DAGENS INNKJØP 30.04.2012

 • 30.04.2012, 21:23

Heii! Nå sitter jeg og Vibeke her med hver vår pc. Jeg kom hjem fra Drammen klokken 20.00 også for en halvtime siden begynte jeg å for å møte Vibeke. Det var superkoselig i Drammen, og som vanlig ble det noen innkjøp. Jeg er faktisk stolt over at jeg ikke kjøpte så mye klær, men en høytaler til 299,- Jeg vet ikke helt hva jeg skal si nå, men jeg har telt opp stemmene til blogg vs blogg. Det ble Celine, thea & vilde som går videre til finalen. Finalen blir postet på bloggen i kveld eller i morgen. Snart er det Paradise, så vi snakkes!

 


//bikbok//bikbok


//Lindex

 


//Lindex

 


//spaceworld

 

HVA SYNTES DU?

GULSKOGEN NEXT

 • 30.04.2012, 12:53

 

Heihei! Da stikker jeg snart på gulskogen med Laila, sindre, sander og five! :-) Vi snakkes senere, og beklager for små opppdateringer!..

 

Du skal i dag?

SANDEFJORD

 • 29.04.2012, 11:42

Heihei! Da stikker jeg snart til en hytte i sandefjord. Jeg kommer vel hjem igjen næremere kveldinga.  Da legger jeg antakeligvis ut finalistene i blogg vs blogg. Jeg velger å utsette stemminga helt til i kveld, så det er bare å fortsette å stemme!! Talk to you later aligator!

 

 

Liten oppdatering

Hva skal du i dag?

PHOTOSHOOT 28.04.2012

 • 28.04.2012, 21:54

 
  

HVA SYNTES DU OM BILDENE?

RUNWAYDREAMZ SHORTS

 • 27.04.2012, 23:30

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dette er virkelig noe jeg har lengtet sykt lenge etter. Jeg elsker Runwaydreamz shortsene og de hadde passet så perfekt til Jeffrey Campbell skoene. Tenk denne shortsen, Jeffrey Campbell sko, Bikbok singlet og pilotbriller. Den fantastiske looken som virkelig er meg! Jeg gleder meg til å få kjøpt de jeffrey Campbell skoene neste måned. Noe sykt også! Og disse shortsene er annenprioritert. Det jeg mener med det er at når jeg har fått kjøpt skoene, så er det neste innkjøpet en av disse shortsene. Jeg tenker mest på en som ikke vises på bildet ovenfor, men den er blå og hvit og er helt fantastisk! Vintagelooken er jo så stilig..

 

LYST PÅ RUNWAYDREAMZ SHORTS ELLER JEFFREY CAMPBELL SKO?

 

http://runwaydreamz.com

BE HAPPY, langhelg

 • 27.04.2012, 17:09

Hei! Nå har jeg plantet meg i senga! Er så deilig å endelig få slappet av etter en uke med med en del jobbing fram mot tentamen som er neste uke. Men herregud så bra, vi har langhelg folkens! Tirsdag er det arbeidernes dag noe som vil si at alle de som arbeider har fri. Og mandag er en inneklemt dag, så flaks! Også har jeg to dager med ordentlig skole, og norsktentamen på fredag. Så er det helg igjen! Hahah, syntes vi har så mye fri framover nå jeg! Sommerferien er snart, jeg skal til Paris, Spania og forhåpentligvis England. Denne sommeren kommer til å bli helt herlig! Men ellers gjør jeg ikke stort nå, har lyst til ¨å gå ut en tur å finne på noe. Men er ikke så lett når man ikke vet hvem man kan finne på noe med.. Jaja, jeg har Lovehearts da <3

 

 

 

Tycks? Hva skal du til sommerferien?

 

NÅ KAN DU STEMME!!

 • 26.04.2012, 18:01

Nå følte jeg at det var på tide å fortsette med blogg vs blogg. Jeg har plukket ut de fem bloggene jeg syntes er best. Det vil si at de har ett fint design, blogger med bilder, lite skrivefeil og blogger minst en gang i uken. Det var litt vanskelig, siden det var så mange fine blogger men etter en stund så fant jeg mine favoritter. Jentene bak to av disse bloggene her kjenner jeg utenom blogg også, men det har ingen ting å si med at de ble valgt. 

