BLOGGPAUSE

 • 21.05.2012, 22:50

Heihei! Bare for å si det, så tar jeg en liten bloggpause resten av kvelden. Kanskje i morgen også, vi får se! Er bare en del som skjer nå! 

arkiv...

 

KATTUNGER

 • 20.05.2012, 20:18

Heihei! Denne helgen har jeg hvert hos pappa, da pleier jeg å være supersosial og har faktisk droppet pc-en hele helgen. I dag tidlig ringte mamma meg og sa at vi hadde fått kattunger, endelig liksom! De er utrolig nydelige, og herreguud så søte de er! Så nå ligger pus inne i klesskapet og slapper av.. Det blir kanskje litt mer blogging senere i kveld, men vi får se. For nå skal jeg tilbringe mye tid i klesskapet! Hiihhih..HAR NOE DU OPPLEVD AT KATTEN DIN HAR FÅTT UNGER?

 

 

#JEG ER SÅ FLAU

 • 18.05.2012, 23:01

Heihei! Nå sitter jeg i stua hos pappa og går igjennom noen gamle bilder på den gamle bloggen min http://Annelenii.blogg.no. Det er så mye rart jeg har lagt ut, alt fra søppel til rare grimaser. Jeg er så glad for at bloggingen min har utviklet seg, og ikke det minste at jeg har forandret meg! Men man må jo starte et sted, og ja. På den gamle bloggen, det er der jeg startet for å si det sånn. Så om du vil ha noe å le av  burde du gå inn der! Nå tenkte jeg å se film snart, også skal jeg legge meg og stå tidlig opp i morgen. Jeg har ingen anelse om hva vi skal, men vi får vel noe besøk og greier. Så vi snakkes!

 

HAR DU EN GAMMEL BLOGG SOM ER TIL Å LE AV? DELE DEN MED MEG?

NEW IN #18.05.2012

 • 18.05.2012, 14:51

Da er jeg hjemme fra byen. Jeg, mamma og veninna til mamma dro og skulle spise på skutebrygga. Men vi endte også med å ta oss en liten tur på magasinet, da ble det såklart noen innkjøp! Disse to kjolene er helt like, bare at jeg likte de så godt og kjøpte de i to forskjellige farger. De er fra Vero Moda og kostet 190,-. De kom ut i butikken i dag, og jeg var faktisk den første personen som kjøpte den. Akkurat det syntes jeg er veldig rart, siden de er så fine. Snart skal jeg til pappa, også får vi se hva jeg skal gjøre videre i dag. Hadde ikke gjort noe å dratt på Tivoli igjen da!

HVA SYNTES DU OM KJOLENE?

TIVOLI, TOG OG FEIRING!

 • 17.05.2012, 22:26

Heihei! Jeg har hatt en superfin dag i dag. Den startet med at jeg gikk i toget på sande, også dro vi hjem og fikk middagsgjester. Jeg kjedet meg litt etter det og ringte Sofie for å spørre om hun ville bli med på Tivoli og hun sa ja med en gang! heheh. Så da dro vi til Drammen på tivoli, også tok vi karuseller og hadde det egentlig skikkelig morsomt! Så møtte vi Laila, Silje og Vibeke, men de gkk plutselig. Andreas kom litt senere, også dro vi med en gang etter det. Men jeg har rett og slett hatt det supergøy i dag!

HVA HAR DU GJORT I DAG? VÆRT PÅ TIVOLI?

OUTFIT 17.05.2012

 • 17.05.2012, 08:58


Heii! Nå er jeg klar for å gå i toget snart. Jeg tenkte at jeg egentlig ikke skulle gå i toget, men siden alle vennene mine skulle så får jeg vel gjøre det. Men det  kommer til å bli superkoselig. Jeg kan ikke fatte at det er 17mai nå. Før var det helt annerledes, det var et av høydepunktene i året. Men nå, ja.. Jeg bryr meg ikke like mye om det, jeg skulle alltid pynte meg i kjole og høye hæler. Men jeg tenker ikke noe på det i år, går med det jeg vil liksom. Men nå er det en halvtime til vi skal møte opp, så vi snakkes!

