BLOGG VS BLOGG VINNER CELINE!!

 • 08.05.2012, 13:59

Heiiheii! Da tenkte jeg at det var på tide å legge ut vinneren av blogg vs blogg. Det ble Celine Mikaela som blogger på http://ensol.blogg.no. Jeg tror at jeg fortalte dere at vinneren skulle få en liten vurdering av bloggen sin, så her kommer den!

Dette er først og fremst en av bloggene jeg er fast leser av, hun blogger kjempebra og flere ganger daglig. Hun har lite skrivefeil og blogger på en måte som er litt interessant. Celine legger ut mange bilder til innleggene og av god kvalitet, hvem vil vel ikke ha det? Designet er enkelt og greit, men helt ærlig syntes jeg at sidemenyen er litt rotete. Men ellers er faktisk alt bra! Celine er en utrolig hyggelig jente, og det virker som om hun alltid er blid! Ja, faktisk så er hun en sol! :-)

Karakter på design: 4, pga. en litt rotete sidemeny.

Karakter på header: 6, fordi den er helt nydelig!

Karakter på selve bloggen: 6, fortsett som du gjør! Du blogger positivt, og har en superbra blogg. <3

 

 

GRATULERE CELINE? SYNTES?

BLOGG VS BLOGG finalister

 • 01.05.2012, 21:48

Da er stemmene telt opp og de to bloggene som fikk flest stemmer var Celine og Vilde&Thea sin. Litt rart, men disse personene går på samme skole som jeg gjør bare at Celine har bodd i Gran Canaria det siste året. De begge har superfine blogger og er velfjortjente finalister. Begge har to enkle design som er lette å skjønne, tydlig skrift, fine headere og blogger bra! Vinner bloggen får en vurdering på bloggen min, og dette blir avsluttet i løpet av uken. De samme reglene gjelder: man får ikke lov til å stemme på seg selv, du kan reklamere for dette hvor du vil, stemme på flere personer, og det er lov å stemme så mange ganger du har lyst til. 

Lykke til Celine, Vilde og Thea!

 

CELINE

http://ensol.blogg.no 

 

VILDE OG THEA

http://vildeethea.blogg.no 

 

NÅ ER DET BARE Å STEMME PÅ DEN BLOGGEN DU LIKER BEST! :-)

BLOGG VS BLOGG

 • 16.04.2012, 23:10

Heihei! Da kjører jeg i gang en runde med BLOGG VS BLOGG. Jeg plukker ut de 5 beste bloggene som melder seg på, også skal dere stemme fram vinneren som stikker av med en vurdering og link på bloggen min i en uke! Bare å legge igjen bloggadressen din i kommentarfeltet også skal jeg ta en titt! Jeg legger ut de 5 beste bloggene som deltar i løpet av uken en gang. Bare å bli med!

 

MELDE DEG PÅ?

Bare sier ifra, du må ha en aktiv blogg for å delta!

SWEET JEWELRY, vinn smykker - AVSLUTTET

 • 15.04.2012, 00:22

Jeg kjøpte et smykkestativ på vei hjem fra Gran Canaria og jeg elsker det! Så jeg valgte å bruke det til å ha de mest søteste smykkene mine på, babyrosa, babyblå, lyselilla etc. Jeg har tre smykkestativ nå og ett smykkeskrin, og egentlig hadde jeg hatt bruk for ett til. Men det tar så mye plass! Sminkebordet mitt er nesten gjemt bak smykkene, så jeg lurer nesten på om jeg snart må bli kvitt noe. Jeg har også noen andre smykker på lur, og tenkte å lage en liten konkurranse ut av det. De er helt nye og "merkelappen" er ikke tatt av enda. Jeg tenkte å ikke vise dere de for jeg vil at premien skal være litt hemmelig denne gangen. Det du trenger å gjøre er bare å kommentere innlegget og si at du er med. Husk å legge igjen en mailadresse som du stikker innom daglig. Har du blogg hadde det vært fint om du også kunne lagt meg til som venn! 

 

 

 

ER DU MED? SYNTES OM SMYKKESTATIVET?

