norsk sommer

 • 28.06.2014, 12:45


God morgen. Nå sitter jeg fortsatt i senga, jeg har spist frokost, tatt en dusj og nå lurer jeg på om pappa snart skal svare meg. Planen er å dra til han i dag og være der til mandag, er lenge siden jeg har vært hos han nå. Jeg skulle gjerne sagt at sola skinner og at det er kjempedeilig ute, men slik det ser ut nå så blåser det utrolig mye og er overskyet. Jeg savner det typiske sommerværet hvor lange dager på stranden faktisk er aktuelt, jeg kan ikke huske sist det var slik. Jeg bestilte forresten Foundation fra TheBalm og den har kommet i posten, tror mamma skal hente den etterpå for meg. Har vært tom for Foundation lenge nå, så det skal endelig bli godt å få den. Nå spiller jeg Ten Feet Tall på repeat hele tida, dette blir definitivt årets sommerlåt! Dere får ha en fin dag videre.

 Hva skal dere i dag? Har dere funnet dere en sommerlåt allerede?

slapp og lat

 • 27.06.2014, 20:41

I dag hadde jeg planer om å møte Kristine, men måtte avlyse med en gang jeg kjente at jeg har begynt å bli syk. Jeg føler meg mye bedre nå, men har litt vondt i hodet noe jeg tror kommer til å gå over snart. Jeg har planer om å pakke litt i kveld, høre litt med de andre som drar om hva de skal pakke ned osv. Jeg føler at jeg bare snakker om språkreisen nå for tiden, men jeg gleder meg bare sånn. Har ligget i senga i hele dag og sett på Drop Dead Diva som er en serie jeg anbefaler alle sammen å se. Denne serien har gjort meg veldig interessert i advokatyrket, dere skal ikke se bort ifra at jeg er advokat i USA om noen år. Har dere forresten merket at det er så vanskelig å spise sunt i ferien, allerede til nå har jeg drukket et par glass brus og spist litt sjokolade. Regner med at det ikke bare er jeg som har det sånn, og når det kommer til trening ligger jeg litt etter der også. Jeg får vel komme meg tilbake til Netflix igjen, Drop Dead Diva venter..

Hva har deres dag gått ut på?

Dollars

 • 26.06.2014, 16:35

Heiiheii! Nå har jeg vært hjemme en stund og i dag har jeg fått tatt ut noen dollar, skaffet meg nettbank, kjøpt undertøy, tatt kopi av pass og handlet inn toalettsaker. Jeg gleder meg utrolig til å reise nå, er virkelig ikke lenge igjen. Nå lager mamma middag, det lukter mat helt opp til rommet. Etterpå skal jeg skrive en ordentlig pakkeliste og starte med å pakke litt. Jeg elsker å pakke kofferten før jeg reiser, jeg blir bare så utrolig mer spent, tenk at om under to uker er jeg i California. Det er så rart å tenke på at jeg faktisk er i USA snart, hvor jeg skal være i fire uker. Sommerfølelsen er virkelig på topp nå! Jeg legger ut pakkeliste neste uke en gang. Det var veldig rart å ta ut dollar i dag, det første jeg begynte å tenke på var Miley Cyrus og James Franco. Dollar er så typisk dem. Nedenfor ser dere også bildet jeg tok på Tirsdag som jeg trenger til et eller annet der nede, tror det er studenkort el. Nå skal jeg spise, så vi snakkes!

Har dere handlet med dollar før?

bytur

 • 26.06.2014, 09:07

God morgen alle sammen! Jeg våknet for en halvtime siden og allerede har jeg rukket å spise frokost. Mamma vekket meg med å si at vi skulle ta en bytur og handle inn det siste jeg trenger til jeg skal reise. Må fikse kopi av passbilde, litt vekslepenger og undertøy! Masse undertøy er visst veldig viktig har jeg hørt, haha. Jeg har enda ikke fått tak i meg koffert, men det fikser seg nok. Nå skal jeg rydde inn sminken før vi hopper på bussen til Drammen, jeg blogger senere!

