GJESTEBLOGGING

 • 29.02.2012, 19:28

Heihei, søte lesere!

Jeg har nå fått i oppdrag av skjønne Anne Lene å gjesteblogge!

Jeg kan begynne med å fortelle litt om meg selv:

Jeg er ei 13 år gammel jente fra Kongsvinger, ved navn Reem Jumaily (finner meg på fb) flyttet hit for omtrent ett år siden. Før det bodde jeg i Tønsberg. 
På fritiden liker jeg å sparke fotball, trene og blogge på min egen blogg (link nederst i innlegget), være med venner, and so on.

Hvordan jeg kjenner Anne Lene? Jo, vi gikk på skole i Tønsberg sammen, men hun flyttet til Sande i 4. klasse. Men det stoppet jo ikke vennskapet vårt.  
 

Fant ingen bilder av meg og Anne Lene, ettersom at alle ligger på stasjonæren, og den er så treig at  det omtrent ikke går an å få over noe på minnepenn uten å bruke århundrer.

 

-POIE.blogg.no

 

www.poie.blogg.no
 

EARLY SPRING

 • 28.02.2012, 20:53

I dag har det vært helt fantastisk deilig vær, og jeg gleder meg bare så mye til å slippe varme sko, bukser, hettegensere etc. Det har seg sånn at jeg har en liten periode nå, hvor jeg bare bruker hettegensere og olabukser. Det er ganske kjedelig igrunn. Men det er fordi jeg ikke orker å fryse, også er det så komfortabelt! Tenk når sommeren kommer da! Bøker i bagen, tynnkledd, sminke som virkelig sitter, solbriller, stranden rett etter skolen, trening og så mye annet! Det blir deilig det! 

 

 

 

Syntes om bildene? Gleder du deg til sommeren?

Besøk av Laila!

 • 28.02.2012, 15:16

Heihei! Nå sitter jeg og Laila her og slapper av foran pcen. Jeg fikk en helt rar følelse i dag, eller egentlig har jeg den følelsen hver dag før jeg går på skolen. Det er det at skolen er så forferdelig kjedelig, meningsløst og for dumt! Det er jo såklart noe jeg syntes er bra med det, men liksom hvis man skal bli kokk? Hva trenger man samfunnsfag til da? Dette er de spørsmålene jeg stiller meg flere ganger om dagen. Men men, noe må man gjøre.. Nå tror jeg Laila begynner å bli litt rastløs her, så må nok avslutte skrivingen nå! Vi snakkes senere! 

 

 

Hva har du gjort i dag? Har du besøk?


RUNWAYDREAMZ.COM

 • 27.02.2012, 19:04

Jeg har blitt helt forelsket i disse shortsene! Men problemet er at de er så dyre.. De fåes kjøpt på http://runwaydreamz.com. Jeg skal love dere at jeg i hvertfall har minst en sånn shorts i skapet til sommeren!

 

Hva syntes du? Jeg bare elsker disse shortsene!

 

FRAMFØRING OG POSTEN

 • 27.02.2012, 16:34

Heihei! Nå har jeg netopp sett ferdig Home And Away og burde egentlig fortsette med lekser, men jeg tenkte å oppdatere her først! Konkurransen min blir trukket etterpå, så det er bare og fortsette å melde seg på! Ellers går nok resten av dagen til øving på framføring som vi har til mandag, og bare å slappe av egentlig. Jeg beklager så mye for atpremiene ikke har blitt sendt enda, men det er pga. jeg sender alle likt og jeg hadde ikke fått svar fra den ene vinneren før på fredag. Jeg vet ikke helt om vi skal på butikken etterpå, men hvis vi skal så sender jeg den samtidig! Nå må jeg fortsette, så vi snakkes!

 

 

Går dagen din til lekser og framføringer? 

 

SKREVET 27 FEBRUAR 2012, KLOKKA 16.34


BLOGGFRI ut helgen!

 • 25.02.2012, 15:20

Heihei! Jeg bare stikker innom her for å si at jeg tar bloggfri ut helgen. Mest sannsynelig oppdaterer jeg noe i morgen kveld! Jeg kommer til å svare på kommentarer og mail også i morgen kveld, men nå har jeg barelyst til å slappe av. Det er de siste dagene med fri før skolen begynner igjen og jeg velger å gjøre det beste ut av de! Nå skal jeg fortsette her, vi snakkes!

 

 

Hva skal du i helgen da? Syntes om at jeg tar bloggfri? 

