hits

totusenogfjorten blir fantastisk

 • 31.05.2014, 23:07

Hei! I dag har været vært helt supert her hjemme! Jeg har til og med rukket å bli solbrent. Jeg pleier aldri å bli solbrent her i Norge, men det ble jeg visst i dag. Jeg har søkt på litt jobber i sandefjord i dag og håper virkelig at jeg får svar fra noen. Om jeg skal klare med alene der nede og ha råd til alt jeg skal fremover så må jeg virkelig finne meg en måte å tjene penger på, alt er jo ikke gratis. Jeg har faktisk også blitt invitert med til en tur sammen med studenter fra SIS (skagerak international school) til Nepal i September. Det er en to ukers reise hvor vi blant annet skal se fjellene, hjelpe menneskene der nede med å bygge skole og vi skal oppleve en helt annerledes kultur. Jeg gleder meg utrolig mye, og depositum på turen må betales allerede neste uke. Så jeg må virkelig ha fokus nå, er så mye å tenke på når det kommer til penger fremover. Jeg har språkreisen, privatskolen, hybel, trening og turen til Nepal å se frem til. Dette er et helt supert år, dette året kommer til å bety så mye for meg! Jeg kommer til å fortelle mer om Nepal turen når det nærmer seg, så  jeg må legge fokuset litt bort fra dette nå. Språkreisen kommer først, og det er den jeg må tenke på nå. Det er faktisk bare 39 dager igjen!

Men nå sitter jeg bare i senga mi og nyter lørdagskvelden med banan, nøtter og sjokoladesaus!

Hva gjør dere denne lørdagskveld? 

CHAMPION

 • 30.05.2014, 22:50

Heii god kveld alle sammen! De siste dagene har jeg bare slappet av, vært litt på trening, gått rundt i byen og vært hos Kristine. I går kjøpte vi yoghurtis i byen, grillet og trente litt på kvelden. Forresten så har jeg begynt å se på en ny serie som heter Drop Dead Diva, den er utrolig bra! Jeg overnattet til i dag, også dro vi på krokstadsenteret før i måtte på trening. Jeg kjøpte genseren dere ser ovenfor, likte den utrolig godt! Treningen i dag var den siste treningen før generalprøven som er på søndag, jeg lurer virkelig på hvordan det går. Jeg er ikke klar i det heletatt og Sommer Open er faktisk allerede neste helg. Det blir en stressende uke med muntlig eksamen i tillegg, derfor må jeg nyte helgen og gjøre det beste ut av det! Dere får alle ha en fin kveld videre også blogger jeg mer i morgen!

Har du gjort noe spesielt i det siste? Noe spennende å se frem til?

fineste sangen i verden

 • 26.05.2014, 23:04

Hva syntes du? 

cheer camp

 • 25.05.2014, 19:17

Heihei! Denne helgen har jeg ikke fått blogget, og dette er fordi jeg har vært på cheer camp. Det var utøvere fra landslaget som har trent oss og de er utrolig flinke. I går og i dag har jeg trent tilsammen tolv timer og har lært utrolig mye! Vi har kommet mye lenger, og disse timene er virkelig verdt alt strevet! Det har vært utrolig gøy, og nå ser jeg virkelig frem til sommer open! Det blir nok utrolig bra! Nå skal jeg slappe av resten av kvelden, skal kanskje bare gå meg en liten tur etterpå! Ha en fin kveld alle sammen.


se så utrolig mye de har vunnet

Hva har du gjort i helgen?

sommer på vei

 • 23.05.2014, 23:44

Er det noe jeg virkelig ser frem til nå så er det sommerferien. Lange dager på stranden, sol, få farge på kroppen og gå rundt i bikini. Sommermusikk er noe jeg virkelig savner, frisk vannmelon og masse drikke. Det er så mye med sommeren som er så bra! Se den blå himmelen hver eneste dag, møte nye mennesker og bare kose seg. Dra på lange skogsturer, sykkelturer og kjøre bil i timesvis. Å sette seg på et fly til et annet sted er bare enda bedre, men det er også noe med den norske sommeren jeg liker. Jeg liker at det er varmt om kveldene, at solen bruker lang tid på å gå ned og at vi må tvinge oss ut i vannet selv om det er fryktelig kaldt. Jeg savner virkelig alt dette, den norske sommeren. Jeg gleder meg derfor utrolig mye, og sommeren 2014 skal bli best!


