California livet så langt

 • 23.07.2014, 03:21

Lokal tid: 18:21 Norsk tid: 03:21

Heii alle sammen! De siste dagene har vært utrolig stressende og det har vært noe som har skjedd hele tiden. Vi dro til San Diego på lørdag, var på Six Flags på søndag og i går var vi på Universal Studios. Det har vært et tett program helt siden vi kom hit, så det har vært utrolig slitsomt. Derfor var jeg rett og slett helt skutt i dag og ble hjemme fra skolen og heller slappet av på campus sammen med noen andre. Jeg skjønner ikke hvorfor EF har valgt å lage et så slitsomt program, men det er ikke så mye vi får gjort nå enn å si ifra. I dag skulle jeg egentlig være med på stranden, men valgte heller å være på campus. San Diego var kjempefint og er absolutt verdt å besøke! Kjempefin strand og et lite tivoli ved stranden, kjempekoselig.

Six Flags levde ikke helt opp til forventningene men det var helt sykt å være der, jeg hadde nok litt for store forhåpninger. Det var utrolig varmt siden det ligger midt i en ørken, men gøy var det og alle som har muligheten burde dra hit! Helt syke rides!

Det var utrolig gøy å være på Universal også. Vi kom faktisk midt oppi en innspilling ved et av settene men vi så uheldigvis ingen kjendiser. Var utrolig mye å gjøre her også, men studio tour var absolutt best! Her fikk vi blant annet se Wisteria Lane fra frustrerte fruer, noe fra Jurassic Park og litt fra King Kong.


her ble blant annet Alene hjemme 2 spilt inn


Moulin Rouge fra Burlesque


Susan Delfino sitt hus fra Desperate Housewives

Hva har dere gjort de siste dagene? Hva syntes dere om bildene?

Outlet

 • 18.07.2014, 08:42

Lokal tid: 23:45 Norsk tid: 08:45

Heii dere! Nå har jeg endelig fått lagt meg ned i senga etter en lang og slitsom dag! Dagen startet med en god frokost som vanlig, etterfulgt av en tre timers lang skoledag. Vi hadde en del aktuviteter på skolen i dag, noe som gjorde at timene gikk litt fortere. Når klikken ble halv to dro vi på outlet og var ikke tilbake på campuset igjen før klokken halv ti. Jeg har handlet en del i dag og gleder meg til å vise dere hva jeg har kjøpt! I morgen har vi sen skole, så da skal vi slappe av ved bassenget før den tid. Nå skal jeg legge meg, så vi snakkes!

Venice Beach og Santa Monica

 • 16.07.2014, 17:59

Lokal tid: 08:58 Norsk tid: 17:58

Hei, og god morgen fra meg! Her er det overskyet i dag også, litt trist men likevel litt deilig. I går var vi en tur på Venice Beach og Santa Monica. Jeg har hørt mye dårlig om Venice så forventningene mine var veldig lave, men det var sykt fint! Venice var så mye finere enn Santa Monica, men shoppingen var bedre på Santa Monica. Jeg og Silje bestemte oss for å spise på Venice slik at vi fikk bedre tid til å shoppe på Santa Monica. Vi handlet på Third street promenade hvor det blant annet var butikker som Michael Kors, Victorias Secret, Forever 21, Brandy Melville osv. Det var en kjempefin dag og jeg vil absolutt tilbake!


Santa Monica

Har dere vært her? Hva syntes dere om bildene?

Seal Beach

 • 15.07.2014, 07:42

Lokal tid: 22:43 Norsk tid: 07:43

Heii og god morgen til dere der hjemme i Norge! Nå har jeg nettopp ryddet rommet og fått satt meg ned i senga med pcen på fanget. Planen for i kveld var egentlig å dra til The Pike, men planene ble endret så vi endte opp med å dra til et sted som heter Seal Beach. Vi hadde det kjempekoselig der også så vi i sånne småbutikker langs gågaten ved stranden. Stranden var utrolig fin og vi møtte på så mange hyggelige folk! Det var ei jente på vår alder som kom bort til oss å tilbudte seg å ta bilde av oss også snakket vi i sikkert ti minutter. Det er virkelig noe som lyser opp resten av dagen, at folk virkelig tar seg tid til slikt er så herlig! Jeg og Silje spiste sammen og gikk sammen hele kvelden, noe som var kjempekoselig! Så kvelden har vært fylt med mye latter og godt selskap!

Silje sin blogg finner dere forresten HER

Ha en kjempefin dag dere!