Husk å legge igjen mailadresse :-)

KONKURRANSE!!! AVSLUTTET

 • 03.03.2012, 10:43

Hei! God morgen alle sammen! Jeg starter dagen med en konkurranse på bloggen, hvor du kan vinne et IVANA skjerf fra http://callistotrend.no med en verdi på 159,-. Jeg så hvordan forrige konkurranse gikk, og syntes det var mye bedre å gjøre det sån..

 

Det du trenger å gjøre for å delta er å samle opp "lapper", jo flere du har desto større sjanse har du!

 

Kommentere innlegget - 1 lapp

 

Like facebooksiden min HER! - 2 lapper

 

Legge meg til som venn på blogg.no - 1 lapp

 

Lage header til meg ( Sendes på mail til ann_len_2@hotmail.com ) - 5 lapper

 

Dele innlegget mitt på  blogg.no - 5 lapper

 

Husk å skrive ned mail adressen din, og hva du har gjort av det som står ovenfor!

 

 

JEG HÅPER SÅ MANGE SOM MULIG MELDER SEG PÅ! LYKKE TIL!


( Frist for å delta er Søndag 04.03.2012 )

KONKURRANSE!!! AVSLUTTET

 • 22.02.2012, 15:38

Heii! Da setter jeg igang en konkurranse der man kan vinne en zip-it clutch! Jeg bruker min som et pennal. Den er litt annerledes og skiller seg ut fra mengden! Jeg er veldig fornøyd med min, og får ganske god plass til skolesakene! Denne er fra http://zipitstore.com og er verdt rundt 70 kroner! Jeg har valgt å ha en litt annerledes konkurranse denne gangen, hvor dere kan samle opp mange lapper. Det vil si at jeg til slutt kårer vinneren ved å trekke en tilfeldig lapp! Kanskje jeg trekker 2 vinnere også!? Så det er bare å bli med og vente å se!

 

Det du trenger å gjøre for å delta er å samle opp "lapper", jo flere du har desto større sjanse har du!


Kommentere innlegget - 1lapp


Like facebooksiden min HER! - 2 lapper


Legge meg til som venn på blogg.no - 1lapp


Lage header til meg (Sendes på mail til ann_len_2@hotmail.com) - 3lapper


Dele innlegget mitt på blogg.no - 3lapper

 

 

 

Jeg håper så mange som mulig vil bli med! HUSK Å LEGGE IGJEN MAIL :-)

 

SKREVET 22 FEBRUAR 2012, KLOKKA 15:45

Vinneren av BLOMSTERRINGEN

 • 15.02.2012, 20:35

Heii! Nå har jeg trukket ut en vinner av konkurransen der man kunne vinne en BLOMSTERRING fra http://epla.no/shops/jannemade. Vinneren ble Mari.. Jeg sender den til deg i posten i løpet av vinterferien. Gratulerer til deg! 

Produktbilde

Vant du? Hva syntes du? Bør jeg ha flere konkurranser? 

KONKURRANSE, VINN BLOMSTERRING

 • 14.02.2012, 20:24

Heihei! Da er det på tide med enda en liten konkurranse nå! Denne gangen har jeg blitt sponset av http://epla.no/shops/jannemade/. Det er en privat person som driver den, og hun lager hjemmelagde smykker etc. Virkelig en butikk som er verdt å gå inn på, billige smykker er det der også! Det eneste du trenger å gjøre for å delta er å skrive i kommentarfeltet at du er med. Du må legge igjen mailadressen din også, hvis ikke er du automatisk ute av konkurransen. Vinner trekker jeg på http://random.org og blir kåret i morgen!

 

Lykke til!

 

 

Produktbilde

Bli med? Så legg igjen mailadressen din nedenfor da!

Vant du KORS SMYKKET?

 • 08.02.2012, 20:21

Hei! Da har jeg kommet hjem fra dansing, også har jeg spist litt middag! Jeg er stappmett og gleder meg sykt til vinterferien.. Jeg må bare holde ut i en og en halv uke nå! Også er det framføring to uker etter ferien, jeg gruer meg allerede! Og vi skal ha framføring innen faget musikk, hjelp.. Men jeg skal nyte tiden jeg har imens. Jeg har trukket vinneren av KORS SMYKKET, som ble Ellinor! Gratulerer, premien sendes i posten til deg i morgen hvis jeg har fått adressen din!

 

 

 

Vant du? Syntes om bildene?


