MY ROOM

 • 31.01.2012, 21:50

Som jeg fortalte dere på bloggen i går så satte jeg og mamma opp sminkebord. Jeg ble skikkelig fornøyd og har blitt superduper glad i det! Jeg skal få en ny seng og et stort klesskap snart så det blir jo bare fantastic! Også må jeg få kjøpt meg klesstativ og litt sånt, for den ene hyllen jeg har filmer i nå skal bort fordi den ikke passer inn. Jeg har lovt å legge ut noen bilder av rommet mitt, og sån ser det ut her akkurat nå! Det er veldig tomt, men som sagt så skal jeg fylle på med skap, ny seng, klesstativ osv. Nå er det frustrerte fruer.. Så jeg blogger mere i morgen, vi snakkes!

 

 

 Fant ut at jeg hadde veldig mye neglelakk, jeg fikk så vidt plass! 

Hva syntes dere om rommet mitt? Ser du på Frustrerte Fruer?


I lose you guys! Rydder rommet..

 • 31.01.2012, 18:09

Heihei! Nå har jeg ryddet i timesvis og er fortsatt ikke ferdig! Jeg tenkte å ta noen bilder av rommet mitt, så får dere se hvor jeg holder til! Men det blir ikke før etterpå, for nå må jeg virkelig fortsette å rydde hvis jeg skal rekke å slappe av i kveld. Jeg har også merket at jeg har fått mindre lesere etter helgen, hvorfor? Er det fordi jeg ikke har blogget noe særlig? Hadde satt stor pris på om noen av dere kunne gitt meg et lite hint.. Vi snakkes!

 

 

Hvorfor tror du at jeg mister lesere? Pleier du å bruke lang tid på å rydde rommet ditt iblant?Vant du solbriller fra http://shopno1.no ?

 • 30.01.2012, 21:53

Da er vinnerene av konkurransene kåret! Jeg fant ut vinnere via. http://random.org, en veldig nyttig side! Vinneren av førstepremien ble Eirin Anita og vinneren av andrepremien ble Tine Elena. De er begge kontaktet på mail!

Jeg ble sponset av http://shopno1.no, en butikk som virkelig falt litt i smak! Butikken er noe for seg selv, som vil si at den skiller seg litt ut fra mengden. De selger mest av alt tilbehør sånt som klokker og solbriller, men det får vi jo aldri nok av! Derfor den skiller seg litt ut er fordi den er mest av alt rocka og det er ikke lett å finne søte rosa små tøfler der inne. Jeg elsker det som er søtt og rosa, men til tider så forandrer det seg helt så derfor vil jeg velge å gi denne butikken en ren femmer! Brillene jeg fikk i posten var av god kvalitet, og jeg fikk pakken dagen etter vi inngikk et samarbeid! Så pluss pluss :-) For å oppsummere litt så får dere se hva Eirin og Tine vant!

 

Eirin vant to solbriller fra http://shopno1.no :

 

 

Tine vant solbrillen nedenfor, som også er fra http://shopno1.no :

 

 

Tusen takk for at jeg fikk holde en konkurranse Shopno1.no!

 

Hva syntes dere? Vant du?


 

HELGEN

 • 30.01.2012, 15:44

Hallo!

Nå er det en stund siden jeg har oppdatert, grunnen til det er at jeg har vært hos pappa og er der bare annenhver helg og da velger jeg å være veldig sosial. Jeg må si tusen takk til alle de fine kommentarene jeg fikk på bloggen min angående håret mitt!  Helt ærlig så hater jeg håret, jeg føler meg helt uvel når jeg går ut av døren og tror at alle står og kikker på meg. Det er bare ikke meg! Jeg gleder meg så til å få fargen tilbake, men jeg venter en liten stund så ikke håret blir altfor slitt.. Jeg har i hvertfall hatt det kjempemorsomt i helgen, meningen i går var å stå på slalom men bilen var kaputt og derfor måtte vi være hjemme i stedenfor. Vi kjørte en liten tur til farmor med lastebilen til pappa da, så det var jo koselig! Jeg må også informere om at konkurransen trekkes senere i dag, og jeg avtaler med vinnere om når jeg skal sende premie i posten. På fredag fikk jeg enda en pakke i posten, så da blir det enda en liten konkurranse i løpet av uken...

 

 

 

Så, hva syntes dere om at jeg har startet med konkurranser? 


FRA BLOND TIL MØRK

 • 26.01.2012, 22:56

Heihei! Da er det gjort! Dere så kanskje at jeg kjøpte hårfarge forrige Lørdag, og den var noen hakk mørkere enn det jeg hadde. Men jeg hadde lyst på en liten forandring, og tro meg det fikk jeg! Mamma farget håret mitt i stad, og jeg fikk egentlig veldig sjokk når det tørket. Fargen var mye mørkere enn jeg hadde forestilt meg, så jeg tror kanskje jeg må begynne å ta sol eller så må jeg kjøpe selvbruning. Jeg er jo veldig blek og lys i huden, så eh.. Jeg ser mye blekere ut nå.. Men etterveksten ble i hvertfall borte, hahah. Nå skal jeg legge meg, også får jeg drømme om å bli brun! Vi snakkes :-)

 

FØR:

 

 

 

 

ETTER:

 

 

Har ikke rørt håret mitt etter jeg fønet det, så noo hairspray! 

 

 

For meg så var dette en stor forandring..  Og jeg liker definitivt blondt hår best! Så, hva syntes du?  

