OPPDATERING FRA GRAN CANARIA

 • 29.03.2012, 22:23

Heihei! Naa sitter jeg paa hotellet og bruker en datamaskin de har her. 2euro for en halvtime er ikke verst! Det har vaert superfint vaer her og jeg har det supergoy. Paa lordag reiserjeg forhaapentligvis til Victoria, blir saa koselig aa se henne igjen!!! Men naa maa jeg stikke, skype med Laila.. Bare 10min igjen paa dataen.

Gammelt bilde..

 

SYNTES? HVA HAR DU GJORT? VAERT PAA GRAN CANARIA FOR?

 

GRAN CANARIA, OM NOEN TIMER!!!

 • 27.03.2012, 21:43

Heiiiiiiiiii! 

 

Okei, nå er jeg definitivt hyper for første gang i mitt liv. Flyet går klokken halv ti i morgen tidlig og kofferten er ferdig pakket. Det gjenstår jo bare å se om jeg overlever flyturen! Jeg hadde det kjempefint på skolen i dag, det er jo siste dag jeg får se dem før påskeferien er over. Tenk da, det er så rart! Jeg reiser til Gran Canaria i morgen :-) Det som er litt kipt er at jeg mest sannsynelig ikke tar med dataen fordi den veien ett tonn. Men jeg finner vel kanskje en datamaskin på hotellet et eller annet sted. Nå går den møllen på rommet mitt meg på nervene! Åhh, jeg skal bli så brun! Jeg skal ha det så morsomt, for en gangs skyld syntes jeg at jeg fortjener det. Etter så mye hardt jobbing på skolen osv. Dette skal bli så godt........

 

 

JEG SKAL BLI SÅN HER!!! :

 

 

Skal du på ferie? Hva syntes du?

FRIENDS ARE LIKE MELONS..

 • 26.03.2012, 22:01

 

What do you think? Inspiration for you?

Beauty, HOTEL CÆSAR :-)

 • 26.03.2012, 19:28

Heyy :-) 

 

Da har man kommet hjem, gjort seg ferdig med lekser, slappet av, og spist! Flinke meg som valgte å gå av ett busstopp senere i dag. Det vil si rundt 400 meter ekstra, wii. Hahah, neida. Men det har vært så varmt i dag, at jeg holdt på å dø med den jakka mi. Heldigvis er det noe som heter å ta av seg, så da ble det bedre! Nå er det verdens beste TV program, slå på TV2 og se! Hotel Cæsar in my heart....... Men helt sånn plutselig, her får dere ett bilde av Beauty <3 Hvis du i det heletatt ser katten da?

 

 

Tycks? Gjort idag ?

Nesten ferdig med pakking

 • 25.03.2012, 21:11

Heihei!

Nå er jeg endelig ferdig med å pakke! Eller, jeg mangler noen småting men det tar jeg i siste liten. Jeg reiser på Onsdag og gleder meg sykt mye nå. Mens de andre er på skolen skal jeg liksom bare ligge å sole meg, bade og slappe av. I morgen gjør vi nesten ingenting på skolen, og på Tirsdag har vi vanlig lang skoledag. Så alt passer så bra! Hahah, også beklager jeg igjen lite blogging. Jeg tror det blir sån helt til vi reiser, også lover jeg å oppdatere på Gran Canaria! Men nå tenkte jeg å gå opp, for så å pakke sekken osv. så får dere ha en fin kveld videre.. Vi snakkes :-)

 

Bestevennen min er tom! :'(

 

 

Syntes? Skal du ut å reise snart?

Michel Teló - Ai Se Eu Te Pego

 • 24.03.2012, 21:22

Jeg elsker denne sangen og er helt forelsket! Sangen er liksom så fengende og... Åhhh, har ikke ord! Definitivt ny favorittsang :-)

 

 

Syntes om sangen? Hva er din favorittsang?

NESTEN SOMMER

 • 24.03.2012, 16:33

Heihei! Er så fantastisvær ute nå også, vi skal grille etterpå og det kommer til å bli kjempedeilig! Liksom, vi har hatt 35 grader i solen i dag, det sommerværet.. Nå sitter jeg og Amalie på en benk utenfor huset, og jeg tenkte at nåå skulle jeg blogge! Jeg har vært så lat med bloggen i det siste, men jaja. Jeg er forresten hos pappa, men nå klarer jeg ikke mer. Vi har liksom bare nett i skyggen, så vi snakkes!