Hva skal dere i dag?

herlig sommer

 • 25.06.2014, 13:39

Heii! Nå har jeg nettopp fått i meg et par boller, litt vannmelon og et par glass med vann. Sommer er rett og slett herlig! Tidlig i dag tok jeg tog og buss fra Lysaker og hjem til sande. Jeg har overnattet hos Stine, ei jente jeg har blitt utrolig godt kjent med og som jeg skal reise til California med. Vi var på Sandvika i går fordi hun skulle til frisøren, også trengte jeg å ta amerikansk passbilde. Jeg vet ikke helt hvorfor, men tror det er til studenkortet vi skal ha når vi kommer ned dit. I dag er det nøyaktig to uker til vi sitter på flyet på vei mot California. Denne sommeren blir helt fantastisk! Nå må jeg gå, ettersom jeg trenger litt penger til Cali og må jobbe litt for det. Ha en fin dag videre, vi snakkes!

Hva har dere gjort? Skal dere noe i sommer?

mye å gjøre

 • 23.06.2014, 13:33

God dag alle sammen! Jeg overnattet hos Caroline fra i går til i dag og ble hentet i ellevetiden. Nå har jeg sett ferdig to episoder av Drop Dead Diva, spist frokost og tatt meg en lang dusj. Det er bare 16 dager til avreise mot trolig et av verdens vakreste steder, California. Før jeg drar er det enda mye som må gjøres, kjøpes og fikses. Jeg har enda ikke fått tak i en koffert, men jeg leter fremdeles. Noen som vet om noen billige kofferter til salgs som er litt store? Jeg tenker at jeg blogger om forberedelsene mine til turen denne uken slik at dere kan få se hva jeg skal pakke med og slikt.

I dag skulle jeg egentlig finne på noe med pappa, men han har enda ikke tatt telefonen. Nå må jeg virkelig rydde rommet her, moren min er faktisk helt ekstrem når det kommer til å rydde og vaske, selv om det bare er jeg som holder til på rommet mitt må det enda vaskes og ryddes tre ganger i uka. Jaja, er vel bare positivt får jeg tro. Mulig at jeg drar til Drammen en tur etterpå hvis jeg får tak i pappa, men sånn det ser ut nå så skal jeg ingenting i dag.

Hva gjør dere i dag?

Latskap

 • 21.06.2014, 21:21

Dagen i dag har vært utrolig lat. Glemte forresten å si til dere i går at vi så bygdegutten og Casper fra paradise, men vi skulle spørre om å ta bilde og de bare gikk. Det var det! Jeg og Kristine våknet i halv ti tiden, lagde oss god frokost og satte oss foran TVen. Det tok ikke lang tid før vi la oss oppe og dagen gikk. Eneste gangen vi har vært ute av huset i dag var når vi skulle ut å kjøpe godteri og leie en film. Godteriet er nå borte, filmen er sett og Kristine har dratt. Så nå har jeg sett et par episoder av Drop Dead Diva mens jeg har spist enda mer godteri. Nå er jeg så mett og lei av å være inne at jeg skal ut en tur. Tror jeg bare orker å gå nå, en løpetur er virkelig ikke på ønskelisten i dag. Beklager også for mange dårlige og rare bilder i det siste, men har bare glemt helt å ta bilder. Lover at jeg skal bli flink til det fremover, og tusentakk til dere som faktisk orker å lese bloggen min selv om. Ha en fin kveld store og små!

Har dere også noen late dager iblant? Hva har du gjort i dag?

