøker, men prøver å bli flinkere. Hun har gitt opp TV-serier, rett og slett fordi hun ikke vil ta seg tid til det lenger. Hun elsker å synge, men synger helst alene på rommet sitt. Hun er mest effektiv om kvelden. Anne Lene Nilsen har en iPhone 5. Hun har ikke mer ledig minne på telefonen. Hun har en blogg hvor hun dokumenterer hva dagene hennes går ut på og hva hun opplever, slik at hun en dag kan se tilbake på alt det fine hun har opplevd. Hun elsker sommer og syntes vinteren er den mest koseligste årstiden vi har.

Mitt navn er Anne Lene Nilsen, og dette er litt om meg. Kort oppsummert liker jeg å reise, oppleve nye ting og leve.


HVEM ER DU?

uforberedt

 • 02.10.2014, 15:11

Heii og god dag dere! I går fikk jeg besøk av Kristine og hun har sovet over til i dag. Har ikke funnet på noe med henne på noen uker nå, så det var kjempekoselig! Vi har spist mat, sett litt på TV og egentlig bare vært generelt late. Jeg har ikke trent denne uken og jeg orker ikke trene i dag heller, ferie forblir ferie. Er litt delig å være hjemme hos mamma igjen, her får jeg servert mat rett på bordet. Syntes egentlig det er litt greit å bo for meg selv også da, liker å lage mat og slikt. Jeg fikk vite i går at jeg har Geography prøve på mandag og jeg er sykt stresset nå. Bøkene mine ligger på skolen og jeg har ingen notater hjemme. Jeg får se hva jeg gjør, men jeg finner nok en løsning på det.

Dagen i dag skal gå til skolearbeid slik at jeg kommer over den dårlige samvittigheten. Dere får ha en kjempefin dag, vi snakkes!


beklager for dårlig bildekvalitet, kameraet mitt er hjemme

HVA SKAL DERE I DAG? NOEN SOM KJENNER SEG IGJEN?

Anne Lene Nilsen

- Sertifisert personlig trener - Barista hos Espresso House - Bikini fitness utøver

Search

Bloggdesign