LITEN KONKURRANSE, VINN KORS SMYKKE AVSLUTTET

 • 06.02.2012, 21:13

Heihei! Da er det på tide med en liten konkurranse igjen! Jeg har denne gangen blitt sponset av http://himmelskegaver.no, en netbutikk som egentlig falt veldig godt i smak selv om jeg ikke er spesielt kristen. Nettbutikken ønsker å tilby varer med religiøs og spirituell karakter. Dette var ikke egentlig noe jeg brydde meg veldig mye om, men jeg syntes det er fint for folk som virkelig er religiøse! Det er i hvertfall mye fint i butikken, og jeg var så heldig og fikk tilsendt en av mine favoritterprodukter derfra i posten! Jeg fikk to og starter da en liten konkurranse hvor du kan vinne den ene. Alt du trenger å gjøre er:


* Å like facebook siden min HER!  

* Husk å skrive email adressen i kommentarfeltet, og jeg kontakter deg hvis du vinner!

* Vinneren trekkes på http://random.org, så jo flere ganger under du kommenterer jo større sjanse har du!

 

 

 

Kommenterer du uten mail, så er du desverre ikke med!

Melde deg på? Hva syntes du?

Vant du solbriller fra http://shopno1.no ?

 • 30.01.2012, 21:53

Da er vinnerene av konkurransene kåret! Jeg fant ut vinnere via. http://random.org, en veldig nyttig side! Vinneren av førstepremien ble Eirin Anita og vinneren av andrepremien ble Tine Elena. De er begge kontaktet på mail!

Jeg ble sponset av http://shopno1.no, en butikk som virkelig falt litt i smak! Butikken er noe for seg selv, som vil si at den skiller seg litt ut fra mengden. De selger mest av alt tilbehør sånt som klokker og solbriller, men det får vi jo aldri nok av! Derfor den skiller seg litt ut er fordi den er mest av alt rocka og det er ikke lett å finne søte rosa små tøfler der inne. Jeg elsker det som er søtt og rosa, men til tider så forandrer det seg helt så derfor vil jeg velge å gi denne butikken en ren femmer! Brillene jeg fikk i posten var av god kvalitet, og jeg fikk pakken dagen etter vi inngikk et samarbeid! Så pluss pluss :-) For å oppsummere litt så får dere se hva Eirin og Tine vant!

 

Eirin vant to solbriller fra http://shopno1.no :

 

 

Tine vant solbrillen nedenfor, som også er fra http://shopno1.no :

 

 

Tusen takk for at jeg fikk holde en konkurranse Shopno1.no!

 

Hva syntes dere? Vant du?


 

KONKURRANSE!!

 • 25.01.2012, 21:04

Hei! Jeg fant ut nå nettopp at jeg hadde fått en pakke i posten i dag! Gjett hva!? Det var en sponsorgave fra http://shopno1.no. Dette blir den første konkurransen på bloggen, og siden jeg ikke har blogget eller gjort noe spesielt i dag så tenkte jeg å starte den her og nå! Jeg bestemte meg for å dele premien i to, så nedenfor forstår du hva du skal gjøre! Vinneren trekkes forresten på random.org :-)

 

 1.premie: Det du trenger å gjøre for å delta er å:


* Like facebook siden min HER!


* Skrive litt om konkurransen på bloggen din, link til min blogg skal være med!


* Skrive i kommentarfeltet at du er med, og husk å legge igjen email adresse for det er så viktig!


"Premium Flex Mirror - pilotbriller med speilglass fra www.shopno1.no" og ''ukjent navn''

 

 2.premie: Det du trenger å gjøre for å delta er å:


*Like facebooksiden min HER!

 

*Skrive i kommentarfeltet nedenfor,  og husk å legge igjen email adresse for det er så viktig!

 

"Aviator Sport Retro - Vintage Solbrille''

 

Såå, vil du være med i konkurransen? Vinneren trekkes når jeg føler for det, dere har i hvertfall dagen i morgen på dere så får vi se om jeg trekker vinnere i morgen kveld!


KONKURRANSE? Hotel Cæsar

 • 23.01.2012, 19:02

Heihei! 