 

HVA SYNTES DU OM ANTREKKET? SYNTES DU AT 17.MAI HAR BLITT HELT ANNERLEDES?

SUMMER TREND 2012

 • 16.05.2012, 23:54

HVA SYNTES DU? ER DETTE DIN STIL?

INNKJØP 15.05.2012

 • 16.05.2012, 19:26

 I går reiste jeg og noen venninner til Drammen fordi Laila skulle ha klær til 17.Mai. Jeg kjøpte omtrent ingenting og grunnen er jo som jeg har sagt tusen ganger nå at jeg skal kjøpe noe til rommet mitt. Så jeg kjøpte bare en GOSH primer til 119,-. Mer info har jeg skrevet på bildet, og jeg syntes egentlig at det var utrolig lurt og mye mer oversiktlig å skrive på bildet istedenfor å ha en lang tekst. Kanskje jeg skal gjøre det litt oftere? Men sånn ellers, så har det ikke skjedd noe spesielt i dag. Vi har hatt den siste tentamen for dette halvåret, nemmelig i matte. Det gikk bedre enn forventet og jeg tror jeg har klart en 4-er eller 5-er. Etter tentamen dro jeg på dans og kom hjem i seks tiden. Nå er det snart klart for dagens episode av Hotel Cæsar, så skru på tv2 folkens!

 

HAR DU PRØVD DEN PRIMEREN FØR? SYNTES OM ATJEG SKREV PÅ BILDET? SER DU PÅ HOTEL CÆSAR?

JEFFREY CAMPBELL CLOCK

 • 15.05.2012, 22:58

Heihei! Jeg har fått en helt sånn fetish på sko i det siste! Jeg har fått helt dilla på Jeffrey Campbell, og alt som går i tankene mine er de skoene. Jeg har nevnt de i en engelskstil, laget klokke av de og blogget om de skoene flere ganger. Jeg gleder meg bare så utrolig til å få kjøpt dem, og kom fram til at jeg heller bestiller på nettet neste måned. For der er det faktisk 250kr billigere enn det du må betale for om du skal kjøpe de utenom. Og dessuten har jeg lyst til å bli litt mer ferdig med rommet mitt, og når jeg er helt ferdig så får dere se! Jeg kommer til å bli fornøyd, definitivt. Haha :-) 

Også har jeg fått vite at vi skal til England i sommeren og besøke familien min som er derfra. Det er to år siden sist jeg var hos dem, og endelig skal vi dit igjen! Også blir kusinen min med oss hjem og er hos oss en uke, så drar hun hjem og bye bye.. Hahah, men jeg gleder meg så utrolig mye nå..

 

HVA SYNTES DU OM KLOKKEN? HAR DU FAMILIE FRA UTLANDET?

#NEW SHOES

 • 14.05.2012, 20:46

 

 

Her er det lille innlegget som jeg har lovet dere, med skoene som jeg kjøpte på Lørdag. Dette trengte jeg virkelig! Jeg har nesten ingen helt enkle og normale sko. Og disse kostet ikke mye heller, og jeg fikk de utrolig billig! Jeg elsker mønstrene på begge, men favoritten er den øverste. Hvordan fargene går sammen, det virker så utrolig sommerlig, og kan nesten gå til alt! Disse kommer til å bli godt brukt for å si det sånn. I morgen må jeg få kjøpt meg 17.maikjole, selv om jeg ikke har noen penger. Jeg skal kjøpe Jeffrey Campbell sko denne måneden og har ikke råd til mer. Hahah, virker sikkert som om jeg har utrolig lite penger nå. Men jeg har brukt så mye i det siste. Egentlig så tenker jeg å vente med å kjøpe Jeffrey Campbell sko og heller prioritere rommet mitt. Jeg mangler en del møbler og sånt, og jeg tror at det er smartest å gjøre det ferdig før jeg begynner på noe nytt. 