 

Nøkkelen hang på en kjetting! Hoho :-)

 • 26.01.2012, 17:54

Heihei! I dag har jeg jo vært på skolen, som dere sikkert har skjønt.. Men det som skjedde var at jeg og Johanne ikke rakk skolebussen hjem. Det er liksom så typisk oss, det skal alltid skje noe :-) Etter skolen så gikk vi faktisk på bussholdeplassen og satte oss inn når bussen kom, også fant jeg 10kroner i lomma mi og fant ut at vi hadde nok tid til å dra på Meny. Vi var litt inne der, også akkurat rett før vi skulle betale mistet jeg 10kroningen min under en av varehyllene! Vi strevde en god stund og prøvde å få den ut, men vi klarte det bare ikke. Så vi bestemte oss for å gå til bussen, men akkurat da vi går ut av butikken kjører bussen forbi oss! Vi gikk da inn igjen og klarte å få ut 10kroningen og endte med å kjøpe oss Cookies. Vi måtte vente en time på neste buss og gikk litt rundt på sandesenteret. Johanne skulle ha litt drikke, så vi gikk inn på doen, surret i butikker osv. Og selvfølgelig måtte nøkkelen til doen henge på en kjetting.. Så da ble det selvfølgelig enda en latter!! Deretter dro vi på biblioteket og fant randome bøker til hverandre, også tok vi bussen hjem klokken 15.20. Litt av en dag! Nå skal jeg slappe av litt, også blir det Hotel Cæsar, etterfulgt av øving. Vi har en stor matteprøve i morgen med geometri som jeg er kjempesvak i! Vi snakkes :-)

 

 

 

Dere kan fortsatt bli med i konkurransen, den kåres mest sannsynelig i morgen men det er ikke helt sikkert. Dere finner konkurransen HER!

 

Syntes om bildene? Hva har du gjort i dag?


KONKURRANSE!!

 • 25.01.2012, 21:04

Hei! Jeg fant ut nå nettopp at jeg hadde fått en pakke i posten i dag! Gjett hva!? Det var en sponsorgave fra http://shopno1.no. Dette blir den første konkurransen på bloggen, og siden jeg ikke har blogget eller gjort noe spesielt i dag så tenkte jeg å starte den her og nå! Jeg bestemte meg for å dele premien i to, så nedenfor forstår du hva du skal gjøre! Vinneren trekkes forresten på random.org :-)

 

 1.premie: Det du trenger å gjøre for å delta er å:


* Like facebook siden min HER!


* Skrive litt om konkurransen på bloggen din, link til min blogg skal være med!


* Skrive i kommentarfeltet at du er med, og husk å legge igjen email adresse for det er så viktig!


"Premium Flex Mirror - pilotbriller med speilglass fra www.shopno1.no" og ''ukjent navn''

 

 2.premie: Det du trenger å gjøre for å delta er å:


*Like facebooksiden min HER!

 

*Skrive i kommentarfeltet nedenfor,  og husk å legge igjen email adresse for det er så viktig!

 

"Aviator Sport Retro - Vintage Solbrille''

 

Såå, vil du være med i konkurransen? Vinneren trekkes når jeg føler for det, dere har i hvertfall dagen i morgen på dere så får vi se om jeg trekker vinnere i morgen kveld!


Dansing, Keri Hilson

 • 25.01.2012, 19:20

Heii! I dag har jeg vært på dansing, det var kjempemorsomt og jeg kjenner virkelig at jeg har savnet det nå! Det var så ufattelig gøy, og dansen går veldig fort. Men jeg syntes at vi greier det fint, vi har allerede lært rundt 40sekunder av den! Men dere får kose dere med sangen vi danser til nedenfor, for jeg har ikke tatt noen bilder i dag og jeg orker ikke gjøre det heller. Snart er det Hotel Cæsar og etter det blir det lekser, vi snakkes!

  

Tror tempoet i dansen er satt litt opp, men er faktisk litt usikker der..

 

Går du på dansing? Hva syntes du om sangen?


LIKE OR DISLIKE, NELLY.COM - budsjett

 • 24.01.2012, 20:01

 Min favoritt er definitivt den første, så kul men samtidig veldig avslappende!

Alt fåes kjøpt HER! og koster under hundrelappen.

 

Hva syntes dere om godsakene jeg fant på nelly.com ?


INSPIRASJON, FRANCE

 • 24.01.2012, 16:21

I stad kikket jeg litt på weheartit, og fant mange bilder jeg likte! Såklart, det er jo hundretusen fantastiske bilder der. Men når jeg søkte på Paris, Summer, og alt det deilige.. Så ble jeg bare så fristet, det er helt utrolig at små hverdagslige ting kan gi oss så mye inspiasjon!

 

 

Når jeg ser disse bildene, tenker jeg rett og slett bare på frihet. Tenk vakre Frankrike, shopping, cafeer og ikke minst god selvtillit! Jeg skal si deg, det er livet det.. Og nå er det ikke lenge før det er min tur til å reise dit!

 

Hva syntes dere om bildene jeg satte sammen? Har du lyst til å reise til Frankrike?


HJEMME FRA SKOLEN

 • 24.01.2012, 11:29

Hallo! Jeg ble hjemme fra skolen, siden jeg fikk medisinen min i stad. Den må begynne å fungere før jeg får gå på skolen. Så her sitter jeg hjemme da, null blogginspirasjon. Det er så vanskelig å blogge når man er syk. Du er slapp, trøtt og det eneste man har lyst til er å slappe av. Jeg har heller ikke tatt noen bilder i dag, for jeg ser rett og slett helt forferdelig ut. Også beklager jeg veldig mye for at jeg ikke blogger om noe interessant nå for tiden, men når man er syk så er det veldig lite som skjer. Jeg lover å gjøre det godt igjen, så jeg venter på en premie i posten til en konkurranse som jeg skal ha her på bloggen! Vi snakkes senere :-)

Bilder fra et sant TV-program jeg så i stad. Faktisk så var det helt sykt! :


Hoho, sinna eller?

 

 

 

Er du syk? Har du lite blogginspirasjon når du er syk?

KONKURRANSE? Hotel Cæsar

 • 23.01.2012, 19:02

Heihei! 

Nå har jeg netopp spist middag og venter egentlig bare på at Hotel Cæsar skal starte. Det er så spennende nå for tiden, og jeg blir sur og grinete hvis jeg går glipp av det. Legebesøket i stad gikk kjempefint, jeg slapp å ta blodprøve og ble egentlig overlykkelig! Jeg skal gå på en eller annen kur, så alt er klart for skole i morgen.. Jeg skal se å få laget en konkurranse til dere snart, kanskje jeg er så heldig å få sponset en også. Venter bare på mail, også har jeg kjøpt en liten premie til en annen konkurranse jeg har tenkt til å holde også. Så det jeg lurer på er egentlig, hvilke type konkurranser liker dere? Og hvilke liker dere ikke? Nå tenkte jeg å hoppe inn i joggebuksa, så ringe pappa for å høre om vi fikk leie huset vi var og så på forrige helg! Wish me good luck :-)

 

 

Ser dere på Hotel Cæsar? Har du noen forslag til konkurranser jeg kan holde?

