NORWAY CUP

 • 31.07.2012, 14:33

Heii! Da må jeg stikke, skal på norway cup å se på at Kim Robin skal spille. Liten oppdatering bare, snakkes når jeg kommer hjem!

SKAL DERE SE PÅ KAMP? SYNTES?

ELLE ABONNENT

 • 30.07.2012, 21:50

Hei! Nå er jeg så sykt overlykkelig egentlig, sminkevesken fra Lulu's er en abonnentgave fra Elle. Så nå sendte jeg de en melding om at jeg ville bli abonnent, og da får jeg 6 blad + lulu's veske i posten. Føler meg ganske smart nå! hahah. Den toalettvesken har jeg hatt lyst på så lenge og skulle akkuratt til å bestille den. Får bare håpe at jeg får det jeg skal ha i posten da. I morgen drar jeg til byen for å kjøpe bukser, har seriøst bare to par olabukser som jeg liker. Så nå er det vel på tide med noen nye. Nå skal jeg slappe av med en film ellernoe, snakkes!

ABONNERER DU PÅ ELLE? SYNTES?

VERSACE

 • 30.07.2012, 10:10

// Versace yellow diamond parfyme fra taxfree, pris 419,-

God morgen alle sammen! Det var en fin dag i går, bortsett fra en del kjøring. Har begynt å bli ganske lei av å kjøre bil nå. Solen har visst kommet på besøk i dag, så nå skal jeg gå ut en liten tur tenkte jeg. Jeg skal ingenting i dag, jeg elsker sånne dager. Bare ligge på sofaen, se på film og slappe av! Planen var egentlig å gå en lang tur i dag, men jeg tror ikke jeg orker. Har nok å gjøre hjemme nå egentlig, kan fortelle dere mer om det senere. Men, i går fikk jeg en parfyme fra taxfree'n av pappa, den lukter bare helt himmelsk. ELSKER DEN! Versace har nå blitt min nye favoritt.

HVA ER PLANENE DINE FOR I DAG?

SWEDEN also today

 • 29.07.2012, 16:06

Heihei!! Nå begynner jeg å bli ganske lei hele Sverige egentlig. Her sitter vi i bilen på vei til Sandefjord for å ta Strømstad båten som går rundt fem tiden. Jeg var jo i Sverige på fredag og lørdag, pluss at vi var der litt tidligere også. Så nå er jeg rett og slett lei. I kveld skal jeg til mamma og da blir det litt bedre blogging tenker jeg, men ikke før i morgen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dette er forresten mobilblogging, så da beklager jeg rotete innlegg.

HVA SKAL DU I DAG?

SANDVIKA 28.07.2012

 • 29.07.2012, 00:02

Da er det lenge siden sist! I hele helgen har vi lånt bobil og vært på tur til Strømstad og Stavern. Mest vellykket var Stavern, bare at i dag var det et utrolig drittvær og da ble det bare en natt der nede. Så jeg og pappa dro på Sandvika Storsenter og handlet litt. Senteret skulle stenge nesten med en gang vi kom dit, så vi fikk ikke så veldig god tid. Og det var ikke mye fristende utvalg i butikkene heller. Men pappa fikk kjøpt seg noe, og det fikk jeg også i tillegg til gave som jeg skulle gi til Linn Therese(kjæresten til pappa)! Siden sommeren snart er over kjøpte jeg litt varmere tøy, kjenner at jeg gleder meg til høsteren alle
 

// Svart og Grønn genser fra H&M, pris 99,- per // Hvit singlett fra H&M, pris 79,- // Stripete genser fra H&M, pris 149,- // USA genser fra Cubus, pris 249,-

HVA SYNTES DERE?

TUSENFRYD, bobiltur neste

 • 25.07.2012, 21:31

Heii! Da er jeg hemme etter en liten gåtur. Vi har tilbrakt dagen på Tusenfryd, og i morgen setter vi nok kursen sørover. Vi har fått leid en bobil som vi skal ha til søndag, håper det blir Bø eller sverige! Har aldri vært på Bø før, og alle kommer å sier at det er så bra osv. er såå missunnelig på de! Nå er det 20 minutter strøm igjen på pcen, og den skrur seg av når det er rundt 10 minutter igjen. Vi snakkes mest sannsynelig i morgen, og sorry for dårlige oppdateringer. Blogger jeg ikke i morgen har jeg ikke nett der hvor jeg er. Snakkes!