Det dere kan gjøre nå er å stemme på en av bloggene nedenfor, og du kan stemme så mange ganger du vil. Gjerne på forskjellige blogger også. Dere får ikke lov å stemme på dere selv, så hvis dere skal stemme må dere gjøre det på noen andre. Jeg går videre med blogg vs blogg når jeg føler for det, og da er det to stykker som kommer i "finalen" og da skal dere få lov til å stemme enda en gang. Jeg har bare en ting å si, LYKKE TIL!

 

nr 1.

 

Celine Michaela

 

nr 2.

Vilde og Thea

 

nr 3.

 

Linda

 

nr. 4

Marita

 

nr 5. 

Vilde

 

Nå er det bare å stemme i vei! LYKKE TIL FOLKENS <3

 


Awezome sjæl.

 • 26.04.2012, 14:32

Heihei! Nå sitter jeg på bussen og er på vei hjem etter en lang skoledag. Som vanlig er det alltid gøy i siste time for da er vi litt fritt og fransklæreren er helt seriøst best! Jeg elsker fransk, men i dag hadde vi vikar, så det var jo litt synd. Etterpå skal jeg ingenting, bare slappe av og rydde litt på rommet så ikke mamma blir så altfor sur. Men nå skal Johanne snart av bussen, og Andreas plager meg med å si awezome hele tiden. Guud! Jeg hater det ordet!!

JEFFREY CAMPBELL HAR KOMMET TIL DRAMMEN!

 • 25.04.2012, 19:25

Heei! Nå har jeg ikke vært flink til å oppdatere. Vibeke sov over hos meg fra i går til i dag og jeg hadde det forresten superkoselig i Drammen! Vi gikk litt rundt og kikket, også såklart ser jeg verdens fineste bikini som jeg har ønsket meg kjempelenge nå fra Bik Bok. Den er så nydelig, den er helt hvit med noen sånne blå paljetter i midten osv. Men så hadde jeg jo ikke penger da..  Vi satt og spiste litt, og når vi var ferdige.. Jeg klarer ikke beskrive det en gang! Jeg så mitt livs største kærlighet, synet var vakkert, øyeblikket var herlig og jeg trodde nesten at jeg skulle gå rett i bakken. Drømte jeg? Neii! De hadde fått Jeffrey Campbell sko på magasinet i Drammen! IIIIIP! Men såklart, jeg hadde jo ikke penger.. Er jo så typisk da.. Men jeg SKAL kjøpe meg de neste måned. Jeg gleder meg sån! I dag har jeg bare vært på skolen og dansing.

 

 

Også bare sånn til info, kommentarer og sånt blir svart på senere i kveld eller i morgen! Har vært litt opptatt og ikke rukket å svare enda.Liker du Jeffrey Campbell?

FRANSKTIME

 • 24.04.2012, 12:44

Heihei! Nå sitter vi i fransktimen og gjør oppgaver på pcen. Så jeg tenkte at det var en bra mulighet til å oppdatere litt for dere. Skolen slutter klokken 14.05 som vanlig, men jeg reiser til Drammen med noen venner etterpå. Det blir meg, Dalia, Marte, Laila og Vibeke. Så det blir nok koselig! Men nå må jeg slutte å skrive før læreren skjønner at jeg ikke jobber, hahah. Badass :) Også skulle jeg hilse fra Håvar og si at han er dritkul!

 


Håvar, meg og Johanne

 

Er du på skolen nå? Gjør?

