typiske jentefilmer

 • 24.04.2013, 15:58

heii <3 god dag alle sammen! Dagen min har gått ut på å slappe av, jeg var hos legen i stad og fikk vite at jeg har influensa + ørebetennelse. Det ikke digg for å si det sånn, han sa at jeg ikke kan trene før tirsdag. Så nå prøver jeg å få tiden til å gå litt og leter etter serier på nettet, filmer osv. Men jeg har sett alt, og det er så mye jeg ikke liker. Så om dere vet om noen filmer som går i samme kategori som mean girls, si ifra i kommentarfeltet nedenfor! Jeg er utrolig lei av å være syk nå.


bilde fra arkivet

2xu tights BESTILT

 • 23.04.2013, 20:32

Heii! Nå er det en stund siden sist! I forrige uke var det så utrolig mye som skjedde med prøver, skolen og sånt så jeg orket ikke å blogge. Jeg var også på justin bieber konserten, som forresten var utrolig bra! Men nå ligger jeg da syk hjemme, typisk meg det.

Nå som jeg er syk og har kjedet meg litt tenkte jeg at jeg kunne se etter noe fint på nettet som kunne trykke hjem. Jeg er jo veldig glad i å se etter nytt treningstøy, så da bestilte jeg treningstightsen fra 2xu(999,-) og en blå treningstopp fra Asics(209,-). Gleder meg utrolig mye til å få dette i posten, klarer nesten ikke vente!


 

Rommet mitt #2

 • 14.04.2013, 12:52

Heii! God dag alle sammen! Jeg har sagt skikkelig lenge nå at jeg skal legge ut bilder av hvordan rommet mitt hos mamma ser ut, men det er liksom ikke helt ferdig enda så jeg har ikke følt at det har vært noen vits. Men det er vel på tide at jeg får gjort det snart, så da tenkte jeg at jeg får gjøre det nå. Som sagt er ikke alt ferdig enda, blant annet klesskapet, TV, TV bord og sånne ting. Klesskapet mitt er utrolig rotete men det er vel egentlig fordi jeg ikke gidder å rydde det før jeg får satt opp noen skuffer i det. For da må jeg rydde igjen og ja. haha. Men ihvertfall ser dere noen bilder av en del av rommet, så snakkes vi senere!

PLANS

 • 13.04.2013, 12:17

Hei! Nå er det helg alle sammen, og dette skal nytes! Snart skal jeg fikse meg til en oppvisning vi har for en fotballkamp, det kommer til å bli såå morro! Det kommer til å bli helt annerledes enn det å konkurrere mot andre lag. Gleder meg utrolig mye! Resten av helgen skal jeg ingenting, får vel bare finne på et eller annet. Men i hvertfall så har vi oppvisning etterpå, og jeg kan se om jeg får lagt ut en video ellernoe av det senere! Vi snakkes!

Bussbuddies for life

 • 12.04.2013, 14:39

Heii, nå sitter jeg på bussen på vei hjem fra skolen. Eller, bussen kjører nå. Hater virkelig Norge, i hele dag har det snødd og nå har det begynt å regne. Det er så kipt! Men ihvertfall så har jeg en bussbuddie her jeg sitter da! Etterpå skal jeg på trening, om jeg i det heletatt får kommet meg dit. Men nå skal jeg snart gå av, og forresten, bussbuddiesen min gikk av nettopp. Hadebra snakkes senere! Hahha nå diskuterer bussjåføren med noen bak

TONIGHT

 • 11.04.2013, 21:48

Nå har jeg nettopp spist litt etter jeg kom fra trening, dusjet og slappet av. Snart kommer Paradise Hotel ut på tv3play, og etter det må jeg forberede skolestil i engelsk til i morgen. Men sånn uansett, jeg kom over en kjempebra sang på youtube i stad. Og den har blitt spilt i ett sett siden. En av de beste sangene jeg har hørt i det siste!

LOVE WEARING SWEATPANTS

 • 10.04.2013, 19:32

Medier og kommunikasjon

 • 09.04.2013, 17:17

Heii! Nå har jeg slappet av litt etter en veldig fin dag. I dag var vi i niende klasse på videregående. For en stund siden valgte vi en linje vi ville se litt nærmere på, og siden de ikke har service og samferdsel i sande valgte jeg medier og kommunikasjon. Det var utrolig gøy, men jeg tror ikke dette var helt min greie. Vi var innom forskjellige stasjoner som radio, film og foto studio. Vi lagde vår egen forside til et magasin, pratet i mikrofoner og lagde en "radiosending". Det var kjempegøy med radio, og om jeg går medier er vel det og journalistikk grunnen til at jeg da går videre med det. Nå skal jeg fikse meg til trening, så snakkes vi senere en gang!

Favoritt neglelakk

 • 08.04.2013, 21:12

Jeg ser det er fler og fler blogger som har startet å blogge litt om favorittklær, favorittsminke, favoritt feriested osv. Jeg følte at det egentlig var en ganske god ide og starte med dette, jeg elsker å lese om hva andre liker. Så da ble jeg bitt av basillen jeg også, og starter første innlegg med favorittneglelakk. Jeg tenker å gjøre en liten vri på dette, vise favoritten/e først, og så får dere se alle på neste bilde. Dette er noe jeg savner på andre blogger, for jeg har liksom lyst til å se litt av hvem bloggeren er. Hvorfor er akkurat det favoritten? Og hva er det den favoritten konkurrerte mot? Derfor tenker jeg dette er smart, så nederst ser dere alle neglelakkene mine!