 

SYNTES OM SKOENE? HVA SYNTES DU ER LUREST Å GJØRE?

 

GOING OUT, sweeney todd

 • 14.05.2012, 17:37Nå er Vibeke her, vi har nettopp sett på Sweeney Todd som forresten er en sick film! Så jeg anbefaler den om du foretrekker galninger, som bruker barberblad til å drepe folk bare for å få paier. Men dette blir bare en liten oppdatering igjen, sorry meg. Men nå skal vi ut, finne på ett eller annet. Vi snakkes senere, og innlegget med skoene kommer. Bare vent! hahaha.. :-)

 

HVA SKAL DU I DAG? HAR DU SETT FILMEN FØR?

SPILLEPRØVE, shiiit..

 • 13.05.2012, 23:47

Hei! Nå sitter jeg å øver på noe jeg ikke har peiling på! Vi har nemmelig spilleprøve i musikk i morgen og jeg visste ikke at vi skulle ha det før nå. Jeg har et veldig stort problem, for jeg har ingen instrumenter hjemme og da er det så vanskelig å få øvd. Så her sitter jeg og tegner opp alt, etterligner piano og synger på Drive by av Train. Denne får meg virkelig på andre tanker, og det blir så mye lettere å øve da. Hahah, oi! Nå skjønte jeg faktisk et mønster angående pianoen! Må gå nå, fortsette å øve og deretter legge meg. Ønske meg lykke til i morgen?

Har heller ikke du peiling på instrumenter? Hørt sangen Drive by - Train før?

17. MAIKJOLE ???

 • 13.05.2012, 14:54

Nå er det bare fem dager til 17. Mai! Og jeg har enda ikke fått kjøpt meg en ny kjole som jeg kan bruke. Så jeg sliter litt, og hvis jeg bestiller på nettet er jeg redd for at det ikke skal komme i tide. Og de har såå mange fine tilbud på http://nelly.com nå. Jeg får vel bare ta meg sammen å reise til Drammen istedenfor å bestille på nettet. Hahah. Det frister bare å putte noen produkter i handlekurven og trykke på "bekreft kjøpet" nå. Men nå er det på tide å rydde i klesskapet mitt, så lager jeg et eget innlegg med skoene som jeg kjøpte i går etterpå!

 

HAR DU FUNNET DEG EN 17MAIKJOLE? HVOR KJØPTE DU DEN?

NEW IN

 • 12.05.2012, 17:36

//Jakke fra Vero Moda - 399,- // Lilla sko fra Bianco - 399,- // Sennepfarget genser fra Vero Moda - 160,- // Rosa genser fra Vero Moda - 280,-

 

Nå har jeg kommet hjem fra Guskogen med noen innkjøp! Planene var bare å kjøpte sko og jakke, men jeg kom også hjem med to gensere. Jeg er skikkelig fornøyd, og dette kommer til å bli mye brukt framover! Under bildet har jeg skrevet hva de forskjellige tingene kostet, og jeg har oppgitt riktig pris under bildet. Jeg elsker skoene og tenkte å lage et helt innlegg senere bare for dem. Syntes dere at jeg burde gjøre det oftere? I såfall hadde det vært fint om du kunne sagt ifra i kommentarfeltet. Men nå fikk jeg en veldig god ide, jeg har lenge spart på kvitteringer for å se hvor mye penger jeg bruker på klær osv. Og tenkte å regne sammen det nå, ønsk meg lykke til! Dere får vite mer om dette senere, vi snakkes.

 

HVA SYNTES DU OM INNKJØPET?

JEG VIL LESE DIN BLOGG!

 • 10.05.2012, 20:56

 
Heihei! Øverskriften og bildet sier alt!  Jeg har veldig lyst til å lese deres blogger. Det er dere som holder bloggen oppe, gir meg inspirasjon og noe å gå etter! Er du ikke venn med meg så kan du også legge meg til i sidemenyen til høyre. Ha fortsatt en fin kveld dere!