 

Det er så tungvindt med klokkeslett og dato i innleggenefordi jeg må skrive det ned selv. Så sorry om jeg glemmer det! Også hadde det vært supert om du hadde hatt html kode til dato og klokkeslett. Bare å legge igjen en kommentar !


SKREVET 25 FEBRUAR 2012, KLOKKA 15:20

 

Nattkino next

 • 24.02.2012, 19:45

Heiihei! Nå sitter jeg, Kaisa og Amalie (4år) her og slapper av foran pcen! Det er ganske morsomt siden Kaisa spør om jeg kjenner alle menneskene vi ser rundt på nettet, haha. Etterpå skal jeg på nattkino sammen med Kim Robin og Sindre, så det blir skikkelig morsomt! Men nå er det snart mat tror jeg, så vi snakkes!

 

 

Hva skal du etterpå?

 

SKREVET 24 FEBRUAR 2012, KLOKKA 19:45

Gårsdagens innkjøp 23.02.2012

 • 24.02.2012, 12:04

Hei! Jeg måtte bare legge ut det jeg kjøpte  i går. Jeg var helt tom for pudder og hadde akkurat nok tid til å stikke innom Boots for å kjøpe. Jeg endte opp med dette pudderet her, og det som er bra er at No7 ikke er dyretestet! Så da måtte jeg kjøpe det.. Prisen var 179,- noe som jeg ikke syntes var så mye, og jeg har testet det i dag og elsker det! Man påfører i sirkler og resultatet blir helt naturlig! 

 

Mineral Perfection Pudder - 179,- på Boots apotek !

 

 

 

Har du prøvd dette pudderet? Hva syntes du?

 

SKREVET 24 FEBRUAR 2012, KLOKKA 12:04

HOS PAPPA, sindre og Kim Robin

 • 23.02.2012, 22:20

Heihei! Jeg har hatt det kjempemorsomt i dag! Ble med mamma på jobb klokken halv syv noe som ikke alltid er like gøy. Første klassinger løpende rundt hele dagen, det hadde jeg aldri klart å jobbe med! Men men, noen må gjøre det! Hahhah, er ikke så ille da. Men det var godt å komme hjem til pappa og slappe av! Eller, vi har hatt våre stunder her også hvor vi bare har gått opp foran TVen og hatt en såkalt "slosskamp"! Men det ser dere sikkert nedenfor! Ellers har jeg ikke mer å fortelle, bortsett fra at Sindre er her! Skikkelig morsomt! Men nå skal jeg slappe av videre, vi snakkes!

 

( Caffe Vanilla, mhm<3 )

 

 

( Meg og Kim Robin :-D )

 

Minner om at det fortsatt går ann å melde seg på konkurransen min, det er bare å sjekke i forrige innlegg! Tusen takk for alle som har deltatt, LYKKE TIL! <3

 

Syntes om bildene?

KONKURRANSE!!! AVSLUTTET

 • 22.02.2012, 15:38

Heii! Da setter jeg igang en konkurranse der man kan vinne en zip-it clutch! Jeg bruker min som et pennal. Den er litt annerledes og skiller seg ut fra mengden! Jeg er veldig fornøyd med min, og får ganske god plass til skolesakene! Denne er fra http://zipitstore.com og er verdt rundt 70 kroner! Jeg har valgt å ha en litt annerledes konkurranse denne gangen, hvor dere kan samle opp mange lapper. Det vil si at jeg til slutt kårer vinneren ved å trekke en tilfeldig lapp! Kanskje jeg trekker 2 vinnere også!? Så det er bare å bli med og vente å se!

 

Det du trenger å gjøre for å delta er å samle opp "lapper", jo flere du har desto større sjanse har du!


Kommentere innlegget - 1lapp


Like facebooksiden min HER! - 2 lapper


Legge meg til som venn på blogg.no - 1lapp


Lage header til meg (Sendes på mail til ann_len_2@hotmail.com) - 3lapper


Dele innlegget mitt på blogg.no - 3lapper

 

 

 

Jeg håper så mange som mulig vil bli med! HUSK Å LEGGE IGJEN MAIL :-)

 

SKREVET 22 FEBRUAR 2012, KLOKKA 15:45

?Because of your smile, you make life more beautiful.?

 • 22.02.2012, 13:13

 

Avril Lavigne - Smile 

 

Hva syntes du om sangen?