 

 

Oida, ikke akkurat det peneste bildet av meg da..

 

Er det sommervær hos deg? Syntes om bildene? :-)

IM BACK, IN BLACK..

 • 23.03.2012, 17:13

Heii! Sån, endelig. Det har vært lite oppdateringer i det siste, im so sorry. Men jeg få skylde på prøver igjen da! Været har vært helt supert i dag også, og samtalen med lærer i går gikk jo bra. Så nå er det bare å glede seg til Gran Canaria på onsdag. Endelig, noe jeg syntes jeg fortjener! Hahah, men nå skal jeg gå ut også skal vi grille. Etterpå skal jeg på kino med de beste <3 Det blir en koselig kveld, og jeg skal prøve å oppdatere mer i dag!

 

 

Syntes? Hva skal du i kveld?

ORKER SNART IKKE MER...

 • 22.03.2012, 17:26

Heihei! Nå har jeg vært borte fra bloggen en stund, det jeg mener er at jeg har oppdatert så lite. Det er fordi det har vært så mye prøver og framføringer at jeg rett og slett ikke har orket. Nå er jeg så sliten, og etterpå skal jeg på elevsamtale med læreren og foreldrene mine. Det blir morsomt, hahah.. Men det har vært supervarmt i dag! 20 grader og knall sol, enda er det blå himmel. Det er bare så deilig å tenke på at det snart er sommer! Også er det jo bare 6 dager til jeg reiser, jippi! Men nå skal jeg fortsette å slappe av med frustrerte fruer, vi snakkes.

 

 

Hva har du gjort i dag? Vært utslitt i det siste?

Skolen neste...

 • 21.03.2012, 07:47

Heihei! Da må jeg snart begynne å gå til bussen. Jeg blogger fra mobilen nå ettersom jeg ikke orker å skru på pc-en. Etterpå har vi en type framføring på skolen, uffamei.. Men jeg skal heldigvis på dans i dag da, og det får humøret alltid på topp!! Men da må jeg stikke, snakkes! <3 Btw, måtte legge ut det snåleste bildet ever...

VIBEKE PÅ BESØK, WAKE ME UP BEFORE YOU..

 • 20.03.2012, 18:11

Heihei! Da er joggeturen overstått, det var faktisk veldig deilig å komme seg ut litt igjen. Vibeke ble med, så det var supergøy! Vi bestemte oss da for å gjøre dette annenhver uke sammen, hehe. Ikke så ofte, men bedre enn ingenting. Nå sitter jeg egentlig bare å øver på en sånn sak vi skal ha i morgen på skolen, så ønsk meg lykke til! Ellers, så venter jeg på frustrerte fruer som går etterpå.. Virkelig favorittprogrammet mitt altså! Men nå skal jeg være llitt mer sosial her, også snakkes vi sikkert senere!

 

 

Søte Vibeke som ikke vil bli tatt bilde av da.. <3

 Og akkurat nå hører vi på denne sangen! Så fengende, hahah..  Wake me up before you go go..

 

Syntes? Er du ute å jogger for tiden ? 

FACEBOOK STATUS, ønsk meg lykke til

 • 19.03.2012, 22:33

Heihei! Dagen har gått til lekser og øving til prøve. Det er rart hvor mye som kreves av deg på ungdomsskolen, noen ganger blir jeg faktisk så lei at jeg bare har lyst til å slutte. Slutte med alt, bare ligge der liksom.. Men tilbake til virkeligheten, det skjer aldri.. Jeg lagde en facebook status i stad om at hvis 15 likte så skulle jeg jogge 7km i morgen, og på 5 minutter er det 30 stykker som likte. Så jeg er ille ute, men Vibeke meldte seg frivillig til å være med! Såå snill hun er!! Nå skal jeg legge meg, også snakkes vi i morgen!

 

 

Syntes om bildene? Endret facebook statusen din du også?

INNKJØP 17.03.2012

 • 19.03.2012, 17:18

Hei! Beklager for at jeg ikke fikk blogget eller noe sånt i går! Jeg har øvd på prøve og har funnet ut at vi har 3 prøver og en framføring denne uken, så det er litt å øve på! Jeg fikk aldri vist dere innkjøpet fra Oslo på Lørdag, så da tenkte jeg å legge det ut nå! Jeg er skikkelig fornøyd med den hvite blusen og skoene!