PICNIK har lagt ned, snuufs

 • 23.04.2012, 21:00

Hallo folkens! Nå er jeg hjemme igjen etter å hatt en helt fantastisk dag! Etter skolen i dag gikk jeg rett ned til mormor og var der en stund. Så gikk jeg opp igjen til sande for å møte Dalia, vibeke og Laila. Så kom Nicolai og etter det kom Sander. Så det har vært en super dag! Blitt veldig mye mer kjent med Dalia, hun startet på skolen vår på fredag og det kjennes ut som om vi har kjent hverandre en god stund nå. Hun er bare så ufattelig hyggelig, pen og alt mulig rart! Hahah, men nå hopper jeg i dusjen. Også er det bare helt forferdelig at picnik har lagt ned, så nå blir det naturlige bilder framover. Snuufs, klarer ikke redigere i photoshop eller photoscape.. I morgen tar jeg turen til Drammen sammen med noen andre venner, vi snakkes!

 

 

Sorry for lite blogging i dag, opptatt som du sikkert skjønner. BLOGG VS BLOGG blir kåret i løpet av uken tenker jeg. Så det er bare å fortsette å melde seg på HER!

 

Tycks?

FAVORITE SONGS RIGHT NOW

 • 23.04.2012, 17:31

Heihei! Nå sitter jeg på biblioteket å venter på at Laila, Nicolai og Vibeke skal komme. De har dratt på meny for å kjøpe seg litt å spise. Snart kommer Dalia også skal vi egentlig bare slappe av her. Jeg hadde forhåndslaget et innlegg fordi jeg visste at noe måtte dukke opp. Det er så typisk, så da tenkte jeg å legge ut sangene jeg hører på for tiden og noen jeg aldri går lei av! Alle er så elsk<3

 

 

 

 

 

Hører du på disse sangene? Syntes?

INNKJØP 21.04.2012 - jeg er tilbake

 • 22.04.2012, 20:12

Heihei! Nå er det en stund siden jeg har blogget og grunnen er egentlig bare at jeg har vært veldig lat. Dagene har gått til å slappe av og å gjøre lekser. Nå er det virkelig skjerpings, jeg skal stoppe med alt som heter godteri og brus! Jeg skal bli sunn og flinkere til å trene, for nå kjenner jeg det tar på kroppen! Jeg har satt meg så mange mål, og jeg skal blant annet bli flinkere til å blogge. Legge ut videoer av alt mulig rart, outfits og ha konkurranser! Så nå er det bare å følge med videre på bloggen, for nå starter jeg ett nytt bloggliv. Eheheh, hurra! :D

 

I går feiret vi bursdagen til Kim Robin hos pappa, han har endelig blitt tenåring! Vi fikk besøk og hadde det superkoselig, men tok også en tur til holmestrand før bursdagen. Der fikk jeg kjøpt meg en singlet, og kom også ut med en basic genser. Elsker den! Nå får jeg fortsette med litt lekser så jeg slipper mye til uka, vi snakkes!

 

En sen bursdagsgave fra onkel, elsker dem!

 

// Singlet 79,- og Genser 149,- Fra Cubus

 

Hva syntes du om at jeg er tilbake etter noen dagers pause fra bloggen? Likte du innkjøpet?

HEKTA PÅ PARADISE?

 • 17.04.2012, 18:05

Halloen! Nå har jeg besøk av Vibeke. Det var ett ledig sete ved siden av henne på bussen, også satte jeg meg der. Jeg bare "Du skal i dag da?" så svarer hun "ingenting", " ikke jeg heller" legger jeg til da. Og vips ser vi lurt på hverandre, må jo ha sett helt smart ut.. Snart skal vi ut eller noe tenker jeg, også er det Hotel Cæsar og frustrerte fruer i dag! Vibeke har også klart å få meg hektet på paradise hotel, selv om jeg alltid har hatet det. Men, men.. Sån får det gå.. Nå skal jeg være litt sosial her!

 

 

HVA SKAL DU I DAG? MELDE DEG PÅ BLOGG VS BLOGG I FORRIGE INNLEGG? ----> HER!

BLOGG VS BLOGG

 • 16.04.2012, 23:10

Heihei! Da kjører jeg i gang en runde med BLOGG VS BLOGG. Jeg plukker ut de 5 beste bloggene som melder seg på, også skal dere stemme fram vinneren som stikker av med en vurdering og link på bloggen min i en uke! Bare å legge igjen bloggadressen din i kommentarfeltet også skal jeg ta en titt! Jeg legger ut de 5 beste bloggene som deltar i løpet av uken en gang. Bare å bli med!