// bilde fra sommer 2013, savner denne tiden

Noen andre som ser frem til sommeren?

fornøyd jente

 • 22.05.2014, 17:02

Hei og god dag! Eksamen i dag gikk mye bedre enn forventet, men oppgavene var veldig uklare. Jeg håper jeg holdt meg til den og gjorde det jeg skulle! Når jeg kom hjem tok jeg en løpetur i skogen igjen, er så utrolig deilig å trene litt nå! Fikk ikke trent så lenge, men ble en halvtimes løping. Nå skal jeg se en episode av Awkaward før jeg må lese til eksamen som jeg har i morgen også. Mamma har laget vafler og jeg fikk så lyst på, så jeg gjorde en liten vri haha. Litt må man få lov til å kose seg med! Litt usunt, men også litt sunt! Vi snakkes senere!

Hva går dagen deres ut på?

treningsøkt før eksamen

 • 21.05.2014, 20:47

God kveld alle sammen. Nå har jeg nettopp kommet ut av dusjen etter en liten treningsøkt. Jeg bestemte meg plutselig for å trene litt i stad ettersom jeg ikke fikk trent så mye i går. Man trenger virkelig å duppe litt av nå i eksamenstida og ikke glemme hva som er viktig for oss selv. Jeg bestemte meg egentlig for å gå en tur, men tenkte heller å bli veldig sliten så jeg tok intervaller istedenfor og ble borte en times tid. Kjenner at kondisen ikke er helt på topp, så jeg har tenkt til å fortsette med dette hver dag fremover. Kanskje det blir noen resultater etterhvert, kanskje jeg endelig klarer å løpe 60 meteren på under elleve sekunder. Jeg suger virkelig i løping, hahah. Nå sitter jeg iallefall sliten under dyna med en yoghurt, skal se noen episoder av Awkward før jeg printer ut noe til i morgen. Da har jeg norskeksamen, og jeg må forresten finne meg noe mat til i morgen også. Tror jeg drar på butikken før skolen, men vi snakkes!


# hull i tightsen forresten

Ha en strålende kveld!

seksten år og flytter ut

 • 21.05.2014, 16:57

Heii! En god stund nå har jeg fortalt på bloggen at jeg skal starte på en annen skole, et annet sted etter sommeren. Jeg skal egentlig starte på videregående, men i mitt tilfelle skal jeg ikke gå på en vanlig videregående skole. Helt siden jeg har vært liten har jeg hatt lyst til å studere i utlandet hvor skolen går på engelsk og hvor jeg kan få meg en annen utdannelse. Da jeg ikke fikk full støtte til dette kom jeg over en privatskole i Sandefjord hvor alt går på engelsk og hvor jeg kan gå en helt annen linje enn de fleste i norge. Denne skolen heter Skagerak International High School. Her skal jeg hovedsakelig gå i tre år og det ender i en eksamen som stiller på lik linje med alle andre skoler i verden. Jeg kan komme inn på den skolen jeg vil i hele verden, men såklart må jeg jo da gjøre det godt på skolen. Jeg syntes dette var veldig interessant og jeg var på et intervju med rektoren for noen måneder siden og fikk vite med en gang at jeg fikk plass. Jeg kom faktisk inn!
Jeg er så utrolig glad for dette, men med dette følger det også med andre ting. Jeg bor såpass langt unna at å pendle er helt uaktuelt, derfor har jeg bestemt meg for å flytte ut. Foreldrene mine har vært helt for at jeg skal flytte ut, bare jeg får en leilighet vi kan betale for og slikt. Jeg tror dette også kommer av at de vet hvordan det er å flytte ut så tidlig, de skjønner meg virkelig. Så nå er jeg på leting etter en leilighet i Sandefjord. Jeg ser virkelig frem til å flytte ut for meg selv, bli selvstendig.
Jeg gleder meg utrolig mye til en annerledes hverdag både på skolen og hjemme. Jeg gleder meg til å snakke engelsk, komme hjem fra skolen å lage min egen mat, legge meg alene om kvelden og ikke minst bestemme selv hvordan hverdagen min skal være. Jeg trenger ikke lenger bekymre meg for om jeg rekker middagen eller ikke, og jeg trenger absolutt ikke tenke på andre enn meg selv. Jeg gleder meg til å bli selvstendig, å ta ansvar og oppleve noe helt nytt! Jeg har aldri vært den personen som vil vente til jeg blir oppe i årene med å flytte ut, jeg mener det at når man selv vil flytte ut skal man virkelig gjøre det også! Og det skal jeg!