 

SNAPSHOT, SINDRE

 • 10.05.2012, 16:26

 

Heihei! Nå sitter jeg hos Sindre og blogger. Planen for i dag var egentlig at Vibeke skulle bli med meg hjem og ta en joggetur sammen. Men hun nektet, siden det høljer ned ute. Og jeg prøvde å gjøre mitt beste, å få henne med på en joggetur. Men selvfølgelig tok hun igjen, og lot meg ikke gå av bussen! Så da hadde jeg ikke annet valg enn å dra til Sindre. Men det gjorde jo såklart ingen ting, haha! Vibeke sitter ved siden av meg og synger til Justin Bieber, Sindre er på facebook og Nicolai spiller. Men nå tenker jeg meg en liten tur på facebook, så vi snakkes!


HATER DU NÅR FOLK IKKE LAR DEG GÅ AV BUSSEN!! ? Gjort i dag da? :):):)

SUMMER 2012

 • 09.05.2012, 19:18


Jeg kan ikke vente! Denne sommeren skal bli den beste noensinne. Etter at jeg startet på ungdomsskolen har jeg fått så mange utrolige, fantastiske venner! Og siden dette blir den første sommeren sammen med de, så skal vi kose oss kjempemye! Jeg skal blant annet reise til Frankrike, og kanskje England. Og siden noen i familien min er fra England så skal vi besøke dem, gleder meg allerede! Alt det vi skal finne på, drammenturer, Tusenfryd, Harryturer til Sverige, Liseberg og andre ting! Da skal jeg også bli så mye flinkere til å oppdatere for dere, og det kommer til å bli så utrolig morsomt! Men akkurat det jeg må tenke på nå er tentamener, framføringer, lekser, rett og slett karakterer på skolen. Jeg har satt meg et mål om å få 5 i snitt, men jeg får se om jeg klarer det. Og da må jeg jobbe mye! Men jeg tenker ikke på annent enn sommeren. Ååå, dette året skal bli så bra!

 

Noen andre som har samme tanker og mål som meg?

BLOGG VS BLOGG VINNER CELINE!!

 • 08.05.2012, 13:59

Heiiheii! Da tenkte jeg at det var på tide å legge ut vinneren av blogg vs blogg. Det ble Celine Mikaela som blogger på http://ensol.blogg.no. Jeg tror at jeg fortalte dere at vinneren skulle få en liten vurdering av bloggen sin, så her kommer den!

Dette er først og fremst en av bloggene jeg er fast leser av, hun blogger kjempebra og flere ganger daglig. Hun har lite skrivefeil og blogger på en måte som er litt interessant. Celine legger ut mange bilder til innleggene og av god kvalitet, hvem vil vel ikke ha det? Designet er enkelt og greit, men helt ærlig syntes jeg at sidemenyen er litt rotete. Men ellers er faktisk alt bra! Celine er en utrolig hyggelig jente, og det virker som om hun alltid er blid! Ja, faktisk så er hun en sol! :-)

Karakter på design: 4, pga. en litt rotete sidemeny.

Karakter på header: 6, fordi den er helt nydelig!

Karakter på selve bloggen: 6, fortsett som du gjør! Du blogger positivt, og har en superbra blogg. <3

 

 

GRATULERE CELINE? SYNTES?

SOVNET, TENTAMEN

 • 07.05.2012, 22:59

Heii! Jeg beklager virkelig for null blogging, da jeg egentlig lovte å legge ut blogg vs blogg vinneren. Men jeg var på joggetur etter skolen i dag, og har egentlig ikke vært helt 100% på topp etter det. Jeg aner ikke helt hvorfor, men når jeg kom hjem fra joggeturen var klokken fem. Jeg så litt på tv, og sovnet utrolig nok fra 18.00 til 21.00. Jeg er supertrett nå, og skal legge meg. Så jeg har ikke følt helt for å blogge, svare på kommentarer eller rett og slett vært på dataen i dag. Unnskyld, jeg mener det! Jeg lover så mye, også kommer det alltid noe i veien. Men jeg prøver så godt jeg kan, og kan ikke noe for det. Men nå skal jeg lade opp til Engelsktentamen i morgen! 