SKAL DERE PÅ CAMPING TUR? VÆRT PÅ TUSENFRYD?

DAGENS INNKJØP 24.07.2012

 • 25.07.2012, 01:21


// Tights fra H&M, pris 99,- // Shorts fra Cubus, pris satt ned fra 99,- til 49,- 


// Hvit tubetopp fra Bik Bok, pris 99,- // Neglelakk fra Bik Bok, pris 29,- for en & 39,- for to.

Da er billetter til Tusenfryd fiksa til i morgen, gleder meg sinnsykt! Dette ble det lille innkjøpet fra i dag, utenom undertøy. Men jeg syntes ikke det er noe særlig å legge ut, hahah. Ikke noe interessant liksom. Kjøpte også en liten hårbørste fordi jeg har glemt min hjemme hos mamma, så da måtte det bli en engangsbørste på meg. Kaster den på søndag jeg! Som jeg sa, er dette et superlite innkjøp. Men det var litt deilig å kjøpe noen ting som jeg trenger. Nå skal jeg sove, for så å være tidlig opplagt til i morgen! Natta <3

HVA SYNTES DERE OM INNKJØPET MITT? SKAL DERE PÅ TUSENFRYD?

// Om dere skal på Tusenfryd i juli anbefaler jeg dere å gå inn HER! hvis dere skal betale med VISA på nett. For da får dere 10% rabatt og sparer opptil 100kr per person! //

MAT, hoppeball! :D

 • 24.07.2012, 21:14

Halluen! Tipp topp tommel opp for mat! Hahahah. Jeg har spist ett måltid i dag og holder på å dø av sult, og snart er det maaaaaat!!! Jeg merker at om sommeren spiser jeg så utrolig mye mindre enn det jeg ellers gjør, og er aldri sulten. Bare småspiser sjokolade hele tida, haha. Nå holder kaisa og amalie på å løpe som galninger i stua med en sånn ball de har kjøpt. Hahah, jeg husker jeg satt på sånn der hoppeball i barnehagen. Og der gikk hundeskåla!! Meningsløst innlegg, men jeg har ikke peiling på hva jeg skal skrive. Det er egentlig ikke vits i å vise innkjøpet mitt heller, ettersom jeg bare har handlet undertøy. Men viser det jeg viser, og det kommer senere i kveld! 

SPISER DERE OGSÅ MINDRE PÅ SOMMEREN? HAR DERE VÆRT PÅ SHOPPING I DAG?

WE SEE SAME THINGS, BUT FROM DIFFERENT SIDES

 • 24.07.2012, 14:27

Etter noen timer med sol, drar vi snart for å gjøre ANER IKKE. Reiser til Drammen for å handle litt etterpå, også legger jeg ut innkjøpene senere. Jeg vet at jeg har blogget dårlig, leserne går nedover og det gjør også kommentarene, men jeg må nyte sommerferien når den først er her! Kort oppdatering, men nå må jeg gå.

HVA ER PLANENE DINE FOR I DAG?

22 JULI

 • 22.07.2012, 20:20

1 år siden tragedien på Utøya. 

" I dag er det et helt år siden bombeeksplosjonen i Oslo og skytingen på AUF sin sommerleir. Det er så forferdelig det som skjedde, og jeg har ikke ord. Denne dagen tror jeg aldri kommer til å glemmes, så mange uskyldige mennesker som har mistet livet. Det føles enda ut som et stort sjokk, men sånn tror jeg det alltid kommer til å være. Vi klarer ikke vende oss til dette vonde, forferdelige som skjedde. Men jeg føler liksom at jeg ikke vil blogge så mye om det, det som skjedde er så vondt uansett og hvorfor skal jeg gjøre det vondere? Derfor sender jeg mange tanker til de som mistet livet og alle som ble pårørt.