Hvor gammel var du når du flyttet ut eller hvor gammel vil du være den dagen det blir din tur?

smil til eksamen - karma

 • 20.05.2014, 22:10

Nå har jeg laget klare noen ark og slikt til forberedelsesdagen i morgen. Jeg kjenner en klump magen allerede, savner skolen, klassen og vennene mine. Klarer ikke tenke på hvordan det kommer til å bli når jeg starter på en annen skole etter sommeren. Den klassen jeg har nå er bare til å skryte av! Jeg er så utrolig glad i alle sammen, og lærerne er helt fantastiske. Alt jeg klarer å tenke på nå er at etter sommeren er alt dette borte, jeg håper virkelig alle sammen holder kontakten! Vi må seriøst ha et slags reunion party om noen år i fremtiden, noe sånn American Pie greier hahah.

Det er ikke mye å forberede seg på til norskeksamen, men noe må såklart gjøres. Rydde litt opp i dokumenter, printe ut ting og slikt er veldig viktig. Det blir deilig å bli ferdig med alt dette maset, jeg gruer meg egentlig ikke til denne norsk eksamenen. Det jeg gruer meg til er muntlig, jeg kjenner det kniper seg i magen bare jeg tenker på det. Jeg føler at det er så stort press, det er så mye som må gjøres og jeg vet liksom ikke om jeg klarer det. Jeg klarer ikke gjøre mitt beste, jeg er bare så sliten.

Nå bryter jeg innlegget litt her, men jeg har enda ikke fått tak i en vanlig lader til iPhonen. Jeg bruker billaderen og det er så utrolig slitsomt. Jeg må klare meg med 100% strøm om dagen, og til å være iPhone holder det til en times bruk. Hvorfor skal absolutt jeg ha så uflaks at absolutt alle ladere jeg toucher blir ødelagt. Karma

Lese din blogg?

 • 20.05.2014, 11:32

Heihei! Jeg trenger virkelig litt inspirasjon i hverdagen og har tenkt til å starte å lese noen nye blogger. Jeg begynner virkelig å gå litt lei alle bloggene fra topplisten nå, så om du har blogg må du bare skrike ut! Kommenter dette innlegget også skal jeg ta en titt innom bloggene deres. Jeg kommer sikkert til å legge igjen noen kommentarer også! Dere er herlige!

Kom igjen!

En god frokost

 • 20.05.2014, 07:14

God morgen alle sammen! På meg ble det en tidlig morgen når jeg våknet halv seks av meg selv i dag, lyset skinte fra vinduet og jeg kjente at det var på tide å stå opp. Det var litt deilig også, så tidlig har jeg ikke våknet på lenge. Jeg har i dag allerede rukket og sett gårsdagens episode av Paradise Hotel, spist frokost og egentlig bare nytet en så god morgen som dette. Nå ser jeg den ene skolebussen kjøre forbi her, syntes virkelig synd på videregående elevene og andre barn som skal på skolen nå. Er så deilig med fri iblant, man får liksom så mye mer tid til seg selv! Etterpå skal jeg øve litt til eksamen før jeg skal gjøre klart et innlegg til dere. Ha en fin dag!

Nyt dagen alle der ute! 