 

MELDE DEG PÅ?

Bare sier ifra, du må ha en aktiv blogg for å delta!

JEFFREY CAMPBELL CLOCK

 • 16.04.2012, 17:52

Heii! Unnskyld for at jeg ikke fikk trukket vinneren i går, men det ble så sent med filmen og sånt. Siden jeg ikke skal noe spesielt så tenkte jeg å gjøre det i kveld.Men ellers i dag har jeg ikke gjort særlig mye, veldig slapp dag egentlig. Fikk tilbake matteprøven og den gikk kjempedårlig! Fikk en treer, åherreguud. Nå blir det jobbing fram til mattetentamen som bare er om noen uker. Jeg har også begynt å bli ferdig med klokken min i sløyden, og jeg kan helt ærlig si at jeg er ganske fornøyd! Men nå må jeg fortsette på ett hefte jeg skal lage, vi snakkes etterpå!

 

 

HVA SYNTES DU? KONKURRANSE FINNER DU HER!

 

MOVIETIME

 • 15.04.2012, 16:43

Heihei! Da har vi kommet hjem etter å ha spist middag ute, også stakk vi innom MIX for å leie noen filmer. Jeg valgte TWILIGHT braking dawn, siden det er så lenge siden jeg har sett den! Jeg elsker TWILIGH, og anbefaler alle å se filmene. Minner dere også på at det går ann å melde seg på en liten konkurranse på bloggen min der du kan vinne smykker. Gå inn HER! for å delta, og vinner trekkes etterpå. Nå har de satt på filmen nede, så vi snakkes!

 

Jeg skal bli sunn, siste dag i dag! Haha.. 

 

Sett TWILIGHT filmene? Hva er det du skal i dag?

SWEET JEWELRY, vinn smykker - AVSLUTTET

 • 15.04.2012, 00:22

Jeg kjøpte et smykkestativ på vei hjem fra Gran Canaria og jeg elsker det! Så jeg valgte å bruke det til å ha de mest søteste smykkene mine på, babyrosa, babyblå, lyselilla etc. Jeg har tre smykkestativ nå og ett smykkeskrin, og egentlig hadde jeg hatt bruk for ett til. Men det tar så mye plass! Sminkebordet mitt er nesten gjemt bak smykkene, så jeg lurer nesten på om jeg snart må bli kvitt noe. Jeg har også noen andre smykker på lur, og tenkte å lage en liten konkurranse ut av det. De er helt nye og "merkelappen" er ikke tatt av enda. Jeg tenkte å ikke vise dere de for jeg vil at premien skal være litt hemmelig denne gangen. Det du trenger å gjøre er bare å kommentere innlegget og si at du er med. Husk å legge igjen en mailadresse som du stikker innom daglig. Har du blogg hadde det vært fint om du også kunne lagt meg til som venn! 

 

 

 

ER DU MED? SYNTES OM SMYKKESTATIVET?

Husk å legge igjen mailadresse :-)

SHOPPING

 • 14.04.2012, 18:51

Heii! Nå har jeg kommet hjem, pakket ut av posene og skiftet til joggebukse! Jeg og Sofie var i Drammen i stad og handlet litt. Det var superkoselig og det ble en del. Eller, jeg fikk ikke handlet så mye denne gangen siden jeg ikke hadde så mye penger. Men det blir mer neste gang!  Jeg er ganske fornøyd med innkjøpene mine, men det var gjerne noe annet jeg skulle hatt men som de ikke hadde i min størrelse. Starstruck Foto var også på magasinet i stad og spurte om vi ville bli tatt bilde av, selvfølgelig! Bildene var superfine og kostet bare 50kroner. Nå er det snart mat, favorittretten Taco! Glemte også å si at jeg har klipt håret i dag. Det var mye som var slitt, men jeg liker det! Fikk også litt mer volum av denne frisyren. Men vi snakkes vi senere :-)

 

// Genser fra Planet, pris 349,- // Bukse fra Bik Bok, pris 199,-

 

// Singlett fra H&M, pris 149,-

 

// Øredobber fra Glitter, før 99,90,-15,- // Hårstrikk m/ blomst fra Glitter, før 49,90,- nå 10,- // Armbånd fra Bik Bok, før 99,- nå med på kjøpet

 

 

 

HVA SYNTES DERE OM INNKJØPET MITT? NOE DU LIKTE?