Jeg ser det er mange andre som har skrevet om sin 22. juli i fjor. Og jeg gjorde ikke stort, husker bare at mamma ropte på meg og sa at det var en bombeeksplosjon i Oslo. Vi skulle på bursdag, og når vi kom dit var nesten alt vi gjorde å følge med på nyhetene. Høre om alle ungdommene som ble drept, hvor forferdelig det var og når han først ble tatt så var det en stor lettelse! Vårt lille land Norge liksom, hvorfor skulle noe så stort og forferdelig skje her? Her i Norge hvor noe av det værste som noen gang hadde skjedd var at en mann stjal en pølse fra Hydro, eller når en 7'åring gjorde narr av kongen. Men samtidig, ingen må for guds skyld miste HÅPET. "

Nå kommer jeg stadig inn igjen på å prate om tragedien, men tastaturet går av seg selv. Dagen i dag har gått ut på å følge med på litt nyheter, hagearbeid, og egentlig så har jeg bare slappet av ellers. I morgen vet jeg ikke hva vi skal og i går var vi i Sverige. Superkoselig! Nå skal jeg fortsette å se på film, så snakkes vi en gang senere.

HVA GJORDE DU DEN 22. JULI I FJOR?

NYE FAVORITTER FRA KIMSTORE

 • 21.07.2012, 11:33


// Bikini finnes HER! // Shorts finnes HER!

HVA SYNTES DERE?

VERANDALEPPE

 • 19.07.2012, 21:55

Okei, greit. Jeg har fått verandaleppe, hahaha. Jeg har ikke peiling på hvordan, men når jeg våknet i dag la jeg merke til at jeg var litt hoven. Så nå slipper jeg ihvertfall å ta botox, neida. I dag skulle jeg egentlig til Drammen for å handle litt med Thea og Katharina, men det orket jeg ikke. Tror ikke verandaleppa mi syntes noe om det heller. Istedenfor ble jeg med pappa til Horten fordi han skulle jobbe litt. Nå kom jeg nettopp hjem etter å ha spist is på gamle Lierkroa, og føler at det er på tide med en joggetur. Det frister, men samtidig ikke. Har blitt sykelig lat i ferien og orker nesten ingenting, det skal det bli slutt på! Men jeg venter til i morgen. heheheh. 

HVA HAR DU GJORT I DAG? BLITT LAT I FERIEN?

NEW IN 17.07.2012

 • 18.07.2012, 19:04

// Sokker fra Rema 1000, hahahahahahah // T-skjorte fra Outlet, pris 199,-

Dette var da det lille jeg kjøpte i går, til å være i Oslo fant jeg ganske lite. Sokkene er fra Rema 1000, hahah. Men i morgen drar jeg forhåpentligvis til Drammen, også vet jeg ikke helt om Thea og Katharina skal være med eller ikke. Dagen i dag har vært superbra, har vært hos Thea i nesten hele dag så det har vært superkoselig! Det var jo såklart litt småkleint i starten siden det er så lenge siden sist jeg var med henne, men det ble jo ganske bra etterhvert! Nå skal vi snart grille, så skal vi gå en tur senere i kveld. Blogges etter det!

HVA SYNTES DU? GJORT I DAG? 

OSLO , nelly kjole

 • 17.07.2012, 22:07

// Fra Nelly, kr 449,- fåes kjøpt HER!

Den kjolen her skal jeg ha! Den er bare så utrolig fin. Nå har jeg nettopp kommet inn døra etter å ha vært i Oslo å handlet, ble ikke så mye på meg men legger ut innkjøpet i morgen. Skal se på film nå, også orker jeg egentlig ikke å skrive så mye. I morgen skal jeg til Thea, blir nok utrolig koselig! Er så lenge siden jeg har funnet på noe med henne, så gleder meg skikkelig mye nå. Legger meg også litt tidligere så jeg er litt godt uthvilt for en gangs skyld. Så snakkes vi!

HVA HAR DU GJORT I DAG? 

SVAR PÅ SPØRSMÅL OM PARIS

 • 17.07.2012, 01:55

Hva var det morsomste du gjorde i Paris?