# Instagram

 • 20.05.2014, 00:08

  

  

  

just some updates 

comfortable summer clothes

 • 19.05.2014, 14:45

//fra cubus

Da er dette på vei hjem til meg! Jeg trengte noe nytt i skapet nå og noe nytt til cali. Dette kommer til å bli godt brukt skal jeg love dere! Den shortsen ser bare helt utrolig komfortabel ut, skjørtet passer til alt og bikinien er helt nydelig. Jeg får vel komme meg tilbake til eksamensforberedelsene, har merket at det fort blir noen timer pause mellom øvingen. Er absolutt ikke lenge til sommeren nå, holder på den som eneste motivasjon. Ha en fin dag videre alle sammen!

eksamensøving

 • 19.05.2014, 09:27

Hei og god morgen alle sammen! Jeg er allerede kommet i gang med øving til eksamen. Det er ikke fryktelig mye å øve på i norsken, men å lage ark og slikt som jeg kan ta med på eksamensdagen er det jeg holder på med. Det er også greit å lese litt over nynorskfeil, men vi får jo lov til å bruke ordbok inne på pcen så det går jo greit! I dag skal jeg ingenting annet enn å forberede meg, jeg har også skrevet en liten pakkeliste til California som jeg kan dele med dere når tiden nærmer seg. Er ikke lenge igjen nå, gleder meg utrolig mye! Noe som heller ikke er så lenge til er at jeg skal flytte ut, men dette informerer jeg om når alt er i boks! Det er så spennende! Ha en fin dag alle sammen!

Hva skal dere i dag?

Syttende mai

 • 18.05.2014, 20:51

Hei og god kveld alle sammen! Dagen i går var fin den altså, til dere som reagerte veldig på innlegget jeg la ut i går. Det jeg mener er at 17. mai var mye morsommere når vi var små og det er alt jeg mente og ville fram til. Såklart, har man en blogg så har man en blogg. Folk reagerer forskjellig, men kom igjen, er dere ikke litt enige?

I går våknet jeg ganske tidlig så jeg skulle rekke å fikse meg før jeg skulle gå mitt siste år i barnetog. Det er helt utrolig at det er over nå, tiende klasse er snart ferdig allerede. Alle menneskene samlet seg på torget i sande for å høre på taler og slikt, og det måtte jo feires med is! Når dette var ferdig dro vi hjem også kom noen i familien til oss. Vi spiste litt, før jeg dro videre til Drammen for å møte Kristine. Vi endte opp på Tivoli før vi dro hjem til henne for å trene. Jeg overnattet hos henne og som vanlig ble det film og masse godt! Er alltid koselig å være med hun! I dag har jeg ikke gjort annet enn å gått en veldig lang tur til Fjellskar som er et sted oppe i fjellet ved der jeg bor. Resten av dagen har gått til å se på Awkward, har blitt helt forelsket i serien! Nå skal jeg fortsette litt her, dere kan se serien gratis på http://cucirca.eu.

 ¨

Hvordan var deres syttende mai?

Hvorfor er det ikke lenger like gøy?

 • 17.05.2014, 00:28

I morgen er dagen, i morgen er det 17. Mai. Dagen alle de små barna har sett frem til, dagen hvor de eldre tar morgenkaffen sin hos bakeren bare for å se de fine togene, i morgen feirer hele landet. Jeg ser på dagen i morgen som kjedelig, oppskrytt og masete. Det at vi skal kle på oss finstasen, gå i tog og deretter høre på en utrolig lang tale fra en ordfører og andre mennesker som betyr så utrolig mye mer enn oss andre før vi setter turen hjemover for å spise pølser og bløtekake er litt deprimerende. Det er dagen de små får lommepenger til å kjøpe seg is og bli med på leker på skolen, det er rett og slett barnas dag, og er vel det som gjør dagen koselig! Jeg husker som liten hvor lenge jeg gledet meg til denne dagen, jeg kunne jo få spise så mye is som jeg ville! Jeg husker jeg fikk 200kr av farfar så jeg kunne kjøpe meg kroneis, jeg husker vi alltid dro på Tønsbergmessa etter vi hadde vært en tur nede på brygga i Tønsberg. Hver gang jeg så noen med rød bukse gikk jeg bort og spurte etter russekort. Jeg tror at på det meste endte jeg opp med å ha 200 russekort når jeg la meg om kvelden. De neste dagene gikk til å lese hva som stod på kortene, og gud vet hva det betydde, jeg forstod jo ingenting. I dag er 17. Mai bare ork. Hva skal man ha på seg? Hva skal man finne på? Er det i det heletatt noe som skjer? Jeg har for en gangs skyld lagt planer for morgendagen. Jeg vet jeg skal gå mitt siste år i barnetog, men jeg skal også møte Kristine i Drammen. Er det noe annet å finne på? Jeg bor ikke i Tønsberg lenger, jeg har ikke fått noen russekort og jeg er definitivt ikke liten lenger. Det er i slike tider man bare kunne ønske at man var liten, delta i sekkeløp og vannballongkonkurranser. Stemplene på hendene vi fikk etter hver lek vi deltok i er farktisk noe jeg savner, når man hadde fått nok stempler fikk man premie. Hvorfor er det ikke så gøy for oss lengre?