ENJOYING LIFE

 • 21.02.2012, 19:31

Hallo! Nå sitter jeg å venter på at Hotel Cæsar skal starte, det er så sykt spennende! Dagen i dag har bare gått til å slppe av. Vi var i butikken i stad også glemte jeg helt å kjøpe melis. Meningen var at jeg skulle lage Oreo muffins, men vi hadde jo ikke melis! Og for at det skal bli godt må man jo ha FROSTING på, så da ble det bare kjeks på meg da! Men såå godt det er, nå må jeg følge med her! Hotel Cæsar starter nå.. Vi snakkes!

 

 

 

 

Liker du Oreo kjeks? Er du like glemsk som meg?


SKREVET 21 FEBRUAR 2012, KLOKKA 19.31


EN GOD START PÅ DAGEN, frokost

 • 21.02.2012, 15:11

Heii! Jeg fikk helt sjokk når jeg våknet i dag, klokken var halv to! Så jeg er nettopp ferdig med å spise frokost, og frustrerte fruer har gått på TV allerede! En god start på dagen da, nå har jeg ikke mer strøm på pc-en og jeg gidder ikke gå opp for å hente laderen. Så dette ble bare en bitteliten oppdatering, vi snakkes senere!

 

 

 

Ser du på frustrerte fruer? Når våknet du i dag?


MIDLERTIDIG HEADER, HJELP!

 • 21.02.2012, 01:14

Heihei! Da har jeg fått skaffet en midlertidig header, denne er laget av Ingrid Thuv som også holder på å lage en ny header til meg. Grunnen til at denne headeren er midlertidig er fordi jeg hater speilbilder, bilder av seg selv i speilet syntes jeg er helt unødvendig! Men jeg mener at alle har hver sin smak, jeg tar speilbilder når jeg føler meg forferdelig pga. speilet lyver litt og blitzen får meg til å se bedre ut. Dette høres kanskje helt tåpelig ut, men det er sånn jeg føler det. Nå skal jeg legge meg, vi snakkes!

 

 

Også sliter jeg veldig med å finne html kode til dato og tidspunkt som skal være under headeren fordi jeg har fått slettet den. Kunne du hjulpet meg? Kanskje du får linking i ett innlegg på bloggen min :-)

 

Hva syntes du om denne midlertidige headeren?

ASOS - PINK FAVORITES

 • 20.02.2012, 18:20

 

                                          Finnes HER!                                                                      Finnes HER!

 

 

                                         Finnes HER!                                                                             Finnes HER!

 

Hva syntes du?


HJEM KJÆRE HJEM!

 • 20.02.2012, 15:34

Heihei! Nå er jeg hjemme i sande igjen! Bagen er pakket ut og nå er planene mine bare å slappe av resten av dagen. Jeg fikk en helt syk ide i stad, plutselig fikk jeg kjempelyst til å reise til England! Så jeg får prøve å overtale mamma til å reise til England i morgen, noe som er 1% sannsynelighet av en million. Men det er såklart verdt et forsøk da! Ellers så er planene mine for ferien ingenting, jeg har framføring i Engelsk til mandag. Noe som blir veldig vanskelig å øve på siden jeg ikke har powerpoint hjemme. Sånt skjer.. Men nå begynner jeg å bli litt småsulten, jeg får vel lage meg noe mat. Også snakkes vi senere!

 

 

 

Kameraet mitt er helt klikk nå.. Jeg har tatt noen bilder og lagt de inn på pcen. Men det som er problemet er at jeg ikke får åpnet filene. De er helt borte fra mappen og har bare plutselig forsvinnet helt.. Så da ble det cameroid bilder!


Noen som kan hjelpe meg?? Hva er planene deres for ferien?


HJEM I MORGEN

 • 19.02.2012, 23:06

Heii! Jeg har det supergøy her på hyttetur og nyter det 100%! Vi har jo fri fra skolen! Så de siste dagene har gått til aking, ski og masse koos! Jeg beklager lite blogging, men vi gjør så mye her at jeg bare har tid til å blogge på kveldene.. I morgen skal vi ta turen hjemover igjen og da blir det såklart mer blogging! I tillegg skal jeg starte enda en ny konkurranse når jeg kommer hjem, som forhåpentligvis blir publisert i morgen kveld. Jeg må også informere om at de to siste konkurransene jeg hadde er kåret som dere sikkert har sett, men premiene er ikke sendt enda. Grunnen er at jeg ikke har hatt tid, men skal prøve å få sendt de i løpet av ferien. Nå skal vi fortsette her, også snakkes vi enten etterpå eller i morgen..

 

Katharina <3

Ikke det beste bildet men..

 

Hva gjør du i ferien? Syntes om bildene?


GJESTEBLOGGING: I'll never forget you!