Ingen dager er like

 • 21.06.2014, 12:05

Heii og god morgen alle sammen! Nå har jeg nettopp spist frokost og jeg og Kristine er veldig slitne etter i går. Jeg møtte et par av de jeg skal reise med til Cali på VG-lista og senere på kvelden møtte jeg Kristine. Det ble litt stress ettersom begge telefonene ikke fungerte. Min var tom for strøm og Kristine hadde ikke nett. Jeg møtte heldigvis noen kjente som var så snille og hjalp meg med å få tak i henne så vi endte med å ta 00:11 toget hjemover til Drammen. Det var en veldig fin kveld, men så mange folk det var der! Jeg fikk helt sjokk når jeg så ei fra skolen min komme opp på scenen. Hun er utrolig flink til å synge og det var helt velfortjent! Er så utrolig misunnelig, hun fikk jo møte Isac og greier! Kristine har forresten sovet over og blir her kanskje til i morgen også. Ukene før jeg drar til California skal jeg utnytte, være med venner, familie og finne på masse i sande. Helt utrolig, men når jeg flytter til Sandefjord kommer jeg til å savne sande utrolig mye. Jeg har jo blitt så glad i alle sammen her. Ettersom telefonen min gikk tom for strøm i går ble det tatt lite bilder, men jeg slenger med et bilde fra fredag.

Var noen av dere på VG-lista i går?

10D har vært ubeskrivelig

 • 19.06.2014, 23:13

Heihei! Da må jeg bare si tusen takk for tre fine år på ungdomsskolen, tiden min i 10D har vært helt ubeskrivelig. Jeg er så glad i hver og en, alle er så herlige. Klassen vår er så sammensveiset at jeg tror det er null problem for oss å holde kontakten, må bare prøve å få med lærerne på noe gøy også hahah. Kvelden på vitnemålsutdelingen var utrolig fin og veldig trist. Noen av elevene holdt kjempefine taler, engelsklæreren Geoff holdt en kjempemorsom tale(kommer aldri til å glemme den hahah), lærerne sa utrolig søte ting til oss, rektor var herlig, vi fikk tildelt roser, Victoria var flink til å synge og jeg ble rett og slett helt rørt av alt sammen. Bilder ble vist i klassen og tårene kom virkelig. Klassen min har vært helt perfekt, det at alt nå er over er helt forferdelig. Jeg har hørt at når en dør lukkes så åpnes det en ny, men ingenting kan toppe slik vi har hatt det nå. Det miljøet og de ulike personlighetene vi har hatt i klassen går ikke ann å beskrive. Vi alle har vokst som personer, som elever og gått fra barn til å bli små voksne. Vi har blitt selvstendig og gjort oss opp til å bli til en liten familie på skolen. Lærerne våres har jo blitt som små mammaer og pappaer. Det er de som har vært der for oss, det er de vi har tilbrakt dagene med, det er de som har forberedt oss til å gå ut i den store verdenen.

Sande ungdomsskole er en skole jeg er veldig stolt over å ha gått på. Vi har hatt et snitt på muntlig eksamen med 4,8 for dette kullet. Det er helt utrolig at så mange elever har fått til et gjennomsnitt på 4,8. Gode lærere og et godt miljø er grunnen til dette. Takktakk for tiden i 10D, så utrolig glad i dere!

Tusentusen takk! Nå skal vi gå hver vår vei ut i den store verden, ønsker alle sammen masse lykke til!

Andre plass på Sommer Open

 • 07.06.2014, 21:46


beklager for uklart bilde

Heihei! Da er snart enda en fantastisk dag over! I dag var det Sommer Open, og vi har gledet oss utrolig lenge til dette. Det var siste konkurranse med laget som er nå, 98'erne går over til senior etter sommeren og det gjør forsåvidt jeg også bare jeg skal flytte. Dagen har vært helt super, med bare ett fall på matta klarte vi oss igjennom hele rutina og det endte med en andreplass. Dette var absolutt en perfekt siste konkurranse, jeg kommer til å savne FLYMILY(FLY) så utrolig mye. Vi tilbringer utrolig mye tid sammen og vi har blitt som en liten familie. Så dagen har vært helt perfekt!

Var du og så på? Hva har du gjort i dag? 