Gratulerer med dagen da Norge!

Tar helgen på forskudd

 • 15.05.2014, 23:11

Da er jeg hjemme etter trening. Jeg måtte dra litt tidligere så jeg rakk bussen til byen. Møtte en venn i Drammen også tok jeg bussen hjem igjen. Jeg har ødelagt min fjerde lader nå, hva er galt med meg? Tror det meste ligger i hvor dårlig kvalitet iPhone ladere har, for hver gang jeg kjøper ny holder de bare til noen få bruk. Laderen som nå er ødelagt fikk jeg i går, det sier sitt. Når jeg tenker over det savner jeg sykt de gamle klapptelefonene som ikke engang kunne filme. I dag later jeg som om det er Lørdag og har allerede rukket å kose meg litt. Er så deilig etter en dag som dette å bare sette seg ned å gjøre ingenting. Jeg har forresten planlagt noen innlegg til dere som handler litt om hva som kommer til å skje fremover. Jeg føler dette er en fin måte jeg kan uttrykke meg på samtidig som det faktisk er en god øvelse mot den skriftlige eksamen. Noen ganger føler jeg virkelig at jeg har en fordel som blogger, man blir jo så mye flinkere til å skrive!

Anbefaler alle å se på serien Awkward!

lettet

 • 15.05.2014, 10:29

Da er dommen satt. Om nøyaktig syv dager sitter jeg og gjennomfører min første eksamen, i norsk! Jeg er litt lettet over å ikke ha kommet opp i matte, men også sykt skuffet over at jeg ikke kom opp i engelsk. Istedenfor kom jeg faktisk opp i norsk og må tibringe tre dager på skolen neste uke. Vi skal ha to eksamener, en i bokmål og en i sidemål. Jeg er ikke bekymret over bokmål, men nynorsk derimot kommer ikke til å gå noe bra! Jeg får vel bare bruke dagene godt neste uke, også får jeg håpe på det beste. Er kjempedeilig at jeg endelig vet hva jeg skal ha skriftlig eksamen i, men likevel er jeg fortsatt stresset. Gleder meg til alt dette er over og muntlig er gjennomført, da er det bare å være stolt av seg selv og satse på at man har gjort sitt beste. Da kan jeg ta sommerferie med god samvittighet.

Skal du ha skriftlig eksamen? Hva kom du opp i? 

Nå kommer presset

 • 13.05.2014, 15:48

Jeg vet det er flere der ute som sitter hjemme og gruer seg nå. Enten det er å gå lettkledd på stranden, ta frem shortsen eller i mitt tilfelle, å gjennomføre en eksamen. Det er en stressende og ubehagelig tid som de fleste bare opplever en gang i året. Jeg bruker dagene mine på å gjøre alt annet enn det jeg egentlig skal, det er så lett for meg å bli usosial i slike tider som dette, derfor prøver jeg litt for hardt å finne på noe hele tiden. Det å sitte hjemme i dagesvis med sider på sider med skolearbeid er bare ikke noe for meg. Derfor prøver jeg mitt beste å gjøre ting på min egen måte, slik jeg vet er best. Det er mye press der ute nå, å få gode karakterer, trene mer og kanskje oppnå den flate magen du alltid har ønsket deg. Hva jeg vil frem til er at du skal ikke la alt dette gå inn på deg, det er virkelig ikke verdt det. Skal dette ødelegge hverdagen? Litt press fra en hver enkelt der ute?