Fine dager i Cali

 • 14.07.2014, 21:56

Lokal tid: 12:56 Norsk tid: 21:56

Heii! Nå har dere ikke hørt fra meg på en stund, men jeg lever enda altså. Jeg har det kjempefint her men er enda litt sliten etter Disneyland i går. På fredag dro vi til Los Angeles og inn til Hollywood. Vi fikk tid til å gå litt på Walk of Fame, handle litt og slikt. Vi fikk liten tid, så vi stresset hele tiden og løp fra butikk til butikk. Jeg måtte stoppe opp for å ta bilde med en som hadde kledd seg som Tom Cruise og jeg fikk helt sjokk. Jeg ble så starstrucked fordi han var så lik! Vi endte kvelden med et annet stopp litt forbi Beverly Hills, hvor vi shoppet og spiste enda mer og alt i alt var dagen helt fantastisk! Vi har allerede rukket å se mye og jeg klarer nesten ikke vente på å se mer! Alle menneskene her nede er forresten kjempehyggelige, det kommer faktisk ukjente bort til deg og vil snakke. De spør hvor vi er fra, ønsker oss en fin dag, menneskene her er rett og slett bare kjempekoselige!
ved Beverly Hills

I går dro vi til Disneyland og jeg skal si dagen var stressende. Vi hadde hele 13 timer der inne og vi hadde allerede rukket å gå parken to ganger og tatt noen attraksjoner etter bare fire timer. Det ble jo verdt ventingen når vi så Disney paraden senere på ettermiddagen og alt fyrverkeriet på kvelden. Det er fint å ha vært der, men litt mindre tid hadde nok ikke gjort noe.
I dag har jeg allerede rukket å spise frokost, lunsj og vært på Target. Klokken er snart ett og skolen starter to i dag, senere i kveld drar vi ned til en strand så det blir nok kjempekoselig! Jeg kjenner at jeg er litt brent etter den sterke sola på Disneyland i går. Været nå er overskyet, men jeg syntes jeg ser sola titter litt frem langt borte. I morgen skal vi til Venice Beach og Santa Monica, så det blir nok supert! Nå skal jeg gjøre meg klar til en tre timers lang skoledag. Håper alle i Norge har hatt en fin dag!

Har noen av dere vært i LA eller på Disneyland?

CALIFORNIA

 • 11.07.2014, 21:57

Lokal tid: 13:00 Norsk tid: 22:00

Heii og god dag fra California! Nå sitter jeg på rommet sammen med romkameraten min Maria, som jeg er så glad for å dele rom med. Det er kjempefint her, lederne er supre, rommene er kjempefine og været er på topp. Jeg reiste hit 07:55 i norsk tid på onsdag og 30 timer senere var vi fremme. Vi mellomlandet i London, hvor det utrolig nok ble tre timer med venting på flyet fordi det var noe feil med det. Dette var jo så typisk uflaks for vår del fordi vi endte med å ikke rekke flyet vi skulle ta videre til Los Angeles og måtte vente tre timer på et nytt fly på flyplassen i New York. På flyplassen i New York møtte vi Austin Mahone! Jeg kunne ikke tro mine egne øyne, så det ble et bilde med han og han var kjempehyggelig! Kvelden ble mye bedre for oss etter vi møtte han, og de ekstra timene var virkelig verdt det! Etter en lang flyreise var det deilig å komme frem, så det ble senga med en gang!


på flyplassen i NY

Første dagen her borte, som var i går var jeg utrolig sliten. Jeg hadde sovet litt på flyene dagen før men likevel var jeg kjempetrøtt. Det ble mye bedre etter vi hadde spist en god frokost og fått en omvisning i byen. Vi gikk innom Target, dette er definitivt en butikk som passer alle! Det er så billig og så mye å kjøpe! Jeg har det virkelig helt supert her, alt er som vi ser på film, rett og slett kjempefint! Vi fikk også litt fritid før vi hadde skole, skolen er forresten helt syk! Det er basseng her, idrettshall, bowling, butikker, Starbucks, cafeer, jeg er sikker på at hele skolen er større enn byen jeg bor i hjemme. Skoletimene er helt greie og lærerne er utrolig snille! Jeg og noen andre valgte å spise middag ute, så det ble en koselig kveld!


campuset

Nå er klokken ett her i Long Beach og vi skal gå for å ha skoletime. Derfor jeg ikke har så mange bilder er fordi telefonen min har vært tom for strøm, men jeg skal ta en del bilder i kveld! I kveld blir det disco, er litt usikker på om vi orker å dra siden vi enda er slitne etter reisen. Uansett så blir det nok en kjempefin kveld! Kos dere der hjemme i Norge!