Ferdig med naturfagseksamen

 • 06.06.2014, 16:23

Heii og god dag alle sammen! For en herlig dag! Dagen min startet helt forferdelig med eksamensnerver, visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Jeg har øvd i hele dag og skulle ha eksamen klokken kvart på to. Jeg glemte ingenting på fremføringen og gjorde akkurat som jeg skulle. Jeg ble stilt mange spørsmål om ulike ting i ulike temaer i Naturfag og det var her jeg glemte å snakke litt om vaksine delen. Det gjorde egentlig ingenting, litt kjipt er det men jeg tror ikke det hadde hjulpet på karakteren. Jeg er superfornøyd med hvordan det gikk, sensor var utrolig hyggelig, det gjorde forresten ingenting at det var en mann, jeg kunne ikke hatt en bedre sensor enn han! Læreren min var utrolig blid som alltid og jeg er nå superglad for at jeg kom opp i Naturfag egentlig. Jeg fikk 4+ i karakter, gode tilbakemeldinger og tips til hva jeg kan gjøre bedre neste gang. Jeg er så glad nå, jeg fikk 3 i standpunkt og har klart å jobbe meg opp til en 4 på eksamen! Eksamen var ikke så ille som jeg trodde, når jeg kom inn i klasserommet var omtrent alle nervene borte. Nå kan jeg ta sommerferie med god samvitiighet, eller, vi har fortsatt en uke igjen av skolen men likevel. Jeg skulle egentlig ned til sandefjord for å se på leilighet i dag, men det har blitt utsatt til neste uke! Ha en fantastisk dag videre alle sammen!

Har du kommet opp i Naturfag før? Hva skal du i dag? 

noe alle må igjennom

 • 04.06.2014, 17:02

Nå var det virkelig deilig å få satt seg i senga med pcen foran seg. Jeg har sittet med naturfagsboka siden halv tolv i dag. Det har seg sånn at jeg faktisk kom opp i Naturfag, det faget jeg absolutt ikke hadde lyst til å komme opp i. Jeg kjenner at jeg ligger utrolig mye bak de andre i dette faget, det er så mye som er så vanskelig å forstå. Jeg må såklart prøve å gjøre det beste ut av det, så jeg har faktisk sittet fem timer og arbeidet med det jeg syntes er mest vanskelig. Det har gått mest i karbonatomets kjemi ettersom jeg virkelig ikke skjønner meg på dette, så sånn er den saken. I morgen får vi vite tema og må tilbringe hele dagen på skolen for å forberede oss til eksamensdagen. Jeg er glad jeg har verdens beste naturfagslærer i allefall, hun skjønner virkelig hva jeg føler om dette og det gjør ting tusen ganger bedre. Er bare så synd det ikke har gått min vei på noen av disse eksamenene. Jeg klarer virkelig ikke skrive mer nå, verken på bloggen eller i boka for nå er jeg helt utslitt! Føler egentlig for å gå en tur for å få litt mer energi så jeg kan lese litt i boka etterpå. Alt dette med eksamen er helt nytt for meg, og jeg kjenner jeg gleder meg utrolig mye til å få det overstått nå. Det er virkelig eksamen allerede til fredag.


en oppgitt meg
Noe som virkelig hjelper på humøret nå er musikk. Hva skulle jeg gjort uten musikk? Sangen jeg går rundt å nynner på nå er egentlig The Photosynthesis Song fra youtube, søk den opp om du føler for det hahah. Jeg fant en kjempefin sang på youtube nettopp og tenkte jeg kunne vise dere den, perfekt sang for å få noe annet å tenke på. Nå skal jeg gjøre et eller annet, vi snakkes!


IDA - Maybe I Like It

Har du hatt muntlig eksamen eller er du en av de som skal ha det snart?