 

AUDITION

 • 14.04.2012, 00:19

Heihei! Jeg har hatt en helt awsome dag i dag! Startet så klart med skole, men etter det ble jeg med sofie til attic siden hun synger der. Hun skulle på en sånn audition osv. så da er det jo fint å ha med noen! Men i hvertfall, hun er superflink og jeg misunner stemmen så sykt! Etter auditionen som jeg tror gikk ganske bra, gikk vi til torget i Drammen og kjøpte is. Namnam! Og i morgen går dagen ut på å klippe meg, og shoppe litt! Så innkjøp osv. kommer da! Jeg beklager igjen for lite blogging, og dette er desverre det eneste bildet jeg har tatt i dag så.. Men nå må jeg legge meg om jeg skal klare å stå opp klokken halv åtte i morgen. Også må jeg bare si gratulerer med dagen til Vilde! Du er en herlig jente, alltid bli og glad! Jeg håper du får en fin dag, og kommer til å kose deg masse! <3

 

 

Gjort idag?

 

 

PHOTOSHOOT 12.04.2012

 • 12.04.2012, 17:08

Heii! Nå sitter jeg og Vibeke i senga, det er rett før vi skal se film! Vi skippet treningen i dag, og gikk heller ut å tok noen bilder som dere ser nedenfor. Men nå må vi se filmen så vi skal rekke det, beklager for liten oppdatering. Men vi snakkes!

 

Ubeskrivelig pen!!! <3

 

 

 

 

Syntes om bildene? 

 

Tatt med Nikon d40

ANBEFALING AV MIN FAVORITT FOUNDATION - denne dekker faktisk fregner!

 • 11.04.2012, 22:50

Hei! Nå er det en stund siden jeg har blogget, og jeg beklager virkelig. Jeg har bare hatt det så hektisk i dag. Men jeg tenkte det var på tide å skrive en liten anbefaling av min favoritt-foundation som jeg kjøpte på Duty Free ( tax-free) på flyplassen i påsken. So, here you go!

 

Jeg tenkte å starte med foundationen. Den jeg kjøpte er fra Clinique og kostet 205kr. Jeg har letet veldig lenge etter en foundation som dekker og holder hele dagen. Maybelline, Loreal, Elf, osv. er prøvd men jeg har aldri funnet en jeg syntes var perfekt. Og faktisk så er det denne foundationen, den beste jeg noen gang har prøvd. Den dekker så utrolig mye, men selvfølgelig etter mengden du bruker. Jeg har masse fregner over nese-området og de blir dempet ned mye med bare noen få lag. Jeg anbefaler denne kjempemye, den dekker rød hud, fregner, og så mye mer! Er du en som sliter med å finne en foundation å bruke så anbefaler jeg deg å kjøpe denne, du blir garantert fornøyd!! En veninne av meg testet denne siden jeg sa at den var så bra, og i dag har hun fått kjøpt seg en helt lik. 

Terningkast : 6


Her har jeg bare brukt Qlinique foundation og GOSH maskara.

 

Den har også solfaktor!


Et annet produkt jeg valgte å gi en liten anbefaling var GOSH sin maskara. Jeg kjøpte denne i ett sett med pudder, kost, øyenskygge i hvit, øyenskygge i bruntoner og glitterøyenskygge som bare kostet 299,- på Duty Free(tax-free) på flyplassen. Settet var så bra at jeg bare måtte kjøpe to stk og jeg er superfornøyd! Maskaraen gir en naturlig look, men gjør samtidig vippene lenger. Det jeg savner er mer volum, men jeg pleier bare å bruke en helt vanlig Isadora maskara over.

