# COVERBRANDS

 • 28.08.2012, 21:25

Heii! Da tenkte jeg å poste et lite innlegg til dere der jeg viser produktene som jeg bestilte fra Coverbrands for noen dager siden. Jeg er superfornøyd med alt, og har egentlig ikke mer å si! Leter du etter en foundation eller concealer som dekker bra og ser naturlig ut burde du så absolutt velge time Balm. Ingen av produktene er dyretestet, noe som også er helt supert! Kunne ikke vært mer fornøyd. Orker ikke gjøre mer ut av dette innlegget nå, er trøtt, sliten og har planer om å se på noen serier nå. Så om det er noe dere lurer på er det bare å spørre i kommentarfeltet, så tar jeg det i morgen. Vi sees!

Alt HERFRA! 

HVA SYNTES DERE?

Never give up trying

 • 28.08.2012, 16:16

Heihei! Nå har jeg endelig fått satt meg ned for å gjøre litt fransk lekser. Prøvde å lage muffins i stad for morroskyld og de holderpå å avkjøles nå, men de var skikkelig vonde som vanlig. Hahahah, jeg har aldri fått til å lage muffins. Men kake klarer jeg liksom, er ganske rart igrunn. Coverbrands pakken min har kommet, så jeg tenkte å vise dere hva jeg bestilte derfra litt senere. 

Nå skal jeg fortsette med lekser her tenker jeg, rydde litt, og pugge på samfunnsfagprøve! Snakkes!HAR DU MYE LEKSER? Gjort i dag?

FIRST WEEK

 • 27.08.2012, 19:20

Heihei! Nå har det gått en stund siden jeg har blogget. Har tilbringet uken hos pappa, har jo startet med annenhver uke nå. Og da er det litt nytt for meg, inkludert 9.klasse. Så nå er det på'n igjen med lekser, prøver, lange skoledager og nesten ikke fritid! Men godt er det å komme tilbake til rutiner igjen, tror det bare er jeg som er så glad i det. I dag er det 18dager til jeg sitter på Gardemoen og er klar til avreise. Etter lang tid med venting, vi bestilte jo reisen for et år siden, så skal jeg endelig kose meg en uke i Mallorca! Det kommer til å bli såå deilig! På skolen i dag tok vi klassebilde, tror faktisk bildet ble helt greit ihvertfall i forhold til sånn det så ut i fjor da jeg rett og slett ikke hadde peil på hvordan jeg skulle plassere beina mine. Oi, det var en lang setning! Men nå starter hotel cæsar snart, tror jeg. Hvis ikke har jeg dummet meg ut nok en gang, vi snakkes i morgen! 

SKAL DU UT Å REISE SNART? SYNTES OM Å HA BEGYNT PÅ SKOLE/JOBB IGJEN?

sommer 2012

 • 20.08.2012, 21:59

Hei! Jeg tenkte å lage et lite oppsummerings innlegg til dere om sommeren 2012. Det har vært en fin sommer, men været har ikke akkurat vært helt på topp. Jeg har egentlig ikke tilbragt så mye tid sammen med venner, men når det først er ferie prioterer jeg familien. Overraskende nok har jeg egentlig vært sammen med familien min egentlig hele tiden! Tenk at etter to måneder med sommerferie er har skolen begynt, kjenner at jeg ikke er helt klar enda. Men samtidig blir det superbra og komme tilbake til "vanene" igjen! 

FIKK KARAKTERKORTET FOR 8.KLASSE

SHOPPING

BESØK AV VERDENS BESTE JENTE

STRØMSGODSET

HYTTETUR MED KATHARINA

FÅTT VERDENS FINESTE HUND

SVERIGETURER

 

BOBILTUR

PARIS

CAMPING I HØNEFOSS

 

STRIPET HÅRET


Dette er noe av det jeg har gjort i sommer, håper alle har hatt en fin sommer! Lykke til med jobb og skole! 

# COVERBRANDS INNKJØP

 • 18.08.2012, 17:09

Heii! I stad kjedet jeg meg litt, og dere vet hva jeg gjør da. Shopping på nettet! Elsker at du bare kan trykke på noen knapper også kommer tingene rett hjem til deg i posten. Er liksom en sånn herlig følelse, så jeg gikk inn på Coverbrands istad og bestilte noen produkter som har blitt veldig mye anbefalt av andre bloggere. Og selvsagt er de ikke dyretestet! Men nå skal jeg fortsette å se på Zack and Codys søte hotelliv på Disney Channel. Må bare få det med meg, haha!

HVA SYNTES DU? HAR DU PRØVD NOEN AV DISSE PRODUKTENE FØR?

# Stockholm Fashion #

 • 17.08.2012, 22:17

VAD TYCKS?