Treningsklar

 • 03.06.2014, 16:51

Heihei! I dag har vi fått vite standpunktkarakterene på skolen, tilsammen blir det 4,64 i snitt på meg. Jeg er ganske fornøyd med det, men skal prøve å fikse på noen karakterer. Nå er jeg på vei til trening, så jeg sitter å blogger fra mobilen. Kanskje jeg kan starte med dette når jeg ikke har pcen i nærheten, eller hva syntes dere? I dag er det siste trening for meg frem til Sommer Open som er på Lørdag siden jeg har eksamen på Fredag. På Fredag skal jeg se på en hybel i sandefjord, håper virkelig det går bra! Om jeg får meg hybel er nesten alt i boks, stipend kan jeg ikke søke før i slutten av Juni siden jeg skal gå på privatskole. Nå får jeg vel legge fra meg mobilen litt, det er rart hvor slitsomt det egentlig er å trykke på den hele tiden. Sola skinner og det er superfint vær ute, til dere som sitter inne å leser dette nå, gå ut og nyt været!

Vi snakkes senere!

Sommer og stress

 • 02.06.2014, 16:59

Hei alle sammen! Nå har jeg flyttet solsenga i skyggen og sitter med pcen på fanget og ser på noen episoder av Drop Dead Diva. Jeg får virkelig lyst til å bli advokat når jeg ser denne serien, yrket er så utrolig spennende og det skjer alltid noe nytt! Jeg har fått kastet i meg en Snickers is, men det er vel lov nå som det nærmer seg sommer. Humøret er på topp, men nervene til fredagen har kommet allerede. Det blir godt å få min første muntlig eksamen overstått, og jeg håper virkelig det blir i engelsk. I morgen får vi vite standpunktkarakterene i alle fag, blir spennende å regne ut snittet for i år! Jeg ønsker alle sammen en fin dag videre, det er en stressende tid og derfor blir bloggen lite pioritert. Vi snakkes! Jeg slenger med et bilde fra jeg hadde mørkt hår, vurderer veldig å farge det slikt igjen.

Glad for at det er sommer? Hva syntes du om fargen? 

Flymily

 • 01.06.2014, 23:48

God kveld til dere der ute! Jeg har nettopp fått i meg to is og nå ligger jeg i senga mi og er helt utslitt. Det er en halvtime igjen av første Juni, og denne dagen har vært en super start på sommermånedene. Vi har hatt trening og generalprøve i dag, tre timer i en varm hall er ikke mye å skryte av, men jeg syntes vi var flinke. Det er konkurranse til Lørdag og da skal vi gå ut på matta og vise hvor gode vi er. Vi skal vise laget vårt på sitt beste, vi skal dobbeltwiste og hoppe som bare det! Det er helt utrolig at det er over for min del snart, jeg har jo såvidt begynt. Jeg er seksten år noe som vil si at det må bli senior etter sommeren. Siden jeg i tillegg flytter må jeg begynne på et helt nytt lag, noe jeg egentlig ikke vil i det heletatt. Laget mitt er jo Eagles, og det vil det alltid være. Det vil alltid være Flymily for meg, og jeg er så utrolig glad for alt jeg har opplevd. Jeg blir så lei meg når jeg tenker på at om bare to uker er vi ikke lenger et lag, da er det ferdig for denne gang og 98'ere må opp. Det er så rart å tenke på at disse andre utøverne møter jeg tre ganger i uka, seks og en halv time, om ikke mer. Det er ikke rart at de blir dine beste venner når man møtes så ofte og driver med denne sporten. Man blir så fort knyttet til hverandre. Det blir uvandt å ikke lenger se de så ofte som man gjør, jeg merker jo bare at etter en liten påskeferie savner jeg laget mitt. Men det er slik det er, alt går sin gang. Jeg er bare utrolig takknemmelig og glad for at jeg har kunnet være en del av dette laget. ECT Eagles FLY Junior Elite All girl, se oss på matta på Sommer Open 2014 til Lørdag.

THIS ISN'T JUST A TEAM. THIS IS A FAMILY!

CHEERLEADING IS DOING WHAT YOU LOVE WITH THE PEOPLE THAT YOU LOVE THE MOST.

CHERISH EVERY SECOND ON THE MAT BECAUSE YOU NEVER KNOW WHEN IT'LL BE YOUR LAST.

Search

Bloggdesign

hits