 • 19.02.2012, 00:30

Hei! Jeg er den kuule venninna til Anne Lene, som eier denne bloggen, og nå bestemte jeg meg for å gjetseblogge for Anne Lene! Jeg kan jo starte med å si hvem jeg er:

 

♥ Jeg heter Marte S Moen


♥ Bloggen min er MarteeBieber.blogg.no


♥ Jeg elsker Justin Bieber og er en true belieber :))<3


♥ Jeg er også like gammel som Anne Lene 


Anne Lene er ei suuper jente, sprer alltid glede og er helt fantastisk! Hun er alltid snill med alle og gjør det beste hun kan til alle hun er med! Hun er ikke bare hyggelig, men utrolig pen og søt også! Har ikke kjent Anne Lene så lenge, men gode venner har vi blitt fort! Det er joo bare suupeeert! :)


Dette er da meg:


 


- Never forget you!


MarteeBieber 

PÅ VEI TIL MEG! Bikini, 14cm

 • 18.02.2012, 22:21

Heii! Da har jeg endelig fått bestilt meg en ny bikini! Dette var virkelig på tide og det kom på bare 300 kroner! Ikke værst til å være bikini egentlig. Jeg bestilte fra http://nelly.com og la til ett par sko i tillegg. De er på 14cm og kommer til å gå til øving for å si det sån! Jeg har jo så lyst på Jeffrey Cmpbell sko, så jeg må starte ett sted. Det er supergøy på hytta her, og i morgen skal vi enda en gang stå på ski og ake! Men nå må jeg fortsette med det jeg og Katharina holdet på med, så vi snakkes!

 Vad tycks?

FRAMME PÅ VRÅDAL, HYTTEHELG

 • 18.02.2012, 16:35

Heihei alle sammen! På skolen i dag hadde vi ski og akedag, noe som vi virkelig hadde godt av! Det var supergøy og jeg koste meg masse! Når det var ferdig klokken 13.00 hadde vi en 2 og en halv times kjøring foran oss til hytten på Vrådal. Jeg har hatt en superfin dag, og vet at jeg kommer til å få en superbra helg! Jeg har ikke mye tid til å blogge her, men jeg skal se hva jeg får til. Men her får dere se noen bilder fra dagen i dag!

 


Hvordan har deres dag vært? Hva syntes dere om bildene?

A MOMENT AT A TIME, MY JEWELRY

 • 16.02.2012, 21:19

Da er det på tide med å finne på noe nytt! Jeg fikk en ide i stad om å legge ut noen bilder av smykkene mine. Jeg elsker smykker, men det er jo bare det at du må føle deg vel i det du går i. For meg så må jeg ha riktige klær for å bruke smykker, får jeg en rar følelse i magen så hopper de rett tilbake på smykkestativet igjen. Og sån kan det gå flere ganger, men blir jeg kvitt den lille magefølelsen så går jeg for det jeg har funnet ut! Jeg tenkte da å vise dere noen bilder av smykkene mine, jeg har en del og det ser veldig rotete ut men jeg kaster aldri noe! Du vet liksom aldri når du får bruk for det! Enjoy <3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hva syntes du om innlegget? Likte du smykkene?


HYTTETUR I MORGEN, HAPPY!

 • 16.02.2012, 16:09

Heiiheii! Har alle sammen hatt en fin dag? Det har nemmelig jeg! Dagen i dag har vært helt fantastisk egentlig! Vi gjorde ikke noe spesielt, men jeg har bare hatt en god dag. Jeg skal på hytte med Katharina i morgen som er noe jeg har gledet meg til en god stund nå. Det kommer til å bli så koselig! Så etterpå må jeg pakke. Fransktimen i dag gikk bort til fransk kortfilm og tull.. Stakkars Katharina da, Mikael dro henne bortover på gulvet så hun ble helt møkkete på ryggen. Hahah, han er malde (syk).. Neida.. Men nå skal jeg snart pakke og få opp humøret mitt litt, jippi!

 

 

Etterpå har jeg tenkt til å poste ett innlegg om alle smykkene mine. Er dette noe dere vil ha mer av? I såfall, spytt ut! Bra med meninger :-)

 

Hva har du gjort i dag?

DANS, DANS, DANS OPPÅ BORDET!