 

// HVIT BLUSE FRA VERO MODA

 

// SKJORTE FRA BIKBOK // HVIT SINGLET FRA VERO MODA

 

// SINGLET FRA BIKBOK

Jeg har ringet rundt skoene, vanskelig å se men det er hvite ballerinasko.

 

Hva syntes du? Har du begynt å handle litt mer "sommerlige" klær?

INSPIRASJON, NEW YORK

 • 18.03.2012, 13:07

Min største drøm er å reise til USA, oppleve andre ting. Alt virker så vakkert der nede, i tillegg til hyggelige folk. Gå på strendene om vinteren, handle, kose seg.. Rett og slett leve livet! Jeg vet at jeg SKAL reise til USA en gang, jeg skal bo der, jobbe, bli kjent der, jeg skal leve livet mitt! Det er ikke annet jeg får gjort? Liksom, tenk at dette er det eneste livet vi lever.. Det er så rart å tenke på, og hvorfor skal du sitte i kassen på Meny når du kan komme deg ut å oppleve nye ting! Jeg har satt meg så mange mål, og det er mye jeg skal gjøre før jeg dør, så hvorfor ikke? Jeg anbefaler at alle skal sette seg mål, ha drømmer og håp.. Hvis ikke kommer du ikke langt i livet, det er så sant som de sier!

 

 

Bilder fra http://google.no, redigert av meg..

 

Har du tenkt over hva du virkelig har lyst til å gjøre med livet ditt? Så hvorfor ikke fullføre det!?

ONE DAY IN OSLO

 • 17.03.2012, 16:53

Heihei! Jeg har hatt en kjempefin dag i dag! Vi reiste til Oslo, egentlig fordi mamma skulle ha bikini. Men endte opp med mye mer! Og til sammen handlet vi for over 2000 kroner, så det sier litt.. Men jeg fikk i hvertfall handlet noen klær jeg kan bruke på Gran Canaria, og jeg er kjempefornøyd! Etter vi hadde handlet litt satte vi oss ned og spiste på Peppes, så jeg valgte så klart det beste i hele verden.... Hvitløksbrød!! Beklager forresten dårlig kvalitet, men de er tatt med Iphonen. Innkjøpet legger jeg ut senere!

 

 

 

Mamma

 

Hva har du gjort i dag? Syntes om bildene?

På vei til Oslo...

 • 17.03.2012, 10:28

Da er jeg på vei til Oslo! Må få bytta shortsen, kanskje det blir noe shopping på meg! ?

Photoshoot 16.03.2012

 • 16.03.2012, 19:45

Heihei! Katharina har dratt hjem og jeg tenkte å legge ut noen bilder fra i stad, de av meg ble veldig snåle. Hahah, jeg prater på nesten alle bildene. Men har advart dere nå da så, hahah..

 

 

 

 

 

 

 

Hva syntes du om bildene?

We are going out...........

 • 16.03.2012, 16:27

Heii! Nå sitter jeg og Katharina her med hver vår pc og hører på musikk. Planene videre for dagen er å gå ut og ta noen bilder, det er jo så fint vær ute! Jeg oppdaterte ikke mye i går noe jeg beklager for, men.. Okei, null unnskyldning der. Men jeg hadde rett og slett ikke tid.. Nå tror jeg vi går snart! Vi snakkes..

 

" What is a bestfriend? A single soul in two bodies"

 

Syntes? Hva skal du nå?

PICTURES 15.03.2012

 • 15.03.2012, 19:16

Heihei! Dagen i dag har vært grei, nettop ferdig med lekser og gleder meg sykt til Gran Canaria! Det kommer til å bli deilig å reise på ferie igjen, få litt farge og dra på shopping.. Men det er fortsatt 13 dager igjen da. I morgen skal vi bare ha to fag på skolen, samf. og naturfag. Resten av dagen går bort til mot, også skal jeg ingenting i helgen. Må vel finne på noe, men hva skal jeg uten penger? Noen ideer?

 

 

 

Nå venter jeg på Hotel Cæsar! Det er definitivt høydepunktet for dagen, vi snakkes!

 

Ser du på Hotel Cæsar? Syntes om bildene?

Do what makes you happy

 • 14.03.2012, 22:26

Kjapt innlegg fra meg, glemte helt bort tiden. Satt og skypet med en gammel venn av meg, så koselig og så lenge siden sist! Nå legger jeg meg, natta folkens <3 Beklager..