FRISØREN, STRIPET HÅRET

 • 17.08.2012, 18:00

Hallo kjære lesere! I dag våknet jeg tidlig og dro til pappa, fikset litt på det nye rommet. Da jeg var ferdig dro vi inn til gulskogen for å kjøpe sko, men de hadde ikke flere igjen så vi holdt av et par blå converse på Buskerud storsenter. De er så fine! Kan vise dere i morgen, siden pappa har tatt vare på de for meg. Jeg var hos frisøren i stad og stripet håret. Jeg syntes det ble ganske fint, og så mye lysere! Nå skal jeg slappe av litt, før jeg fortsetter på å skrive brev til kusinen min i England! Kan vise dere når jeg er helt ferdig. Vi snakkes!

ETTER:

HVA SYNTES DU?

CALL ME MABY - ANNE LENE, video

 • 16.08.2012, 19:03

Heihei! Dagen i dag har gått ut på å gjøre ingenting. Hva skjer med at hver gang jeg virkelig kjeder meg er det ingen som tar telefonen eller ingen som er hjemme. Jaja, sånn får det gå. I morgen skal jeg til frisøren og bleke håret mitt litt tenkte jeg. Er ikke helt sikker på hvordan jeg vil ha håret mitt enda, men dere ser i hvertfall resultatet i morgen. 

Hahahahaha, og siden jeg hadde så lite å gjøre filmet jeg inn denne: 

hahahahhahahahahah. Og det som er på håndkleet er forresten foundation! :D

HVA SYNTES DU? BURDE JEG LEGGE UT FLERE VIDEOER EL. ? 

PAKKE I POSTEN, H&M

 • 16.08.2012, 12:48

H&M pakken min har kommet. Jeg ble egentlig ganske så greit fornøyd med klærne, var ikke noe spesielt jeg kjøpte. Bare helt basic ting med litt knalle farger. Brillene likte jeg utrolig godt, men shortsen derimot var litt gjennomsiktig og alt for neonfarget for meg. Men er vel greit å ha noe over bikinien. Jeg kjøpte alt på salg, og er veldig fornøyd med tingene til å være H&M. Alt kostet 20kr, untatt de to svarte t-skjortene jeg kjøpte som ligger oppå hverandre. De kostet 30kr, per. Men hallo, superbillig! 

HVA SYNTES DU? BESTILT FRA H&M FØR? 

SUMMER

 • 15.08.2012, 18:16

Nå er sommeren snart over, og dagene går til å nyte sommerferien. Men hvorfor har det seg sånn at når skolen skal begynne igjen blir det fint vær? Er så kipt det der. Så i dag har jeg egentlig bare ligget å solet meg, klippet plenen og litt småting. Mamma sier at jeg hele tiden sitter å slapper av, er på pcen eller lignende. Men det er jo ferie, og de siste dagene skal nytes!! Nå skal jeg ned å sette meg ut litt, drikke iste og SLAPPE AV!! Utnytt resten av ferien så mye dere kan sier jeg bare!! 

HVA HAR DU GJORT I DAG? GÅR DAGENE DINE UT PÅ Å NYTE SISTE DELEN AV SOMMER 2012? 

CAMPING HØNEFOSS, bittelite innkjøp

 • 15.08.2012, 13:20

Heihei! Jeg kom hjem fra camping på mandag men har bare ikke orket å blogge. Jeg hadde det utrolig bra der oppe, og fikk endelig se igjen tremenningen min som jeg ikke hadde sett på 9år. Utrolig hvor mye vi har tilfelles, og i følge meg tok det ikke så lang tid før det føltes ut som om vi kjente hverandre utrolig godt. Vi tok litt turer inn til hønefoss, også kom jeg hjem med noen få innkjøp. Fikk forresten pakken min fra H&M som skal få et eget innlegg litt senere i dag. Nå skal jeg ut å sole meg litt, også snakkes vi!

Haha, måtte kjøpe den baderingen til vi skal til Mallorca! Kjøpte også en singlett i rosa også.

HVA GJORDE DU I HELGEN? SYNTES?

Gjesteblogging

 • 10.08.2012, 13:46

Hei!

I dag skal jeg, Thea gjesteblogge for Anne Lene. Jeg er ikke særlig flink på slike gjesteinnlegg, derfor får jeg bare gjøre så godt ut av det, og håpe på at jeg ikke får alt for mange haters.

Kan starte med å si at Anne Lene og jeg kjenner hverandre ifra skolen, siden vi har gått i samme klasse siden tredjeklasse til syvendeklasse.
Og jeg kan helt klart si at jeg savner å gå i klassen hennes nå som vi går på ungdomskolen! Og etterhvert som vi startet på ungdomskolen mistet vi endel kontakt, men nå ser det ut som om den er på vei opp igjen, noe jeg er veldig glad for! Anne Lene er helt klart en fantastisk jente, som virkelig lyser opp dager, smiler alltid og ja, en veldig blid jente! 

dette er meg!