LEGE, blodprøve?

 • 23.01.2012, 14:07

Ja. Dette var min Mandag, helt ødelagt! I natt drømte jeg at vi fikk det huset vi var å så på forrige helg, men det var bare det at vi satte inn møblene våres i nabohuset. Så når jeg våknet ble jeg skuffet, jeg håper virkelig at huset blir våres! Men jeg har kanskje ikke fortalt dere at jeg har hostet i ett sett en hel uke nå, men det har jeg! I dag fikk jeg endelig time hos legen, men den er ikke før rundt fire. Og jeg venter spent på å finne ut hva som er galt, det er bare det at jeg kanskje må ta blodprøve senere. Og det har jeg aldri tatt før! Jeg hater å bli stukket, og svimer nesten av når jeg får en sprøyte. Så ønsk meg lykke til folkens, jeg oppdaterer senere!

 

 

Dårlig kvalitet..

 

Pleier du å drømme om ting som kan skje på ordentlig? Har du tatt blodprøve før?

 

Smisking? MATTEPRØVE

 • 22.01.2012, 22:54

Nå er jeg nettopp ferdig med å pakke sekken! I stad skrev jeg over litt matteregler om algebra og geometri inn i regelboka, siden vi skal ha matteprøve på fredag! Jeg håper da på at vi kan bruke regelbøkene underveis i prøven, hvis ikke er alt arbeidet forgjeves. Hahah, kanskje det funker å smiske med lærerne? Jeg ønsker dere i hvertfall en god kveld, og alle får ha en fin skoledag i morgen. For det skal nemmelig jeg ha! Noen kvelder sitter jeg bare å drømmer om hvordan neste dag skal gå, akkurat som nå.. Men det stemmer aldri helt når du kommer så langt...

 

Smisk 

 

Slurv..

 

Pleier du å ta deg god til på søndagskveldene for å gjøre klar sekken, og å drømme om hvordan DIN mandag skal være?

LESER DIN BLOGG!

 • 22.01.2012, 20:16

Heii! Nå sitter jeg her foran pc-en og er snart klar for å se film med mamma! Men jeg tenkte at jeg kunne lage ett innlegg hvor jeg setter dere lesere mest i fokus! Jeg tenkte derfor at jeg kunne lese bloggene deres, og legge igjen en liten kommentar. Jeg pleier å gjøre dette uansett, men tenkte nå å gjøre det litt mer spesielt. Også må jeg bare si tusen takk til alle som leser bloggen min hver dag! Dere er en stor del av bloggen, og hjelper meg med å holde den oppe. Jeg har lagt veldig godt merke til de som er faste lesere og ikke, men tenkte også å få en litt mer oversikt! Nå må jeg gå, snakkes!

 

 

Rihanna - Te Amo

Er du fast leser av bloggen min? Legge igjen bloggadressen din?

NY HEADER AV INGRID THUV

 • 22.01.2012, 18:03

Sån! Jeg vet hva dere har å si, men det er min blogg og det er jeg som velger hva jeg skal gjøre med den. Jeg har fått mange headere tilsendt på mail osv. og syntes faktisk at de bare blir finere og finere.. Men den her derimot er helt fantastisk! Jeg elsker den over alt på jord, og takker Ingrid Thuv for det! Tusen, tusen takk! Jeg lover at denne headeren kommer til å stå her en stund..

 

 

Hva syntes du om headeren? Er du også en person som bytter headere ofte?


VARG VEUM next

 • 22.01.2012, 13:13

Heihei! Nå sitter jeg her å venter med Helene. Pappa henter meg klokken halv to også skal vi se på Varg Veum klokken 14.00. Det blir nok kjempegøy! Dette blir jo bare en liten oppdatering, selv om jeg vet at det er kjedlig å lese de ''små oppdateringene'' men sån får det da være.. Vi snakkes senere!

 

Sinnaa! Bøø..

 

 

Hva skal du nå? Skal du på kino?

INNKJØP 21.01.2012

 • 21.01.2012, 23:42

Jeg ble veldig fornøyd med innkjøpet, og brukte bare 300kroner kontant i dag! Resten tok jeg på tilgodelappen som jeg fant i den gamle lommeboka mi her om dagen. Jeg blant annet elsker den rosa genseren og det er definitivt favorittinnkjøpet mitt i dag, inkludert klokken!

 

 

Genser fra Planet, kr 299,- 50% rabatt som er kr 149,-

Klokke fra Planet, kr 149,- 50% rabatt som er kr 74,50,-

 

 

Rød topp fra Planet, kr 499,- 50% som er kr 249,-

Brun veske fra Cubus, kr 99,- 50% som er 49,-

Blått og hvitt skjerf fra Cubus, kr 99,- på salg til kr 10,-

Hårfarge fra H&M, kr 129,-

Løsvipper fra Nille, kr 29,-

 

Hva syntes du om innkjøpet?


DRAMMEN med BH freak!

 • 21.01.2012, 19:14

Heihei! Jeg har hatt det superkoselig i dag! Jeg møtte Helene på bussen klokken kvart på ett også var vi i Drammen og handlet. Vi møtte såklart Sindre, Jon Andreas, Daniel og Fredrik på MacDonalds og var litt med dem! Det var superkoselig, også fikk jeg handlet mye fint. Men det var litt vanskelig å ha de med på H&M, Sindre ble litt for opphengt i BH-er.. Hahah, men nå skal jeg fortsette å kose meg med Helene! Big One, kake, Villa brus og godteri er chill :-)
 


Helene

Hva har du gjort i dag? Syntes om bildene?

Reiser til Drammen med Helene!

 • 21.01.2012, 12:00

Heii! Da drar jeg snart til byen med Helene, lenge siden jeg har funnet på noe med henne nå. Så det kommer til å bli skikkelig koselig:-) Jeg vet ikke helt om hun skal sove her i dag, men hvis hun skal så kommer det bilder senere! Jeg skal se å få satt i gang en konkurranse eller noe sånt snart også, kanskje jeg gjør det senere i dag.. Jeg har i hvertfall kjøpt premie, og har veldig lyst på premien selv. Hahahah, men nå må jeg snart stikke.. Snakkes!