INSPIRASJON

 • 14.03.2012, 19:31

Hei! Etter skolen i dag reiste jeg rett på dansing, det var egentlig ganske gøy. Siden vi for det meste bare holdt på med tøying og styrke i dag! Jeg elsker å danse, og nyter det mest mulig hver Onsdag. Det er så dumt at det bare er hver Onsdag, men men. Jeg er i hvertfall sliten! Nå skal jeg se Hotel Cæsar, også lover jeg å legge ut et innlegg etterpå også. Hva vil dere ha mer av? Outfits? Klær? Sminke? Meninger? Litt inspirasjon imens...

 

 

Marilyn Monroe inspirerer på så mange måter! LOVE..

 

 

Detaljer, klær, rosa... <3

 

Syntes? Hva vil du ha mer av på bloggen?

PAKKE I POSTEN!

 • 13.03.2012, 17:59

Dette lyste virkelig opp dagen min alle sammen! I dag fikk jeg premien min fra en konkurranse som jeg vant. Jeg bare elsker den oransje neglelakken, ansiktsmaskene og ikke minst den lille søte ringen. Tusen hjertelig takk!

 

 

 

Hva syntes du? Elsker du å få pakker i posten?

MEAN GIRLS

 • 13.03.2012, 13:32

Hei! Dagen i dag så langt har gått ut på å slappe av, sola skinner og været er helt perfekt! 15 grader i skyggen faktisk, jeg har så lyst til å gå ut å finne på noe. Men ettersom jeg har vært hjemme så er det ikke noe jeg burde. Så da tenkte jeg å sette på en film for at tiden skal gå fortere, og selvfølgelig må det bli Mean Girls! En klassiker, jeg elsker filmen og kan se den tusen ganger uten å gå lei. Men da snakkes vi senere! 

 

 

Har du sett Mean Girls før? Syntes?

LAGER GRATIS HEADER!

 • 13.03.2012, 10:44

Heihei! I dag er jeg hjemme fra skolen, grunnen er at jeg ikke føler meg helt bra. Men siden jeg ikke gjør noe annet enn å sitte her, så tenkte jeg at jeg kunne lage headere til de som vil ha! Jeg er ikke noe særlig flink, men jeg elsker å gjøre det! Hvis veldig mange vil ha så får jeg bare se om jeg klarer å lage så mange, hvis ikke tar jeg nok de 10 første. Det du trenger å gjøre er å sende meg mail til ann_len_2@hotmail.com eller skrive ned linken til bloggen din + hvordan du vil ha headeren. Husk at jeg da har rett på bildene! Så skal jeg gjøre mitt beste :-)

 

 

 NOEN HEADERE JEG HAR LAGET:


                  

Vil du ha header? Hva er bloggen din?

Don't give up, trying to survive...

 • 12.03.2012, 22:01

Du kommer hjem, sitter bare å slapper av. Lei av alt, alt som heter skole og mobbing! Du ser deg selv i speilet og kikker en ekstra gang. Er det virkelig deg? Du sliter deg dag ut og dag inn, er bare ikke helt fornøyd. Trist og alene, er det sån det skal være? Nei, nettopp. Det skal ikke være sån, du må være fornøyd med deg selv. Sette deg mål, bli bedre til ting, tenke positivt og forandre på ting du virkelig har lyst til å endre på! Er du feit? Don't care, bare vær fornøyd! Er du tynn, rar, har stor nese, gigantiske ører? Har du lyst til å leve ulykkelig kanskje? Vet hva du tenker, spørsmål spørsmål spørsmål spørsmål.. Er det nødvendig? 

Er du en som alltid blir stående alene? Det finnes alltid plass til deg, du må bare ha litt tolmodighet. En uke, 1 år, 10år? Bare vær så snill å ikke gi opp håpet!

 

 

Don't let you fall apart, when you really can make it better..

 

Hva syntes du? Inspirasjon? Tanker og meninger?

 

Det finnes ikke noe interessant her..

 • 12.03.2012, 18:08

Heei! Nå har jeg nettopp kommet opp etter å ha spist middag. Det frister å gå en tur, men egentlig ikke. Eller, det hadde  vært deilig.. Der fikk jeg faktisk en god ide! Skoledagen gikk ganske greit, nydelig vær også. Begynte å male på klokken min i dag, og er fornøyd hittil. Jeg har merket at veldig mange har sluttet å lese bloggen min de siste dagene, og jeg kan si meg enig i hvorfor. Det finnes ikke noe interessant her på bloggen lenger, jeg tror det er det at jeg ikke får nok inspirasjon. Bloggen har blitt til et såkalt fortellehvadugjør sted, det eneste som er å finne er små oppdateringer! Jeg vil ha deres ønsker, hva vil dere ha? 