 Terningkast: 5

 

 

Det jeg også vil informere dere om helt til sist er at Clinique, Isadora og GOSH ikke er dyretestet. Men sånne produkter som Max Factor, Loreal, Maybelline og Colgate er dyretestet. Jeg bestemmer jo såklart ikke over deres valg, men det er helt fantastisk om du kunne gjort som jeg har gjort. - byttet ut dyretestet kosmetikk med kosmetikk som ikke er dyretestet.

 

Hva syntes du om min anbefaling? Bruker du noe av det samme? 


Dette er en helt ærlig anbefaling, ingenting er sponset eller lignende.

Gjesteblogging

 • 11.04.2012, 16:36

Hola♥

I går kveld spurte nydelige Anne Lene om jeg hadde lyst til å gjesteblogge for henne, noe jeg så klart ville!♥

For å gjøre det litt lett for dere så er mitt navn Celine Michaela, jeg er 15 år og bor på verdens nydeligste øy, Gran Canaria.♥ Jeg har bodd her i snart 4 år og skal flytte hjem om ikke så veldig lenge, noe jeg så klart gleder meg veldig til. Jeg er halvt finnmarking og halvt Drammenser. Når jeg er i Norge bor jeg i lille Sande. På fritiden er jeg på stranden, jeg elsker å synge, danse og løpe. Jeg er også en utrolig positiv person og jeg ser lyst på det meste♥

Jeg kjenner ikke Anne Lene så veldig godt , men jeg vet godt hvem hun er fordi hennes nydelige mor var en av lærerne mine. Jeg har også sett henne noen ganger på skolen og mitt inntrykk av henne er: Sprudlende, nydelig, herlig, morsom, og veldig lojal.♥ Hun er som dere også vet utrolig vakker.♥ Jeg er også fast leser av bloggen hennes♥


Se så pen hun er!♥

Anne Lene var jo på Gran Canaria for ikke så veldig lenge siden og hele planen eller målet mitt var jo å møte henne og bli kjent med henne, men jeg fikk dessverre ikke møtt henne en eneste gang, noe jeg synes var trist.Men jeg ser frem til å hilse ordentelig på henne.♥

Det er kjempe lenge siden jeg har gjesteblogget, og jeg er ikke egentelig så veldig sikker på hva jeg skal skrive. Så jeg tenkte jeg skulle lage en liten vurdering av bloggen hennes og siden jeg er fast leser og elsker bloggen så kommer jeg til å være veldig positiv.♥

♥Header: Den har dessverre ikke bilde av den vakre bloggeren, men den passer kjempe bra til designet og den er veldig ryddig♥

♥Design: Jeg ELSKER designet hennes, det er veldig ryddig, og den lyse fargen er nydelig.

♥Innleggene: Hun har ikke noen skrive feil som jeg har sett enda, og jeg håper hun fortsatt kommer til å skrive som hun gjør fordi hun blogger på en måte som er interessant, og jeg i hvertfall MÅ sjekke bloggen hennes hver dag♥ Hun blogger også veldig positivt, noe som er kjempe viktig♥

♥Bilder: Hun har alltid bilder, alltid god kvalitet, alltid nydelige bilder♥ Love it♥

♥Karakter: Fra karakter 1-6 gir jeg 6- et lite trekk på headeren , men ellers er bloggen ELSK!♥

Liten kommentar: Jeg synes det er utrolig bra at du svarer på ALLE kommentarer!♥

 

♥Håper dere likte gjestebloggingen, jeg synes i hvertfall det var utrolig morsomt at den nydelige jenta spurte om jeg hadde lyst til å blogge for henne♥ Tusen takk♥

Er du også fast leser av bloggen hennes?♥

♥Hva synes du om gjestebloggingen?♥CelineM♥

MY LUNCH

 • 10.04.2012, 16:31

Heihei!