Det morsomste jeg gjorde i Paris, da er svaret mitt faktisk Disneyland! De har så utrolig mange gøyale karuseller, elsker det<3  Men det er så mye annet gøy også, å besøke eiffeltårnet er en opplevelse jeg aldri glemmer. Hvorfan var folkene der?

Folkene var jo forsåvidt ganske greie, men jeg var ikke noe fornøyd med de som jobbet på resturanter o.l. De er ikke veldig glade i at vi turister snakker engelsk så om du skal bestille noe på engelsk virker det som om de gir deg feil mat med vilje. Og om du sier ifra at du har fått feil mat da, tro meg det vil du ikke. Da klikker det helt for de! Men andre folk vi møtte på metroen, i gatene og sånt var ganske hyggelige!


Er det masse shoppingsteder der?

Ja! Det er det, men ganske mange "gatebutikker". Anbefaler virkelig å dra til Champs-Elysèes som er en stor shoppinggate med blandt annet butikker som Louis Vuitton, Zara, Lacoste også videre! Ellers er det små kjøpesentre rundt omkring som også er ganske bra! Også er det jo Starbucks overalt!!Er klær billig der?

Det spørs helt hva du skal kjøpe og hvor du kjøper det. Lacoste og andre merkeklær har omtrent samme pris som vi har her hjemme i Norge. Men klær fra Zara, Mango osv. kan du få helt ned til halv pris.Sminke er også ganske billig der, men selvfølgelig så får du det du betaler for!


Hva er den største forskjellen mellom Norge og Frankrike?

Det er så mye forskjellig! I Frankrike kan f.eks. nesten ingen engelsk, ikke engang de som jobber på MCdonalds! I gatene er det masse mennesker, butikker er fulle og på en Lørdag må du regne med å stå opptil en time i kø. Men det er noe med stemningen der nede, det at du er i Paris med mange franske mennesker er en følelse jeg liker! Bygningene midt i Paris er så flotte, så masse museer og ting å se på. Men kommer du litt utenfor der vi blant annet hadde hotell møter du lett på "de feil folka", nattklubber og ja du skjønner nok. Men Paris er noe for seg selv, verdt å besøke! <3HVA SYNTES DU? NOE MER DU LURER PÅ?

STRØMSGODSET 2-1

 • 16.07.2012, 22:45

Da har jeg fått prøvd det også! Fotballkamp er ikke helt for meg, men går jo ann å dra på det en gang i blant. Resultatet ble 2-1 til Strømsgodset, Jippi! Tok bare ett bilde i løpet av hele kampen og grunnen til det er at jeg satt på Facebook, heheh. Så det er jo det bildet over med iPhone kvalitet. I morgen tar vi turen til Outlet, så jeg skulle få handlet litt klær. Føler at jeg virkelig trenger noe nytt igjen nå, hah! Men nå skal jeg  se på film snart. Hadebra! 

SJEKKET INN, godset kamp :))

 • 16.07.2012, 17:10


Da har jeg sjekket inn hos pappa! Hahahah, har pakket ut alle klærne og er klar for godset kamp! Planene var egentlig å ikke gjøre så mye i dag, men endte med at vi kom fram til å dra på godset kamp. Jeg som hater fotball skal faktisk se på en fotballkamp, det blir spennende. Boss ligger som slakt ved siden av meg, og der kom kaisa og amalie inn døra! Nå er det to timer til kampen begynner, så jeg får vel starte å fikse meg litt. Ser helt forferdelig ut i dag, jaggu meg på tide med litt sminke! Også skal jeg prøve å få tatt noen bilder etterpå, blogges når jeg kommer hjem!

VÆRT PÅ FOTBALLKAMP FØR?

TIL PAPPA, finvær

 • 16.07.2012, 11:39

Heii! nå sitter jeg hos onkelen og skal snart opp til mormor en liten tur før jeg blir hentet av pappa! Så må jeg prøve å få kjøpt ny foundation ettersom jeg har gått tom nå, også egentlig bare nyte det nydelige været idag! Er ikke så ofte vi har så fint vær her i sande altså. Så da skal shorts og singlett på, også vet jeg ikke helt hva planene blir idag. Er vel bare å slappe av! Gleder meg helt sinnsykt til å se boss igjen nå, og legger ut bilde senere idag! Nå må jeg forte meg, pakke og gå opp:) Vi snakkes!!