 

 

Hva vil du ha? Syntes om bildet?


//Innkjøp HELG, bik bok

 • 11.03.2012, 21:41

Heihei! Jeg tenkte å starte dette innlegget med å si unnskyld. Jeg er lei meg for å ikke ha blogget bra, interessant og mye i det siste. Det har seg sån at jeg har vært litt opptatt, siden jeg har fått Iphone har jeg blitt litt kjent med den de siste dagene. Og for å være helt ærlig har jeg enda ikke gått lei, hahah. Men den tiden kommer vel? Helgen min har vært super og på fredag reiste jeg og Laila til byen. Jeg kjøpte ikke mye, bare en svart shorts som jeg definitivt skal tilbake å bytte. Den satt helt forferdelig på og var ikke verdt pengene! Jeg må virkelig begynne å lære heretter, jeg hater å prøve klær på prøverommet. I morgen er det skole igjen, og jeg håper dere alle får en fin dag! Vi snakkes..

 

 

 

Den er så fin! Om den bare kunne sittet ordentlig altså....


Hva syntes du? Hater du å prøve klær når du handler?

Puben og gått tur

 • 10.03.2012, 19:04

Heii! Nå har vi kommet hjem etter å ha spist god middag på puben. Tacosalat er så godt! Ellers så har vi ikke gjort så mye i dag, gått en liten tur bare. Men nå insisterer Amalie på at jeg skal være med inn å se på Mille (barneTV).. :-)

 

Drammen

 • 09.03.2012, 19:31

Heihei! Dette er mobilblogging, det er grunnen til skrivefeil og dårlige bilder! I dag fikk vi pc'er på skolen, det var virkelig på tide. De var ganske små, men helt greie til skolebruk. Etter skolen dro jeg og Laila til Drammen for å handle, men jeg fant ut at jeg bare hadde 400 kroner igjen på kortet mitt. Skikkelig uflaks, jeg som ville ha ny koffert og greier. Men jeg fikk kjøpt meg en shorts fra bik bok for bare 300 kroner, som jeg kan bruke på Gran Canaria om 19 dager!! Men nå må jeg gå, er hos pappa. Vi snakkes !

NYTT DESIGN OG NY HEADER

 • 08.03.2012, 22:07

Heihei! Det var endelig på tide! Jeg har fått oppdatert designet mitt, og fått ny header! Headeren er laget av en helt ukjent person fra http://headerplease.com. Jeg er superglad for å endelig ha oppdatert designet, men jeg er fortsatt ikke helt fornøyd. Overskriften er litt liten, skriften er annerledes og sånne andre småting for å få et design helt perfekt mangler! Men jeg skal prøve så godt jeg kan, det er igrunn derfor jeg ikke har blogget så mye heller. Men men, håper dere liker det da. Hilsen meg og Beauty!

Ellers, natta folkens!

 

Hva blir det neste.. SYKEHUSET?

 • 08.03.2012, 17:28

Heihei :-) Jeg skal være ærlig og ikke gjemme meg bak et smil akkurat nå. Men jeg har virkelig hatt verdens verste dag! Det hele begynte vel kanskje i går? En i klassen brakk armen, og noen fikk kjørt stolen over hånden til Laila. I dag har det vært min tur! Da jeg gikk til bussen mistet jeg knappen på jakka mi, og i gymmen slo jeg hånda så den begynte å hovne opp. Jeg fikk ispose og var omtrent like blid, før friminuttet kom. Mikael skulle tydeligvis løfte meg opp, så jeg nektet. Men såklart fortsatte han og det endte med at isposen ble ødelagt og alt sprutet ut over hele meg! Handling i Drammen var bare å glemme, men det var jo egentlig litt komisk.. 

 

 

Keep the thumbs up!

 

Syntes? Hva har du gjort i dag?