 • 15.02.2012, 21:24

Heiheii! I dag hadde vi samfunnsfagprøve i første time, noe som jeg syntes gikk fantastisk bra! Etter skole var det dansetrening og jeg syntes vi har blitt utrolige flinke! Jeg gleder meg allerede til neste gang! Snart er det vinterferie, det blir jo deilig. Og da reiser jeg på hytte med Katharina fra Fredag til Mandag! Jeg skal se om jeg får lånt en data der til å blogge med, men det kan jeg komme nærmere til.. Nå skal jeg ta meg en tur ned for å være litt sosial, også snakkes vi i morgen!

 

 

Sorry for uinteressant bilde, men jeg orker bare ikke å ta flere..  Vad tycks?

Vinneren av BLOMSTERRINGEN

 • 15.02.2012, 20:35

Heii! Nå har jeg trukket ut en vinner av konkurransen der man kunne vinne en BLOMSTERRING fra http://epla.no/shops/jannemade. Vinneren ble Mari.. Jeg sender den til deg i posten i løpet av vinterferien. Gratulerer til deg! 

Produktbilde

Vant du? Hva syntes du? Bør jeg ha flere konkurranser? 

KONKURRANSE, VINN BLOMSTERRING

 • 14.02.2012, 20:24

Heihei! Da er det på tide med enda en liten konkurranse nå! Denne gangen har jeg blitt sponset av http://epla.no/shops/jannemade/. Det er en privat person som driver den, og hun lager hjemmelagde smykker etc. Virkelig en butikk som er verdt å gå inn på, billige smykker er det der også! Det eneste du trenger å gjøre for å delta er å skrive i kommentarfeltet at du er med. Du må legge igjen mailadressen din også, hvis ikke er du automatisk ute av konkurransen. Vinner trekker jeg på http://random.org og blir kåret i morgen!

 

Lykke til!

 

 

Produktbilde

Bli med? Så legg igjen mailadressen din nedenfor da!

Dyrlegen

 • 14.02.2012, 15:01

Liten oppdatering bare! Nå sitter jeg å øver på samfunnsfagprøve som vi har i morgen. Dette er en prøve jeg trenger å øve på men det blir blogging senere altså! Etterpå så må vi til dyrlegen med Beauty, for dere som ikke vet hvem Beauty er så er det verdens søteste katt! Puusen miin, hun har skadet seg i labben og halter så det blir godt å få det fikset! Men vi snakkes senere!

 

 

Har du katt? Skal dere ha prøve på skolen?

FRUSTRERTE

 • 13.02.2012, 17:39

Heihei! I dag tok jeg turen til legen og fikk sjekket hvorfor jeg hoster så mye. Jeg får svar på Mandag om hva det er, men tror ikke at det er noe alvorlig. Det som var litt ekkelt i stad var at han puttet en sån stang i nesa mi, æssj.. Skal ikke gå mer inn på det, men fyy så ekkelt! Jeg fikk hostesaft og hosten har blitt mindre. I morgen blir det skole, også forhåpentligvis en konkurranse til på bloggen.. Jeg har vært veldig heldig de siste ukene og blitt sponset med mye og er superglad for det! Nå skal jeg se resten av frustrerte fruer, vi snakkes senere!

 

 

 

Ser du på frustrerte fruer? Syntes om bildene?

WANTS FROM NELLY.COM

 • 13.02.2012, 13:27

Hva syntes du?

Velger å være sosial

 • 12.02.2012, 15:55

Hei! Jeg fikk fikset Katharina til å gjesteblogge for dere, jeg er ikke så ofte hos pappa og da velger jeg å prioritere det framfor data og blogg. Jeg har merket at statistikken synker den helgen jeg er hos pappa, og det resulterer vel dårlig blogging? Nå skal jeg fortsette her, også blogger jeg kanskje i kveld eller i morgen. Vi snakkes!

 

 

Merker dere også at statistikken synker når dere ikke blogger på et par dager? Skjer?


Gjesteblogging by Katharina

 • 10.02.2012, 21:59

Hei alle søtinger, ja, jeg snakker om dere leserne til verdensallerbeste Anne Lene i verden ♥
Først vil jeg bare si at Anne Lene er dritherlig og jeg har så utrolig mange minner med henne og håper virkelig jeg får mange fler. Eller, jeg vet at jeg kommer til å få flere herlige minner med henne! For eksempel til helgen , da skal vi mest sannsynlig på hyttetur. Og jeg har planene helt kalre !
Jeg fikk oppdraget i dag å gjesteblogge for Anne Lene, fordi hun rett og slett ikke kunne blogge selv!
Kan jo fortelle hva jeg har gjort de siste dagene, eller nei. Det kan jeg ikke, for jeg har rett og slett ikke gjort en ditt, for jeg har vært syk og hjemme fra skolen i tre dager. Og kan mildt sagt si at jeg er greit lei av å være syk nå.