 

 

 

Jessie J - Price Tag  ft BoB

 

Hva skal du i dag?

''SMINKET ØYNE'' Slapper av*

 • 21.01.2012, 00:18

Hallo! Nå sitter jeg her å slapper av på rommet, pc-en på fanget og colaen i hånda. Det er så deilig! I stad sminket jeg mamma og fikk ideen etter et bilde jeg så på en blogg for noen måneder siden. Jeg syntes dette var utrolig kult, men det var gjort så fort så resultatet ble ikke akkurat på toppen. Men vi fikk oss en god latter, og det så faktisk veldig ekte ut i virkeligheten! I morgen har jeg tenkt meg en tur til Drammen, ettersom jeg fant en tilgodelapp på 399,- kr i en av lommebøkene mine som jeg kan bruke på Planet. Jeg hadde helt glemt at jeg hadde den, så det var bare flaks at jeg fant den :-) Problemet er bare hvem jeg skal reise med for jeg gidder ikke dra alene. Åhh, jeg hoster meg snart ihjel nå..!

 

Ahaahah

 

 

 

Du ser det kanskje ikke så godt, men jeg skulle liksom sminke ''øyne'' på øyelokkene til mamma :-)

 

Syntes om bildene? 


SLAPPE AV MED DET NYE

 • 20.01.2012, 21:00

Heihei! Da har jeg nettopp kommet hjem fra butikken, vi var å kjørte gjestene hjem også stakk vi innom Kiwi i samme slengen. Jeg har hatt det kjempefint i kveld, og jeg kan vise dere hva jeg fikk litt senere etterpå! Jeg er superfornøyd og fikk det jeg hadde ønsket meg. Innkjøpet mitt i dag ble YT- sjokolade melk og DET NYE.. Nå skal jeg slappe av og nyte kvelden!

 

 

Og tusen hjertelig takk til Thea Marie som kunne lage header til meg! Jeg har også redigert litt på den, men hun har laget det meste. Bloggen hennes finner dere HER! og jeg tror at hun hadde satt stor pris på noen kommentarer! Thea er superflink, og jeg er fast leser av bloggen hennes.. Jeg kjenner henne utenom blogg også, så må bare si at hun er ei super duper jente! Tusen, tusen takk Thea 

 

Leser du DET NYE?

Venter besøk, 4 i norsk

 • 20.01.2012, 16:37

Good helg folkens!

I dag hadde vi norsk prøve på skolen om ordklasser, skikkelig nyttig må jeg si.. Hva er vits med Determinativ når du skal skaffe jobb liksom? Jeg kommer aldri til å bli lærer, det er det siste jeg vil så jeg tror ikke jeg får bruk for det. Vi fikk tilbake prøvene og rettet de selv, jippi en 4-er! Jeg er faktisk ganske fornøyd med en 4-er siden jeg egentlig ikke forstår noe av det. Nå får vi snart besøk av Tante, mormor og noen fler fordi vi skal feire bursdagen min som var den tiende. Så jeg må virkelig gå nå, også snakkes vi i kveld!

 

 

 

 

Hva skal du nå? Syntes om bildene?

Trenger header, du kan få linking

 • 19.01.2012, 18:51

Heii! Jeg føler at jeg trenger en ny header nå, det er ikke lenge siden jeg fikk denne headeren som dere ser på bloggen nå men jeg syntes den ble litt for fargerik! Det jeg egentlig er ute etter er en helt naturlig, fin og lys header. En jeg ikke går så fort lei av, så om du kunne laget en header til meg så hadde det vært kjempefint! Hvis det er akkurat din header jeg bruker, så får du linking og kanskje ett innlegg om bloggen din. Det er bare å bruke fantasien, men jeg setter stor pris på enkle headere. Headeren skal sendes på mail til ann_len_2@hotmail.com !

 

Tusen hjertelig takk hvis du kunne tatt deg litt tid til å lage en eller flere headere til meg 


 

Kan du lage en header til meg? Vet du om noen som lager headere?

Dans eller ikke?

 • 19.01.2012, 17:54

Heihei! I dag har jeg vært på skolen, som vanlig. Jeg må virkelig slutte å skrive det, det sier vel seg selv at jeg er på skolen fra 08.35 til 14.05 hver dag.. Celine og jeg ledet hele gymtimen i dag, og det var faktisk litt gøy! Vi følte at vi hadde litt makt over de andre, hahah.. Jeg har igjen bestemt meg for å ikke starte på slalom, så jeg begynner heller på dans i stedenfor tenker jeg. Det er jo selvfølgelig det at dansen startet i går, og jeg fant ut at jeg ville starte i går kveld så det var liksom litt sent. Og nå har de lært halve dansen, og jeg kommer til å slite hvis jeg starter neste Onsdag! Men samtidig så savner jeg å danse, og hvis jeg virkelig vil fortsette med det så må jeg bare lære fort. Jeg tror jeg vil stare men vet ikke helt om jeg klarer det.. Hva burde jeg? 

 

♥ Outfit i gymtimen  ♥ Glemte å vise dere hva jeg har fått i posten, men det er i hvertfall dette treningstøyet! Kan kanskje lage et innlegg om detg..

 

 

Er du også sån at du ikke klarer å bestemme deg? Syntes om bildene?

Natta!

 • 18.01.2012, 21:17

Da tar jeg kvelden! Tidlig men nokså sant.. Har nemmelig planer om å spille i timesvis, chill! Vi snakkes i morgen..

 

 

Spiller du Oven Break?

Oven Break, hos Katarina

 • 18.01.2012, 18:21

Heii! Etter skolen i dag ble jeg med Katarina hjem. Vi har gjort lekser, vært i stallen og spilt! Hun har en kjempesøt hest skjønner dere, og det var litt rart å børste hesten osv. for det er omtrent 6-7år siden jeg gjorde det sist! Men jeg har det i hvertfall kjempekoselig, og vi har sittet her i senga med Ipoden min og spilt Oven Break. Jeg kommer bare ikke noe lenger enn den grønne banen! Snart skal vi spille wii, jippii <3 Men nå skal jeg avslutte her, jeg blogger antakeligvis litt når jeg kommer hjem. Hvis ikke så snakkes vi i morgen!