Jeg vet selv hva som er best for meg og hva jeg trenger å gjøre. Det er det som er så fint, jeg bestemmer jo helt selv hva jeg vil oppnå. For å være helt ærlig vil jeg heller ha et jævelig bra tenåringsliv enn å bare tenke på karakterer og fremtiden. Det er jo ikke sikkert fremtiden eksisterer engang? Jeg ville dele dette med dere der ute fordi, jeg vet at jeg ikke er den eneste som har det sånn. Fokuser på det dere vil og det dere trenger, ikke tenk på de andre rundt dere. Karakterer er helt klar viktig, men det er så utrolig mye mer som er viktigere! Vi må virkelig starte å tenke på hva vi vil, ikke hva de andre vil. Jeg håper dere tar dette jeg har skrevet litt seriøst, for det er utrolig viktig!

Jeg vil bare ønske dere alle en fin dag videre, nå skal jeg på trening, ikke stue bort hjemme!

Språkreise sommer 2014

 • 12.05.2014, 23:18

Språkreise, fire uker, Long Beach med EF

Det har seg sånn at nå i skrivende stund er det snart 57 dager til jeg sitter på flyet til California. Sånn som det ser ut nå så skal jeg dra tidlig på morgenen, mellomlande i London, mellomlande i New York og deretter ta fly til LAX flyplass som ligger i Los Angeles. Jeg skal bo på et Campus sammen med mange andre som reiser ned sammen med meg på en skole som heter California State University Long Beach. Her skal vi tilbringe tid sammen i fire uker, oppleve mye og lære mye! Hva vi skal gjøre og slikt vil jeg ikke gå mer inn på for jeg vet enda ikke hva planene blir når vi er der nede og jeg vil ikke fortelle for mye heller, men det er derfor jeg har tenkt til å dele hva jeg opplever med dere og derfor blogge litt når jeg er der nede.

Jeg har planer om å ta med rundt 25.000 kr i lommepenger, dette er inkludert maten jeg må kjøpe selv og penger som jeg skal bruke til shopping og utflukter. Det er enormt med penger til en seksten åring å være, men jeg kommer til å ha jobbet for en del av pengene. Språkreisen i seg selv kom på totalt 38.000 kr og dette er penger jeg betalte fra egen lomme. Jeg brukte konfirmasjonspengene mine til dette og jeg har også lenge spart penger som skal gå til utdanning og slikt, men tenkte at dette er en opplevelse for livet så jeg valge derfor å ta denne muligheten.

Det er slikt at vi kommer til å ha skole når vi er der nede, og i dag fullførte jeg en engelsktest som skal vise meg hvilket nivå jeg ligger på i engelsk. Vet ikke når jeg får vite resultatet, men hvilken klasse jeg kommer i når jeg er der nede avhenger av hvor godt jeg gjorde det på denne testen. Det skal være skole hver dag 4x40minutter fire ganger i uka, fredagene og helgene går bort til utflukter og slikt. Jeg har hørt at alle lærerne som er der nede er superflinke og utrolig hyggelige, så jeg ser veldig frem til dette!

Når vi er der nede går vel for det meste av tiden bort til å oppleve, shoppe, spise og bli kjent! Jeg gleder meg utrolig mye! Jeg tenker at jeg ikke trenger å fortelle så mye mer om språkreisen nå før jeg reiser, men om dere har noen spørsmål er det bare å stille dem i kommentarfeltet. Jeg skal svare på spørsmålene deres i en kommentar tilbake :-)

 
  

Jeg vil også si at derfor jeg også ønsket å dra på en slik språkreise er for å finne ut mer om landet jeg alltid har drømt om. Jeg har alltid ønsket å studere i USA og flytte dit, men såklart er det beste å vite hva du gjør og hva du reiser til. Derfor er dette en fantastisk sjanse for meg til å finne ut av dette. Om jeg finner ut at jeg absolutt ikke skal tilbake til USA så har jeg iallefall funnet ut det også, det er viktig å gjøre seg kjent med steder! Men jeg vet dette ikke er noe problem, for dette kommer til å bli supert!

Skal du på språkreise? Hvor har du lyst til å dra? 