Video, Just Dance

 • 07.03.2012, 19:25

Heihei! Nå er jeg hjemme fra dansing, og har nettopp spist. Det eneste jeg venter på nå er at Hotel Cæsar skal starte, jeg forguder serien! Fikk inn ett par forslag om hva jeg kunne starte å videoblogge om, men tenkte at jeg kunne starte med en Just Dance video som jeg lagde her om dagen. Det er veldig dårlig kvalitet på den fordi den er forstørret, men jeg håper det går greit! ER NOE FEIL MED VIDEOEN, BEKLAGER! MÅ VÆRE INNLOGGET PÅ FACEBOOK FOR Å SE DEN! :-(

 

( For dere som kanskje ikke vet det, så er det Katharina som etterligner en and.. Hahah )

 

Syntes? Videoforslag?


Dansing in my heart

 • 07.03.2012, 15:27

Heihei! Nå sitter jeg og venter på at dansingen skal starte, og gleder meg sykt! Jeg elsker bare dansen nå og kan nesten ikke vente til vi skal opptre i sandehallen i juni. Men over til noe annet.. I gymmen i dag brakk en i klassen armen, og jeg håper det går bra med han. Det så skikkelig vondt ut! Men nå skal jeg fortsette her, er ikke så lenge før dansingen starter.. Men mobilblogging er virkelig tingen!!

 

 

LESER DIN BLOGG!

 • 06.03.2012, 21:01

Heihei! Jeg har egentlig veldig lite å gjøre nå og har omtrent null inspirasjon. Så da tenkte jeg å lese bloggene deres! Siden dere er så snille og tar dere tid til å lese min, så må jeg jo gjøre noe tilbake.. Men jeg har jo også fått meg Iphone, og det er jo sån passe bra kamera på det. Så jeg tenkte å starte med å videoblogge litt, men hva skal jeg videoblogge om?

 

 

Forslag til videoblogging? HVA ER DIN BLOGG?

På vei hjem :-) mobilblogging

 • 06.03.2012, 15:17

Heihei! Nå er jeg, Laila og Johanne ferdig ned å ta sol. Laila fikk en helt syk skille, heldig er hun! Men jeg blogger når jeg kommer hjem :-)

 

 

FÅTT IPHONE 4S (15GB)!!

 • 05.03.2012, 21:06

Heihei! Jeg har hatt en helt fantastisk fin dag i dag! Dagen startet med framføring som egentlig gikk helt greit, og vi får vite karakterene våres til Mandag. Nå er det ingenting å grue seg til, bare å glede meg. Gran Canaria om bare 23 dager! Etter skolen i dag ble jeg med pappa på jobb fordi vi skulle dra sammen å kjøpe Iphone, jeg har ventet helt siden Januar nå, så det var ganske på tide! Vi dro først på Elkjøp men der hadde de ingen igjen av hvit, så vi reiste til Spaceworld der de heldigvis hadde den inne! Og nå sitter jeg her da, og er overlykkelig over min Iphone! 

 

 

 

Har du Iphone? Gjort i dag?


Skolen

 • 05.03.2012, 11:36

Heihei! Nå sitter vi her på skolen og har endelig fått gjennomført fremføringen! Det var så deilig og jeg føler meg ti kilo lettere.. Nå maser læreren på at vi må gå ut, så vi snakkes senere! Da har jeg fått Iphone, jippii..

 

 

Hva gjør du nå? Er du på skolen? Har du Iphone?


Gym Class Heroes: Ass Back Home ft. Neon Hitch [OFFICIAL VIDEO]

 • 04.03.2012, 23:08

Heihei! Jeg har vært veldig opptatt med øving på framføring i hele dag og det er derfor jeg ikke har blogget så mye. Jeg gruer meg helt forferdelig, fordi jeg ikke kan stoffet godt nok. Når du først står der oppe og skal begynne å fortelle får du hjerneteppe. Det er så typisk, men jeg har denne sangen til hjelp da! Hahah, den roer ned nervene. Neida, men nå skal jeg legge meg så jeg er godt uthvilt til i morgen. Ønsk meg lykke til!

 

 

Syntes? Hater du framføringer?

Hos Sofie, framføring

 • 04.03.2012, 12:27

Heihei! Dette er bare en liten oppdatering folkens, men jeg er hos Sofie nå og har vært her siden i går! Nå kom Benjamin inn døra, og snart kommer vel Olav og Mikael også så det blir nok koselig! Ellers, så må jeg vel øve til framføringen i morgen hele ettermiddagen. Jeg sliter sykt, siden jeg har så dårlig hukommelse! Men nå må jeg virkelig gå, snakkes..