 

 

 

Hva gjør du nå? Syntes om bildene?

"What is a friend? A single soul in two bodies."

 • 17.01.2012, 21:05

Hallo.. Da har jeg sett på Hotel Cæsar folkens! Det var en time siden da men..  Herreguud så spennende, og jeg bare elsker Goggen nå! I stad så reiste Katharina hjem igjen, og vi har tatt mange bilder.. Ahahah, mange usæriøse for og si det sån. Det har vært utrolig koselig i dag, men jeg gruer meg til i morgen.. Da skal nemmelig jeg og Celine ha hele gymtimen med dans, vi har ikke forberedt noe og jeg har en viss anelse om at vi kommer til å dumme oss ut. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hahah, syntes om de usæriøse bildene? Og hva syntes du om de andre?

Besøk av Katharina

 • 17.01.2012, 16:14

Hei :-) 

Nå har jeg besøk av Katharina som snart er ferdig med å gjøre lekser, vi har netopp sett på One Three Hill og slapper egentlig bare av. Jeg fikk tilbake en RLE-prøve i dag og karakteren ble en femmer! Jeg er fornøyd, men føler at jeg kunne lest litt mer på prøven enn det jeg gjorde. Nå skal jeg fortsette å se på Home And Away og vi snakkes senere!

 

 

Hva har du gjort i dag?

Helgens lille innkjøp

 • 16.01.2012, 20:14

Jeg var som sagt og handlet litt i helgen, og fikk kjøpt meg disse tøflene. Jeg elsker dem og de er så deilige å gå med! Også tenkte jeg at jeg skulle ha en liten konkurranse snart, og begynte å kjøpe premie i helgen. Premien egner seg bare for jenter så det er sagt :-) Men nå skal jeg være litt på facebook tenkte jeg, og kan vise dere hva jeg fikk i posten i morgen eller noe sånt..

 

 


Fra Bik Bok, de var på salg og kostet bare kr 49,-

 

Hva syntes du? 

Feiret bursdagen min

 • 16.01.2012, 17:04

Hei! Jeg har ikke fått blogget denne helgen fordi jeg har vært hos pappa. På fredag gjorde jeg ikke annet enn å slappe av, og på Lørdag dro jeg til byen for å kjøpe bursdagsgave til pappa. Etter det kjørte vi tilbake til skoger for å se en visning, det var et sykt fint hus og håper virkelig at vi får det! Jeg tror faktisk at vi har en god sjanse fordi vi er så mange! Pappa hadde bursdag på lørdag, og vi spiste taco og koste oss. Sindre kom senere og vi så på to filmer! Husker ikke hva den første het, men den andre var i hvertfall Varg Veum. Vi avsluttet kvelden klokken 01.30 og la oss.. I går fikk vi besøk av noen bekjente for å feire bursdagen til pappa og meg ettersom vi har bursdag så nærme hverandre. Klokka 16.30 feiret jeg bursdagen min med Katarina, Laila, Amalie, Elise og Caroline på Lizzy's, etterfulgt av kino. Det var kjempekoselig og jeg ble kjempefornøyd! Filmen derimot var ikke så bra, men egentlig helt grei. Vi så på My Week With Marilyn, som handlet litt om livet hennes og en stor forelskelse!

 

Reklame <3

 


Nydelig halskjede og øredobber, som jeg fikk av Katarina <3

 

Money, money, money, must be funny!

 

Klær og ring fra Amalie :-)


Og er det noen her som så Spellemannsprisen på Lørdag? Plumbo er jo fra Sande her jeg bor, det er helt teit at det skulle bli så mye surr bare pga. en liten kommentar.. Gooo Plumbo!


Hva syntes du om bildene? Hva har du gjort i helgen?

Today

 • 13.01.2012, 15:58

Hei! I dag stod jeg opp til vanlig tid igjen, så var det klart for skole! Dagen har vært veldig slækk, vi gjorde egentlig ikke noe annet enn å ''følge'' med i timene.  Jeg holdt på å sovne under naturfagstimen, men klarte å holde meg våken! Etterpå skal jeg til pappa og være der hele helgen, forhåpentligvis skal vi stå på slalom på Søndag og jeg gleder meg kjempemye! Neste uke skal jeg faktisk starte på slalom, så det blir nok veldig gøy.. Men nå starter Home And Away snart, vi snakkes!

 

 

 

Ser du på Home And Away? Hva syntes du om bildene?

Skoleball, outfit 12.01.2012

 • 12.01.2012, 23:55

Hei! Jeg må bare si at jeg hadde det fantastisk på ballet i stad! Høy musikk, latter og dans. Finnes ikke noe bedre! Jeg er så sliten nå, ettersom jeg danset hele tiden i høye hæler, untatt det siste kvarteret. Var jo også så heldig og få brus over hele meg med en gang jeg kom, bare fordi en eller annen fyr løp på meg.. Men uansett så føler jeg meg mye bedre i form, og håper på skole i morgen! Så da får jeg legge meg, og her ser dere outfitet mitt!

 

 

 

 

Kjole fra Lace, kr 599,-

Sko fra Eurosko, kr 599,-

Hva syntes du?

Syk

 • 12.01.2012, 09:35

Vet det har vært litt dårlig blogging de siste dagene, men jeg har ikke følt meg så bra. Etter jeg var i Drammen med Katharina så begynte jeg å bli dårlig, så jeg har vært hjemme fra skolen i går og i dag. Etterpå er det nyttårsball for hele ungdomsskolen, og selvfølgelig skal jeg gå! Det varer bare noen få timer, så jeg tror ikke det gjør så mye. Jeg har dessuten gledet meg så mye! Jeg skal møte Katharina før det starter, og  føler at hele kvelden kommer til å bli kjempebra. Men kos dere med arkivbilde, haha. Føler ikke for noe bilde av meg akkurat nå, men outfit før nyttårsballet kommer senere!

 

 

Har dere nyttårsball? Syntes om bildet?