HVA SKAL DU I DAG? HAR DU HUND?

NELLYSALG

 • 15.07.2012, 21:29

Anbefaler alle shoppeglade mennesker å stikke innom http://nelly.com nå, de har utrolig mye salg og såå fine klær! Kunne ønsket jeg hadde fått pengene mine nå, de hadde blitt borte med en gang! For et par dager siden la jeg ut noen festkjolefavoritter som jeg hadde plukket ut fra nelly, og jeg elsker de! Okei, dette blir bare ett sånt lite "tidsfordriv" innlegg. Føler at det er litt tidlig å legge ut svarene på spørsmålene jeg fikk om Paristuren enda, så dette var egentlig bare et surreinnlegg. Nå må jeg gå, så snakkes vi i morgen!

STIKKE INNOM NELLY?

DERES TUR TIL Å SPØRRE! #PARIS

 • 15.07.2012, 14:42

Hei! Nå er det så mange venner og familie av meg som har spurt meg om hvordan det var i frankrike, noe jeg anbefaler å gjøre der nede og så mye mer! Da tenkte jeg heller at det var lettere å lage ett innlegg hvor jeg plukker ut noen spørsmål og svarer på de så godt jeg kan for å slippe så mye mas. Hahah, så da er det bare å stille spørsmål i dette innlegget også kommer innlegget når jeg har funnet ut hvilke spørsmål jeg vil svare på. Kanskje jeg klarer å få svart på alt. Så nå er det bare å spørre i vei!

ER DET NOE DU LURER PÅ OM PARISTUREN eller FRANKRIKE generelt?

PARIS innkjøp

 • 14.07.2012, 19:56


// Blå stripete genser fra Mango // Rød og stripete gensere og singletter fra Zara // Blå og hvit kjole fra H&M


// Sminke fra ICS Cosmetics // Sølvfarget topp fra Zara // Singlett fra Promod // Brillene husker jeg ikke hvor er kjøpt

// Blå singlett og Peace singlett fra H&M // Genser og I LOVE PARIS t-skjorte fra gatebutikk // Rød singlett og Lysebrun bluse fra NAFNAF

Nå var det på tide å legge ut innkjøpene mine fra Paris. Det ble ikke så mye, siden jeg bare hadde med meg et par tusen ned dit så dette vare vel alt tror jeg. Untatt en grå I LOVE PARIS t-skjorte som ligger i vaska. Oi, nå kom jeg på at jeg glemte en genser! Klarer virkelig ikke holde styr på alle klærne, men jeg kan lage enda ett innlegg med det jeg glemte senere. Jeg virkelig elsker alt på bilde to, untatt foundationen som ble litt for mørk for meg. Nå skal jeg fortsette å skype med den beste kusinen i verden, April<3<3

HVA SYNTES DERE OM INNKJØPET? Er det noe mer du lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet, jeg svarer tilbake til alle!

NORSK SOMMER, niende

 • 14.07.2012, 14:58


heihei! God morgen alle sammen! Har helt glemt å oppdatere på bloggen i stad ettersom jeg har pratet med Laila og har hatt på cam en god stund nå. Oi, det ble en lang setning! Men hun skal ihvertfall være i Indonesia i litt over tre uker. Savner henne noe sinnsykt, derfor setter jeg TOMMEL OPP for tinychat! Sola kom på morgenen i dag, gikk bort og nå er den her. Det veksler mellom sol og skyet, sol og skyet. Begynner å bli så lei av været vi har i Norge, hvorfor kan det ikke bare bli sol? I hele dag skal jeg bare sitte på rumpa mi inne, være usunn som vanlig og bare slappe av. Det er det som er så deilig med ferie, det er ikke noe du behøver å gjøre! Niende klasse starter etter sommeren og jeg gleder meg så utrolig mye:-)

HVORDAN ER VÆRET HOS DEG I DAG? HAR DU LATE DAGER?