I dag skal jeg på kino sammens med bestevennen min, lillesøstern hennes, og lillebroren min, og vi skal se madagaskar 3D, siden søsknene våres er 3-5 år var den veldig akutuell og se, og ja jeg har faktisk hatt vedig lyst til å se den selv også, haha. Etter filmen sover jeg hos katharina, og i morgen er vi klare for å se på håndballkamp i Sandehallen, Dhk-Haslum(?)Her er trailern til filmen.

Takk for meg, kanskje vi snakkes siden også ? =)
 

ROMWE, favoritter

 • 09.08.2012, 21:44

Hva syntes du? Noe du har lyst på?

ALMOST DONE

 • 09.08.2012, 17:13

God ettermiddag alle sammen! Nå er det ikke så lenge til jeg drar til tanta mi tror jeg, ganske rart. Ingen har sagt når vi drar dit, men det blir vel sikkert i kveld en gang da. Bagen er snart pakket ferdig, legg merke til at det har kommet foundation på den. Haha, typisk meg. Har ikke gjort noe spesielt i dag, så da tenkte jeg bare å avslutte innlegget også snakkes vi senere en gang! Vi drar jo på camping i morgen tidlig. Så om det blir i morgen eller i kveld har jeg ikke peiling på, men mest sannsynelig i morgen.

HVA SKAL DU I HELGEN?

PLANS FOR TODAY

 • 08.08.2012, 13:24

Heii! Planen for i dag var egentlig å dra til Drammen med Laila, men nå blir det forhåpentligvis kino i kveld istedenfor. Siden hun måtte pakke ut av kofferten og sånn, så da får jeg rett og slett bare være hjemme å lone i dag også. Jeg klarer vel to eller tre timer til alene, men har gått ganske lei av det nå. Hahahahah. I morgen kveld drar jeg til tante fordi jeg skal være med de opp på campingen dems på fredag, gleder meg sinnsykt. Endelig, etter sikkert 8år får jeg se igjen tremenningen min. Savner henne sykt mye. Men nå har jeg Laila i den andre enden av telefonen, så jeg må avslutte. Hadee  

Hva skal dere i dag?

# H&M INNKJØP

 • 07.08.2012, 20:01

Jeg kjedet meg litt i går og siden jeg ikke hadde noe å gjøre gikk jeg inn på H&M og kikket litt. De hadde ikke mye fint inne nå, og jeg forstår ikke hvorfor jeg kjøpte dette egentlig men det er vel fordi jeg trenger litt mer basic klær i garderoben nå. Den gule pysj-shortsen fordrar jeg, men det er ikke en bombe at jeg kjøper noe jeg ikke liker heller da. Siden alt kostet så lite prøvde jeg også å bestille en notatbok fra http://personligalmanakk.no, men det er noe galt med KLARNA-fakturabestilling der så jeg får ikke bestilt før om noen dager. Trist. 

Hva syntes du? Bestilt noe fra H&M i det siste?

I say what I want to say

 • 06.08.2012, 15:11

I say what I want to say and do what I want to do. There's no in between. People will either love you for it or hate you for it.

Hva tenker du?

 

KALMOVANNET

 • 05.08.2012, 20:06

Da har jeg kommet inn etter å ha stablet ved. Og ja, jeg har faktisk stablet ved også. En måte å få tjent litt penger på nå som jeg snart reiser til Mallorca også. I stad dro vi opp på Kalmovannet for å bade, det var sinnsykt deilig vann. Har egentlig ikke mer å fortelle, ingen interessante bilder å dele så jeg har ikke peiling på hva jeg skal gjøre med innlegget nå. Skal jeg bare fortsette å skrive? Tror det er bedre å avslutte nå, før det blir et enda mer useriøst innlegg. Hils på min saftis som kommer til å bli skikkelig berømt nå!


og min fine negl..

HVA HAR DU GJORT IDAG? 

 

SOLA MÅ NYTES

 • 05.08.2012, 12:30

Hei! God morgen! Eller, det passer litt bedre med god dag nå egentlig. Jeg våknet nå netopp, og merker at døgnrytmen min har forandret seg en del i sommerferien. Lange netter der jeg som regel er oppe til tre, halv fire også våkner jeg igjen rundt tolv. Det er vel ikke bra? I dag tror jeg ikke vi skal noe, kanskje bade om været holder seg. Det var det snakk om i går, men vi ender sikkert opp med å være hjemme.


hahahaha, mr. traktor ville være med på bildet:):)

Nå tenkte jeg å fikse meg så jeg rekker litt sol ute, også snakkes vi senere! Hva skal du i dag?

INNKJØP #PARIS som jeg glemte å legge med sist.