I morgen skal jeg spille håndballkamp mot Ramnes !  Det er en veldig viktig kamp for oss, etter hvilken plass vi får på serielista. Så jeg gleder meg egentlig ganske mye.


elskerdeg ♥

Hvis dere vil kan dere jo sjekke ut bloggen min >HER<

-Katharina


To lazy

 • 09.02.2012, 20:15

Heihei! Etter skolen i dag dro jeg til pappa, jeg skal være her helt til Mandag. Det er ikke så mye å fortelle om egentlig, siden jeg ikke har gjort så mye i dag. Ingen bilder er heller ikke tatt, eller jo. Men de er lagt inn på pc-en min også er jeg for lat til å legge de over til den jeg bruker nå. Så da blir det erstattet med Cameroid, nå skal jeg fortsette å øve på Naturfagsprøven vi skal ha i morgen. Jeg kan ingenting, så jeg sliter. Vi snakkes!

 

Stygge bildet :-) ^^

 

Hva har dere gjort i dag? Noe spesielt?

'' WANT'S FOR FEBRUARY''

 • 08.02.2012, 22:02

Jeg har kikket en del på nettet, og har virkelig funnet ut hva jeg skal kjøpe i løpet av februar! Alt nedenfor finnes på Gina Tricot, og går ann å bestilles på http://ginatricot.com. Jeg har forelsket meg helt i Jakka, blusen og buksa som dere også ser nedenfor!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Likte dere plaggene ovenfor? Vad tycks?

 

Vant du KORS SMYKKET?

 • 08.02.2012, 20:21

Hei! Da har jeg kommet hjem fra dansing, også har jeg spist litt middag! Jeg er stappmett og gleder meg sykt til vinterferien.. Jeg må bare holde ut i en og en halv uke nå! Også er det framføring to uker etter ferien, jeg gruer meg allerede! Og vi skal ha framføring innen faget musikk, hjelp.. Men jeg skal nyte tiden jeg har imens. Jeg har trukket vinneren av KORS SMYKKET, som ble Ellinor! Gratulerer, premien sendes i posten til deg i morgen hvis jeg har fått adressen din!

 

 

 

Vant du? Syntes om bildene?


Sen blogging, trening

 • 07.02.2012, 22:53

Heihei! I dag har jeg hatt det kjempemorsomt! Dagen startet med skole, også ble jeg med pappa på jobb etter det. Planene var egentlig å starte med trening, men fant ut at det er lurest på fredagen. Pappa jobber fra syv til syv, så han er ganske sliten om dagen og syntes at det er best å starte til Fredag. I stedenfor trening, så hoppet vi rett over til pizza fra Lizzi's og film. Filmen var kjempebra, men jeg husker ikke hva den heter.. I morgen skal jeg på dansing, så det blir sen blogging da også. Men nå skal jeg legge meg, så vi snakkes!

 

 

 

Konkurransen kåres i morgen, så dere har hele kvelden og dagen i morgen på dere. For å delta trykker dere HER!  og jeg beklager for at forrige premie ikke har blitt sendt enda, men jeg må bare få kommet meg på posten. Jeg lover at premiene blir sendt i løpet av denne helgen!

 

Hva har du gjort i dag? 

LITEN KONKURRANSE, VINN KORS SMYKKE AVSLUTTET

 • 06.02.2012, 21:13

Heihei! Da er det på tide med en liten konkurranse igjen! Jeg har denne gangen blitt sponset av http://himmelskegaver.no, en netbutikk som egentlig falt veldig godt i smak selv om jeg ikke er spesielt kristen. Nettbutikken ønsker å tilby varer med religiøs og spirituell karakter. Dette var ikke egentlig noe jeg brydde meg veldig mye om, men jeg syntes det er fint for folk som virkelig er religiøse! Det er i hvertfall mye fint i butikken, og jeg var så heldig og fikk tilsendt en av mine favoritterprodukter derfra i posten! Jeg fikk to og starter da en liten konkurranse hvor du kan vinne den ene. Alt du trenger å gjøre er:


* Å like facebook siden min HER!  

* Husk å skrive email adressen i kommentarfeltet, og jeg kontakter deg hvis du vinner!

* Vinneren trekkes på http://random.org, så jo flere ganger under du kommenterer jo større sjanse har du!

 

 

 

Kommenterer du uten mail, så er du desverre ikke med!

Melde deg på? Hva syntes du?