California

 • 08.07.2014, 20:54

Nå er dagen virkelig her! Denne dagen har jeg gledet meg til i evigheter. Jeg kan først fortelle dere at jeg har skaffet meg leilighet i dag! Jeg var på visning i forrige uke og i dag fikk jeg en melding om at vi kan flytte inn i midten av August. Dette gjorde meg så utrolig lettet, jeg har jo stresset med leilighet i ukesvis nå og endelig har jeg fått skaffet en! Planen er å flytte inn sammen med ei annen jente jeg har blitt kjent med som går på skolen jeg starter på. Vi gleder oss utrolig mye og dette kommer til å bli kjempebra! Men over til noe annet. Kofferten min er pakket, håndbagasje gjenstår og jeg er reiseklar. Jeg sitter og drikker mitt siste glass med sjokolademelk her i Norge og det er hele fire uker til neste gang. Det er kjemperart å tenke på at om seks timer er jeg på vei til flyplassen, elleve timer til flyet går og det er tolv timer til jeg er i London. Jeg har ingen planer om å sove i kveld ettersom jeg ikke gjør noe annet enn å trekke på smilebåndet. Jeg er faktisk i USA snart, det er så fantastisk å tenke på.

Jeg startet dagen i dag med noen episoder av Teen Wolf på senga. Det tok litt tid før det gikk opp for meg at jeg snart reiser, og det er herlig. Jeg, mamma og kjæresten hennes dro for å besøke mormor og når vi kom hjem igjen dro jeg rett på en løpetur. Jeg endte opp med å gjøre litt styrke når jeg var tilbake igjen og jeg har ikke vært så sliten som nå på lenge. Håper virkelig det blir litt trening i California også, for det trenger jeg nå. For dere som ikke helt har fulgt med så skal jeg på språkreise til Long Beach i California hvor jeg skal være i fire uker. Jeg har valgt kurset som heter International, noe som vil si at det er skole 4x40minutter fra mandag til torsdag med andre ungdommer fra forskjellige land. Dette kommer til å bli en reise jeg aldri glemmer, dette kommer til å være et minne for livet! Dere får alle ha en fin kveld og en fin dag i morgen!

 

Neste gang vi snakkes er jeg i USA!

shop stop

 • 07.07.2014, 19:47

Hei! I dag var jeg i byen for å møte Katharina siste gang før jeg reiser. Vi gikk litt i byen og satte oss på Pigen for å kjøpe oss noe å drikke. Det var utrolig koselig! Jeg fikk holdt av noen sko på fredag som jeg hentet i dag og jeg elsker dem. For noen blir skoene kanskje litt for mye, men mye er bra. Elsker virkelig at det er paljetter på skoene og at det til og med er høye såler. Skoene kjøpte jeg for bare 200kr ettersom de har vært på salg og toppen betalte jeg kun 40kr for. Utrolig fornøyd med dagens innkjøp!

Jeg var også i byen med Kristine på lørdag og da kjøpte jeg to gensere. Den svarte kostet 99kr og kan faktisk brukes som en kjole og jeg er utrolig fornøyd med innkjøpet! Den grå genseren betalte jeg også 99kr for på H&M. Jeg har tenkt litt på å ta med meg alt jeg har kjøpt, men enda er jeg litt usikker. Jeg skal prøve å ta med meg minst mulig klær, så jeg tror noe av det blir igjen hjemme imens. Nå frem til onsdag må jeg ha shopstop, så neste gang dere får se nye innkjøp bli enten i California eller når jeg kommer hjem. Jeg har i alle fall hatt noen fine dager og håper dere leserne også har kost dere! Nå skal jeg rydde litt før jeg skal se på Teen Wolf som er en ny serie jeg har startet å se på. Anbefaler virkelig denne, spesielt for alle som liker Vampire Diaries!

Hva har dere gjort i dag? Hva syntes dere om innkjøpene?

som å være hjemme igjen

 • 06.07.2014, 23:33

God kveld. Nå har jeg nettopp vært nede i fryseren og hentet meg en lollipop. Jeg er utrolig sliten etter trening i dag, jeg er rett og slett helt skutt. Det var utrolig deilig å være tilbake i hallen, det var som å endelig komme hjem igjen. Vi stuntet litt i starten men alle endte opp med å gjøre masse forskjellig. Jeg brukte vel nesten hele treningen på turn og løping, nå er jeg helt utslitt. Jeg har savnet alle sammen utrolig mye, så det var kjempekoselig å se mange av de igjen. Jeg klarer ikke vente til høsten igjen, ny cheersesong og gjett om jeg skal fortsette. Jeg skal gjøre alt jeg kan for å fortsette på Eagles, for om jeg bytter lag vil det aldri bli det samme igjen. Jeg føler virkelig at jeg hører hjemme på dette laget rett og slett, og sånn er det bare. Nå skal jeg faktisk pakke litt ting i kofferten, jeg får alltid lyst til å få ting unnagjort på kveldstid. Plutselig bestemmer jeg meg bare for å møblere hele rommet, er det fler som har det slik?