 

Meg og Sofie, Othilie ville ikke^^ hahah

 

Hva skal du i dag? Har du dårlig hukommelse, heh? 

 

KONKURRANSE!!! AVSLUTTET

 • 03.03.2012, 10:43

Hei! God morgen alle sammen! Jeg starter dagen med en konkurranse på bloggen, hvor du kan vinne et IVANA skjerf fra http://callistotrend.no med en verdi på 159,-. Jeg så hvordan forrige konkurranse gikk, og syntes det var mye bedre å gjøre det sån..

 

Det du trenger å gjøre for å delta er å samle opp "lapper", jo flere du har desto større sjanse har du!

 

Kommentere innlegget - 1 lapp

 

Like facebooksiden min HER! - 2 lapper

 

Legge meg til som venn på blogg.no - 1 lapp

 

Lage header til meg ( Sendes på mail til ann_len_2@hotmail.com ) - 5 lapper

 

Dele innlegget mitt på  blogg.no - 5 lapper

 

Husk å skrive ned mail adressen din, og hva du har gjort av det som står ovenfor!

 

 

JEG HÅPER SÅ MANGE SOM MULIG MELDER SEG PÅ! LYKKE TIL!


( Frist for å delta er Søndag 04.03.2012 )

NELLY LOVE

 • 02.03.2012, 23:57

Jeg har blitt helt forelsket i denne kjolen nå! Detaljene og kombinasjonen med svart/hvitt. Dette er en perfekt kjole til både fest og hverdag, syntes ihvertfall jeg! Men nå har jeg tenkt å nerde litt mere på google. Ettersom jeg og Laila driver å forteller om gamle barneserier vi så på da vi var mindre til hverandre! Du burde absolutt prøve det, minner <3

 

 

Vad tycks?


Hjemme fra sande, tatt sol

 • 02.03.2012, 16:13

Heihei! Nå har jeg netopp kommet hjem fra sande etter å ha tatt sol. Jeg gleder meg bare enda mer til Gran Canaria om 26 dager! Det kommer til å bli så deilig, men også koselig å se igjen en av mine beste veninner! Victoria har vært der i rundt en måned snart og skal være borte helt til april. Jeg misunner henne sån!! Men det skal bli så bra å se henne igjen! Jeg fikk forresten ikke hentet jakken i dag heller, fordi jeg ikke orket. Men skal hente den i morgen, så dere får se hvordan den ser ut da. Men nå må jeg legge sammen noen klær her, så vi snakkes!

 

 

Hva har du gjort i dag? Skal du noe spesielt?

NY BIKINI & SKO

 • 01.03.2012, 22:08

Heii! Jeg har helt glemt å vise dere hva jeg bestilte fra http://nelly.com i forrige uke. Jeg er veldig fornøyd med skoene ettersom de bare kostet meg 100kroner, men jeg er superfornøyd med bikinien! Dere ser bilder av det nedenfor og jeg må si at jeg gleder meg til å bruke bikini nå! Tenk varme sommerdager der du ikke har lyst til noe annet enn å bade.. Det er livet! Ellers venter jeg på en vinterjakke som også er fra Nelly, men jeg er vel litt sent ute der. Har ikke hatt tid eller orket å bestille jakke før, men men.. 

 

 

 

Skoene finner dere HER! og bikinien HER!

 

Hva syntes du? Har du bestilt noe fra nelly før?


Lite innkjøp 01.03.2012

 • 01.03.2012, 18:18

Heihei! Sorry for null blogging i går, men det var bare så sykt stressende at jeg ikke orket rett og slett. Heldigvis fikk jeg Reem til å gjesteblogge for meg! I går var jeg på skole, dans og øvde på franskprøve som gikk ganske dårlig. Vi fikk selvfølgelig spørsmål om det jeg ikke hadde øvd på, så typisk! Men gode nyheter da, vi får endelig pc på mandag. Og det vil si at det meste av lekser og skolearbeid kommer til å foregå på pc, noe så deilig! Men ellers har jeg det ganske fint, hahah. Netopp vært på butikken og kjøpt meg litt smått, og gleder meg sykt til Hotel Cæsar! I morgen får jeg Iphonen min som jeg har ventet på kjempelenge, så det blir jo gøy <3

 

 

Også må jeg gratulere Justin Drew Bieber med 18årsdagen! Håper du koser deg masse!


Syntes om det lille innkjøpet? 

Search

Bloggdesign

hits