1 hverdagsantrekk( vår-sommer )

 • 11.01.2012, 19:00

Jeg satt og så litt på http://nelly.com i stad og kom over noen kjempefine ting! Jeg kikket litt på festkjoler og sånt, men så fikk jeg veldig lyst til å se på noe som man kan bruke til sommeren. Jeg kom da over dette og lagde en kollasj! Det er jo såklart fullt mulig å bruke det på vinteren også, men jeg tror det hadde blitt litt kaldt. Åhh, jeg gleder meg til sommeren kommer..

 

                   Kjole finner du HER!                   Ring finner du HER!                Veske finner du  HER!                  Sko finner du HER!    

 

Hva syntes du om antrekket jeg satt sammen?

Irlin i Drammen, kjempefin blogg!

 • 10.01.2012, 20:35

Jeg har netopp kommet over en blogg om ei supersøt jente! Hun er kjempeflink til å blogge, og definitivt en blogg jeg kommer til å lese mer i framtiden! Det som passet veldig bra var at hun har en konkurranse som pågår nå, hvor man kan vinne 500kroner på Nelly.com. Jeg elsker denne nettbutikken og håper på at jeg klarer å vinne konkurransen, siden jeg ikke har så mye penger å handle for i nærmeste framtid. Alltid fint med nelly :-)

Trykk HER! for å komme til bloggen hennes..

 

Hva syntes du om bloggen til Irlin?

Kjempefin bursdag! Innkjøp 10.01.2012

 • 10.01.2012, 19:22

Heihei!

 

Jeg må først si at jeg har hatt en fantastisk fin dag i dag, og takk for alle gratulasjoner! Jeg ble vekket av mamma klokka 06.00 da hun kom på senga med rundstykke, kake og te. Kjempegodt! Når jeg tok bussen til skolen fikk jeg masse gratulasjoner, og ja sån har egentlig hele skoledagen min gått! Men etter skolen reiste jeg og Katharina til Drammen for å kjøpe kjole og sko til ballet som er på Torsdag! Flaks for meg så hadde Lace fått inn de fine kjolene! Så det ble faktisk kjole på meg i år også, for jeg var veldig redd for at jeg ikke skulle finne noen. Skoene kjøpte jeg på Eurosko, men dere får ikke se noe av det før ballet på Torsdag. Det var litt synd, for det var bare ett par sko på hele magasinet som var i den fargen jeg skulle ha og derfor er det nok mange som har like! Det ble også litt smykker i dag, som dere får se nedenfor! Men jeg har ikke tatt noen bilder fra selve dagen, så sorry! Men jeg er unnskyldt! Hoho..

 

Kjole fra Lace, kr 599,-

 

Sølvring fra Aseco Gull & Sølv, kr 249,- minus 50%rabatt som var  kr125,-

 

Pure silver øredobber fra Glitter, kr 129,-

 

Hva syntes du? Har du hatt en fin dag?

 

Da er treningsklær bestilt!

 • 09.01.2012, 22:15

Hvis du leser bloggen min, så har du sikkert lagt merke til noen av mine mål for 2012. Et av dem er selvsagt å komme i bedre form, så jeg begynte i dag! Og klikket med alt dette hjem, det kommer i posten om noen dager og er fra den nye kolleksjonen Active Sports på http://Ginatricot.no. Jeg håper virkelig at jeg blir fornøyd, og at det passer meg!

 

                                                          

 

Alt dette kom totalt på 598,90,- inkludert frakt :-) 

Hva syntes du?

Jeg har blitt helt bacon! Pugging..

 • 09.01.2012, 20:37

Heei! Nå sitter jeg å stapper i meg en brødskive med BaconOst, åhh deilig! Er så lenge siden jeg har spist det nå, og dette er min tredje brødskive.. haha, nomnom 

 I dag har jeg som sagt vært på skolen og hjemme, pugget på RLE-prøven har jeg også gjort.. Men dette blir bare ett kjapt innlegg fra meg, siden jeg må øve enda mer! Håper på en femmer, minst!  Ha en fin kveld, vi snakkes!

 

 

 

Har du prøve i morgen? Er du glad i BaconOst ? 

Klar for catwalk? Outfit 09.01.2012

 • 09.01.2012, 07:21

God morgen alle sammen! I dag stikker jeg bare på skolen, også skal jeg rett hjem etter det pga. mye lekser som skal bli gjort! I morgen har jeg bursdag, noe som er utrolig stort for meg, haha! 14år og greier.. Men tilbake til det jeg skulle si, jeg har bestemt meg for å ha en litt avslappende dag på skolen så jeg tok på meg...... Trommevirvel **, en helt vanlig hettegenser! Wohoo, nå kan jeg gå på catwalken :-) Vi snakkes!

 

 

 

Ikke mye vits i å spørre om, hva syntes du? Men jeg kan vri litt på det.. Så, vad tycks?hahah

ADVARSEL, sterke bilder

 • 08.01.2012, 21:56

Nå har jeg vært igjennom noen blogger som ligger på forsiden av blogg.no og en av de skrev litt om at hun ville ha Canada Goose Jakke. Jeg mener ikke noe stygt  noe om denne personen altså, men jeg vil bare si min mening! 

Før så elsket jeg jakkene, jeg ønsket meg en selv og det var en stor drøm om jeg hadde fått en av jakkene. Men det var før jeg visste alt! Jeg tenkte ikke over at det var ekte pels, at dyrene har lidd for det. Det er faktisk flere tusen dyr som dør hver dag bare pga. at vi skal ha noe å pynte oss med. Heldigvis fikk jeg ikke jakken jeg ønsket meg, og kan ikke være mer takknemmelig. Jeg skjønner ikke hvorfor folk trenger pels? Er det ikke meningen at mote skal være gøy da, men det er jo ikke det om du går å bærer på et dødt dyr! Jeg vet at jeg ikke har så mye jeg skulle sagt, fordi jeg ikke er vegeterianer. Jeg har så lyst til å bli det, men det er bare så vanskelig å legge om vanene sine. Jeg er nok like ille selv fordi jeg spiser kjøtt, for oss mennesker er det mat. Men pels? Det er helt unødvendig! Mange hundre tusen dyr lider, bare pga. vi skal ha sminke, litt pels på jakken osv. Jeg blir helt dårlig av å tenke på det.. Jeg tror dere skjønner resten selv, så om du har planer om å kjøpe noe med ekte pels/eller har kjøpt så anbefaler jeg at du skal tenke deg litt om før neste gang! Jeg kan ikke skryte på meg at jeg bare bruker sminke som ikke er dyretestet, men jeg mener at vi alle kan bli flinkere!