WE ONLY LIVE ONCE, and just do the best you can with it

 • 06.02.2012, 18:28

Hei! Dagen er i hvertfall over! Som jeg skrev i går så liker jeg virkelig ikke Mandager, jeg får en vondt følelse i magen når vi har musikk. Jeg får bare overleve tre år til i hvertfall, når jeg tenker meg om så er alt jeg vil å reise. Reise verden rundt, oppleve flere kulturer, verdener, mennesker, stoppe skolen og leve livet! Hjemmeundervisning? Utveksling? Jeg vil bare bort, reise og kose meg! Men det er ikke så lett når man nå i 2012 må ha en utdanning for å komme langt. Vi lever bare en gang, og må nyte det! Det med livet er så rart, når du har folk rundt deg hele tiden så går det så fort..

Når jeg spiller av den sangen nedenfor så tenker jeg ikke på noe annet. Tankene mine svever rundt i sirkler, jeg tenker enda mer, og at man skal kose seg så mye man kan! Sette pris på alt og alle.. Liksom, hvorfor trenger vi å se så ordentlige ut? Mye sminke? Hva er vitsen med sminke uansett? Tenk på andre barn og familier som ikke har noe godt liv, de bryr seg ikke om sminke og alt det der. De er faktisk fornøyde med livet de har, og mange av oss er ulykkelige? Hva med dyrene? De lever bare en gang de også! Om bare alle kunne gjort det beste ut av livet..

 


Ron Pope - A drop in the Ocean


Enig? Hva syntes du om livet? 

Hello Kitty, Jeffrey Campbell

 • 05.02.2012, 21:40

Heihei! Nå sitter jeg her og gjør ferdig Kunst og håndverk-leksa vi har til i morgen, vi må printe ut noen bilder av klokker og tegne skisser etc.. Jeg gruer meg veldig til i morgen, for jeg hater Mandager! Hvis jeg skal være helt ærlig så er det fordi vi har Musikk i første time. Det er bare ett eller annet med den ene timen der jeg bare ikke liker. Jeg velger ikke si mer, og sån er det.. Jeg må beklage for lite blogging, men Laila har vært her og det var bare så koselig! Hun skal på Color Magic til Vinterferien, og jeg har så sykt lyst til å bli med.. Hadde det bare ikke vært for mamma som jobber^^ Men nå må jeg fortsette om jeg skal bli ferdig til i morgen, vi snakkes!

 

 

 

Har dere lekser til Mandag? Hva syntes du om bildene?

GOD MORGEN! Laila her..

 • 05.02.2012, 12:30

Hallo! Nå er det Laila som skriver! Jeg fikk som et lite oppdrag av Anne Lene og skrive litt her på bloggen hennes, hun har hjulpet meg en god del. Det er så vanskelig! Haha.. Men uansett, god morgen alle sammen.. Idag sto vi opp klokka 10:30, Anne lene hoppet rett i dusjen mens jeg satte meg på face og spilte Tetris. Vi fikset oss med sminke og hårsprray, etter det gikk vi ned for å spise frokost. I går ble det ikke syv filmer på oss, siden vi var så trøtte når vi kom hjem fra kinoen. Vi rakk å se Norbit før vi la oss, og tro meg det var en klassiker! Haha. Men nå skal vi fortsette med det vi holder på med, også blogger Anne Lene mer senere!

 

 

Meg og Anne Lene, litt tidlig på morgenen, men men...

 

Hva har dere gjort så langt? <3


FILMMARATON med Laila

 • 04.02.2012, 23:50

Heii! I stad kom jeg og Laila hjem fra Drammen, vi anbefaler virkelig filmen Mission Impossible! Den var kjempebra, og jeg har i hvertfall kost meg veldig mye i dag. I dag kom jeg faktisk bare hjem med en liten veske som bare kostet meg  29,- på Cubus! Jeg har egentlig den samme vesken fra før, men valgte å kjøpe meg en i en annen farge. Snart skal vi ha FILMMARATON nede i stua og se film i rundt 7 timer. Så ønsk oss lykke til! Forresten så skal jeg hilse fra Laila :-)

 

 

 

 

Skal du ha filmmaraton?  Hva har du gjort i dag?


DRAMMEN NEXT

 • 04.02.2012, 14:32

Heihei! Nå er det ikke lenge før jeg og Laila drar til Drammen. Vi skal ta halv fire bussen som kommer, men vi dropper å ta sol siden da må vi vente en halvtime ute i kulda og det orker vi bare ikke! Så jeg får heller være bleik til jeg skal til syden i påskeferien, det kommer til å bli så deilig! Men nå skal jeg ned for å spise, ha en fin dag videre folkens!