NELLY PARTYDRESSES, cheap

 • 13.07.2012, 19:54


// Gul kjole finnes HER! // Svart og hvit kjole finnes HER! // Rosa paljettkjole finnes HER! // Rød kjole finnes HER! // Blå og beige kjole finnes HER!

HVA SYNTES DERE OM KJOLENE?

DISNEY, jordbær

 • 13.07.2012, 17:27

Nå sitter jeg plantet foran TV-en og ser på Christine! Jeg vet ikke om det bare er meg, men når det er dårlig vær ute elsker jeg å se på TV! I hele dag har jeg bare slappet av, og utrolig nok bare drukket ett glass brus i dag. Hahahah, har blitt helt avhengig av det i sommerferien. Mamma er i Tønsberg på Jarlsberg travbane og planene var egentlig å dra på kino å se Spiderman med kjæresten til mamma. Men da bestemte vi oss for å heller dra i morgen, for da kan mamma også bli med. Så i kveld tenker jeg at det blir et par filmer å se på http://1channel.ch, men lurte på om dere hadde noen bra komedier å anbefale?

FORSLAG TIL ET PAR KOMEDIE-filmer? 

NEW IN #12.07.2012 vero moda

 • 13.07.2012, 12:53

I går kom jeg som sagt hjem fra hytta i Vrådal! Da møtte denne lille godsaken meg på døra til klesskapet, mamma hadde nemmelig vært å handlet litt og da kom hun hjem med nytt sengesett og denne til meg! I dag fikk jeg ny dør til rommet, og dere aner ikke hvor lenge jeg har lengtet etter det. En hvit dør! Hahah, nå mangler jeg bare et nytt klesskap, TV, sofa og litt sånt til rommet. Men dere får se når alt er ferdig. Gleder meg skikkelig, har en følelse på at det kommer til å bli skikkelig bra! Designet mitt har jeg byttet ut, vurderer å lage ett nytt design snart eller få noen andre til å lage men dette er bare midlertidig. Ny header kommer når jeg får tatt bilder, men jeg syntes den er grei å ha imens.

Var bare denne toppen jeg skulle vise dere, kan kjøpes på Vero Moda! 

SYNTES? VAR DESIGNET HELT GREIT?

DA ER MAN TILBAKE!!!

 • 12.07.2012, 18:17

Hei. Da er jeg tilbake, igjen! På den tiden jeg har vært borte har jeg kost meg i Paris, vært på hyttetur, pcen har vært på reparasjon og ellers har jeg bare slappet av og nytet sommerferien. Jeg kan lage ett innlegg om Paris til dere om dere har lyst, men det blir ikke før litt senere på bloggen. Jeg føler jeg har så utrolig mye å ta igjen i bloggverdenen nå, fikse på designet, headeren og så mye annet! Innkjøp som jeg har gjort de siste ukene skal ut, masse sommerferiebilder og når jeg får kjøpt meg et nytt kamera så blir det også videoblogger! For jeg har enda ikke forstått hvordan jeg legger over videoer fra iPhonen til pcen. Da er det like greit for meg å kjøpe et nytt speilreflekskamera! De siste dagene har jeg vært på hyttetur med Katharina i Vrådal, utrolig hyggelig. Mamma kjempet om bieberbilletter i flere timer i dag, men vi var uheldige. Så mitt siste håp er pappa, eller sitte/ståplasser. Noe finner vi ut i hvertfall, om jeg ikke reiser til Sverige! Måtte bare ha ett lite oppsummeringsinnlegg før jeg starter ordentlig igjen, så dere får med dere litt av det jeg har gjort i det siste! Nå skal jeg slappe av med pcen min som har vært borte i et par uker, samtidig som jeg forbereder ett annet innlegg for dere! Snakkes snuppiser! 


følte bare for å starte med et bilde hvor dere ser hva jeg og Katharina for det meste har gjort på hyttetur.

HVA SYNTES DERE OM AT JEG ER TILBAKE FOR FULLT? 

Search

Bloggdesign

hits