NEW IN FROM H&M

 • 12.05.2014, 19:57

Heei! I dag er første skoledag i en veldig spennende uke over. Torsdag får vi vite hva vi kommer opp i til skriftlig eksamen, gleder meg utrolig mye til å få det overstått! Etter skolen i dag dro jeg rett til drammen for å kjøpe kjole til 17. mai. Kjolen jeg egentlig skulle ha var utsolgt i størrelsen min, så jeg måtte gå til en annen butikk og kjøpe en annen kjole. Jeg har også sett på denne kjolen nedenfor en god stund nå og er utrolig glad for at jeg kjøpte den. Damen som stod i kassen sa også at det er en utrolig nydelig farge, noe som jeg selvfølgelig er enig i!

Jeg glemte jo å vise dere hva jeg kjøpte i byen på Lørdag, var bare et par småting som sagt. Vet at dette kommer til å bli godt brukt, så er veldig fornøyd!

Noe jeg har lagt veldig godt merke til i det siste er at H&M har fått inn utrolig stort utvalg av masse fine klær. Det finnes nå klær i alle typer smaker, farger, former og mønster! Alt har blitt så sommerlig, og jeg elsker det! Nå skal jeg skrive et innlegg om California turen jeg skal på til sommeren, ettersom jeg har fått en del spørsmål om den. Gleder meg utrolig mye!

Hva syntes du om innkjøpene? 

Fin bytur

 • 11.05.2014, 19:52

Heii det var superkoselig i byen i går! Vi tok bussen inn til Drammen, handlet litt, kjøpte noe å drikke mens vi ventet på at filmen skulle starte. Jeg kan vise dere hva jeg kjøpte senere i kveld, var bare et par småting. Filmen var kjempebra og jeg anbefaler folk å se den! Den heter The Other Woman, absolutt en bra film! Nå skal jeg se om jeg får ryddet litt i skapet, også får jeg vel sette på en film snart. Ha en fin kveld alle der ute!

Har du sett filmen? 

God morgen

 • 10.05.2014, 12:16

God morgen alle sammen! I dag har jeg allerede rukket å spise frokost og klipt gresset. Må jobbe litt frem til Cali nå, så siste innspurt gjenstår! Snart skal jeg ta bussen til Drammen for å være med Caroline, er så lenge siden vi har funnet på noe sammen så det blir superkoselig! Senere i kveld drar vi på kino, så dette blir er super dag. Eneste dumme er at jeg ikke får kjøpt noe særlig, men uansett blir det kjempebra! Nå skal jeg starte å fikse meg, så vi snakkes!

Hva skal dere i dag?

Svar på spørsmålsrunden

 • 10.05.2014, 00:00

Hvilken by bor du i?

Jeg bor faktisk ikke i en by, men på et lite sted som heter sande. Sande ligger i vestfold imellom de to store byene Tønsberg og Drammen.

Hvilken skole går du på?

Jeg går på sande ungdomsskole, siste året mitt.

Favorittfag på skolen?

Engelsk, definitivt! Jeg har alltid vært glad i språkfag og engelsk har alltid interessert meg.

Hvis du måtte flytte til en annen by i Norge, hvilken?

Om jeg kunne velge hadde det blitt enten Oslo eller Tønsberg. Tønsberg er jo hjembyen min, det er der jeg har vokst opp og det er der jeg er så utrolig kjent. Likevel elsker jeg Oslo og kunne tenkt meg å studert der. Nå har det seg slik at jeg flytter til sandefjord til sommeren for å bo nærmere skolen jeg skal starte på, men det blir nok utrolig bra det også! Kommer til å snakke mer om dette når det nærmer seg!

Favorittsang?

A drop in the ocean - Ron Pope. Denne sangen vekker så mange gode minner.

Hva er det beste med å blogge?

Jeg har alltid vært glad i å skrive, å uttrykke meg og la andre få vite meningene mine. Det er så viktig for meg å ha ett sted hvor jeg bare kan si alt jeg føler for, det er en av grunnene til at jeg blogger.

Hvor lenge har du spart håret ditt?

Jeg hadde skulderlangt hår i syvende klasse, så jeg har gått til frisør gjevnlig for å klippe bort det slitte. Jeg har forsøkt å spare helt siden den gang.

271009 083

Hvem er dine nærmeste venner?