 

 

Har dette skjedd deg før? Gjort i dag?

INNKJØP 04/05.06 2012

 • 06.05.2012, 19:17 

Nå har jeg nettopp kommet hjem etter en kjempefin dag i bursdag til Amalie og Christina. Gratulerer kjempemasse med dagen deres som har vært! Det var superkoselig, og jeg har hatt det utrolig morsomt. Helgen har vært kjempebra også, som jeg har fortalt har jeg vært i Drammen med beste jentene. Og da ble det litt små innkjøp, samt gave til Christina og Amalie. Jeg og Katarina bestemte oss for å kjøpe noe sammen til de, så da ble det Justin Bieber parfyme som de forresten har fått inn på Cubus nå! Herregud, er faktisk litt misunnelig. Hahha. Men nå skal jeg og mamma se på en eller annen film som starter på TV. Blogg Vs Blogg finalen blir avsluttet i kveld, men jeg legger det ikke ut på bloggen før i morgen. Vi snakkes!

 

Syntes om det bittelille innkjøpet? Har du også lyst på Justin Bieber parfyme?

 

FLOWER, PINK HAIR MASCARA

 • 05.05.2012, 21:12

Heihei! I går fikk dere gjesteblogging fra Dalia, beste <3 Håper dere likte det, det gjorde i hvertfall jeg! Også er hun jo bare så utrolig herlig! Grunnen til at jeg ikke kunne blogge som jeg lovte var at jeg er hos pappa. Ogsp var jeg, Dalia, Katarina og Laila i byen i går. Superkoselig!

I dag var jeg i Drammen med Laila igjen, også kjøpte jeg sån rosa hårmaskara. Jeg elsker den. Og som dere ser på bilde under har jeg en sånn rosegreie til Iphonen min, den er så søt! Hahah, virker som en liten fjortis når jeg bare nevner rosa stuff lixm. Neida.. Nå sitter Sindre og Kim Robin og tuller med facebooken min, så jeg må få stoppet dem før det går for langt! Vi snakkes :))

 

 

¨

 

TYCKS?

 

 

GJESTEINNLEGG

 • 04.05.2012, 22:17

Hei og hå!

Jeg fikk et spørsmål av Anne Lene om jeg kunne skrive et lite gjesteinnlegg på bloggen hennes, og jeg sier jo aldri nei til det! Dette er jo første gang jeg skriver et gjesteinnlegg på en blogg. Har blogg selv, men blogger ikke så mye, men bare og ta en titt innom bloggen HER.

Siden dere ikke vet hvem jeg er, så er jeg Dalia, som går i klassen til Anne Lene. Jeg flytta hitt til Sande fra Sandefjord for noen uker siden. Litt usikker på hvor mange uker siden, men kanskje 2-3? På fritiden gjør jeg ikke mere enn og sitte på dataen og være med venner. Kjempe sosial jeg er;)

Anne lene er en kjempe søt og herlig jente, man fort blir glad i. Jeg har ikke kjent hun alt for lenge, men angrer ikke! Det er alltid latter når man er med hun. Hun bryr seg om alle, noe jeg synes er kjempe bra! Også har Anne Lene kjempe søte fregner!!
Anne lene er veldig glad i å sminke seg. Hun sminker seg oftere enn hun går på do, som jeg har lagt merke til, hehe!

Som sagt, dette er jo første gjesteinnlegget mitt , så var litt usikker på hva jeg skulle skrive, hehe.. Men bedre med noe enn ingenting! Slenger med et bilde av meg


Eneste bildet jeg fant nå.. Ball 2011 ♥

Håper dere likte innlegget, søtinger !