Hvem vil skade denne lille kattungen ? 

 

Dyr blir flådd levende

 

Satt i bur i dager, uker, måneder

 

 

Så vær så snill, bruk produkter som ikke er testet på dyr! Dropp ekte pels og kjøp fake, man ser ikke forskjellen en gang! Og gjerne gi en donasjon til organisasjoner(?) som er mot ekte pels!

Ny header av Jeanette Larsen

 • 08.01.2012, 20:17

Heihei! Da har jeg fått fikset litt på designet mitt etter at Jeanette Larsen var så snill og lagde en header til meg. Jeg elsker den, og den er liksom litt mer meg enn den forrige som bare var en midlertidig header! Jeg skulle bare si tusen takk til Jeanette, og bloggen hennes finner dere her :-)

 

 

Hva syntes du om den nye forandringen min her på bloggen?

På skøytebanen for første gang i år!

 • 08.01.2012, 16:06

Hei! Jeg la meg rundt klokken 03.00 i natt og stod ikke opp før halv ett, haha. Men deilig var det! Etter jeg spiste frokost og så litt på tv så gikk jeg og mamma ned på skøytebanen. Jeg er den eneste som har skøyter, så det var litt kipt å stå alene. Men jeg møtte Helene, og dro hjem litt senere! Nå sitter jeg her og har netopp spist igjen, søndager går jo nesten bare ut på å slappe av.. Så bekymrer jeg meg veldig, grunnen til det er fordi jeg ikke har fått kjøpt meg en kjole til ballet enda. Og bestiller jeg på nettet så får jeg den ikke før Torsdag eller Fredag, og ballet er på Torsdag. It sucks! Jeg må virkelig ta en sjanse her, eller så drar jeg antakeligvis på sandvika..

Noen som vet om noen fine kjolebutikker? Jeg går i åttende klasse og en lang kjole er ikke et alternativ..  :-)


 

 

 

Hva syntes du om bildene? Vet du om noen butikker der de selger fine kjoler?

Enjoy the evening

 • 07.01.2012, 23:04

Nâdiya - Amies Ennemies

 

Åhh, der er så deilig med kvelder der du ikke gjør annet enn å slappe av! Det har blitt litt mange avslappende kvelder i det siste, men fordi skolen har begynt igjen så fortjener jeg det! Hahah, jeg er så sykt lei av lekser allerede. Men siden det nå er siste ordentlige kvelden før skolen starter igjen, så skal jeg nyte den! Nå skal jeg ned for å se om det ligger gjemt noe sjokolade, potetgull eller lignende på kjøkkenet.. Vi snakkes! 


Hva gjør du nå ? 

Savnet hund, dagen i dag

 • 07.01.2012, 18:56

Heihei!

I dag våknet jeg rundt halv tolv, og en og en halv time senere dro vi til onkelen min som har flyttet rett borti gaten for oss. Vi hjalp han litt med å flytte møbler osv. og det ble kjempekoselig der! Jeg har helt glemt å fortelle dere at en hund(Tuva) har stukket av fra eieren sin på nyttårsaften fordi hun var redd for raketter. Så det er mange som er ute å leter etter den nå! Tenk hvor vondt hun må ha det.. Om du bor i Drammen, Hof, skoger og sande området og har sett en hund gått alene, vær så snill å si ifra til meg eller eieren ( FACEBOOK PROFIL )!

 

Ellers, så har jeg ikke gjort mye spesielt i dag.. Snart skal vi spise hjemmelaget pizza, alltid godt! Nomnom  

 

 

 

Har du sett en hund uten eier i området der du bor? Hva syntes du om bildene?

Shoe fashion

 • 06.01.2012, 23:19

Jeg elsker rett og slett de type skoene her! Hver minste lille detalj. Den vintage stilen og ikke minst hælene. Jeg elsker høye hæler og spesielt de som er flate på bunnen. De ser solide og stilige ut samtidig! Og dette er bare et must. Jeffrey Campbell inspirerer så mange, og de under ser dere er veldig like de ekte skoene. Det som er litt dumt for meg er jo at jeg ikke klarer å gå i 15-16centimeters høye hæler. Men det skal jeg kunne snart! Jeg må kjøpe meg disse skoene, for da har jeg ikke mot nok til å la de ligge helt alene i skapet mitt.. Så dette må bli ett innkjøp før vinteren er over!

 

Tumblr_lx8nidaoz91qap686o1_500_large

 

Tumblr_lxdzpjnfbn1r1c539o1_500_large

 

Tumblr_lxdrdt5q101qeojxio1_400_large

Jeg elsker http://weheartit.com

 

Hva syntes du om de type skoene?

My camera is back, today

 • 06.01.2012, 20:29

Heihei! Da fortsetter jeg å blogge igjen siden vi hentet kameraet mitt hos mormor i stad. Derfor jeg ikke har blogget er som sagt fordi jeg syntes at det er kjempekjedelig å blogge med dårlige webcam bilder hver dag, og kaliteten blir bare enda dårligere hvis man er vant til et speilreflekskamera, som jeg er. Dagen min i dag har vært helt super! Det var en helt vanlig skoledag, utenom at vi lærte Algebra i dag. Det var kjempelett! Hahah, skal ikke forandre dette til en matteblogg men det var faktisk så enkelt at det var morsomt.. Etter skolen ble gjestene til Elise med hjem og vi feiret bursdagen hennes der, det var kjempemorsomt men synd at det var så liten tid. Jeg kunne sittet å snakke der i timesvis.. Vi var åtte stykker, Cecilie, Katarina, Amalie, Hedda, Frida, Christina, meg og Elise. Just so you know! 

Det er helt sykt å tenke på at jeg blir 14år til Tirsdag, 10Januar. Årene har gått så vanvittig fort! Endelig er det min tur med foundationskille, tuppert hår, klumpete maskara osv. Eller bare ikke? Jeg hater foundationskiller,og får helt hetta av det! Men nå tenkte jeg at jeg skulle gå ned og være litt sosial! Vi snakkes senere!