Jeg har utrolig mange gode venner, må vel si at jeg har et like godt forhold til alle sammen. Det er noe jeg er så glad for, jeg er så heldig for alle vennene mine er bare super herlige! Kristine er vel den jeg er mest med, vi deler samme sportsglede og interesser. Det gjør det så utrolig morsomt, det at vi kan dele sporten med hverandre og alt. Hun er virkelig best!Ditt beste minne?

Jeg har ikke bare ett bra minne. Jeg har utrolig mange fine minner for jeg har vært så heldig å oppleve så mye som jeg har gjort. Noen som utpeker seg er sist jeg besøkte familien min i england, polenturen og konkurransene jeg har vært med på med laget mitt. Vi har opplevd så utrolig mye bra sammen! Jeg vet også at når skolen slutter nå kommer jeg til å savne ungdomsskolen sykt, tenk at det er over. Ungdomsskolen i seg selv har vært helt fantastisk bra, kunne ikke vært noe bedre, absolutt mitt beste minne!Hvilket sted ønsker du mest å dra?

Egentlig ønsker jeg mest å dra til Thailand igjen. Jeg har et veldig spesielt forhold til Thailand siden 2004. Jeg har alltid likt Thailand, jeg har vært der et par ganger og savner det utrolig mye! Så heldig som jeg er så blir det nok en tur dit til jul.

 

Jobber du?

Nei, jeg jobber ikke. Jeg har ikke prøvd å få meg jobb heller, men har fått tilbud om å kunne jobbe litt hjemme om jeg trenger penger. Vi bor på en stor gård så her er det masse å gjøre og mange måter å tjene penger på. Det er her jeg jobber for å tjene lommepenger til Cali.

Hvor mye penger bruker du i uka?

Dette er egentlig litt opp og ned. Nå som jeg sparer til språkreisen jeg skal på pleier jeg ikke å kjøpe noe særlig. Det meste av pengene mine går bort til å komme meg til og fra trening. Jeg trener tre ganger i uken og tilsammen med buss og tog blir dette ca. 500kr. Så det sier seg selv at det er det pengene mine går til nå for tiden.

Hva synes du om cheerleading?

Cheerleading er absolutt en fantastisk idrett. Jeg har aldri vært borti lignende før og jeg har blitt veldig glad i dette! Cheerleading er så utrolig mye mer enn en idrett, men det vet bare de som går på det. Cheerleading betyr plutselig alt. <3

Hva syntes du? 

drømmer meg bort

 • 08.05.2014, 12:10

Jeg trenger et sted å lette ut tankene mine nå. Bloggen er et perfekt sted for dette. Det er så mye å tenke på for tiden, og jeg vet at jeg ikke er alene om å ha det slik. Om syv dager får jeg vite hva jeg kommer opp i til eksamen, min første eksamen. Jeg gruer meg. Det er så mye å gjøre på skolen nå, fremføringer, lekser, prøver og siste innspurt til eksamen. Jeg er så sliten. Skoledagene går ut på ingenting. Jeg bare drømmer meg bort, tenker på andre ting, skriver dette.. Nå er jeg forresten midt inne i en time med matte. Jeg sukker, går på do, og sumler mens jeg gjør andre ting. Jeg orker ikke gi en innsats engang. Jeg orker ikke. Vi har nå brukt tjue minutter på et mattestykke, er det mulig? Jeg har brukt tiden min til å skrive alt dette mens vi har prøvd å løse et mattestykke, eller skal jeg si de. Jeg orker ikke engang spørre om noe, rekke opp hånden. Hva er vitsen? Det er så ork. Tenk om jeg kommer opp i matte..

Right now

 • 01.05.2014, 20:41

tattoo-ideas-for-women-gangster girlInspiration. Life begins at the end of your comfort zone. I love this. Its so true. Finally trying to put myself out of my comfort zone. And I feel like I've already learned so much.Famous Cheerleading Quotes | cheer practice # cheer inspiration # cheerleading # cheerleading ...


Sabi - "Champagne"


Jhene Aiko - Higher

Anne Lene Nilsen

- Sertifisert personlig trener - Barista hos Espresso House - Bikini fitness utøver

Search

Bloggdesign