IMPORTANT QUOTES

 • 03.05.2012, 23:34

 

JEG MENER AT ALT DETTE ER SANT. HVA MED DEG??

PENGER

 • 03.05.2012, 17:06

Heihei! I dag har jeg vært på skolen, vasket hjemme, og planen var egentlig å ta meg en joggetur. Men Vibeke og Laila var i Drammen, så jeg tar første buss i sande og møter de der. I morgen skal vi ha norsktentamen, den værste tentamen i verden. Herregud, jeg får bare dårligere og dårligere karakerer nå. Så jeg får håpe jeg klarer norsktentamen minst like bra som sist. Lite blogging i går, ja jeg vet. Men dagene har gått til å forberede meg litt på tentamen, være med venner og rett å slett nyte livet! Hahha, også er det ikke lenge til sommerferien heller folkens! Tenker på det hver eneste dag nå!

 


Har ikke noe mer interessant å vise enn penger.. ahhhahh.. <3 Og forresten så er det noe galt med bildeopplastningen.

 

Nå får jeg begynne å gjøre meg litt klar her, bedre blogging i morgen! Promise<3

U SMILE, I SMILE

 • 02.05.2012, 20:28

Hei! I dag har verdens beste venninne bursdag! Jeg valgte å skrive ett innlegg bare for henne, fordi hun er ja.. Verdens beste venninne :-) 

Laila, jeg har kjent deg snart i ett helt år. Et år som betyr veldig mye for meg. Jeg startet på ungdomsskolen og du startet, vi ble kjent med hverandre, og ja. Se hvor vi er i dag! Vi er utrolig like, men har også våre forskjeller. Når jeg sier noe til deg, føler jeg at du forstår meg. Og du fullfører alltid setningene mine før jeg i det hele tatt får begynt. Du har en utrolig personlighet og jeg kan si med hele mitt hjerte at du er min beste venn! Du er så fantastisk, snill og god! Når jeg kommer på skolen og du ikke er der går jeg til hver eneste person og spør hvor du er. Tro meg, det er sant! Timesvis lange skype samtaler, meldinger, skoletimer og ringeminutter har gjort deg til det du er nå. Min beste venn! Selv om du ikke alltid har hatt det så bra, har det blitt bedre. Jeg er her uansett for deg, du er her for meg. Er det ikke sånn det skal være da? 

Jeg gleder meg sykt til sommeren nå! Alt det vi skal gjøre sammen, bli enda bedre kjent med hverande. Vi skal sole oss, bade, dra på shopping og kino, drammen og tønsberg turer, danseoppvisning, guud som jeg gleder meg!!

 

 

   

Det er litt kleint å skrive dette her, fordi jeg vet liksom ikke helt hvordan jeg skulle skrive det. Men nå er det gjort.. Også ønsker jeg deg en superfin kveld videre! Husk Paradise <33 

 

u smile, I smile! <33 Snuuuufs... hahah :)

BLOGG VS BLOGG finalister

 • 01.05.2012, 21:48

Da er stemmene telt opp og de to bloggene som fikk flest stemmer var Celine og Vilde&Thea sin. Litt rart, men disse personene går på samme skole som jeg gjør bare at Celine har bodd i Gran Canaria det siste året. De begge har superfine blogger og er velfjortjente finalister. Begge har to enkle design som er lette å skjønne, tydlig skrift, fine headere og blogger bra! Vinner bloggen får en vurdering på bloggen min, og dette blir avsluttet i løpet av uken. De samme reglene gjelder: man får ikke lov til å stemme på seg selv, du kan reklamere for dette hvor du vil, stemme på flere personer, og det er lov å stemme så mange ganger du har lyst til. 

Lykke til Celine, Vilde og Thea!

 

CELINE

http://ensol.blogg.no 

 

VILDE OG THEA

http://vildeethea.blogg.no 

 

NÅ ER DET BARE Å STEMME PÅ DEN BLOGGEN DU LIKER BEST! :-)

Search

Bloggdesign

hits