Uten blitz, og det vil si dårlig kvalitet.. Nå ble jeg eid..


Hva har dere gjort i dag? Syntes du det er kjedelig å blogge uten bilder?

Mine mål for 2012

 • 03.01.2012, 21:44

Hei! I dag var det første skoledag etter ferien, egentlig så hadde jeg gruet meg litt til å begynne igjen. Siden det kommer til å bli tidlig på morgenen. Men i dag gikk det faktisk superbra, det føltes deilig å endelig gjøre noe for en gangs skyld! Så etter skolen reiste jeg og Laila til drammen for handle litt.. Jeg skulle egentlig kjøpe løpetights, sportstopp og vannflaske, men endte opp med å se etter ballkjole. Selvfølgelig fant jeg ingen, så til helgen reiser jeg på Gulskogen og håper på å komme hjem med en. Men jeg fikk kjøpt verdens deiligste pysj fra CUBUS, og fleecejakke fra G-sport. Jeg viser dere innkjøpet når jeg får hentet kameraet igjen og tar en liten bloggpause fram til da. En grunn til det er fordi jeg syntes det rett og slett er kjedelig å blogge uten bilder.. Så vi snakkes snart da! Jeg har også tenkt litt over nyttårsforsetter, men jeg fant ut at jeg heller lager meg noen mål for 2012 i stedenfor. Så her får dere se litt av hva jeg vil oppnå og gjøre i 2012!


Trene mer
Bli sunn
Starte på slalom
Spare til lange negler 
Hjelpe til mer hjemme
Dra på VG-lista
Bli flinkere på skolen
Forberede meg mer til prøver, framføringer osv.
Få mer søvn om nettene
Være mer blid og positiv til ting
Bli flinkere med bloggen
Reise til Frankrike og nå toppen av Eiffeltårnet
Være mer med venner
Tørre å gå med det jeg vil, bli mer selvsikker
Få en jobb i sommerferien
Kjøpe et speilreflekskamera som kan filme
Ta sol
Gå på en konsert via. billettservice.no
Dra til London


Noe av dette kommer til å bli vanskelig å oppnå! Men tro meg, alt er mulig så lenge du virkelig vil det! 

Spise, spise, spise og spise, kunne det ikke ''vart'' lenger?

 • 02.01.2012, 18:50

Heihei!

Dette er nok det første og det siste dere hører fra meg i dag! Jeg våknet klokka 13.45 og fikk helt sjokk når jeg så hvor mye klokka var. Det var jo i dag jeg ville stå opp tidlig, se på disney channel, barne tv og noe sånt som er typisk jul! Men dagen ble ikke sån som jeg hadde sett den for meg, det eneste spennende jeg har gjort i dag er å ta bort juletrepynten. Tenk at jula er over, så mye stress for så liten tid! Det blir deilig å komme tilbake til samme gamle hverdager, men jeg syntes at ferien burde vært mye lenger! Nå skal jeg ned, spise ett eller annet. Det har seg sån at i ferier så blir jeg så lat, spiser mye og hele tiden! Jeg har bestemt meg for å virkelig lage noen nye mål i år som jeg skal fullføre og jeg kommer til å dele de med dere. Antakeligvis så publiserer jeg ett innlegg om det i morgen. Men nå skal jeg nyte de siste timene i ferien, og det burde dere også gjøre!


Sminkeløs, digg!


Hvordan tror du året 2012 kommer til å bli da folkens?

***** døgnrytmen, får ikke sove

 • 02.01.2012, 03:35

Åhh, flott!klokka er ca 03.30 og jeg ligger her og er stuptrøtt. Jeg la meg halv ti i går og sovnet rundt ti. For en time siden våknet jeg igjen. det er så vondt å ikke få sovne. Jeg vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg nå. Jeg klikker hvis jeg ikke får sovne snart, det er så typisk at akkurat den natta jeg legger meg tidlig blir helt ødelagt! Jeg som ville være uthvilt til i morgen, også kommer den **** døgnrytmen.. Men det var det jeg egentlig ville si, så om jeg er veldig trøtt når jeg blogger i morgen så vet dere i hvertfall hvorfor. Natta til dere som skal legge dere og til dere som ikke får sove. Jeg føler med dere!

Tumblr_lwjyvd62wu1qhzwfqo1_1280_large

Vil du ha gratis header?

 • 01.01.2012, 16:17

Hei! Jeg har laget noen headere siden jeg har fått noen forspørsler om det. Og tenkte at jeg kunne vise dere noen av de! Jeg ble veldig fornøyd med Laura Shi sin, men ikke så mye med de andre. Vil du ha header, så sender du en mail til ann_len_2@hotmail.com med info om hvordan du vil ha headeren. Jeg har bestemt meg for å bare bruke bilder med grei kvalitet, så hadde satt stor pris på om du hadde sendt med noen bilder i mailen tatt hos fotograf eller av speilreflekskamera. Det er helt gratis, mende hadde vært hyggelig med ett innlegg eller lignende hvis du skulle brukt headeren. Skriver jeg bloggadressen min på headeren ett sted, så er ikke det nødvendig. Grunnen til  at jeg  vil bli nevnt er fordi jeg ikke liker at noen tar æren for mitt arbeid, hvis du skjønner ? Men her får du se noen av de jeg lagde!

Her satt jeg på et merke der man ser at den er laget av meg, men det er bare fordi jeg ikke etterspurte et innlegg.. 

 

 

Denne headeren tok meg 5 minutter å lage, så den er ikke noe å skryte av liksom.. Jeg lagde den bare for morroskyld..


Jeg må også opplyse om at all ''snakk om header'' skal foregå på mail, ikke gjennom innlegg. Grunnen til det er at det er mye lettere å få kontakt og det er mye mer oversiktlig!

 

Hva syntes du? Vil du ha header? 

Glemt kameraet mitt

 • 01.01.2012, 14:29

Hallo alle sammen! Jeg vil bare opplyse om at jeg glemte kameraet mitt hos mormor i går, og forhåpentligvis så henter vi det etterpå. Jeg er hos Oda nå, hun er så trøtt stakkars.. Det ble veldig sent på oss i går skjønner dere, men nå er det frokost. Vi snakkes!

 

 

 

Hva gjør du nå?

Search

Bloggdesign

hits