 

From small beginnings come great things

 • 08.04.2013, 16:35


Tenerife

 • 07.04.2013, 20:28


Heii! Torsdagen forrige uke kom jeg hjem etter en uke i Tenerife. Jeg har hatt det utrolig bra, og det var såå koselig når katarina ble med. Dagene gikk egentlig bare ut på å ligge ved bassenget, bade, spise, handle, og sove. Repeat, repeat. En dag dro vi til stranden, men det blåste litt så vi holdt oss til bassenget. Det var utrolig bra vær, så vi var veldig heldige og det var kjempefint på øya. På dagen gikk gradene helt opp til 27 i skyggen. En dag dro vi til Siam Park, og en annen dag brukte vi leiebilen og kjørte til Los Gigantes. Jeg har ikke mye mer å si om turen, men det er bare å spørre i kommentarfeltet om det er noe du lurer på. Blir det mange spørsmål kan jeg også eventuelt lage et eget innlegg med spørsmålene, men nå skal jeg fikse litt ting klart til i morgen og bare slappe av resten av kvelden.


Beste resturanten i byen


¨den hadde en helt syyk do, hahahah. Doen speiler seg i veggen, ahhahahahaStranden i Los Cristianos


Strandpromenaden


på vei til Los Gigantes


Los gigantes, ved havnen


Baksiden av hotellet

Noe du lurer på om Tenerife turen? Vært der før? Syntes? 

Inte något

 • 06.04.2013, 16:11


musicnodesdårligkvalitet.no
God helg alle sammen! Håper dere har hatt en fin dag! Jeg har faktisk fått gjort en del i dag, ryddet rommet mitt litt, vært i drammen og gått en tur, også var jeg på Jonas B. og tok noe å drikke. Resten av dagen har jeg ingen planer, det som er så utrolig kjedelig. Nå sitter Kaisa og fikser håret mitt, også skal jeg vel sminke dem litt og leke butikk. Så jeg har en del å gjøre, haha. Hadebra! Ha en fin dag videre!

Sminkemappe fra Lulu's

 • 03.04.2013, 15:39

Heii! I dag har jeg ikke gjort noe spesielt, og skal heller ikke noe. Så da tenkte jeg at jeg kunne lage et innlegg om sminkemappen fra Lulu's. Det er en del toppbloggere som har blogget om disse og som er utrolig fornøyd, og det har man all grunn til å være! Sminkemappen får du kjøpt på Coverbrands.no og jeg har den mest normale størrelsen. Jeg er så fornøyd med den! Fargen er superfin og ser akkurat lik ut som på bildet til coverbrands, jeg får plass til all hverdagssminke + parfyme og andre små nødvendigheter oppi. Skal du kjøpe deg en ny sminkemappe, kjøp denne! Lover deg, du blir fornøyd!

Om jeg måtte gitt denne et terningskast hadde det definitivt blitt en 6'er! Elsker den :-)

Fin dag

 • 02.04.2013, 15:20Heiheii! Håper alle har hatt en fin dag hittil, det har jeg! Akkurat nå sitter jeg alene hjemme, har skrevet en logg jeg skulle levert for en stund siden og venter på at treningen skal starte. Blir så bra å få begynt igjen, også starter jeg på spenst i tillegg i den nærmeste tiden. Men nå kommer det noen hjem her, får gå ned å se. Vi snakkes!

Kommer en dag i morgen..

 • 01.04.2013, 22:36

Nå ser jeg virkelig fram til lange dager med skole og slit. Prøver og tentamener, hard trening og den tiden da du gleder deg til å sove. Sånn har jeg ikke hatt det på over en uke, og det skal bli godt å komme tilbake til rutinene sine igjen. Det er kanskje litt rart å høre dette fra meg, jeg som hater skolen. Men etter en litt altfor lang ferie, og mye som har skjedd i det siste ser jeg fram til å starte igjen. Tiden går fortere frem mot sommerferien nå føler jeg. Først er det konsert, fridager i mai, jobbuke, og etter det er det polen tur jeg gleder meg utrolig mye til. Så kommer konfirmasjon og to uker i tyrkia. Etter det er det søren meg 2014 alt. Jeg har satt meg nye mål og nye utfordringer nå som dere skal få følge med på her på bloggen etterhvert. Og det skal faktisk bli spennende å se! Men nå tenker å avslutte innlegget for idag, det er tross alt ikke spennende å bare sitte å lese om mål og planer. Sov godt dere!

186 DOLLARS TO FREEDOM

 • 01.04.2013, 10:56

Heei! God morgen alle sammen! I går la jeg meg utrolig sent, tror klokken passerte rundt tre før jeg fikk lagt meg. Jeg så på et par filmer, som dere ser ovenfor og den til venstre var faktisk utrolig bra. Kill for me var ikke like bra, men fortsatt en grei film. Anbefaler alle sammen å se på 186 dollars to freedom i og med at den er basert på sann historie. Nå skal jeg ned og spise frokost også snakkes vi senere!

Search

Bloggdesign

hits