Nå har nettopp slukt i meg resten av Ritz pakka, heldigvis var det ikke så mye. Men ikke nok med det, jeg har allerede spist ett freia påskeegg og noen biler. Jeg spiser så mye for tiden, så nå er det stopp. Fra og med i morgen skal jeg bli sunn! Så da bytter jeg vel navn på bloggen til VEIENTILETSUNTLIV.. Okei, så ille er det ikke. Men jeg må virkelig kutte ut nå, og det vil også si at jeg kommer til å fortelle litt om planene mine her på bloggen. Nå har jeg tenkt til å gå opp til Kjeldås for å møte mamma, så da starter jeg nå jeg :-)

 

 

 

Har du satt deg noen mål etter påsken? Er du også glad i alt søtt og godt?

MUSIC RIGHT NOW

 • 09.04.2012, 13:15

Heihei! Tenkte bare å lage et kjapt innlegg om hvilken musikk jeg hører på for tiden før jeg reiser til noen venner av familien. Ble visst ikke kino i dag heller, så vi reiser da på besøk. Vi snakkes, sorry for så kjapp oppdatering! 

 

 

 

 

 

Syntes? Hører du på noe av det samme?

INSPIRATION, LIFE

 • 09.04.2012, 01:32

Natta folkens! Da tar jeg kvelden, etter å ha sittet å svettet og ikke tatt øynene bort fra tven. Herreguud, filmen heter Transit og er sykt spennende! Det ble forresten en gåtur i stad, så da blir det heller en kinotur i morgen. Gud som jeg gruer meg til skoleuka, med lekser og framføring. Huffameg, glad det bare er tre måneder til sommerferien. Og jeg tok forresten noen bilder mens vi gikk i stad og tenkte å dele noen med dere, så enjoy...

 

 

 

 

Hva syntes dere om bildene? Noen tanker rundt de?

 

 

FROM BUBBLEROOM

 • 08.04.2012, 19:34

Jeg kikket litt på bubbleroom i stad og fikk veldig lyst på kjolen og shortsen som dere ser nedenfor. Detaljene på kjolen gjør at den kan brukes til både fest og hverdag, så jeg elsker den! Shortsen er bare til å spise opp, peacemerke og høyt liv. Finnes det noe finere? 

 

Rich Bitch Hanna Dress
Svart Bubbleroom

 

Line Of Oslo
Bronx Shorts Denim Bubbleroom

Hva syntes dere?

If your pictures aren't good enough, you aren't close enough.

 • 08.04.2012, 12:34

Hei! I dag går dagen ut på å slappe av. Vi skal kanskje på kino etterpå, men det er ikke helt sikkert. Så det blir nok en barnefilm som vi kan se med Kaisa og Amalie. Nå er det prat om å gå en tur, men jeg aner ikke jeg. Sitter i stua med dataen for meg selv og en kaffe latte i hånda. Jeg føler at jeg ikke blogger så interessant for tiden, men det er jo fordi jeg ikke har gjort så mye. Skolen er liksom endelig  over for en uke, og guud som jeg nyter det! GOD PÅSKE ALLE SAMMEN, i siste liten..

 

 

 

What do you think?

GOLFMESTER NILSEN

 • 08.04.2012, 00:42

Hallo! Har dere hatt en fin påskeaften? For det har nemmelig jeg! Dagen startet med at vi gikk en tur ned for å spille golf på Skoger, det var første gang jeg prøvde. Ganske kjedelig i grunn, men greit nok. Det blåste en del, så vi var ikke der så lenge. Synd at det er så åpent der. Men vi var litt uheldige, eller Kaisa var. Hun mistet hele bøtta med golfballer og slo seg stakkars. Men ballene bare trillet nedover bakken, alle snudde seg og holdt på å dø av ballene som trillet nedover. Hahahah, da fikk jeg latterkrampe! Ellers så har vi vært på besøk og grillet, ble ikke vanlig påskemat i år. Men deilig var det, pølser er jo såå godt iblant! Men nå får jeg vel slutte å klinke på tastaturet, Kim Robin ser på film og jeg tror at jeg forstyrrer. Vi snakkes!