Går du på en sport? Andre som også er kjempeglad i laget sitt? 

koselig bytur

 • 05.07.2014, 19:39

Hei kjære lesere! Nå har jeg og Kristine nettopp kommet hjem etter en lang og koselig tur i byen. Jeg skulle egentlig ikke kjøpe noe men endte opp med to små innkjøp, men det var virkelig verdt det. Vi har egentlig bare spist is og koset oss i hele dag. I hele dag har vi hatt planer om å gå hjem fra byen og til Kristine når vi var ferdige og så spreke som vi er gjorde vi det også. Det ble vel en liten gåtur på en drøy time, men var kjempekoselig. Snart skal vi lage oss middag, vi har tenkt litt på å lage oss Brownies også men vet ikke helt om vi orker. Etter mye trasking i byen verker det litt i beina, haha. Dere får ha en fin kveld!

Hva har dere gjort i dag?

happy saturday

 • 05.07.2014, 10:43

Da er det lørdag allerede, og enda en uke er snart over. Sommerferien går så fort nå, og jeg føler at jeg ikke har fått noe særlig ut av den helt til nå. Kofferten min er halvveis pakket, jeg har lagt oppi noen kjoler til og må vel fjerne dem ettersom jeg ikke vil risikere overvekt. Jeg er enda usikker på hvilke sko jeg skal ta med, men tror ikke jeg tar med noen høye hæler ettersom de skoene ofte veier en del. Jeg kommer nok til å kjøpe et par Steve Madden sko tror jeg, de er så utrolig fine! Jeg har enda ikke kjøpt lader, fått klipt meg eller fikset alle pengene, men det er snart i boks. Vi kjøpte adapter med feil mengde volt, så vi må få kjøpt en som passer. Å reise til Amerika er ikke barebare, det er mye som må gjøres! Nå skal jeg snart pakke bagen før jeg drar til byen for å møte Kristine som jeg skal være hos til i morgen. I morgen blir det forhåpentligvis trening igjen, har savnet alle folka kjempemye. Har savnet følelsen av å komme på trening og bare glemme alt annet rundt seg. Det er slik når man går på cheerleading, den sporten kjennes virkelig inne i hjertet. Så spreke som utøverne våres er så har utøverne arrangert trening, så dette blir nok helt topp!

Trener dere i ferien?

stressende tid

 • 04.07.2014, 14:26

Heii og god dag alle sammen! I går kom Kristine til meg i seks tiden og så spreke som vi er så bestemte vi oss for å gå en tur. Resten av kvelden satt vi på hver våres pc og så på serie, dagens ungdom altså. I dag skal jeg på enda en visning i Sandefjord og håper på at dette går bra. Det er absolutt ikke lenge til jeg drar så jeg håper at leilighet og slikt er i boks før den tid. Jeg gleder meg utrolig mye nå, kjempedeilig å tenke på at om en uke er jeg faktisk i California. Jeg tenker ikke på noe annet for tiden. Jeg håper alle sammen får en kjempefin dag!

Hva går dagen deres ut på?

sommer og sol

 • 03.07.2014, 14:24

God dag alle sammen! Nå er bikinien på, solsenga er satt fram, musikken spilles og det er en herlig sommer! I dag var planen å få satt inn noen penger på kortet mitt, men det utsetter jeg heller noen dager. Sola skinner og det er ikke lenge før avreise. Jeg må i alle fall prøve å få litt farge før jeg reiser, jeg har ikke fått ordentlig farge enda engang.Tenk det at til onsdag sitter jeg på flyet på vei til mulighetenes land, USA. Jeg gleder meg så ufattelig mye! Etterpå kommer Kristine og vi skal være sammen helt til Søndag, det blir vel en liten bytur på oss i løpet av helgen. Nå skal jeg fortsette å nyte sola når den først er her, vi snakkes.

Hva skal dere i dag? Sol hos dere?