Nå har jeg netopp spist middag og venter egentlig bare på at Hotel Cæsar skal starte. Det er så spennende nå for tiden, og jeg blir sur og grinete hvis jeg går glipp av det. Legebesøket i stad gikk kjempefint, jeg slapp å ta blodprøve og ble egentlig overlykkelig! Jeg skal gå på en eller annen kur, så alt er klart for skole i morgen.. Jeg skal se å få laget en konkurranse til dere snart, kanskje jeg er så heldig å få sponset en også. Venter bare på mail, også har jeg kjøpt en liten premie til en annen konkurranse jeg har tenkt til å holde også. Så det jeg lurer på er egentlig, hvilke type konkurranser liker dere? Og hvilke liker dere ikke? Nå tenkte jeg å hoppe inn i joggebuksa, så ringe pappa for å høre om vi fikk leie huset vi var og så på forrige helg! Wish me good luck :-)

 

 

Ser dere på Hotel Cæsar? Har du noen forslag til konkurranser jeg kan holde?

Vurdering av Miriam Hansen sin blogg!

 • 01.12.2011, 20:08

Jeg har sett litt på bloggene som meldte seg på, det var veldig få denne gangen men den som skilte seg mest ut var Miriam Hansen!

Header: 3

Design: 4

Miriam Hansen er ei jente på 15år og blogger om hverdagen sin. Hun har bra kvalitet på bildene hun legger ut og blogger som regel ett innlegg om dagen. Hun har veldig lite skrivefeil og legger til mange bilder i innleggene. Miriam smiler på alle bilder, noe som stort sett sier en del om henne. Designet er kjempefint og det er headeren også!

Bloggen hennes finner dere HER!

Tusen takk til dere som meldte dere på, men neste gang hadde det ikke gjort noe om det hadde vært noen fler..

Hva syntes du om vurderingen?

Vil du bli vurdert?

 • 30.11.2011, 21:26

Hei! Siden det er første Desember i morgen så skal jeg ha en liten ''konkurranse'' der du kan bli vurdert! Alt du trenger å gjøre er å Legge meg til som venn og skrive i kommentarfeltet at du er med. Vinneren er den bloggen jeg liker best og blir kåret i morgen, så da er det bare å kommentere!


Skal du bli med?

Vurdering av Katrine:

 • 11.08.2011, 17:32

Jeg har vurdert Katrine! 

Førsteintrykket var veldig bra! Du har fine bilder, ryddig design og veldig ofte inlegg.. ( 3-er )

Designet var helt greit, det virket veldig ryddig, men det falt desverre ikke helt i min smak.. ( 3-er)

Headeren, hvor er den? Jeg savner virkelig en header! 

Bildene er av god kvalitet, men jeg syntes du burde lagt ut litt flere bilder om gangen.

Du skriver bra, har veldig få skrivefeil og innleggene dine er slett ikke forvirrende! Bloggen din er kjempefin, og jeg syntes at det er flott at du varierer litt om hva du blogger om og ikke det samme hele tiden..

Karakter: 4
 
Jeg elsker håret ditt!
Hva syntes dere om bloggen hennes ?

Blogg VS blogg finalistene!

 • 10.08.2011, 23:10

Nå har jeg sett imellom alle bloggene som meldte seg på blogg VS blogg, resultatet ble disse to flotte bloggerne! Så da er det bare å stemme!

nr1. Katrine


nr2. Madelene Lisella


Hvilken blogg liker du best ?

BLOGG VS BLOGG

 • 09.08.2011, 23:27

Da kjører jeg i gang blogg vs blogg, nå er det lenge siden jeg har hatt det. Så da er det bare å melde seg på! Jeg besøker alle bloggene som melder seg på og velger ut de to bloggene jeg liker best. Vinneren får bloggvurdering. Melde deg på blogg VS blogg ?

KONKURRANSE, hva vil du vinne ?

 • 04.08.2011, 16:06

Hallo :-) Da er det snart på tide med en liten konkurranse, og jeg lurer på hva er det dere egentlig vil vinne ? Jeg trenger litt inspirasjon/forslag til hva som skal være premie så det er bare å hjelpe meg.. Jeg kan ikke love at dere får det dere vil ha, men når jeg har vurdert priser osv. så får vi se..

Hva vil du vinne ?

Search

Bloggdesign

hits