 

 

 

Taio Cruz - Hangover ft. Flo Rida

 

Hva skal du i dag?

Avhengig av Skype?

 • 03.02.2012, 23:07

Halla folkens! Nå sitter jeg på gulvet og skyper med Laila. Det er så ufattelig kult at det går ann å Skype! Jeg har liksom aldri skypet før, men nå har jeg funnet ut at det faktisk er veldig smart..Vi har vel sittet sån og skypet i fire timer snart, i morgen drar vi på kino for å se Mission Impossible også skal vi ta sol! Helt ærlig så er det første gang jeg prøver det, så ja.. Jeg gleder meg, hahah.. Men nå skal jeg fortsette, så vi snakkes!

 

 

 

 

Hva gjør du nå? Syntes om bildene?

Det er kaldt.. Jeg tror jeg fryser ihjel..

 • 03.02.2012, 16:49

Heihei! Nå har jeg nettopp kommet hjem etter å ha kjørt litt lastebil med pappa. Jeg var skrubbsulten, så målet mitt var å komme hjem så fort som mulig! Nå har jeg spist ett pizza-stykke men kjenner fortsatt at jeg er litt sulten, så jeg får vel bare hente meg noe å drikke. I siste time på skolen skrev vi svar på leserinnlegg osv. og læreren min fortalte meg at jeg skrev kjempebra og at det nesten kunne blitt postet i Aftenposten. Dette var jo et stort kompliment for meg, siden jeg ønsker å bli journalist når jeg blir eldre. Da må jeg jo kunne skrive bra, så pluss pluss! :-) På morgenen i dag fikk jeg en melding om at Katharina var syk, det er så typisk at det skjer noe når jeg endelig skal besøke henne! Ahahah, men nå er planene mine for resten av dagen å stå foran peisen med en varm kopp te/kakao..

 

Det er så kaldt..

 

Pappa er konsentrert..

 

 

Hva syntes dere om bildene? :-)


Skype med Laila, Katharina & kino

 • 02.02.2012, 22:01

Heihei! Nå sitter jeg på Skype og har videosamtale med Laila. Skikkelig koselig egentlig! Jeg har aldri brukt Skype før, eller jo et par ganger men jeg forstår fortsatt ikke noe av det. Så jeg sliter liksom litt med å avbryte samtaler og sånt, så det kan hende hele Sande hører meg akkurat nå. I morgen skal jeg til Katharina, og på Lørdag blir det kino med Laila og vi har planer om å se på Mission Impossible - Ghost Protocol. Hun skal sove over hos meg til Søndag, og jeg gleder meg skikkelig! Det kommer til å bli supergøy! Nå har jeg planer om å legge meg snart, vi snakkes i morgen!

 

 

 

Bruker du Skype? Syntes om bildene?

 

 

IT DONT MATTER, IM JUST MY SELF

 • 02.02.2012, 15:30

Heiheii! Nå har jeg det egentlig litt travelt. Mamma kommer etterpå og hun forventer at jeg gjør leksene ferdig når hun har kommet hjem, og jeg har fortsatt 30 matteoppgaver jeg skal gjøre i lekse. Frank, frank, frank.... Hvorfor må vi få så mye lekser? Men jeg smiler fortsatt og holder håpet oppe! :-)

 

 

 

Hva syntes du om bildene?

Quotes

 • 01.02.2012, 22:11

 

What do you think about friendship and dreams?


Dansing og prøve

 • 01.02.2012, 19:06

Heii! I dag var jeg på dansing etter skolen, noe som var supergøy! Jeg virkelig elsker dans! Sangen vi danser til er dødsbra og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Åwoopsi, nå kom jeg på matteprøven.. Vi fikk den tilbake i dag og jeg kan si at jeg ikke var så veldig fornøyd, jeg fikk 4 på den og har enda ikke nådd målet mitt om å få en femmer. Men jeg er jo glad for at jeg holder meg på 4 og ikke går ned til 3 da. Men alt i alt så har jeg hatt en superfin dag, og har desverre ikke fått noe særlig tid til bloggen. Men det kommer seg, det har bare vært litt mye som har skjedd når det gjelder skolen. Så beklager, beklager.. Nå skal finne ut hva jeg kan gjøre til helgen, har du noen ideer? 

 

 

 

Noen ideer til hva jeg kan finne på til helgen?


Search

Bloggdesign

hits