 • 04.08.2012, 17:36

Tenkte å legge ut det lille jeg glemte å vise dere som jeg kjøpte i Paris. Hahah, var ikke så mye jeg glemte å legge med i innlegget den gangen. Men da har jeg i hvertfall lagt det ut! Etterpå skal vi leie film, og kanskje spise ute så jeg burde få fikset meg litt. Her sitter jeg i rosa shorts, blå singlett og helt uten sminke, super bra match! Fikk aldri sett Cyperbully i går, men ser den nok i kveld om jeg orker. Nå må jeg gå, også blogger jeg senere! 

HVA SYNTES DU?

CYPERBULLY

 • 03.08.2012, 21:07

God kveld everyone!  Nå sitter jeg plantet foran pcen, som jeg har gjort mesteparten av dagen. Rart hvor usosial man kan bli i sommerferien, sola ga oss et lite hint i stad men nå har den forsvunnet igjen. Norske klimaet er ikke til å stole på. Tenkte at jeg skulle se på Cyperbully etterpå, har hørt at det er en utrolig bra og rørende film. Ny header lagde jeg i stad, lagde den enkel fordi jeg pleier aldri å være fornøyd med headerene mine lenger enn en uke. Og nå har jeg bare navnet mitt ståendes, så det er ikke mye å gå lei av tror jeg, men om du lager fine headere er det bare å sende en mail. Jeg har faktisk lagt merke til at håret mitt ser lysere ut på bildene jeg legger ut, og jeg liker virkelig fargen. Hahahahah, når jeg skal til frisøren tror jeg at jeg skal farge det omtrent sånn. 

HAR DU SETT CYPERBULLY FØR?

Dere kan se på filmen gratis HER! 

INNKJØP # BIK BOK # VERO MODA

 • 03.08.2012, 16:04


// Svart genser med glidelås bak, pris 159,95,- // Hvit bluse, pris 229,95,- // Gråbrun genser, pris 99,95,- // Hvit singlett pris, 79,95,- // Alt fra Vero Moda ♥ 

// Bukser XXS & XS, pris 99,- per bukse (kjøpt på salg) // Lyselilla oversized bluse, pris 99,- (kjøpt på salg) // Alt fra Bik Bok   ♥  

Heisann! Nå har jeg for ikke så lenge siden kommet hjem etter å ha handlet litt på Gulskogen sammen med pappa. Eller, han satte seg ned og tok en kaffe mens jeg gikk rundt og kikket. Laila ringte meg, hun er innlagt på sykehuset i Indonesia. Hun kommer hjem om noen dager da, men uff hvorfor må dette skje hver gang hun er i Indonesia? Solen har vært på besøk noen ganger i dag, men uten om det har det regnet som vanlig. Jeg er glad det bare er litt over en måned til jeg skal til Mallorca, det kommer til å bli så sykt deilig! Sol hele dagen, stranden, shopping, og bare slappe av. Nå er det forresten supersalg på Bik Bok, i hvertfall på Gulskogen. Bare å ta seg en tur dit, du kommer ikke til å angre! Er superfornøyd med alle innkjøpene mine fra i dag. ♥ 

HVA SYNTES DERE OM INNKJØPET? SKAL DU UTENLANDS SNART?

CURLS, null kjøtt

 • 02.08.2012, 23:15

 instagram photo.

God kveld! ♥ Sorry for null blogging, igjen. Dette skjer virkelig ofte. Mens jeg har vært borte har dagene gått ut på å være på Norway Cup, være hjemme, og være hjemme! Ganske interessant egentlig. 99'er gutta gikk ikke videre desverre, men de har jo alltids neste år! Flinke var de. Dagen i dag har gått ut på å rydde rommet ettersom det har vært et forferdelig regnvær, hvor blir av sola? Men det er jo godt å få gjort noe inne også.

For et par dager siden bestemte jeg meg for å kutte ut å spise kjøtt og det går forsåvidt bra. Er det at jeg ikke vil spise noe jeg elsker, for jeg elsker dyr. Selv om forholdene til dyr i norge er litt bedre enn i utlandet så er det fortsatt noen få steder der dyrene ikke har det noe bra. Og spiser jeg kjøtt støtter jeg det, det er det jeg mener. Derfor har jeg bestemt meg for å bli vegeterianer. Du som leser dette tenker sikkert, herregud så teit, hvorfor gjør hun dette?, det er ikke sunt, hvorfor i en alder av 14 år?, men det er mitt liv og mitt valg. Jeg mener at spiser du kjøtt, spiser du dyr, og spiser du dyr så elsker du ikke dyr. Dere får mene hva dere vil, men det er min mening. Ellers, god kveld alle sammen! ♥ 

HVA MENER DU?

Jeg kan lage et  innlegg om dette med kjøtt en annen gang. 

Search

Bloggdesign

hits