A for America

 • 02.07.2014, 20:19

I dag var jeg på en visning og leiligheten var utrolig fin. Jeg hadde håpet oppe og vi fikk svaret for et par timer siden. Til min uflaks så fikk jeg den ikke, noe som da er utrolig dumt. Jeg likte virkelig den leiligheten også lå den til og med rett ved skolen. Jeg får vel bare lete litt mer og finne meg noe annet. Etter en tur i Sandefjord dro vi hjem og jeg tok bussen til drammen for å møte Kristine. Var kjempegodt å se henne igjen, har ikke sett henne på litt over en uke. Lurer virkelig på hvordan det skal gå når jeg skal være borte fra henne i fire uker! Vi gikk litt rundt i byen og jeg fikk kjøpt meg noe nytt. Jeg kom med  bare 150kr i lommeboka og det er helt utrolig hva man faktisk kan få for så lite penger. Kristine kjøpte den nederste genseren til meg for en stund siden, så jeg ga henne penger i dag. Jeg er så heldig og har en til å handle for meg, haha. Dere får ha en superfin kveld videre!


Genser i størrelse small fra Cubus, 99,-


Genser i størrelse small fra Cubus, 50,-

Hva syntes dere?

turquoise été

 • 02.07.2014, 10:22

Det er ingenting annet som skriker mer sommer enn sterke og varme farger. I det siste har jeg blitt helt forelsket i knalle farger og blander gjerne flere farger med hverandre. Farger gjør en så glad! Vi vet det er sommer når man ser en blå skyfri himmel, fargerike blomster, grønt gress og mat i de mest spennende farger. Solbrun hud, håret i hestehale, solkrem på og bikini på. Sommer er bare herlig, jeg har ikke ord. I dager virkelig humøret på topp og jeg kunne ønske jeg hadde det slik hver eneste dag. Jeg har bestemt meg for å se bort ifra alt det negative og bare fokusere på det som er positivt i livet. Ingen flere sure miner, ingen fæle dager, jeg skal gjøre det meste ut av dagene for man vet aldri når det er over. Bare en liten tankevekker til alle sammen.

Nå skal jeg forresten dra for å se på en visning i Sandefjord, håper virkelig dette går bra og at jeg slippe å tenke mer på å finne en leilighet. Dette må bare gå bra!

Ha en fantastisk smilende dag!

We're overdosing

 • 01.07.2014, 23:15

Heii. Nå sitter jeg foran pcen og synger på Pills N Potions av Nicki Minaj. Elsker virkelig Nicki, hun har altså greie på det hun driver med i motsetning til mange andre. Jeg har bare vært hjemme i hele dag uten å finne på noe særlig, men jeg har synget mye da. Jeg fikk meg selv til å trene litt i stad, så det ble litt styrke på meg. Jeg er så støl etter jeg trente armer og rygg på søndagen at jeg holdt på å dø i stad. Det var ikke planlagt at jeg skulle trene i dag så med en gang jeg stod opp gikk jeg selvfølgelig i dusjen. Etter at jeg gikk for å dusje for andre gang i dag etter jeg hadde trent litt spiste jeg mat og så på Drop Dead Diva. Dagene går så sakte nå, alt jeg gjør er å skype, spise, trene og se på serie. Jeg har en ting å si til dere, aldri begynn å se på en serie, da ender du opp med null liv. Du ligger inne i senga di hele dagen og drømmer deg bort. Deilig? ja, men smart? Nei! 

Hva går kvelden deres ut på?

Packing for California

 • 01.07.2014, 15:10

Hei og god dag kjære lesere! I dag er det en uke til jeg reiser til Long Beach, derfor bestemte jeg meg for å komme i gang med pakkingen så fort som mulig. Jeg er nå omtrent ferdigpakket, mangler bare sminke, sko, håndkle, undertøy og slikt. Jeg har lagt ned syv forskjellige antrekk, tre bikinier og noe komfortabelt å gå med inne på campus samt. toalettsaker. Jeg kommer til å kjøpe en del klær i California så jeg ser ikke vits i å pakke ned mer enn det jeg har gjort. Noe av det jeg kjøper kommer jeg uansett til å bruke der borte, så for å spare mest mulig plass unngår jeg å ta med ting jeg egentlig ikke trenger. Jeg kjenner at det kribler i magen når jeg tenker på at om ikke lenge er det faktisk jeg som er i USA. Det er enda en del papirer jeg må fikse, også skal jeg ringe inn til EF for å dobbeltsjekke at jeg har SIM-kort i orden. Så nedenfor ser dere alle klærne jeg har valgt å ta med meg for fire uker i California, jeg kommer også til å reise i joggebukse og hettegenser med en håndbagasje.Hva syntes dere om klærne jeg har pakket ned? Har dere vært på språkreise før?

Search

Bloggdesign

hits