 

Uuu, langt! 20 meter...

 

Proffen <3

 

Har du spillt golf før? Syntes om bildene? Hatt en fin påskeaften?

 

BLACK AND WHITE PHOTOES

 • 07.04.2012, 11:38

Heihei!

 

Jeg er hos pappa helt til Mandag og da er det vanlig at jeg ikke blogger så mye, men nå er det påske så jeg skal prøve å gjøre det så godt jeg kan. Men lover ikke mer enn ett innlegg per dag. Etterpå skal vi grille på besøk også snart skal vi gå tur til golfbanen. Jeg må virkelig begynne å bli flink med å gå, løpe og rett og slett trene. For nå har vekten blitt min største fiende, hahah. Gran Canaria turen gjorde susen! Men nå tenker jeg at vi snart skal gå, også får jeg vel spise opp påskegodtet mitt! Bare det påskeegget, så er det slutt med godteri for en stund.. Det som også er litt bra på samme tid er jo at pappa har skaffet treningsapparat til oss. Men det vil antakeligvis si at det blir ingen sats.

 

 

 

Syntes? Har du det fint i påsken?

INNKJØP FRA GRAN CANARIA

 • 06.04.2012, 17:48

Da var det på tide med å vise dere innkjøpene tenkte jeg, dette innlegget har tatt år og dager å lage så jeg håper dere liker det! Ellers er det ikke mye å si, ha en fin dag folkens! Og tusen takk for koselige kommentarer i forrige innlegg..

 

// sko rundt kr 150,-  fra Farasion 

 

// Lommebok, fra (butikk: husker ikke) flyplassen i Las Palmas

 

// Singletter kr 72,- & 64,- , fra (butikk: husker ikke) senter i maspalomas

 

// Øyenbrynsblyant kr 224,- fra Fund Grube i Maspalomas

 

// Smykkestativ kr 72,- fra Natura på flyplassen i Las Palmas

 

// T-skjorte kr 96,- fra (butikk: husker ikke) Maspalomas

 

// Kopp kr 64,-, fra Starbucks på flyplassen i Las Palmas

 

// 2 Clinique foundation tilsammen kr 410,- // Clinique concealer kr 145,- // resten fikk jeg med på kjøpet, fra Dutyfree på flyplassen i Norge

 

// bukse jeg vant i en konkurranse på hotellet // bukse kr 96,- // bukse kr 96,- (butikk: husker ikke)

 

// Gosh sminkesett kr 299,- fra Duty Free på flyplassen i Norge ( kjøpte to sett ) 

 

// T-skjorte kr 96,- fra (butikk: husker ikke) Maspalomas

 

Syntes om innkjøpene mine? Noe du har selv? Noe du har ønsket deg?


MIN UKE PÅ GRAN CANARIA

 • 05.04.2012, 10:43

Heihei! Nå er det på tide at jeg blogger, sant? Jeg har vært i Gran Canaria, og hatt det helt sykt morsomt! Dagene har gått ut på å bade, shoppe, spise og sole oss. De første dagene var det ikke mye sol hos oss, og det er da jeg tok flest bilder. Så været var ikke sånn hele tiden altså, hahah. Vi reiste ned til Puerto Rico og Puerto de mogan en dag og det var helt herlig vær der! Vi har også vært i vannparken i Maspalomas, og ikke minst gått å utforsket øya samt. handlet litt. Jeg tenkte å ikke skrive så mye denne gangen, og heller vise dere noen bilder derfra.

 

 

"Leiligheten" vår.

 

Puerto Mogan

 

Jeg skjønte ikke helt hvordan han gjør dette, men jeg tror det er noe med den stokken..

 

Beste cafeen!

 

 

Harald og mamma.

 

Det er liksom ingen ordentlige kjøpesentere der, sånne som vi har i Norge. Dette var det som lignet mest, men i "luksusdelen" hvor alt er merkeklær etc.

 

Har duu vært på Gran Canaria før? Syntes om bildene?

//Viser dere innkjøpene i neste innlegg..


Search

Bloggdesign

hits